Llista de personatges de One Piece

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Tony Tony Chopper)
Salta a: navegació, cerca

Aquesta és una llista de personatges de One Piece. Per a l'argument de la sèrie vegeu l'argument de One Piece.

Pirates del Barret de Palla[modifica]

Monkey D. Luffy és el capità de la tripulació dels Barret de Palla. Aquest nom sorgeix del barret de palla que sempre porta el capità. En Ruffy és un noi despreocupat i aparentment ingenu que vol arribar a ser el Rei dels Pirates. És un expert en la lluita cos a cos, ja que s'ha entrenat per aprofitar al màxim el potencial de la Fruita del Diable de la Goma. Dins de la tripulació, en Ruffy és el segon tripulant més jove i és el més fort de tots. Tot i ser un noi infantil i una mica estúpid, tots els membres de la tripulació hi confien com a capità. Li encanta la carn, sempre està de bon humor i li agraden totes les coses estranyes. Quan va derrotar la capitana Alvida, Morgan, el pallasso Buggy, l'excapità Kuro, Don Krieg i Arlong li van posar una recompensa de 30.000.000 de bellys, en derrotar el guerrer del mar Crocodile li van pujar la recompensa a 100.000.000 bellys, i amb l'incident d'Enies Lobby li van apujar la recompensa a 300.000.000 bellys. A l'anomenat timeskip (després de 2 anys) li han apujat després de la batalla a Marineford a 400.000.000 de bellys (es veu després del retrobament de tota la tripulació en el capítol 601).

Roronoa Zoro, el primer a unir-se a la tripulació, és l'espadatxí i el segon home a bord de la tripulació dels Barret de Palla. És un expert en l'estil Santōryuu, de combat amb tres espases, portant-ne una a cada mà i la tercera a la boca. Zoro és una persona que sempre compleix la seva paraula, i el seu somni és arribar a ser el millor espadatxí del món. Quan va derrotar Mr. 1, li van posar una recompensa de 60.000.000 bellys i en l'incident d'Enies Lobby li van apujar la recompensa a 120.000.000 bellys.

Nami és la segona a unir-se a la tripulació, on ocupa la funció d'oficial. És una experta en la seva feina; també és manipuladora i té grans habilitats per robar. Dins de la tripulació, com que és de les persones menys fortes a bord, ha d'utilitzar diverses estratègies i astúcies a l'hora de lluitar amb el Clima Tact, una arma que permet controlar el clima del voltant de l'usuari. És avariciosa i manipuladora, però ha demostrat ser una tripulant fiable en els moments tensos i que treballa de manera impecable, sobretot com a navegant i cartògrafa, ja que el seu somni és dibuixar un mapa del món. En un principi s'uneix a la tripulació després de la trobada amb Buggy el Pallasso, amb la intenció de robar i enganyar en Ruffy, però, després que els Barret de Palla l'ajudessin a desfer-se d'Arlong i dels seus pirates, descobreix que li agrada la tripulació de Ruffy i decideix unir-se als seus amics. Té una recompensa de 16.000.000 de bellys.

Usopp és el tercer a unir-se a la tripulació, i ocupa el lloc de tirador. És un expert en les armes de projectils que crea i és un mentider per naturalesa. És un fanfarró i un bromista, li agrada exagerar i també és molt espantadís; però quan la situació ho requereix, és tan valent com la resta, ja que el seu somni és ser un brau i valent guerrer de l'oceà. A Water 7, a causa d'una discussió sobre el futur del Going Merry, Usopp abandona temporalment la tripulació dels Barret de Palla. Llavors es fa passar per Sogeking, el Rei dels Tiradors, i es posa una màscara perquè no el reconeguin. Sogeking té una recompensa de 30.000.000 de bellys.

Sanji, el quart a unir-se a la tripulació, és el cuiner a bord. Expert en la lluita cos a cos, tot i que només utilitza els peus (segons ell, un cuiner no es pot permetre el luxe d'embrutar-se les mans durant un combat). Sanji és elegant i, tot i que persegueix totes les noies que veu, és un cavaller i un gran cuiner que té el somni de trobar l'All Blue, l'oceà on es troben totes les espècies de peixos dels quatre mars, considerat una llegenda i un paradís per a qualsevol cuiner. Té una recompensa de 77.000.000 bellys.

Tony Tony Chopper és el cinquè a unir-se a la tripulació. És un metge expert, un ren que va menjar la Fruita del Diable Home Home, que li va donar la intel·ligència d'un ésser humà i l'habilitat de transformar-se en una criatura antropomòrfica. Ha d'utilitzar la ultrapíndola per tal d'aconseguir tècniques que potenciïn l'agilitat, la defensa, la força o la intel·ligència per derrotar els enemics. És poruc i innocent, es creu totes les mentides d'Usopp, però no li importaria donar la seva vida per ajudar als seus companys i s'esforça al màxim per curar-los, ja que el seu somni és ser el millor metge del món, que pugui curar qualsevol malaltia. Té una recompensa de 50 bellys.

Nico Robin és la sisena a unir-se a la tripulació, i és l'arqueòloga de la tripulació. És una experta en la seva feina, ja que va fer l'examen d'arqueologia amb només 8 anys. Va ser perseguida des dels 8 anys pel Govern Mundial i, per tant, ha hagut d'aprendre a assassinar sense vacil·lar. A més el poder de la seva Fruita del Diable, la Hana Hana, li permet multiplicar qualsevol part del seu cos en qualsevol lloc dins del seu camp de visió. És intel·ligent, sàvia, pacient i seriosa i, com la resta de tripulants, té un somni: descobrir la Història Vertadera escrita en els Poneglyphs que el Govern Mundial pretén amagar. Per a aconseguir-ho, està disposada a tot, fins i tot associar-se amb un guerrer del mar. Després de sobreviure al Buster Call d'Ohara, va obtenir una recompensa de 79.000.000 bellys. La recompensa és de 80.000.000 bellys.

Franky, "el cíborg", és el setè a unir-se a la tripulació, té el càrrec de mestre d'aixa del vaixell. Va ser un dels dos deixebles de Tom, el millor fuster de vaixells del món; que va construir el vaixell de Gold Roger, l'"Or Jackson". Quan era petit, es dedicava a construir petits vaixells de guerra, anomenats Battle Franky seguits d'un nombre cardinal, pel seu pare, que era un pirata que el va abandonar.Va ser aleshores quan en Tom el va acollir. Un dia el govern va condemnar Tom a mort per la construcció del vaixell de Gold Roger. Per ajudar l'illa de Water Seven i la seva gent, prometé construir un tren que recorregués el mar, tingués contacte amb les altres illes per salvar l'economia de l'illa.

Li van concedir 10 anys per construir el tren de mar. El jutge va decidir retirar-li la pena de mort pel gran treball que havia fet, però abans de fer-ho els Battle Franky, guiats pel Govern, van destruir una part del poble. Van dir que era culpa del Tom i no es va deslliurar de la pena de mort. Se'l van endur amb el tren per matar-lo en una altra illa. Quan Franky va veure que matarien en Tom per culpa seva, es va aturar davant les vies del tren marí, ja que el volia parar. Però el tren el va atropellar i ell mateix va reconstruir el seu cos amb trossos de metalls que es va trobar; és per això que és un "cíborg".

Això li permet tenir tot tipus d'armes al seu cos. És un formidable enginyer naval i posseïa els plànols d'una arma llegendària, l'arma Plutó. Ara que s'ha unit a la banda del Barret de palla, els va construir un nou vaixell, ja que el Going Merry el van cremar quan li va arribar l'hora en una escena molt emotiva. Ell, juntament amb la companyia d'artillers "Galley-La", construeixen el nou vaixell, anomenat Thousand Sunny. La seva recompensa actual és de 44.000.000 bellys.

