Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Recompte d'agraïments i altres tafaneries

8
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Us agradaria saber quants agraïments ens intercanviem els viquipedistes? Voldríeu saber qui són els que en fan més i els que en reben més? Voldríeu saber si els que en fan són els mateixos que en reben? Voldríeu saber quines edicions són les més agraïdes?

Si la resposta a la darrera pregunta és sí, em temo que us quedareu amb les ganes, perquè la informació de quines edicions s'agraeixen no és pública. Per la resta, teniu dues opcions:

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Molt bona feina! La visualització està molt ben parida, hi ha dades curioses i conclusions interessants. Gràcies per dedicar-hi temps i mostrar-ho de manera senzilla i ben compilada.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

No era conscient que estava per sota de la línia blava. Molt fan de la frase "queda a criteri del lector decidir si (...) som grans contribuïdors justament reconeguts o senzillament som uns desagraïts, insociables i mal educats que no agraïm res". Faig propòsit de millora.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Seriosament, si veure les dades porta a que algú faci un millor ús de l'eina, fantàstic, però no crec que estar per sota la línia blava sigui un problema a esmenar. La meva impressió és que la proporció entre agraïments emesos i rebuts té molt a veure amb l'estil de cadascú i amb quines coses fa a la Viquipèdia.

Per exemple, veig algun usuari tècnic al que sempre li demanem coses, que té molts agraïments rebuts i molt pocs d'emesos, i això sembla natural perquè darrerament moltes de les seves edicions són en resposta al que ha demanat algú i és normal que la interacció acabi amb un agraïment, que és l'alternativa a curta a enviar-li un missatge dient "Sí, és això, i funciona".

A l'altre extrem (molt més amunt de la línia blava) hi ha algun usuari que crec que interacciona molt amb editors ocasionals i novells i deu fer servir els agraïments per donar feedback positiu on cal, i un altre usuari que crec que agraeix sistemàticament les edicions menors als articles del seu tema preferit, que vigila. Són feines que estan molt bé i on els agraïments són útils i és normal que facin servir aquesta eina més que els editors que es dediquen a altres coses.

I també cal recordar que en qualsevol conjunt és impossible que tots els elements estiguin per damunt de la mitjana. Com que el nombre total d'agraïments emesos i rebuts són iguals, mentre hi hagi algú per sobre de la línia blava hi haurà algú per sota. Per això jo no m'hi capficaria gaire.

Barcelona (discussiócontribucions)

Em sumo a les felicitacions, les parelles donen també pistes interessants i veig que en general s'usen molt més del que sembla, o amb diferents sentits

Alzinous (discussiócontribucions)

Felicitats per la feina!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

bon feina i bona eina, Pere.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

S'agraeix la feina, Pere ;)

Resposta a «Recompte d'agraïments i altres tafaneries»