Fruita del Diable

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Les Fruites del Diable (悪魔の実, Akuma no Mi) són unes fruites místiques que apareixen a la sèrie de manga i animació One Piece, creada pel dibuixant japonès Eiichiro Oda. Aquestes fruites donen diferents habilitats i poders, sovint molt estranys, a les persones que se les mengen, depenent del tipus de fruita. Molts dels personatges principals i més poderosos de la sèrie n’han menjat alguna. Algunes de les fruites només apareixen en la sèrie d'animació, en les pel·lícules o en els videojocs.

La majoria dels noms de les fruites es basen en onomatopeies que s'usen en els còmics i en paraules japoneses.

Sobre les Fruites del Diable[modifica]

La llegenda diu que les Fruites del Diable van ser creades pel Diable del Mar i que el secret del seu poder es troba a la Grand Line. La majoria d'habitants del món de One Piece saben molt poca cosa sobre les fruites, cosa que genera molts rumors i fa difícil separar els fets reals de la ficció i els rumors., fins al punt que en alguns països aïllats de la resta del món els habitants creuen que els poders que atorguen les fruites es deuen a malediccions o bruixeria i no al consum de la fruita. Sí que sembla cert que la majoria de les fruites són originàries de la Grand Line i trobar-ne una fora d'allà és molt difícil. Són tan rares que cada una es pot vendre per 100 milions de belis, la moneda del món de One Piece.

Les fruites tenen diferents formes i colors, però totes elles tenen un patró d'espirals dibuixat a la pell i generen una aura que les fa diferents de les altres fruites (sembla que aquesta aura es pot utilitzar per identificar la fruita i els seus poders). Totes elles tenen un gust horrible, de manera que sembla que s'hagi ingerit verí. Només és necessària una sola mossegada per obtenir el poder de la fruita i després de fer-la la fruita passa a ser una fruita normal amb un gust fastigós.

Existeix una Enciclopèdia de les Fruites del Diable (悪魔の実図鑑 Akuma no Mi Zukan) que llista els noms i habilitats de totes les fruites. No obstant, només algunes de les entrades estan il·lustrades, de manera que la majoria de les Fruites del Diable no es poden identificar mitjançant la seva forma. Per exemple, les fruites Gomu Gomu i Yami Yami disposaven d'imatges i podien ser identificades abans de ser menjades, mentre que les fruites Awa Awa i Ushi Ushi, Model Girafa no disposaven d'il·lustració i només podien ser identificades mitjançant les habilitats que atorguen.

Quan la persona que ha menjat una Fruita del Diable mor, l'habilitat de la fruita reneix en la fruita de la mateix mena que estigui més propera al lloc de la mort de l'usuari, com es veu quan l'Smiley "mor" i la fruita Sara Sara, Model: Axolotl es regenera en una poma es que troba a prop.

Els poders de les Fruites del Diable poden, en certes ocasions, ser "despertats"  (覚醒 kakusei), augmentant les habilitats de l'usuari. Els detalls sobre com passa això encara és desconegut. Fins ara només s'ha mostrat els efectes del "despertar" en fruites de les classes Zoan i Paramècia. Per als poders de la classe Zoan, el "despertar" atorga a l'usuari una transformació d'una mida molt més gran que en els altres Zoan, i alhora guanyen molta més força física, resistència al dany i una capacitat de recuperació més ràpida. Els Carcellers Bestials d'Impel Down són tots usuaris de Fruites Zoan despertes. Pel que fa a les fruites Paramècia, donant diferents formes d'utilitzar la seva Fruita del Diable diferents del seu ús anterior, fins al punt que els poders de la fruita deixen de semblar de la classe Paramècia. És el cas de la Fruita Ito Ito d'en Donquixot Doflamingo, que és capaç de convertir els edificis del seu voltant en grans quantitats de fils que pot manipular a voluntat. En Charlotte Katakuri pot afectar l'ambient del seu voltant de manera similar amb la seva fruita Mochi Mochi.

Recerca[modifica]

El doctor Vegapunk, un científic de l'Armada, és el responsable principal de la recerca sobre els poders de les Fruites del Diable i el Kairoseki. La seva recerca li ha permès dissenyar un mètode que permet que objectes inanimats obtinguin els poders d'una Fruita del Diable (encara no s'ha mostrat com es fa això i fins ara només s'ha utilitzat amb fruites Zoan que transformen l'objecte en un animal). També ha aconseguit replicar els efectes d'una de les Fruites fins a un cert grau i fins i tot ha creat una Fruita del Diable sintètica (tot i que en un primer moment es creia que havia estat un fracàs).