Brook, el músic cantaire de la tripulació, feia 50 anys que estava atrapat al triangle Florià. La seva primera aparició va ser en el capítol 442 del manga, en aquest mateix capítol Ruffy li demana ser membre de la seva tripulació. Brook accepta, però rectifica, ja que li han robat l'ombra i no duraria gaire en el mar si li toqués el sol, i llavors moriria per sempre. Fuig i recomana a la tripulació del Barret de Palla què no entrin a l'illa i que s'escapin perquè li fan recordar la seva antiga tripulació i no vol que morin. Després no es torna a veure fins a la lluita dins del vaixell de Gecko Moria. Té una recompensa de 33.000.000 bellys.

Brook és un esquelet que duu un pentinat afro. Té 88 anys i havia format part de la tripulació dels pirates Rumbar. Aquesta tripulació va ser vençuda en un combat i van morir tots els membres. Ara bé, Brook havia menjat prèviament la fruita "Yomi-Yomi" (Yomi: paraula Japonesa "Yomigaeru" que significa reviure o renéixer) la qual li permet ressuscitar una vegada després de la mort. Malauradament, a causa del banc de boira en què es trobava el seu vaixell, va trigar massa a trobar el seu cos i quan hi va arribar, ja s'havia convertit en esquelet.

Els pirates Rumbar van trobar una cria de balena, el Raboon, però la van haver de deixar a l'entrada de la Grand Line perquè era massa petita per seguir-los (allà la troben els "Barret de Palla" quan arriben a la Grand Line). Més endavant la tripulació dels pirates Rumbar va morir, però just abans van gravar en un dial de so una última cançó perquè Brook, que podia reviure, la portés. Com que ara és un esquelet, l'únic tret recognoscible és el seu pentinat afro, que defensa costi el que costi perquè el dia que es trobi amb Raboon, ell el pugui reconèixer.

Altres organitzacions i grups[modifica]

 • La Companyia Galley-la són la companyia de fusters del moll 1 a "Water Seven", excel·lents per les seves grans habilitats tant en la fusta com en la força, que de vegades fan servir per als combats. Els fusters més destacats són en Pauly, en Tilestone, en Peepley Lulu, en Kaku i en Rob Lucci, menys els dos últims que resultaven ser membres de CP9, els altres tres van ajudar els pirates d'en Ruffy en el seu atac dins l'illa d'"Enies Lobby". Més tard, van ajudar en Franky i l'Iceburg en la construcció del "Thousand Sunny", el nou vaixell dels pirates del "Barret de Palla".
 • La Família Franky, és el grup de desgasadors de vaixells i també de caça-recompenses com segona ocupació, que va formar en Franky a la ciutat de l'aigua "Water Seven". En les seves primeres aparicions, van intentar atacar molts d'ells a en Zoro quan dormia sol al vaixell i després van robar 200 milions de bellys a l'Usopp després de deixar-lo fet miques. Més tard, deixant de banda les diferències i el que havien fet, formant un grup d'atac, van arribar a ajudar els pirates del "Barret de Palla", en el seu atac a illa de la Judicial del Govern Mundial: Enies Lobby.
 • Els Shandians (també coneguts com a "Guerrillers"). Són els descendents dels antics habitants de l'illa de Kaya que va arribar pel corrent del "Knock Up", fins a ascendir al cel, on van lluitar contra els habitants de Skypiea que volien conquerir aquella zona de terra (anomenat per ells, Vearth). Tots van lluitar liderats pel Gran Guerrer Calgara, qui protegia el seu poble i a la ciutat d'or Shandora, i amb els anys van ser liderats pel seu descendent, en Wiper. Tots utilitzen Dials per moure's o lluitar contra els Sacerdots de Skypiea, en el jardí superior. També alguns d'ells, com l'Aisa, són posseïdors del sisè sentit, anomenat Mantra.
Senyera del Govern Mundial
 • 7 Grans Guerrers del Mar (en Japonès "Ouka Shichibukai"). El grup consta en una classificació d'animals segons la perillositat que presenten, als quals representen cada membre del grup, menys l'última incorporació, en Barba negra. Aquests set grans pirates van fer un tracte amb el "Govern Mundial" que consistia en el fet que a ells se'ls treia la recompensa pel seu cap i se'ls deixava actuar com a pirates sempre que les víctimes fossin altres pirates, però a canvi treballarien per al Govern sempre que se'ls requerís per qualsevol assumpte, tant si es tractava de controlar nous pirates emergents, com lluitar contra un Emperador del Mar. Tenen poder en tota la primera meitat de la Grand Line. Tot i que els altres pirates els anomenen de forma despectiva "gossos del govern", són pirates escollits pel seu gran poder i la seva reputació, i per tant són molt respectats i temuts pels altres pirates.

Actualment els Grans Guerrers del Mar són els següents:

 1. Dracule Mihawk, també anomenat "Ulls de Falcó" o "El millor espadatxí del món".
 2. Donquixote Doflamingo, també anomenat "Diable Celestial" o "Joker".
 3. Bartholomew Kuma, també anomenat "El Tirà" o "PX-0".
 4. Boa Hancock, també anomenada "L'Emperadriu Pirata".
 5. Buggy, també anomenat "El Pallaso".

Anteriors Grans Guerres del Mar:

 1. Crocodile, també anomenat "Mr.0"
 2. Gecko Moria
 3. Marshall D. Teach, també anomenat "Barbanegra".
 4. Jinbei, també anomenat "El Cavaller del Mar".
 5. Trafalgar Law, també anomenat "El Cirurgià de la Mort".
 • 4 Emperadors del Mar (en Japonès "Yonkō"). Són els quatre pirates més importants del món, que controlen la segona meitat de la Grand Line (coneguda com el Nou Món) i la governen com si fossin emperadors. El Govern Mundial va crear els 7 Grans Guerrers del Mar i tota la flota de l'Armada per poder contrarestar el gran poder que tenien aquests pirates. Cada un d'ells controla un seguit d'illes al Nou Món i sovint hi ha disputes entre emperadors pel control d'alguna illa. El seu poder és tan gran que l'Armada i el Govern Mundial de moment els deixen actuar com volen, sempre que no amenacin la seva posició. Això no obstant, des de l'Armada sempre segueixen amb molta atenció i preocupació quan un d'ells fa un moviment, i més encara si hi ha algun tipus de trobada entre ells, ja que una aliança entre emperadors podria suposar una autèntica catàstrofe.

Actualment els 4 Emperadors del Mar són aquests:

 1. Shanks, també conegut com "El Pèl-roig".
 2. Marshall D. Teach, també conegut com a "Barbanegra".
 3. Charlotte Lin Lin, també coneguda com a "Big Mom".
 4. Kaido, també conegut com "La Bèstia".

Emperadors dels Mars anteriorment:

 1. Edward Newgate, també conegut com a "Barbablanca".
 • Caserna General de l'Armada (en Japonès "Kaigunhonbu"). És un dels tres Grans Poders de la Grand Line i està situada al segon encreuament de la Red Line amb la Grand Line a prop de la terra sagrada Mariejoa, que és el centre del poder del govern mundial. Aquest poder Mundial va des de soldats fins als poderosos almiralls, està en equilibri amb els 7 guerrers del mar i amb els emperadors del nou món però es tracta d'un equilibri molt inestable. Després de la Guerra de Marineford, i veure com un sol Emperador del Mar havia estat a punt de destruir tota la caserna, el Govern Mundial va decidir donar molt més poder a l'Armada al Nou Món i van traslladar la Caserna General de l'Armada al Nou Món per controlar als pirates de la zona.

