Vés al contingut

Usuària Discussió:Ani El

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Ani El! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si teniu alguna consulta general a fer a ningú en concret, la podeu fer a la taverna de la Viquipèdia.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Àlex Esp (Discussió) 15:30, 20 abr 2010 (CEST)[respon]

Xeic Hamdan bin Mohammed bin Rasid Al-Maktoum

El xeic Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum (13 de novembre de 1982 -), és el fill del xeic Mohammed bin Rashid al Maktoum (vicepresident de la Unió dels Emirats Àrabs, governador de Dubai), i la seva primera muller, la sheikha Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum. És el príncep hereu de Dubai ( la cinquena família reial més rica del món) des de l’1 de febrer 2008, i President del Consell Executiu de Dubai. Segons Forbes, és el tercer príncep (mascle) més desitjat després dels prínceps d’Anglaterra.

==Estudis== El xiec Hamdan bin Mohammed bin Rashid al Maktoum va realitzar els seus estudis secundaris a l'Escola Rashid per a nens de Dubai, i després va viatjar a la Gran Bretanya, on va estudiar al Royal Military College de Sandhurst, la prestigiosa escola britànica, on es va graduar el 2001.Acabà els seus estudis universitaris estudiant a la famosa universitat London School of Economics. Hamdan i el seu pare

El xeic Hamdan bin Mohammed va aprendre del seu pare, el xeic Mohammed bin Rashid Al Maktoum, la poesia, l'equitació, la literatura i la presència, ja que el Príncep l’acompanyava en la majoria dels tours, visites i trobades privades i oficials, tant a nivell local com a l'exterior. La família reial de Dubai, sota la batuta del xeic Mohammed bin Rashid pretén transmetre la cultura del país i procurar que aquest patrimoni es mantingui en el temps fent participar activament la població nacional, i el Xeic Hamdan és un dels màxims promotors per dur a terme aquesta tasca, i mitjançant “la Fazza Yullah”, el Campionat patrocinat pel príncep per recordar a les noves generacions les arrels dels seus avantpassats, conservar la seva identitat etcètera, i que consisteix en competir en diverses categories d’esports i entreteniments locals:


===Campionat de falconeria===

La seva Altesa el Xeic Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum patrocina el segon campionat dels Emirats de falconeria i, atraient a moltes persones al centenari art, no hi ha dubte de l'èxit popular que ha assolit el campionat entre la població nacional.


===Campionat de Sktoun===

La Sktoun és un tipus d’arma local.


===Campionat de Submarinisme===

És considerat un dels primers factors tradicionals de la regió; es basa en la tècnica tradicional de bussejar a la recerca de perles (apnea). També mesura les habilitats dels bussejadors, el moment i la velocitat del seu moviment sota l'aigua.


===Caça amb gossos===

És també un dels Patrimonis Esportius recolzat i patrocinat per Sa Altesa el Xeic Hamdan. És un talent conegut i estimat pels antics àrabs.


===Carreres de camells i cavalls===

Les carreres són entreteniment i esport de tots els àrabs i són d’allò més usuals entre la població dels Emirats.


==Príncep hereu==

Pel fet de ser un etern lluitador per les tradicions locals i guanyant-se així l’admiració paternal, el primer de febrer de 2008, emés per Sa Altesa el Xeic Mohammed bin Rashid Al Maktoum, un decret anomenava el xeic Hamdan, com a príncep hereu de l’emirat de Dubai.


==Fazza, el poeta==

Sa Altesa,va començar a compondre poesia des de jove, inspirant-se en la poesia que altres Xeics, avantpassats seus(com per exemple Sa Altesa el Xeic Zayed bin Sultan Al Nahyan,i el seu propi pare, Sa Altesa el Xeic Mohammed bin Rashid Al Maktoum). Els seus poemes tracten sobre el seu país, el patrimoni, la generositat, l'amor,hi ha de caràcter romàntic, i també parlen sobre el seu orgull per les seves arrels familiars, avis i governants dels Emirats. Ell també escriu sobre el que ha aconseguit el seu país tot i la seva curta vida. També, en la seva poesia, assenyala els temes socials dels individus;la seva preocupació per aquests, motivant-los a tenir cura de la gent i a ajudar quan sigui necessari. A més el príncep té interès en diferents assumptes que es refereixen a tots els àrabs, especialment pel que passa a Palestina, Iraq...


Aquests poemes, signats sota el pseudònim de “Fazza” són coneguts arreu del món, especialment en els països àrabs.

Als Emirats, gràcies a l’èxit de"Fazza", s’ha creat una nova escola de poesia, que segueix les característiques i trets distintius de la poesia d’en Xeic Hamdan,i ha servit de model per a cantants i altres poetes de llengua àrab.


==Genet==

El Xeic Hamdan participa en cèlebres competicions de cavalls i ha guanyat la medalla d’or en Hípica en els Jocs Asiàtics, i va ser el campió de la Copa del President dels Emirats. Posseeix gran nombre de cavalls i camells que fa participar en carreres al l’hipòdrom i al desert.

==Títols nobiliaris==

El príncep hereu de Dubai.
President de la Junta Executiva del Govern de Dubai.
President del “Sheikh Mohammed bin Rashid Establishment for Young Business   Leaders”.
President del Consell Superior d'Esports de Dubai i president de CrossFit.
President del Banc de Dubai.
President dels Centre d’Autisme de Dubai.
President del Al Ahli Club de Dubai
 

Referències

http://www.losmasricos.info/2009/06/01/las-personas-mas-ricas-del-mundo/
http://www.esmas.com/noticierostelevisa/internacionales/736255.html
http://buscador.emol.com/noticias/Mohammed+Bin+Rashid
http://www.fazza3.com/english/

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Hamdan_bin_Mohammed_Al_Maktoum. --Bestiasonica (disc.) 00:15, 20 maig 2010 (CEST)[respon]