Yonkō

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Infotaula d'organitzacióYonkō
Dades bàsiques
Tipus entitat organització fictícia
Modifica dades a Wikidata

Els 4 emperadors del mar és un grup de pirates ficticis que apareixen en el manga i anime de One Piece.

Traduït al Japonès com: "Yonkō" (四皇),(traduït al català significa els 4 emperadors del mar) i el formen els 4 pirates més forts de tot el "Nou Món"; és un dels tres grans poders de la "Grand Line". En realitat els 4 emperadors del mar no formen una organització pròpiament dita, ja que cada pirata treballa pels seus propis interessos.

Membres[modifica]

Edward Newgate (エドワード・二ューゲート), també conegut com a Barbablanca, és conegut com l'home més fort del món i també es considera la persona que es troba més pròxima a aconseguir el One Piece. En el passat va lluitar en un combat igualat contra el Rei dels Pirates, Gold Roger, i és usuari de la Fruita del Diable: Gura-Gura (Gura en Japonès, Terratrèmol).

En barbablanca tracta tots els membres de la tripulació com si fossin els seus fills, i alhora ell mateix es veu com si fos el pare de tots. Tot i això, la seva tripulació és tan enorme que està dividida en cinc flotes. Barbablanca utilitza una llança anomenada "bisento" i el seu poder és tan enorme que amb el xoc de la seva llança amb el sabre d'en Shanks, va poder tallar un núvol per la meitat.

Barbablanca és un humà anormalment gran, tot i que no és cap gegant a diferència d'altres personatges de One Piece. Degut a la seva edat, es troba en un estat de contínua medicació tot i que ell nega la seva discapacitat afirmant que la seva única medicina ha de ser l'alcohol.

Mor a mans del pirata Marshall D.Teach, conegut com a Barbanegra. Aquest, juntament amb la seva tripulació (formada per antics i nous membres) maten al gran pirata Barbablanca. Barbablanca ja estava ferit per la guerra que es produeix a la base de la Marina i també sucumbeix a causa de la senectut.

Shanks, és l'heroi d'infància d'en Monkey D. Luffy i va formar part de la Tripulació del Rei dels Pirates. Tot i que les seves aparicions durant la sèrie han sigut molt limitades, ell fa un dels papers més importants de One Piece.En Shanks té tres cicatrius que li creuen el seu ull esquerre a causa d'un combat que va tenir contra en Barbanegra. A més a més, va perdre el seu braç esquerre al savar a en Luffy d'un Rei del Mar. La seva tripulació sempre es presenta fent festa i bebent contínuament alcohol, a causa del fet que són les activitats que més li agraden al seu capità. Les habilitats de combat de Shanks són formidables, va ser considerat el rival directe d'en Mihawk abans de perdre el seu braç, i habitualment tenia constants batalles amb els pirates de Barbablanca quan era membre de la Tripulació d'en Gold Roger. A més la seva força espiritual anomenada "Haki" va fer que els membres de la tripulació d'en Barbablanca perdessin el coneixement només amb la seva presència.

Kaido, també anomenat "La Bèstia". És considerada la criatura més poderosa del món després de la mort de Barbablanca. Fet d'això ho prova que derrotés al Gran Guerrer del Mar Gecko Moria i que eliminés a tota la seva tripulació, que volgués matar en Barbablanca abans que aquest arribés a Marineford i per últim, la por i respecte que mostra Donquixote Doflamingo, un dels 7 Grans Guerrers del Mar que no es sent intimidat ni pels almiralls. És soci de Doflamingo, ja que aquest li proporciona SMILE gràcies al qual en Kaido està reclutant un exèrcit d'usuaris de fruites del diable de tipus Zoan i que ja compta amb més de 500 usuaris.

Charlotte Lin Lin, també anomenada "Big Mom". Només se sap que protegeix l'Illa dels Gyojin a canvi de dolços (a manera d'impostos), i que actualment en Jinbei treballa per ella. És desafiada per en Monkey D. Luffy a Gyojin.