Com a màxims representants del poder de l'Armada els almiralls actuals són els següents:

 1. Almirall de flota Akainu, nom original: Sakazuki.
 2. Almirall Kizaru, nom original: Borsalino.
 3. Almirall Fujitora, nom original: Issho.
 4. Almirall Ryokugyu, nom original: desconegut.

Antics almiralls que van estar a l'Armada:

 1. Almirall de flota Sengoku, també conegut com "El Buda".
 2. Almirall Aokiji, nom original: Kuzan.
 • Els 5 Ancians Savis (en japonès "Gorōsei"). Aquests cinc personatges han sortit en escasses ocasions a la sèrie, són la màxima autoritat del Govern del Mundial i estan per sobre de "L'almirall de la flota Sengoku". Tots tenen cicatrius pel cos i són els responsables de les intervencions de l'armada, el Cipher Pol i els 7 Guerrers del Mar. També són els únics que estan relacionats directament amb els successos dels 100 anys d'història en blanc, que tant anhela conèixer la Nico Robin, un d'ells va ordenar que matessin el "Professor Clover" i que comencés la "Buster Call" a Ohara.
 • El Govern Mundial. (en Japonès "Sekai Seifu"). El Govern Mundial és una organització política que reuneix més de 180 països al voltant del món de One Piece, aquests països són tots independents entre ells, però col·laboren amb el govern amb les relacions internacionals de l'estat utilitzant a l'Armada per protegir els ciutadans de cada illa dels pirates o criminals del món. Encara que la majoria dels habitants del món no saben que dins del govern s'amaguen unes organitzacions secretes que fan accions corruptes per amagar la veritat del món (anomenades Cipher Pol), les persones més buscades pel govern són un grup anomenat “els Revolucionaris” dirigits pel pare d'en Ruffy, en Monkey D. Dragon.
 • La Banda Baroque (coneguda també com a "Baroque Works"). És l'organització que va crear en Crocodile per poder governar en secret i donar un cop d'estat al regne d'Alabasta, aquesta organització és la més nombrosa fins al moment (2.027 membres), que està formada per pirates i bandits, entre els quals hi ha part 26 Agents Principals (10 són Agents Oficials i 16 Agents Fronterers), 200 (que treballen per als Agents Oficials) i 1.800 (que treballen per als Agents Fronterers). Els Agents Principals en caracteritzen per ser anomenats per noms en clau: els homes són nomenats del Mr.0 al Mr.13 i les dones tenen Ms. i el nom d'un dia festiu nacional o el nom d'un dia setmanal.
 • Sacerdots de Skypiea (en japonès "Shi Banken"). Aquests sacerdots de Skypiea, originals d'una altra illa del cel, controlen diferents de les zones del "Jardí Superior" (en Japonès, Upper Yard). Tots ells tenen una prova divina que és realitzada per aquelles persones que entren en el seu territori. Cadascun té la particularitat de poder utilitzar el poder del mantra (el sisè sentit) que els permet avançar-se als atacs dels seus enemics, també són especialistes a utilitzar els dials de Skypiea, i van ser elegits pel Déu Eneru per jutjar els forasters il·legals de graus inferiors al cinc, grau en el qual no poden actuar la unitat White Beret.
 • Cipher Pol (en Japonès "Saifāru Pōru"). Aquestes agències enumerades de l'1 al 9 són grups d'agents d'una agència que treballa per al Govern Mundial, encara que hi ha una novena que és totalment secreta i de la qual no es coneixen els integrants, encara que en la sèrie han aparegut els integrants d'aquesta última agència amb més d'un membre per aquest grup. Els membres del grup del CP9 són especialistes en les habilitats del Rokushiki (les sis tècniques) que són habilitats humanes evolucionades, que consisteixen a atacar amb peus o mans, però a velocitats elevades. Algunes de les tècniques han estat millorades per alguns dels integrants.
 • Els 11 Supernoves (en japonès "Jūichinin no Chōchinsei"). És el nom que han rebut els onze millors pirates rookies (rookies, traduït com principiants o noveçans) que han pogut arribar a l'Arxipèlag Sabaody. Tots són pirates que tenen unes recompenses superiors als 100,000,000 de bellys. Quasi tots els supernoves tenen tècniques de les Fruites del Diable, però no se sap encara quines poden ser, ni el nom, tots han estat escollits per representar els futurs joves pirates que entren a la Grand Line, són previnguts i prefereixen no posar-se en el camí dels nobles mundials sense contar a en Ruffy i en Zoro, que no saben pràcticament res d'ells.

Altres personatges[modifica]

Absalom[modifica]

L'Absalom “del Cementiri” (墓場のアブサロム Hakaba no Abusaromu) és el líder dels Soldats Zombies i dels Generals Zombies de Thriller Bark i un dels principals antagonistes de la saga de Thriller Bark. Té els poders de la Fruita Suke Suke.

L'Absalom és un home de cabells llargs i rossos que vesteix sempre elegantment, amb jaqueta llarga negra i gris, camisa blanca, pantalons blaus i botes negres. També porta un barret blanc i blau en forma de bombolla. El doctor Hogback ha realitzat diferents implants en el seu cos per millorar les seves habilitats i ara l'Absalom té una boca de lleó, pell d'elefant i els seus músculs són una barreja de músculs d'ós i de goril·la, fet que fa que en total pesi 300 kg. L'Absalom és un gran pervertit (els seus subordinats l'anomenen Erosalom), que no dubta a espiar i assaltar dones boniques, encara que el seu objectiu real és trobar una noia que es casi amb ell. En altres moments l'Absalom mostra una personalitat molt més raonable i seriosa i demostra ser un devot seguidor del seu capità, Gekko Moriah.

L'Absalom té completa autoritat sobre els Soldats Zombies i els Generals Zombies de Thriller Bark. Els implants que li ha fet el doctor Hogback augmenten molt la seva forca física i la seva resistència als cops. A més a més, l'Absalom ha menjat la Fruita Suke Suke, que li dóna l'habilitat de fer-se invisible i també de tornar invisibles els objectes i persones que toca. Aquests poders els utilitza per al combat, però sobretot per a espiar dones nues. També porta dos bazuques muntats als braços que manté invisibles amb els poders de la Fruita del Diable, de manera que quan es disparen no es veuen les bales.

L'Absalom apareix per primera vegada com a home invisible en el Thousand Sunny per impedir que els Pirates del Barret de Palla desembarquin a Thriller Bark. Poc després espia i ataca la Nami al bany de la mansió d'en Hogback i decideix que la convertirà en la seva promesa. Quan s'inicia l'atac sobre els Pirates del Barret de Palla es dirigeix al cementiri i a un mausoleu per despertar els seus subordinats zombies, però la Lola, una senglar zombie enamorada de l'Absalom, decideix matar la Nami per evitar que es pugui casar amb ell. Després de perseguir la Lola fins al jardí de la Perona, l'Absalom aconsegueix evitar que el zombie la mati però no és capaç de capturar la Nami i ha de marxar per ser testimoni de la creació del zombie Oars. Després de descobrir la Nami, l'Usopp i en Chopper espiant-los, aconsegueix capturar la noia i fugir fent-se invisible. La cerimònia del casament comença de seguida però és ràpidament interrompuda, primer pel rebombori organitzat per l'Oars i després per en Sanji. L'Absalom i en Sanji comencen el seu combat, que es decanta ràpidament a favor del cuiner, que derrota l'Absalom amb un nou atac. Més tard, mentre els Pirates del Barret de Palla s'enfronten a l'Oars, l'Absalom torna a segrestar la Nami i torna a intentar casar-se amb ella, però la Nami acaba derrotant-lo amb l'ajuda de la zombie Lola. Després de derrotar-lo, la Nami es penedeix i hi manté relacions sexuals mentre estava inconsient, quan acaba se'n va i li deixa fer a la Lola, que continua la seva feina, com tant volia. Després de la derrota d'en Moriah, l'Absalom, en Hogback i un Moriah inconscient aconsegueixen fugir de Thriller Bark en un vaixell invisible. Actualment l'Absalom es troba en parador desconegut.

