Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Sé que hi ha un espai on proposar l'esborrat d'articles, però n'hi ha algun altre on proposar la recuperació d'articles que han estat suprimits?

Ho pregunto perquè avui, quan anava a publicar algunes esmenes i correccions a un article, m'he trobat que mentre hi havia estat treballant, algú havia suprimit l'article. Es tracta de l'article Fira Internacional del Llibre de Guadalajara. Com que el títol de l'article quan l'he consultat estava mal escrit, he pensat que l'error que em donava quan he volgut publicar les meves edicions era perquè algú mentrestant havia canviat el títol de l'article. Però quan he intentat entrar de nou a la pàgina he vist el requadre que diu que ha estat suprimit i el motiu de la supressió és "editor reincident, article sense revisió ni control".

Doncs a mi m'agradaria proposar en algun lloc que es recuperi l'article, tot i que reconec que tenia moltes deficiències i mancances, començant per la manca de referències. Però és motiu suficient per esborrar-lo? Em sembla que, quan un article té deficiències, abans d'esborrar-lo caldria posar-hi algunes plantilles perquè l'usuari que l'ha publicat --o alguna altra persona-- ho esmeni. Si es tractés d'un tema que pugui ser conflictiu perquè hi pugui haver conflicte d'interès o perquè sembli irrellevant per a una enciclopèdia, encara ho entendria, però em sembla que val la pena comptar amb aquest article. Al cap i a la fi, la Fira del Llibre de Guadalajara és una de les més importants que es fan avui dia i la Viquipèdia compta amb altres articles dedicats a fires de llibres.

Sé que podria crear l'article de novo, però seria una pèrdua de temps perquè encara que l'article que ha estat esborrat tenia molts defectes, també tenia coses aprofitables.

Paucabot (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola @Mercè Piqueras. En aquell missatge de "editor reincident..." també et marca qui ha sigut l'administrador que va suprimir l'article. T'hi pots dirigir directament en la seva pàgina de discussió o en la pàgina de discussió del mateix article (encara que s'hagi esborrat, aquesta segueix visible). Una abraçada.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Fet!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Responent a la pregunta del principi, sí que tenim una pàgina on demanar la recuperació d'articles, i també serveix per demanar qualsevol altra cosa que hagi de fer un administrador. Es diu Viquipèdia:Petició als administradors.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Resposta a «Recuperar articles esborrats»