Usuari:Uzu/Shichibukai

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Bandera del Govern Mundial. Els 7 grans guerrers del mar mantingueren un tracte amb els alts dirigents del Govern.

Traduït al japonès com: "Ouka Shichibukai" (王下七武海).(significa els 7 grans guerrers del mar i en nombroses ocasions el seu nom és abreviat a Shichibukai (七武海). És un grup de pirates amb patent de cors, totalment fictici, corresponent al Manga i Anime, One Piece creat per Eiichiro Oda.

El grup consta en una classificació d'animals segons el temibles que siguin aquests animals. Mostrant una vegada més el gust d'Oda pels animals, cada membre del grup representa un, amb l'excepció d'en Marshall D. Teach. Van fer un tracte amb el Govern Mundial, el qual els retiraria les recompenses sobre els seus caps a canvi que treballessin per a ells derrotant a altres pirates i mantenint l'equilibri entre els Tres Grans Poders del Món (La Caserna General de la Marina, els 4 emperadors del mar i els 7 grans guerrers del mar).

Característiques[modifica]

Els 7 grans guerrers del mar són set dels pirates més forts del món i un dels Tres Grans Poders. Estan sota el servei el Govern Mundial (almenys de nom, perquè pocs d'ells realment compleixen els seus deures). Aquestes set persones són "ex-pirates" que es dediquen a caçar a altres pirates actius i guanyen un percentatge dels beneficis per aquest treball a més dels amplis privilegis que els van ser atorgats pel govern. Aparentment gaudeixen de bastant autonomia en la seva manera d'operar i fins i tot sembla que ni tan sols són vigilats per llarg temps (com prova la conspiració d'en Crocodile).A causa del seu tracte amb el Govern Mundial, els guerrers del mar són els "Gossos del Govern" per altres pirates.Al mateix temps, tots són bastant temuts doncs són increïblement poderosos.

Els sets pirates que conformen al grup dels 7 grans guerrers del mar són pirates amb un poder excepcional, així la seva raó principal és mantenir a ratlla als 4 emperadors del mar quatre dels pirates més poderosos del món i els més propers al One Piece. Actualment, s'ha iniciat la Guerra dels Poders a partir de la propera execució pública del pirata Portgas D. Ace, la qual enfrontarà als guerrers del mar contra la tripulació del pirates de Barba Blanca.

Habilitats[modifica]

En Mihawk:El millor espadatxí del món. En Jinbei:Desconegut. És un tritó per tant, almenys la seva força és superior a la dels humans i posseïx la capacitat de respirar sota l'aigua. En Crocodile:Té la Fruita del Diable tipus Logia, Suna-Suna no Mi. Un garfi enverinat. En Donquixot Doflamingo:Poder desconegut que li permet manipular a les persones com marionetes. Potser una Fruita del Diable. En Bartolomeu Kuma:Fruita del Diable tipus Paramecia, Nikyu-Nikyu no Mi.L'han convertit en un cyborg pacifista i en la guerra de la marina contra en barbablanca el doctor Vegapunk el robotitiza completament. En Gecko Moria:Fruita del Diable tipus Paramecia, Kage-Kage no Mi. La Boa Hancock:Posseïx el poder de Fruita del diable tipus Paramecia, Mero-Mero no Mi En Marshall D. Teach:Fruita del Diable tipus Logia, Yami-Yami no Mi.

Anteriors recompenses[modifica]

Aquestes recompenses els van ser posades abans de convertir-se en Shichibukai, de manera que poden no representar el nivell d'amenaça real del pirata si fos enemic del Govern.

En Jinbei:250.000.000 belis. En Crocodile:81,000,000 de belis. En Donquixot Doflamingo:340,000,000 de belis. En Bartolomeu Kuma296,000,000 de belis. En Gecko Moria:320,000,000 de belis. La Boa Hancock:80,000,000 de belis. En Marshall D. Teach:0 belis. En Mihawk encara no se sap quanta recompensa tenia abans.

Història[modifica]

Fins a on se sap, el grup té almenys 10 anys d'antiguitat, doncs Gecko Moria ha estat un guerrer del mar durant l'última dècada i Jinbei va ascendir al càrrec de guerrer del mar vuit anys enrere. Perquè algú es converteixi en un dels 7 grans guerrers del mar, deu demostrar el seu poder contra altres pirates i assegurar lleialtat al Govern Mundial. A causa de la preocupació de mantenir als Tres Grans Poders en equilibri, el Govern permet i encobreix algunes activitats il·legals en els guerrers del mar. No obstant això, els guerrers del mar no es preocupen molt per mantenir-se molt units al Govern o ni tan sols entre ells mateixos. Molts mariners d'alt rang, de fet es van sorprendre que alguns guerrers del mar realment es molestessin a assistir a la reunió convocada en Mariejoa para discutir els incidents que havien ocorregut a Alabasta i la destitució d'en Crocodile.

