Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Alzinous (discussiócontribucions)

Mireu-vos aquest article Boom Boom Fighters editat per @Boomboomfighters. A més del CI, l'usuari ha esborrat diverses vegades les etiquetes d'avís que li han posat, primer en @Jmrebes i després en @Pere prlpz. Inicialment hi havia una etiqueta de supressió ràpida però el CI no és un dels criteris per l'esborrament sense discussió, així que he tornat a marcar l'article amb CI i els he deixat un avís. Què més caldria fer?

Paucabot (discussiócontribucions)
Alzinous (discussiócontribucions)

Tens raó. L'article clarament és autopropaganda. Aleshores si que s'hauria d'esborrar.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Crec que cal sotmetre-ho a una proposta d'esborrament. Gràcies per ajudar-me a tenir clar que aquest cas no és esborrament directe, ho dubtava després de molt de temps patrullant a eswiki.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Suposo que la versió no mossegadora és parlar amb ells (com ja esteu fent). Després d'això, es pot proposar l'article per esborrar. Per esborrar-lo per supressió directe hauríem de considerar-lo publicitat.

I la gravetat dels conflictes d'interès està per establir perquè tenim companys que opinen que es pot editar articles del propi grup, dels propis companys d'associació o dels propis familiars si es fa bé.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies @Pere prlpz. Jo soc d'aquesta tesi.

Si el voleu considerar promoció o fins i tot "no gaire" admissible, ho puc admetre material per la votació. Però el CI ha de ser l'explicació d'un mal contingut, no el prejudici d'una manca de neutralitat.

A tall d'exemple: del text actual, només em grinyola com a poc neutral:

  • "També, tot i ser el seu primer treball, apareixen col·laboracions amb artistes molt diversos,"

que jo hauria dit:

  • Dins el seu primer treball, apareixen col·laboracions amb altres artistes, "

S'entén, oi?. Gràcies

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

L’hi he afegit la plantilla {{promoció}}, que potser infrautilitzem en aquests casos i podria tenir una millor descripció.

Boomboomfighters (discussiócontribucions)

Bones, disculpeu pels inconvenients que pugui haver causat. És la meva primera pàgina de Viquipèdia i no tenia del tot clar que era el que podia fer i no podia fer. L'objectiu de la pàgina no és per res publicitari sinó, des del meu punt de vista, considero que és informatiu i completament objectiu. En el cas de trobar expressions que considereu subjectives, no han estat per res escrites amb cap mena d'inquietud més enllà de la informativa.

Si creieu que l'article no és objectiu i tot el que hi ha és inventat o publicitari us animo a anar als enllaços de la referència per contrastar les paraules que he escrit. En cas de creure que una persona no pot escriure sobre projectes en els quals està treballant, us animo a cercar informació sobre aquest projecte i escriure vosaltres mateixos una pàgina de Viquipèdia sobre el tema.

Un cop més, sento haver esborrat els CI i tot això que anàveu posant, ja que al principi pensava que estava justificat perquè no havia posat cap referència i la informació no podia ser verificada, però a mesura que anava escrivint la pàgina anava afegint enllaços a webs fiables per poder contrastar-la.

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Alzinous (discussiócontribucions)

Gràcies per respondre @Boomboomfighters He fet algunes modificacions a l'article que vau iniciar per tal d'adaptar-lo al llibre d'estil de la Viquipèdia catalana. Sis plau, deixeu d'editar aquest article i ens evitarem alguns problemes (escriure articles sobre un mateix no està gaire ben vist per alguns editors i administradors). És d'esperar que, en breu, un administrador veurà l'article i decidirà que cal fer en funció d'allò que està establert a les polítiques de la Viquipèdia. Tot i així, us animo a continuar editant la Viquipèdia i a iniciar articles amb els quals no tingueu conflictes d'interessos. Abans, però, seria bo que féssiu una repassada a algunes de les pàgines d'ajuda als nouvinguts. Al missatge de benvinguda que us vaig deixar a la vostra pàgina d'usuari en teniu alguns enllaços útils. Salutacions i benvinguts.

Resposta a «Boom Boom Fighters»