Alvida[modifica]

Alvida és la capitana d'un vaixell de 20 homes, dels quals formava part en "Koby". La capitana Alvida va ser el primer personatge amb preu pel seu cap que en Ruffy va derrotar i en un principi era una persona força grassa, però després va menjar la Fruita del Diable: Sube-Sube (Sube: és el So de la paraula Japonesa de Relliscar), es va tornar molt prima i ara res la pot tocar. Després de menjar la Fruita del Diable, va trobar en "Buggy" i es va unir a la seva tripulació. La primera persona derrotada per en Ruffy, té un preu de 5 milions de bellys.

Arlong[modifica]

L'Arlong és un tritó que té dents i nas irrompibles, ja que pertany a l'espècie de peix serra. Ell i la seva tripulació viatgen per Grand Line liderats per Jinbei, però en esdevenir guerrer del mar, els va deixar a l'East Blue amb pocs tresors. L'Arlong va fundar l'Imperi Arlong amb la seva seu a l'illa de Coco (on va néixer la Nami) i allà van instaurar Arlong Park.

Blueno[modifica]

En Blueno és part del Cipher Pol. Més concretament, forma part del CP9 (Cipher Pol 9). Cada CP9 té un animal que el representa, en el cas d'en Blueno, és el toro.

Boa Hancock[modifica]

Boa Hancock és una guerrera del mar (tenia una recompensa de 80 milions de bellys) que viu a l'illa de les amazones, és una dona que es diu a si mateix preciosa, i que mira tant per sobre de l'espatlla a la gent tirant el cap tant cap enrere que directament mira cap enrere, a més té una fruita del diable que converteix la gent en pedra, si els que reben la descàrrega del seu poder, excepte si realment no t'agrada la persona o canvies l'atenció a una altra cosa, com per exemple clavar-te un ganivet. Al principi es presenta com una dona arrogant i dictatorial, com l'emperadriu de l'illa, és adorada pels seus súbdits, i odia els homes per aquest motiu els té l'entrada prohibida a l'illa, a més té una misteriosa marca a l'esquena. Aquesta marca no la pot veure ningú, abans moririen les germanes que ensenyar-la, aquesta marca, en Ruffy per casualitat la veu i diu que l'ha vist en un altre lloc. Com el Ruffy és un home, i a sobre ha vist la marca el fan lluitar contra les germanes de Hancok, a les quals derrota, i en aquell moment a causa d'un accident es mostra l'esquena d'una de les germanes, en Ruffy li tapa l'esquena perquè no vol que es morin, això fa veure la bondat del Ruffy. Al final després que l'ajudi a ella i a les seves germanes, dóna un vot de confiança a en Ruffy, a més d'enamorar-se'n. L'ajuda a anar a Impel Down a rescatar l'Ace, el seu germanastre.

Buggy el Pallasso[modifica]

És un capità pirata que formava part de la tripulació d'en Gold D. Roger, lluint amb en "Shanks". Va provar la Fruita del Diable: Bara-Bara (Bara: és el so de la paraula japonesa de desmendrar) i això li permet descompondre's en parts el seu cos i tornar-les a reunir-les, com si fos un trencaclosques. Sota les seves ordres té a pirates de circs, dels quals destaquen especialment dos: en "Mohji", que és un domador, i en "Cabaji" l'acròbata. La seva recompensa és de 15 milions de bellys.

Cabaji[modifica]

En Cabaji el malabarista. És el cap del personal de la tripulació i és un dels més poderosos de la tripulació, per sota d'en Buggy el Pallasso i l'Alvida i bastant igualat amb en Mohji, amb el qual en moltes ocasions està enemistat. Lluita sobre un monocicle utilitzant un sabre.

Chuu[modifica]

En Chuu pertany a la raça de peix sardina. Té un morro allargat, però no tant com el de l'Octy, amb el qual pot llençar petites ràfegues d'aigua tan potents com bales. És un dels caps de la tripulació de l'Arlong.

Demalo Black[modifica]

En Demalo Black (デマロ・ブラック), conegut amb el sobrenom de “Llengua Triple”, era el capit dels Falsos Pirates del Barret de Palla. Es feia passar per l'autèntic Monkey D. Ruffy per beneficiar-se de la seva reputació i reunir una tripulació d'alt nivell per conquerir el Nou Món. La seva recompensa és de 26 milions de bellys.

En Black és un home de mitjana edat que s'assembla a en Ruffy però molt més gran i obès i amb molt més pèl corporal. Duu una cicatriu en forma de ics a la panxa i se n'ha pintat una altra sota l'ull esquerre. Per assemblar-se més a en Ruffy duu una roba semblant a la d'ell, incloent-hi un barret de palla (encara que més atrotinat). Va armat amb una pistola. En Black té una personalitat altiva i egoista i pensa que pot fer el que vulgui només perquè es fa passar per un pirata amb una gran recompensa.

En Black apareix per primera vegada en un bar de l'Arxipèlag Sabaody acompanyat de la falsa Nami, el fals Sogeking i el fals Franky, fent-se passar per en Ruffy per reclutar nous membres per a la seva tripulació. Després d'intentar obligar l'autèntica Nami a unir-se a la seva tripulació, acaba derrotat per la Nami i l'Usopp. Comença a buscar-los per venjar-se'n i acaba topant amb l'autèntic Ruffy, qui el fa caure d'un cop de motxilla. Quan en Black intenta matar en Ruffy, aquest el deixa inconscient amb Haki. Quan es desperta decideix reunir tots els nous reclutes perquè capturin la Nami, l'Usopp i en Ruffy i poder-se'n venjar davant tota la nova tripulació. Un cop reunits, arriben el Fals Zoro i el Fals Sanji amb l'autèntic Ruffy i poc després apareix l'Armada, acompanyada d'en Sentomaru i dos Pacifistes. En Sentomaru s'adona ràpidament que en Black és un impostor, el deixa inconscient d'un cop de destral i l'arresta com a pirata en nom de l'Armada.

Gekko Moria[modifica]

Gekko Moria

En Gekko Moria (ゲッコー・モリア Gekk? Moria) és un pirata i un exmembre dels Set Grans Guerrers del Mar. Residia al vaixell més gran del món, Thriller Bark i és el principal antagonista de la saga de Thriller Bark. La seva recompensa abans d'unir-se als Set Grans Guerrers del Mar era de 320 milions de belis, però es desconeix si en perdre el seu estatus torna a ser una recompensa activa.

Gan Fall[modifica]

En Gan Fall, amb el sobrenom de "Cavaller del Cel", era l'antic déu de Skypiea però va ser derrotat i desterrat pel "Deu Eneru" 6 anys enrere, durant el seu regnat va intentar que tant els "Shandians" com els "Habitants del Cel" visquessin en la mateixa terra sense lluitar. En Gan Fall compta amb un ocell anomenat "Pierre" el qual utilitza per viatjar sobre ell, gràcies al fet que és un ocell que va menjar la Fruita del Diable Uma-Uma (Uma, en japonès, cavall) i com en Pierre és un ocell, com que menja una fruita amb qualitats de cavall el va convertir en un Pegàs.