En termes de poder, comparats amb els 4 emperadors del mar i la Marina, semblen tenir aproximadament la mateixa força, i almenys dues d'ells (Moria i Mihawk) han estat rivals d'algun dels 4 emperadors del mar (Kaidou i Shanks, respectivament).En Mihawk diu que les dues organitzacions (Marina i els guerrers del mar) eren iguals en força. L'últim guerrer del mar a ser presentat, va resultar ser la bellíssima Boa Hancock. De l'únic guerrers del mar del que gairebé no es coneix gens, és de Jinbei, doncs va ser presentat al final de la saga del Baratie com excapità dels Pirates del Sol que es va escendir de la banda pirata de Arlong quan va convertir-se en guerrer del mar, també es sap que ha estat convocat a Marie joie per discutir el successor d'en Crocodile que era inicialment un guerrer del mar, però va ser derrotat per en Monkey D. Ruffy al final de la saga d'Alabasta, arrestat per la seva conspiració i eliminat del seu rang. El seu reemplaçament va ser Marshall D. Teach. Actualment, tots els guerrers del mar han estat cridats per a combatre al costat de la Marina contra Barba Blanca. Boa Hancock es nega a complir amb el seu deure.

Tots els guerrers del mar s'han creuat directament o indirecta en el camí dels Pirates del Barret de Palla.

En Mihawk: Va barallar contra Zoro en el Restaurant Baratie (Interacció directa). En Jinbei: Va cedir el títol de capità a l'Arlong, permetent-li anar al poble de Nami i iniciar un període de terror (Interacció indirecta). Ha aparegut a Impel Down, tancat amb en Ace, s'ha trobat amb en Luffy, amb qui està en camí cap a marineford per salvar l'Ace i intentar aturar la guerra (Interacció directa). En Crocodile: Va barallar contra Luffy a Alabasta (Interacció directa). Actualment, han unit forces per salvar l'Ace i aturar la imminent guerra (Interacció directa). Bartholomeu Kuma: Va barallar i va derrotar a la tripulació sencera dues vegades, una en Thriller Bark i l'altra en l'arxipèlag Sabaody (Interacció directa). Donquixot Doflamingo: Va castigar a Bellamy per perdre contra Luffy en Mock Town. A més del fet que era l'amo de la Casa de Subhastes on tenien capturada a Keimi i en la qual es van desenvolupar els incidents entre els Pirates d'en Ruffy i els Nobles Mundials (Interacció indirecta). En Marshall D. Teach: Va conèixer a la tripulació en Mock Town i va tractar de capturar-los (en el procés va entaular una petita amistat amb Luffy). A més del fet que Portgas D. Ace es va creuar amb els Barret de Palla a causa de la seva recerca d'en Marshall D. Teach (Interacció directa i indirecta). En Gecko Moria: Va barallar contra Luffy en Thriller Bark (Interacció directa). La Boa Hancock: En Luffy va ser derrotat i enviat al poble d'Amazon Lily per en Bartolomeu Kuma. Després d'una persecució de la qual és objectiu Luffy per part de les amazones de l'illa, cau en una habitació on està la Boa Hancock banyant-se (Interacció directa). Hancock s'ha enamorat d'en Ruffy i l'ajuda a infiltrar-se a Impel Down.

Deures dels guerrers del mar[modifica]

El grup dels guerrers del mar sembla ser un terme mitjà entre els emperadors del mar i els més ordenats Marins. No presenten oposició oberta al Govern Mundial, però tampoc és garantia que segueixin les seves ordres. El seu únic deure és atacar a altres pirates i pagar-li al Govern un delme dels seus guanys. Cada guerrer del mar ha de tenir una fama temible que intimidi i atemoreixi als pirates corrents i als aspirants a ser-lo. A canvi dels seus serveis, els guerrers del mar han estat redimits de tot crim i les seves recompenses han estat retirades, tornant-los homes lliures.

A més del Govern Mundial, els guerrers del mar són (o van anar) part d'algun altre grup.

En Mihawk: Amic i rival de duels de Shanks, el Pèl-roig, un dels 4 emperadors del mar. En Jinbei: Anterior capità dels Pirates Sunny (banda de la qual Arlong va ser capità després). En Crocodile: Anterior president de la banda baroque (desmantellada després de la seva derrota i arrest). En Donquixote Doflamingo: Anterior líder dels pirates de Bellamy. Amo de la Casa de Subhastes (que després va regalar a un dels seus subordinats, Disc). En Bartolomeu Kuma: Desconegut, però té algun vincle amb Monkey D. Dragon, el Revolucionari. En Gecko Moria: Anterior capità d'una tripulació no nomenada (derrotada i massacrada per l'emperador del mar Kaidou). Líder del Thriller Bark. La Boa Hancock: Líder de les Pirates Kuja. Emperadriu de l'illa Amazon Lily. Marshall D. Teach: Anterior membre dels Pirates de Barba Blanca (va abandonar). Capità dels Pirates de Barba Negra.