En Caesar Clown ha manifestat que ha fet nombrosos experiments sobre la seva pròpia Fruita del Diable i ha insinuat que ha estat capaç d'augmentar el seu poder després d'haver-la consumit, tot i que el mètode no ha estat explicat encara. També ha aconseguit crear la seva pròpia versió de Fruita del Diable Artificial aprofitant la recerca d'en Vegapunk, anomenada SMILE, tot i que aquestes fruites artificials només poden ser del tipus Zoan.

En Tony Tony Chopper ha estat capaç de dissenyar la Ultrapíndola (ランブルボール, Rumble Ball), un medicament que augmenta el poder de la seva Fruita del Diable. Li permet transformar el seu cos en cinc formes diferents a més a més de les tres que li permet la seva fruita Zoan. Després de dos anys d'entrenament i recerca, en Chopper ha estat capaç de replicar els efectes de la Ultrapíndola sense haver-ne de consumir (excepte en el cas de la seva forma més monstruosa). S'ha insinuat que la Ultrapíndola funcionaria en qualsevol usuari d'una Fruita Zoan, però amb efectes lleugerament diferents.

Efectes secundaris de les Fruites del Diable[modifica]

Malgrat que les Fruites del Diable atorguen poders i habilitats increïbles a qui se les menja, aquests poders també s'acompanyen de noves febleses. L'inconvenient principal de menjar-se una Fruita del Diable és la pèrdua de la capacitat de nedar, que en un món com el de One Piece, format principalment per illes i mar, és un gran problema. Els qui s'han menjat una Fruita del Diable es veuen afectats tant per aigua salada com per aigua dolça. Concretament els afecta l'aigua "quieta", com el mar, llacs o estanys, mentre l'aigua "en moviment", com la pluja i les onades, no els debiliten. L'usuari va perdent les forces a mesura que l'aigua el va cobrint i queda completament immobilitzat quan l'aigua li arriba al nivell dels genolls. No obstant, només que una petita part del cos de la persona estigui submergit ja no podran utilitzar els seus poders. Això és una mica diferent en el cas de les persones com en Luffy, que té el cos permanentment alterat per la fruita, i si algú altre li estira una extremitat o el coll s'allargarà com la goma encara que estigui sota l'aigua.

Una altra debilitat important és la sensibilitat al Kairoseki, una substància especial dura com el diamant que emet la mateixa energia que el mar i que pot cancel·lar els poders de les Fruites de Diable si entra en contacte físic amb el cos d'algú amb poders. El Kairoseki se sol utilitzar en forma d'armes o de manilles, i segons la densitat amb què s'utilitza pot simplement anul·lar les habilitats de la persona o bé deixar-la tan debilitada com quan cau a l'aigua.

Les persones amb poders també han de vigilar quan lluiten amb els qui són capaços d'utilitzar el Haki de l'Armament, ja que aquesta habilitat els permet sobrepassar la protecció dels poders de la fruita, aconseguint així colpejar els seus cossos com si fossin humans normals, fins i tot en el cas dels qui utilitzen els poders de les fruites Lògia.

Finalment, cal tenir en compte que una persona no pot menjar-se dues Fruites del Diable. Els científics de la Grand Line han demostrat que això provoca la destrucció del cos de la persona.

Tipus de Fruites del Diable[modifica]

Les Fruites del Diable es classifiquen en tres categories diferents segons els poders i habilitats que donen a qui se les menja: Paramècia, Zoan i Lògia. No obstant això, hi ha algunes fruites que oficialment no tenen classificació i que es consideren de classe indeterminada.

Paramècia[modifica]

Les fruites Paramècia (超人系, Chōjinkei, llegit com Paramishia) són les més freqüents i comunes i les que donen un rang de poders més variat. Otorguen a qui se les menja poders que es descriuen com a sobrehumans: poden afectar el seu cos, li poden donar la capacitat de manipular l'ambient on es troba o bé produir algun tipus substància. Essencialment, les fruites Paramècia són les que donen poders que no són ni Zoan ni Lògia.

A causa de l'ampli rang d'habilitats, és difícil generalitzar els poders que atorguen aquestes fruites. Això no obstant, es poden classificar segons la manera com es manifesten els poders: si alteren el cos de la persona (com en cas d'en Luffy o d'en Mr.2 Bon Kurei), si afecten l'entorn immediat de la persona (com per exemple en Blueno o en Barbablanca) o bé si afecten tant el cos com l'entorn immediat (com la Jewelry Bonney i l'Emporio Ivankov). També es poden classificar en fruites que estan sempre activades (com amb en Luffy o en Brook) o fruites que cal activar per poder utilitzar els seus poders (com en el cas de la Robin o d'en Foxy).

També cal vigilar no confondre algunes fruites Paramècia amb altres de tipus Lògia, sobretot les que permeten generar quantitats quasi il·limitades d'alguna substància (com la cera d'en Mr.3 o el verí d'en Magellan) o les que imiten les propietats d'alguna matèria (com la pell d'acer d'en Mr.1 o la pell de diamant d'en Jozu). No són fruites Lògia perquè la persona no pot convertir-se completament en l'element que representen.