Going Merry[modifica]

Rèplica del Going Merry a Odaiba, Toquio (2003).

El Going Merry és el primer vaixell dels Pirates del Barret de Palla en el manga i anime One Piece. És el principal mitja de transport d'East Blue Water 7. Es tracta d'un vaixell caravel·la, dissenyat per Merry i donat per Kaya als Barret de Palla com a recompensa per salvar-la. Amb el temps, el vaixell va arribar a ser estimat per la tripulació a casa seva i com un amic, tant és així que literalment va prendre vida pròpia i es va convertir en una part tan important de la tripulació.

Gol D. Roger[modifica]

Sovint anomenat "Gold Roger". En l'època de viatge dels pirates del Barret de Palla, se'l coneix com l'antic Rei dels Pirates.En patir una malaltia incurable, va decidir fer un viatge complet creuant la Grand Line sencera amb la seva tripulació. Després d'això, la banda es va dissoldre i ell es va lliurar al Govern Mundial, els quals anunciaren que l'havien capturat. En la seva execució, vint-i-dos anys abans del començament de la sèrie, va dir en públic que havia deixat tots els seus tresors en una peçaa, i que el primer que ho trobés s'ho podria quedar. Això va impulsar l'inici de la "Gran Era dels Pirates", i el començament de la cursa per esdevenir el nou Rei dels Pirates en trobar el tresor, el qual rebé el nom de "One Piece". És capaç d'escoltar "la veu de totes les coses", cosa que li permeté llegir els Poneglyphs. És el pare de Portgas D. Ace.

Octy[modifica]

L'Octy (Hatchan) és l'espadatxí de la tripulació de l'Arlong, és un pop, per aquest motiu té sis braços i pot lluitar amb una espasa en cadascun d'ells. És una mica tanoca, tot i així, i mentre estava a la tripulació, tenia la mateixa convicció que l'Arlong (els tritons són una raca superior). És un dels caps de la tripulació de l'Arlong i era el cuidador d'en Mohmoo. Va ser vençut per en Zoro.

Kuroobi[modifica]

En Kuroobi pertany a l'espècie de les mantes. Utilitza el karate tritó per lluitar i sempre va vestit amb la roba dels judokes, és molt traçut i bastant intel·ligent.

Kuro[modifica]

Kuro. És un dels pirates que va guanyar en Ruffy, al "East Blue". Amb el nom de Klahadoll, el capità Kuro va pensar un pla per apoderar-se de la riquesa d'una família del poble natal de l'Usopp, primer es va presentar com un pobre home, mort de gana i el pare de la Kaya, el va curar, alimentar i donar feina com a majordom. Després d'aconseguir l'arenàcia de la Kaya, matant-la primer a ella, volia començar una nova vida, lluny del seu passat. El seu antic cartell de Crida i Cerca marcava els 16 milions de bellys.

Marshall D. Teach[modifica]

En Marshall D. Teach és un dels antagonistes de One Piece i enemic de la tripulació del barret de palla.

Mohji[modifica]

En Mohji el domador de bèsties. És el segon en cap de la tripulació de Buggy el Pallasso. Lluita amb la seva mascota Richie.

Mohmoo[modifica]

En Mohmoo és la mascota de la tripulació de l'Arlong. És un Rei del Mar híbrid entre vaca marina i vaca normal. Va ser derrotat per en Ruffy i en Sanji i el van obligar a portar a l'illa de Coco. Posteriorment, va tornar a ser vençut per en Ruffy durant la batalla en Arlong Park.

Després de molt temps va tornar a aparèixer capturat per la tripulació d'en Caribou perquè els portes a l'illa dels tritons però es van trobar amb en Ruffy i els altres sota el mar i va fugir.

Nefertari Vivi[modifica]

La Nefertari Vivi, també anomenada a la Banda Baroque (Baroque Works) com "Miss Dimecres", és la filla d'en Nefertari Cobra, rei d'Alabasta. Va entrar a la Banda Baroque per poder descobrir qui era el seu cap i poder arreglar les coses amb el seu país. La Vivi va convèncer i obligar l'Igaram que anés amb ella en aquesta aventura i tots dos van descobrir, perseguint a la "Mis. Diumenge" (la Nico Robin) que en "Míster 0" era en realitat en Crocodile, un dels 7 Grans Guerrers del Mar (Ouka Shichibukai), que protegia el regne d'Alabasta com excusa, quan el que pretenia era eliminar l'aigua del país, per crear el seu cop d'estat. En Carue, un ànec molt gros amb dents, és l'animal més ràpid de tot el regne d'Alabasta. És l'amic més fidel de la Vivi, també va formar part de la Banda Baroque com la mascota de la Miss Dimecres (Vivi) i es va unir a la tripulació d'en Ruffy durant un temps junt amb la Vivi.

Ozu[modifica]

L'Ozu és un dimoni molt temut que va morir 500 anys abans que es produïssin els fets narrats a One Piece. Va morir congelat. Gecko Moria junt amb Hogback recuperen el cos i el congelen, fins que arriba la tripulació del barret de palla i amb l'ombra d'en Ruffy aconsegueix "reviure" l'Ozu. L'Ozu comença fent el que li sembla i no és controlat per Moria, però al final sí que aconsegueix dominar-lo, i es posa a lluitar contra els barrets de palla, al final cau eliminat per un atac conjunt dels barrets de palla que li trenquen la columna, en Ruffy amb un Bazoka Gegant.

Portgas D. Ace[modifica]

Aquest article tracta sobre Portgas D. Ace. Vegeu-ne altres significats a «Llista de personatges de One Piece (desambiguació)».

En Portgas D. Ace, també conegut com en "Puny de Foc", és el germanastre d'en Ruffy (fill d'en Gol D. Roger), i es va menjar la fruita del Diable Mera-Mera (Mera: so que fa el foc), que li permet transformar-se en foc i controlar-lo a distància. És el comandant i capità del 2n esquadró d'en Barbablanca, a qui considera com un pare. Quan es va trobar amb en Ruffy a la Alabasta li va donar una Vivre Card (targeta de vida) per poder retrobar-se més endavant. El seu pare és Rei dels pirates, però ell sempre ha utilitzat el nom de la seva mare, Portgas D. Rouge, perquè considera que ella es va sacrificar per salvar-li la vida. (SPOLIER) Mor protegint en Ruffy de l'atac de l'almirall Akainu, que està disposat a matar-los perquè creu que són una amenaça per tot el món, pel fet que són els fills de dos temuts pirates.

Sanjuan Wolf[modifica]

En Sanjuan Wolf (サンファン・ウルフ Sanfan Urufu) és un gegant enorme, conegut amb el sobrenom de “Cuirassat Colossal” a causa de la seva mida. Originalment era un dels presoners del nivell 6 d'Impel Down, però va ser alliberat per en Marshall D. Teach i es va unir als Pirates d'en Barbanegra. Durant els dos anys de separació dels Pirates del Barret de Palla ajuda en Barbanegra a convertir-se en un dels Quatre Emperadors.

En Wolf té un cap enorme en forma de castanya, amb uns ulls petits i rodons i una boca bastant gran. Té els cabells llargs de color marró molt clar, una barba negra als costats de la cara i vesteix l'uniforme de presoner d'Impel Down. El seu cos encara no s'ha vist mai sencer, però té la mateixa mida que l'edifici principal del Quarter General de l'Armada i supera de llarg la mida d'altres éssers enormes com l'Oars. Malgrat la seva mida i la seva reputació, té un caràcter tímid i juganer. Se suposa que és molt fort, ja que és un dels pirates que va sobreviure a la lluita intestina del nivell 6 d'Impel Down per poder unir-se a la tripulació d'en Barbanegra.