Membres[modifica]

Noms extrets de la informació donada tant en l'anime com en el manga.

En Mihawk

En Mihawk, Ulls de Falcó, té aquest sobrenom perquè quan lluita mira al seu adversari con un falcó a una presa. Té el títol del millor espadatxí del món i per tant és el blanc del somni d'en Roronoa Zoro, amb qui lluita en una ocasió i acabà sent derrotat, però en Zoro li fa una promesa a en Mihawk de què no serà vençut per ningú mai més fins que no tornin a lluitar, ell accepta i li diu que si vol el títol haurà de fer-se més fort. Té l'aparença de no haver menjat cap Fruita del Diable. Navega en solitari pel mar en un petit rai en la qual porta als cantons unes espelmes amb la flama verda. La seva arma principal és El Sabre Negre, que porta penjada a l'esquena. Sobre el seu passat se sap que era un enemic de lluita d'en Shanks, espasa contra espasa, fins que aquest va perdre el braç al salvar a en Luffy.

En Doflamingo

En Donquixote Doflamingo és el guerrer del mar que representa el flamenc. L'antiga recompensa pel cap d'aquest pirata era de 340.000.000 Belis, que és també la recompensa més alta que hem vist fins ara. Té una habilitat força curiosa, tracte de controlar a les persones com si fossin marionetes, encara que no se sap si es tracta del poder d'una de les Fruites del Diable. En Doflamingo era el capità d'en Pirates d'en Bellamy, i quan en Doflamingo s'adona que ha estat derrotat per en Luffy, manipula a en Sarquiss per matar a en Bellamy. És el propietari de la "Sala de Subhastes" del Grove 1. Encara que tingui un aspecte poc seriós, és capaç de capficar-se amb un tema si veu que ell pot quedar en mala posició, el seu grup de pirates no l'acompanya a ell mai i es vol convertir en un dels pirates de la "Nova Era".

En Kuma

En Bartholomeu Kuma és el guerrer del mar que representa l'os (Kuma en Japonès vol dir os). Era conegut com a "Kuma, el Tirà", l'antiga recompensa pel cap d'aquest pirata era de 296.000.000 Belis. En realitat en Kuma no és humà sinó que és un Cyborg modificat pel Dr. Vegapunk, que va menjar la Fruita del Diable: Nkyu-Nkyu No Mi (Nkyu: en japonès, urpa) amb un caràcter pacifista. Segons el que ha dit en "Gecko Moria", en Kuma és l'únic Guerrer del Mar que treballa fidelment pel Govern i es caracteritza per portar sempre una Bíblia damunt. Té, a part, el poder de repel·lir qualsevol cosa, fent possible que pugui fer viatjar a gran velocitat volant a ell o a qualsevol persona allí on vulgui, si tele-transporta a algú aquest estarà nits volant, fins a arribar al lloc on ell creu on deixa l'empremta de la seva mà. Apareix en l'illa "Thriller Bark" per a informar a en Gecko Moria, sobre el nou guerrer del mar Marshall D. Teach, després que en Gecko és derrotat, ell rep ordes del Gorousei d'eliminar als Barret de Palla, però en Kuma i en Zoro es barallen mentre que tota la resta són mig morts (però no són morts) En Zoro lluita molt fins a aconseguir derrotar-lo, quan es desperten tots, en Sanji s'adona que en Zoro no hi és i veu els seus sabres tirats a terra, es posa a córrer per buscar-lo i el veu, allà dempeus, tot ple de sang, amb la samarreta destrossada i amb una taca gegant de sang. En Kuma havia extret tot el dolor del cos den Ruffy, i en Zoro l'havia agafat. Actualment se sap que en un principi era un revolucionari que treballava amb en Monkey D. Dragon però no se sap com va acabar sent un experiment del doctor Vegapunk.

En Moria

En Gecko Moria és el guerrer del mar que representa el llangardaix. L'antiga recompensa pel cap d'aquest pirata era de 320.000.000 Belis, la segona més alta fins al moment. En Moria es va menjar la Fruita del Diable: Kage-Kage No Mi (Kage: en japonès, ombra) que permet manipular la seva pròpia ombra i treure les ombres a qualsevol persona, posant-les en un cos sense vida i crea així un zombi. Aquest zombi adquireix les tècniques de combat de qui a tret l'ombra i la persona que la perd l'ombra està obligada a viure en la foscor i no aproximar-se a la llum del sol perquè, si no, es converteix en cendres. Dintre del seu vaixell/illa coneguda com a "Thriller Bark" (Que es trobava originalment en el West Blue), en Moria volia crea un Zombi molt poderós, un gegant del país del gel, conegut com a Ozu, per poder-se convertir en el nou Rei dels Pirates.