Hi ha certes Fruites del Diable anomenades "Paramècia especial" (特殊な超人系 tokushuna Paramishia). La Fruita Mochi Mochi és considerada una d'aquestes fruites, tot i que els detalls encara no han estat explicats. El seu usuari ha demostrat habilitats similars a les de les fruites de classe Lògia, com ara transformar el seu cos en mochi per aturar bales, reformar el seu cos després que sigui destruït per atacs o mantenir armes amagades dins de la substància del seu cos.

Avantatges[modifica]

L'avantatge principal és que fins i tot els lluitadors físicament dèbils poden tornar-se molt poderosos amb una fruita d'aquesta classe, ja que aconseguir treure el màxim profit de la fruita té més relació amb la creativitat i la iniciativa que amb la força física o les habilitats marcials de la persona. Bons exemples són la Nico Robin, en Mr.3 i en Foxy, lluitadors de cos petit o poc musculós que saben utilitzar molt bé els seus poders per convertir-se en adversaris temibles.

Desavantatges[modifica]

Aquest grup de fruites és l'únic que conté poders que es poden considerar "inútils" i que no donen cap avantatge real. Les persones que han menjat una fruita Paramècia són les més fàcils de combatre, ja que malgrat que inicialment el seu poder els dóna avantatge, solen mostrar totes les seves habilitats en molt poc temps i llavors els seus atacs es fan molt previsibles. També cal remarcar que en alguns casos, com els passa a en Kuma i en Decken, els poders que els dóna la seva Fruita del Diable impliquen que sempre han de dur guants per no activar involuntàriament la seva habilitat.

Llista de fruites Paramècia[modifica]