Sengoku[modifica]

En Sengoku (センゴク元帥) és l'Almirall Suprem de l'Armada durant tota la primera part de One Piece. Era considerat un dels homes més forts del món quan en Gol D. Roger encara era viu, juntament amb l'Edward Newgate, en Shiki i en Monkey D. Garp. És conegut amb el sobrenom de “Buda”.

En Sengoku és un home de mitjana edat alt i musculós. Té el cabell negre, que porta pentinat a l'estil afro, i també porta unes ulleres rodones, bigoti i una barba negra pentinada en una trena molt llarga. Sol anar vestit amb l'uniforme i la capa típics dels oficials de l'Armada. Porta diferents medalles penjades al pit i una gorra blanca amb la figura d'una gavina de mida natural a sobre. Sol anar acompanyat d'una cabra blanca que du una campana daurada penjada del collar. En Sengoku és un home orgullos i molt lleial al Govern Mundial, del qual mai qüestiona les ordres, encara que no li agradin. La seva filosofia és no deixar escapar cap criminal per cap raó, i s'irrita molt quan algun aconsegueix fugir. En Sengoku té una molt bona relació amb en Garp perquè moltes vegades han combatut plegats contra pirates i encara que és enemic de tots els pirates, sent un gran respecte per en Barbablanca i en Shanks. Com a Almirall Suprem de l'Armada, té absolut control sobre totes les accions dels seus oficials i soldats i té el poder de convocar un Buster Call. També destaca per ser un gran estrateg i organitzador, capaç de predir com es desenvoluparà una batalla i així planificar les defenses i els atacs dels seus homes. En Sengoku és capaç d'utilitzar el Haki, però el seu poder més fort és el que li dóna la fruita Hito Hito Model: Daibutsu. Aquesta Fruita del Diable de tipus Zoan Mitica li permet transformar-se en un Daibutsu, una estàtua gegant de Buda. Quan es transforma es converteix en un gegant i la seva pell i la seva roba es tornen de color daurat. A més del gran augment de forca que li dóna aquesta transformació, també és capaç de llancar ones de xoc explosives de la palma de la mà.

En Sengoku apareix per primera vegada en una reunió a Mariejois entre els alts comissionats de l'Armada i part dels Set Grans Guerrers del Mar per decidir el substitut d'en Crocodile. Després només fa aparicions fugaces, normalment per ser informat dels fracassos per capturar en Ruffy i la seva tripulació o per assabentar-se de les seves últimes accions. En cert moment també es revela que va ser ell qui va organitzar el Buster Call de l'illa d'Ohara i qui va entregar el Den Den Mushi Daurat a l'Spandine. Durant la batalla de Marineford se'l veu sempre dalt de la plataforma d'execució, al costat d'en Garp i de l'Ace. Des d'allà revela als seus subordinats qui són els pares d'en Ruffy i l'Ace, ordena la mort dels dos pirates i es dedica a organitzar l'estratègia dels soldats de l'Armada, que inclou enganyar l'Squard, un aliat d'en Barbablanca, perquè ataqui el pirata. En Sengoku no lluita directament fins que en Ruffy aconsegueix pujar a la plataforma per alliberar l'Ace. Llavors es transforma en un Daibutsu i ataca l'Ace i en Ruffy, però la combinacio del “Globus Gegant de Goma-Goma” d'en Ruffy i de la “Paret de Cera” d'en Mr.3 aconsegueixen parar els seus cops. Quan l'Akainu mata l'Ace, en Sengoku agafa en Garp per evitar que aquest matí l'almirall com a venjanca. Com la resta de participants en la batalla, queda molt sorpres de l'arribada dels Pirates d'en Barbanegra, sobretot pels seus nous membres procedents d'Impel Down, i s'enfada molt quan en Barbanegra explica quins eren en realitat els seus plans. Quan en Barbanegra roba els poders de la Fruita del Diable d'en Barbablanca i amenaça d'enfonsar l'illa de Marineford, en Sengoku es torna a transformar i s'enfronta al pirata per evitar-ho. Quan finalitza la batalla amb l'aparició d'en Shanks, és en Sengoku qui li permet endur-se els cossos de l'Ace i d'en Barblanca per donar-los sepultura i qui ordena la fi de la guerra i que es prioritzi l'atenció als ferits. Dues setmanes després de la batalla, en Sengoku es reuneix amb el comandant en cap Kong i li presenta la seva dimissió com almirall de la flota. Després d'acceptar quedar-se com a instructor dels nous soldats, recomana l'Aokiji com a nou almirall de la flota.

Shanks[modifica]

En Shanks "el pèl-roig" (akagami en japonès), és el capità pirata que en Ruffy va conèixer durant la seva infància. La seva forma de fer les coses va donar l'impuls a en Ruffy per voler convertir-se en pirata i aconseguir el llegendari tresor One Piece. El barret de palla que té en Ruffy va ser un regal d'en Shanks com a prova de la seva amistat. En Shanks és un dels 4 Emperadors del Mar (Yonkō), que, a la vegada, és un dels tres grans poders de la Grand Line. Ofereixen una recompensa d'uns 700.000.000 de bellys pel seu cap.

Altres personatges[modifica]