La Hancock

La Boa Hancock és la guerrera del mar que està representada per la serp i és l'única dona que forma part d'aquests guerrers. També posseeix el poder de la Fruita del Diable: Mero-Mero No Mi (Mero: en japonès, amor), que transforma a totes les persones que s'enamoren de la seva bellesa en pedra, a més és la líder amazona de l'illa "Amazon Lily", donant-se el títol dEmperatriu de l'illa, i navega conjuntament amb les seves dues germanes gorgones: Boa Marigold, la petita i Boa Sandersonia, la major. Segons s'explica elles van matar a la gorgona i per això com a maledicció posseeixen els ulls del monstre en la seva esquena, fent que qui miri la seva esquena es converteixi en pedra però en realitat a l'esquena tenen la marca dels Dracs Celestials perquè havien estat esclaves però gràcies a en Fisher Tiger. També surten acompanyades per tres animals, una àliga, un Puma de nom "Bacura" i una Serp.

Antics guerrers del mar[modifica]

En Crocodile En Crocodile era el guerrer del mar que representava al cocodril. L'antiga recompensa pel cap d'aquest pirata era de 81.000.000 Belis; era la més baixa de totes sense comptar "Barba Negra", encara que segons l'autor de One Piece, la seva recompensa s'hauria duplicat si hagués continuat sent un pirata durant un temps mes. Era el cap de la "Banda Baroque" amb el nom de Mr. 0, el que volia era apoderar-se de l'arma mil·lenària "Plutó" i fer que esclatés una revolta en el regne d'Alabasta, els seus plans es fan fer miques quan va arribar en Ruffy i els seus companys, els quals van derrotar els membres més poderosos de la "Banda Baroque". Ell va menjar la Fruita del Diable: Suna-Suna (Suna: en japonès, sorra), que li permet transformar-se en sorra i controlar-la a voluntat. Les paraules d'aquest personatge sobre com desenvolupar les habilitats de les Fruites fan que més tard en Luffy, aprengui atacs més poderosos, ja que en Cocrodile, que originalment només pot controlar la sorra, faci servi atacs com el de crear espases de sorra que llença a en Luffy i que només són il·lusions per fer-lo despistar.

Jimbei

En Jinbei és el guerrer del mar que representa el Tauró Balena. És un tritó que anteriorment era el càpita de la banda dels pirates tritons que regnaven en la Grand Line, els pirates del sol, banda de pirates que després és capitaneixada per l'Arlong. Resulta que quan en Jinbey comença a forma part dels "7 Grans Guerrers del Mar", deixa que el seu substitut faci de càpita, la prova és el tatuatge en forma de sol que molts dels pirates del grup de l'Arlong porten en la seva pell i que simbolitza el seu símbol. Està empresonat a Impel Down per traïció al Govern Mundial (ja que no vol participar en la guerra contra en Barbablanca). La seva recompensa va ser de 250.000.000 belis. El senyor Tom (mestre d'en Franky i l'Iceburg) era de la tripulació pirata d'en Jimbey (pirates del sol).

En Barba negra

En Marshall D. Teach és l'últim guerrer del mar que ha entrat a formar part del grup de pirates, i ell no representa a cap animal. És conegut com el sobrenom de "Barbanegra" i reemplaça el lloc deixat per en "Crocodile" després que hagués derrotat a en Portgas D. Ace i l'hagués entregat al Govern al germà d'en Ruffy. En aquell moment, passa aconseguir el lloc de gran guerrer del mar sense que hagués tingut cap recompensa abans pel seu cap. En Marshall D. Teach es va menjar la Fruita del Diable: Yami-Yami No Mi (Yami: en japonès, foscor), aquesta fruita és sens dubte unes de les més poderoses de totes les Fruites del Diable, ja que té poder sobre la gravetat i pot neutralitzar als altres poders de les fruites, sempre que ell pugui agafar a la persona amb la qui està lluitant. El seu propòsit és derrotar a l'"Edward Newgate" (Barba Blanca) i aconseguir ser el "Rei dels Pirates".A la Guerra d'en Barbablanca, se'l veu arribar juntament amb pirates llegendaris que ha alliberat d'Impel Down per a la seva tripulació. Després renuncia al càrrec de gran guerrer del mar, i amb els seus homes ataca a en Barbablanca fins a matar-lo. Posteriorment, del cos mort d'en Barbablanca, n'absorbeix la Gura-Gura No Mi, convertint-se en la primera persona d'One Piece en posseir el poder de dues fruites del diable.

Enllaços externs[modifica]