 • Almirall Don Krieg, tenia una flota de 1.000 homes però en entrar en la Grand Line, es va topar per mala sort amb un dels 7 Grans Guerrers del Mar, en Mihawk ulls de falcó, que va matar la majoria dels seus homes, en tornar a l'"East Blue", va atacar el Baratie per apoderar-se d'un nou vaixell, ja que en Don Krieg utilitza qualsevol vaixell per poder acostar-se als altres pirates, sigui un vaixell de la marina, com un restaurant. Es feia dir l'amo absolut de tot l'East Blue. Té una recompensa pel seu cap de 17 milions de belis.
 • Capità Tritó Arlong. És el capità d'una banda de pirates Tritó amb més de 20 tritons, que són homes peix (alguns dels quals abans eren de la banda d'en Jinbei un dels 7 Grans Guerrers del Mar, afegint-se a ell mateix (el sol que porten de tatuatge n'és la prova). Amb la idea que la raça dels tritons són superiors a les dels homes normals, es dedica a cobrar desorbitats impostos a canvi de la vida dels habitants de l'Illa de Coco, on va posar la seva base o imperi de l'Arlong. És el capità de tot l'East Blue, amb més preu pel seu cap, amb el cartell de Crida i Cerca, de 20 milions de belis.
 • Vicealmirall Smoker, conegut antigament com el Caçador Blanc, capità de l'Armada de la ciutat de Logue, amb el poder de la Fruita del Diable: Moku-Moku (Moku: és una definició de la paraula Japonesa, que representa el So dels núvols o el fum). El seu odi cap als pirates i la seva forma de pensar (creu que cap pirata pot sortir de la ciutat si es trobà amb ell), va donar inici a una persecució de "la banda del barret de palla" dins de la Grand Line. Després dels intervals d'Alabasta, i que la Marina comuniqués que ell i la seva tripulació havien derrotat i capturat en Crocodile, el van ascendir de capità a comandant.
 • Capitana Tashigi, és una espadatxina sota les ordres del capità (ara comandant) Smoker, que vivia en la ciutat de Logue. És molt bona en l'art d'una sola espasa (Ittōryuu), on és un Murasame, però és molt desastre perquè cau sempre. La Tashigi és pastada a la Kuina, l'amiga de la infància d'en Zoro i que va morir. Quant coneix en Zoro li confessa que ella té la intenció de reunir els millors sables de tot el món, que han caigut en mans de malvats espadatxins. Després de perdre contra en Zoro, i que ell no la mati, segueix al capità Smoker per buscar-lo i guanyar-lo. Després de Alabasta, va ser ascendit a Sergent.
 • Rei de Drum Wapol, era el rei del país de Drum, fins que l'arribada dels pirates d'en Barba-Negra va fer obligar en Wapol a anar-se'n a la mar i convertir-se temporalment en pirata, deixant el regne en perill i des d'aquell moment, tenint a tot el poble en contra a la seva tornada. És el propietari de l'habilitat de la Fruita del Diable: Baku-Baku (Baku: onomatopeia del so de la fabricació) que li permet engolir qualsevol cosa i transformar-la, gràcies a l'habilitat de la "Fàbrica Baku" i, fins i tot, fusionar persones. No té preu pel seu cap, ja que no ha estat un pirata reconegut pel govern.
 • Guerrer del Mar Crocodile, era el cap de la "Banda Baroque" sota el nom de Mr. 0. El que volia era apoderar-se de l'arma mil·lenària "Plutó" i fer que esclatés una revolta en el regne d'Arabasta. Va provar la Fruita del Diable: Suna-Suna (Suna: És en Japonès Sorra), que li permet transformar-se en sorra i controlar-la a voluntat. Després de ser derrotat per en Ruffy el van fer presoner en el nivell 6 de la presó Impel Down però quan el Ruffy va entrar per rescatar a l'Ace es va escapar amb ell fins a la terra sagrada Mariejoa. La seva antiga recompensa abans de ser una de les guerres del mar era de 81 milions de bellis.
 • Pirata Bellamy la Hiena, és un pirata que es trobava a la ciutat de "Mock Town" (a Jaya), i pertanyia al grup de pirates d'un dels Guerrers del Mar: Don Quixote Doflamingo, fins que, al ser vençut per en Ruffy i en Doflamingo, el desterra per ser molt dèbil. És un pirata que no creu en els somnis ni que existeixi el famós One Piece, va menjar la Fruita del Diable: Bane-Bane (Bane: en Japonès es Molla) que li permet transformar les seves cames en molles les quals li permeten rebotar i desplaçar-se a grans velocitats. Té un cartell de crida i cerca pel seu cap de 195 milions de bellis.
 • Deu de Skypiea Eneru, és un habitant de les “illes del cel” procedent de l'illa Bilca que va destruir ell mateix quant va perdre el control del seu poder, ja que té el poder de la Fruita del Diable: Goro-Goro (Goro: So que fan els Trons) a causa d'haver menjat aquesta fruita es creu que és un déu, també per tenir molt desenvolupat el poder del mantra (habilitat molt comuna en les illes del cel, i és com un sisè sentit que et permet preveure les accions dels altres), d'aquesta manera va derrotar en “Gran Fall” l'antic déu de Skypiea i es va apoderar del “jardí superior”. Si baixés a la mar blava, tindria una recompensa d'uns 500 milions de bellis aproximadament.
 • Foxy Guineu Platejada, aquest personatge és un trampós que guanya nous tripulants per la seva banda fent trampes en el joc Davy Back Fight. Tenia 920 victòries fins que en Ruffy el va guanyar. Va provar la Fruita del Diable: Noro-Noro (Noro: en Japonès és Lent) que li permet frenar a qualsevol durant 30 segons si és tocat pel seu raig. Encara que confia molt en les seves trampes es desanima fàcilment si l'insulten o l'avergonyeixen. En el manga només es va fer un DBF, en el qual en Ruffy va perdre en Chopper però després el va recuperar i a més li va prendre la bandera, en l'anime es van fer dos DBF en què en Ruffy va perdre en Chopper i la Robin però al final els van recuperar, li van prendre la bandera i li van prendre els 497 membres de la tripulació d'en Foxy. El cartell de crida i cerca pel seu cap és de només 24 milions de bellis.
 • Agent Rob Lucci, en un principi era un mestre d'aixa de la Galley-La però més tard es descobreix que en realitat un membre de l'organització secreta del govern CP9 i usuari de la Fruita del Diable: Neko-Neko (Neko: en Japonès es Gat, model Lleopard), utilitza les tècniques “Rokushiki” (sis tècniques) i l'únic en utilitzar la sèptima tècnica “Rokuougan” (un atac comparat a un Dial d'Impacte, però més poderós). El seu passat és molt fosc, a 13 anys el van enviar a una missió de rescat d'un regne atacat per pirates, en arribar al vaixell pirata es va deixar agafar com a ostatge i va matar els 500 soldats del regne. Segons ell, aquests soldats havien de morir per no haver pogut protegir el seu regne. D'aquesta manera va entrar directament en el Cipher Pol 9.
 • Guerrer del Mar Gecko Moria, capità d'una banda pirata de zombis que es troba en el triangle florià i en el vaixell illa “Thriller Bark” (illa treta del West Blue) sent un dels 7 Grans Guerrers del Mar i el més gran de tots, va menjar-se la Fruita del Diable: Kage-Kage (Kage: en Japonès és Ombra) que permet agafar les ombres de les persones i introduir-les en cossos morts, donant la personalitat de les ombres dels seus propietaris. Volia crear el zombi definitiu amb el cos d'un gegant del país del glaç, anomenat Ozu i amb l'ombra del Ruffy en el seu interior. La seva antiga recompensa abans de ser un dels guerrers del mar, era de 320 milions de bellis.
 • L'Alcaide Magellan és el cap de la presó submarina Impel Down, va menjar-se la Fruita del Diable: Doku-Doku (Doku: en Japonès és Verí) que li permet crear tot tipus de verí. Es passa pràcticament 20 hores del dia al lavabo perquè sempre va malament de ventre perquè menja només verí. Però és molt poderós, va derrotar molt fàcilment a en Ruffy, el va deixar mig mort però gràcies a tots els verins que li va posar, en Ruffy ha desenvolupat uns anticossos que el fan invulnerable a qualsevol verí. El seu verí no pot atravesar la cera, gràcies a això en Ruffy i en mr3 van poder lluitar contra ell però quan fa el seu atac Venon Demon, crea un dimoni gegant d'un verí molt més potent que els que utilitza normalment i amb aquest verí la cera es desfà.Després que en Ruffy el derrotes i alliberes a més de 100 presoners, en Barbanegra i la seva nova tripulació van destruir Impel Down i el van deixar mig mort.
 • Almirall Aokiji (Kuzan), és l'home més fort de l'armada i sempre fa el que vol, va menjar-se la Fruita del Diable: Hie-Hie (Hie és com es representa la sensació de fred en Japonès). Fa 20 anys quan encara era un vicealmirall va formar part del Buster Call que va acabar amb l'illa d'Ohara, després de veure com era de mortífer el Buster Call va decidir deixar marchar a la Nico Robin. Al cap de 20 anys la Nico Robin ha acabat a la tripulació d'en Ruffy i com que li devia molt a en Garp, l'avi d'en Ruffy, decideix anar a eliminar-la abans que acabin amb la seva tripulació com ha passat amb totes les tripulacions en què havia estat la Robin anteriorment, per això els va a buscar amb la seva bici. Quan els troba, congela la Nico Robin i intenta matar-la però la salven, després en Ruffy s'enfronta en un duel, ell sol contra l'Aokiji i en un moment el congela però decideix no matar-lo. Més tard en la guerra de Marineford aconsegueix congelar completament a en Barbablanca però amb el seu poder aconsegueix sortir del gel, més tard congela a en Jozu, capità de la 3a divisió d'en Barbablanca. S'enfronta amb l'Ace però el seu poder perd contra el foc de l'Ace. Quan la guerra acaba en Sengoku el recomana com a pròxim Almirall en cap de l'armada.
 • Almirall Kizaru (Borsalino), és un almirall una mica despistat i que sembla molt lent però en canvi el seu poder és el més veloç del món, va menjar la Fruita del Diable: Pika-Pika (Pika en japonès és brillantor) i és un home de llum. Va desembarcar a l'arxipèlag Sabaody perquè en Ruffy va atacar als Dracs Celestials (Tenryuubitos), és l'oncle d'en Sentoumaru, el cap de guarda espatlles del doctor Vegapunk. Ell, en Sentoumaru i un Pacifista van derrotar els pirates del barret de palla, en Kizaru va estar a punt de matar a en Zoro però en Rayleigh el va salvar igualment no podien fer res contra en Sentoumaru i el Pacifista però es van salvar gràcies al Shichibukai Kuma que els va separar pel món perquè no els capturessin. Més tard, en la guerra de Marineford va guanyar a en Marco, capità de la 1a divisió d'en Barbablanca, i a més va estar molestant en Ruffy colpejant-lo perquè no avancés, més tard va trencar la clau de les cadenes de l'Ace que portava en Ruffy. Anys enrere, quan encara era un vicealmirall va derrotar i empresonar a l'Arlong i el va enviar a Impel Down, però més tard va sortir de la presó a petició d'en Jinbe quan es va fer un Shichibukai.
 • Almirall Akainu (Sakazuki), és l'almirall més terrible de tots, va menjar la Fruita del Diable: Magu-Magu (Magu: abreviació de maguma que significa, en japonès, magma). La seva primera aparició va ser en el Buster Call d'Ohara, va ser el vicealmirall que va ordenar l'atac contra el vaixell de rescat dels habitants de l'illa que no eren arqueòlegs. Després en la batalla de Marineford va demostrar que no tenia cap mena de compassió ni amb els mateixos soldats de la marina (va atacar a un soldat que volia fugir perquè tenia una dona i un fill). Amb el seu poder va foradar la panxa d'en Barbablanca i li va desfer la meitat de la cara (a l'anime només li va cremar mig bigoti), a més des que en Ruffy va alliberar a l'Ace els va perseguir i com que no els atrapava va insultar a en Barbablanca, això va fer que l'Ace s'enfadés i l'ataqués però el magma és més fort que el foc i quan l'Ace es va despistar va intentar matar a en Ruffy, l'Ace es va posar en mig i el que va morir va ser l'Ace. Després en Ruffy es va desmaiar i en Jinbe el va agafar i es va posar a córrer i l'Akainu el va perseguir, es va enfrontar a en Barbablanca, que gairebé el mata, a l'Ivankov, a en Crocodile i a la tripulació d'en Barbablanca. Al final l'únic que el va aconseguir aturar va ser en Koby que es va posar davant perquè parés de matar, ja que la guerra ja havia acabat, l'Ace i en Barbablanca eren morts, l'Akainu estava disposat a matar-lo, però gràcies a en Shanks que el va aturar, es va salvar. És el responsable que en Jinbe tingui una cicatriu al costat i en Ruffy tingui una cicatriu en forma de "X" al pit.
 • Hody Jones, és un tritó de classe tauró que viu a les illes Gyojin i és el principal antagonista d'aquesta saga. Jones és un tritó que admirava a l'Arlong i que compartia amb ell el seu odi pels humans i les seves ànsies de grandesa, però va preferir primer assentar-se a les illes Gyojin i intentar convertir-se en el nou rei dels tritons. A més, Hody Jones té una diferència molt important amb Arlong, i és que no té cap remordiment en sacrificar, utilitzar o matar els seus companys tritons pels seus propòsits, el qual el converteix en un enemic encara més despietat. Com tot tritó, Jones compta amb l'avantatge de tenir 10 vegades més força que un humà i la seva habilitat natural per desplaçar-se per l'aigua. Per acabar-ho d'adobar, posseeix una droga que si se la pren incrementa exponencialment la seva força i capacitats físiques.
 • Caesar Clown, era un antic científic de l'Armada que treballava juntament amb el Dr. Vegapunk al centre d'investigació de Punk Hazard, però les seves investigacions mancades de moralitat buscant una arma de destrucció massiva va provocar el rebuig de tots els seus companys científics i va acabar provocant una explosió que va alterar tota l'illa, acabant amb tots els éssers vius que hi vivien. Després d'aquest succés, Caesar va passar a ser un criminal buscat pel Govern Mundial i durant 4 anys es va desconèixer el seu parador. Això no obstant, el científic havia tornat en secret a Punk Hazard treballant al servei de Joker en dos projectes: la producció de SMILE, i la demostració en directe de l'arma massiva que va crear fa 4 anys. Posseeix la fruita del diable Gasu Gasu no Mi de tipus logia que li dóna la qualitat de ser un home de gas.
 • Vergo, és el vicealmirall de l'Armada a càrrec de la fortalesa G-5 del Nou Món. Malgrat això, en realitat Vergo sempre ha estat un pirata infiltrat en l'Armada que treballa en secret per en Joker i que ha ajudat a encobrir totes les investigacions clandestines d'en Caesar Clown. De personalitat freda, Vergo està totalment compromès a seguir les ordres del seu superior i a eliminar a qui fagi falta encara que siguin els seus soldats de l'Armada. Malgrat no tenir cap fruita del diable, Vergo és un gran lluitador gràcies a la seva velocitat i al gran domini que té del Busoshoku Haki, que pot traspassar-lo fins i tot a la canya de bambú que porta, convertint-la en una arma molt poderosa.
 • Donquixote Doflamingo, es tracta d'un dels 7 Grans Guerrers del Mar i del líder de l'anomenat "Baix Món", que és l'entorn on es fan comerços en el mercat negre d'armes i altres mercaderies de contraban. En els baixos fons se'l coneix com a "Joker". Doflamingo és un personatge cruel i malvat, aspectes que es van incrementar encara més a causa d'un trauma que va tenir durant la infància, sembla trobar la diversió en el sofriment d'altres persones tant físicament com mentalment. Malgrat actuar de forma cruel i confiada, no se l'ha de subestimar, ja que Doflamingo és un personatge molt intel·ligent i poderós, que és considerat un pirata excepcional que no se sent intimidat ni pels almiralls de l'Armada. A més, no comet l'error com molts altres d'infravalorar en Ruffy i la seva tripulació. Domina tant el Busoshoku com el Haoshoku Haki i va menjar la fruita del diable Ito Ito no Mi que el converteix en una persona capaç d'utilitzar una mena de fils/cordes a les quals pot donar diverses utilitats com per exemple controlar a les altres persones com si fossin titelles, tallar qualsevol objecte o material utilitzant-les com una arma o bé utilitzar-les per desplaçar-se pel mar enganxant les cordes als núvols. És l'actual rei de Dressrosa, illa del Nou Món; cap de la Familia Donquixote, organització sorgida dels antics pirates Donquixote; i és un antic membre repudiat dels Dracs Celestials, i per això ara se'l coneix també per "Diable Celestial". La combinació de força, títols i posicions privilegiades converteix a Doflamingo en la personalitat probablement més poderosa al Nou Món després dels 4 Emperadors. La seva antiga recompensa abans de ser un Shichibukai era de 340 milions de bellis i va ser la recompensa més elevada durant molt de temps a la sèrie.