 • Fruita Ami Ami (アミアミの実, Ami Ami no Mi). És la fruita menjada per en Largo, capità dels Pirates Amigo. La fruita li permet generar xarxes del seu cos per capturar els seus contrincants. Les xarxes més bàsiques són enganxoses, però l'usuari pot crear-ne d'altres materials si els ingereix primer, com metall, aigua bullent o fins i tot foc. El poder de la fruita també li permet transformar el seu cos en una xarxa per evitar els cops dels seus adversaris i per capturar-los dins el seu propi cos. El nom de la fruita ve de la paraula ami, que significa xarxa. Aquesta fruita apareix tan sols a la sèrie d'animació.
 • Fruita Ato Ato (アトアトの実, Ato Ato no Mi). És la fruita de la Jora, membre dels Pirates d'en Donquixot. La fruita li dóna l'habilitat de transformar qualsevol persona o objecte en art i així canviar-ne l'aspecte i funcionalitat. En el cas de la Jora, sempre ho transforma en art abstracte. Per fer-ho, primer crea un núvol que conté els seus pensaments o inspiració i després el llança contra la persona o objecte a transformar. Pot tornar l'objecte a la normalitat utilitzant el mateix mètode. Sembla que l'única manera que tenen els afectats de revertir l'efecte és aconseguir deixar la Jora fora de combat. El nom de la fruita ve de la pronunciació japonesa de la paraula art.
 • Fruita Atsu Atsu (アツアツの実, Atsu Atsu no Mi). És la fruita menjada pel caça-recompenses Don Accino. La fruita li dóna l'habilitat de generar i controlar grans quantitats de calor, cosa que li permet fondre qualsevol cosa que toqui. També li permet regular la seva temperatura corporal i així resistir temperatures extremes. La generació de la calor té a veure amb l'estat d'ànim de l'usuari: com més enfadat està, més calor genera. El nom de la fruita deriva de la paraula atsui, que significa és calent en japonès. Aquesta fruita és exclusiva de la sèrie d'animació.
 • Fruita Awa Awa (アワアワの実, Awa Awa no Mi). És la fruita que es menja la Kalifa del CP9. La fruita té forma de meló de color violeta i amb un patró d'espirals a la pell. Li permet generar i controlar sabó i bombolles que no tan sols netegen la brutícia sinó que també "netegen" la força, debilitant l'energia d'una persona (i deixant la pell neta, brillant i extremadament fina i relliscosa). També li permet generar sabó i bombolles que la protegeixen dels atacs. El principal punt feble de la fruita és l'aigua, que esbandeix el sabó i contraresta els seus efectes. Aquesta habilitat no s'ha de confondre amb un dels poders Lògia, ja que la Kalifa no es pot transformar en sabó o bombolles i per tant no és immune als atacs físics. El nom ve de la paraula awa, que significa bombolla en japonès.
 • Fruita Baku Baku (バクバクの実, Baku Baku no Mi). És la fruita menjada per en Wapol, ex-monarca del regne de Drum. Li permet mastegar i menjar tot allò que vulgui i posteriorment assimilar-ho en el seu cos, de manera que es pot transformar en el que s'ha menjat. La fruita també li permet engrandir la seva boca fins a grans extrems, trencar el que sigui amb les dents i menjar coses que serien fatals per a persones normals, com verí. L'efecte negatiu principal d'aquesta fruita és que fa que en Wapol tingui gana permanentment i ha d'estar menjant constantment per a calmar-la. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia baku, que es fa servir per representar el so que fa una planxa de metall en ser colpejada. També podria derivar de la frase baku baku tabeteru, que es podria traduir com a engolir.
 • Fruita Bane Bane (バネバネの実, Bane Bane no Mi). És la fruita menjada per en Bellamy la Hiena, capità dels Pirates d'en Bellamy. La fruita li permet convertir qualsevol part del seu cos en una molla. Per exemple pot transformar les seves cames en molles per augmentar la potència de salt i rebotar per les parets, els seus braços per incrementar la força i rang dels seus atacs o el seu abdomen per augmentar la seva flexibilitat. El punt feble de la fruita és que en Bellamy només es pot propulsar en línia recta i per tant la trajectòria de l'atac és fàcil de preveure. El nom de la fruita ve de la paraula bane, que significa molla.
 • Fruita Bara Bara (バラバラの実, Bara Bara no Mi). És la fruita menjada pel capità pirata Buggy el Pallasso. És una fruita ovalada, que recorda a una pinya americana en miniatura o a un gerd enorme, de color violeta i amb un patró d'espirals. Li permet dividir el seu cos a trossos i poder-los controlar i fer flotar a voluntat, a més de fer-lo immune a ser tallat per espases i objectes afilats. Encara que ho pot semblar, no li permet volar, sinó que ha de mantenir els peus a terra, i el radi en què pot controlar les parts dividides del seu cos és limitat. El nom ve de paraula barabara, que significa partir en japonès, mentre que l'onomatopeia bara s'utilitza per senyalar el so que fa un ganivet quan s'utilitza sobre una taula de tallar.
 • Fruita Bari Bari (バリバリの実, Bari Bari no Mi). És la fruita menjada pel pirata Bartolomeo, capità del Barto Club. La fruita li permet crear una barrera que sembla de vidre per aturar els atacs dels adversaris, tot i que si vol pot fer que la barrera sigui invisible. Per crear la barrera, en Bartolomeo creua els dits. També pot utilitzar les barreres per atacar o bé en pot alterar la forma per convertir-les en estructures sòlides com escales. Es desconeix si les barreres tenen un límit de resistència. En Bartolomeo només pot crear una barrera a la vegada i l'àrea de barrera que es pot conjurar és limitada. El nom de la fruita ve de baria, la pronunciació japonesa de la paraula barrier, que en anglès significa barrera.
 • Fruita Bata Bata (バタバタの実, Bata Bata no Mi). És la fruita que ha menjat la Charlotte Galette, membre dels Pirates de la Big Mom i de la Família Charlotte. La fruita li dóna l'habilitat de controlar la mantega a voluntat. La Galette utilitza el seu poder per controlar grumolls de mantega que utilitza per immobilitzar els seus adversaris i capturar-los. El nom de la fruita ve de bata, la pronunciació japonesa de la paraula butter, que en anglès significa mantega.
 • Fruita Beri Beri (ベリベリの実, Beri Beri no Mi). És la fruita menjada pel capità Very Good de l'Armada, que participa en el Buster Call d'Enies Lobby. La fruita li permet dividir el seu cos en esferes que es poden separar i tornar a ajuntar i el fa immune als atacs no tallants. En la sèrie d'animació es mostra que les esferes poden flotar i atacar l'enemic d'una manera semblant a les habilitats de la fruita d'en Buggy el Pallasso. El punt feble de la fruita és que si es captura l'esfera que correspon al cap de la persona, la resta d'esferes deixen de moure's. El nom de la fruita ve de la paraula beri, que significa baia.
 • Fruita Beta Beta (ベタベタの実, Beta Beta no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Trebol, membre dels Pirates d'en Donquixot. La fruita li dóna l'habilitat de crear una quantitat il·limitada de mocs a partir de qualsevol part del cos. Generalment utilitza els poders de la fruita per cobrir el seu cos de manera que sembla més gros del que és, i això fa que molts contrincants es pensin que es tracta d'una fruita Lògia. El moc li permet enganxar-se a les parets i al sostre, també pot utilitzar-lo per enganxar altres persones i impedir els seus moviments. El moc és prou forta per permetre a en Trebol aixecar un vaixell i llençar-lo contra una torre, i també és capaç de llançar bales fetes d'aquesta substància amb gran força i precisió. El moc que genera és fàcilment inflamable i explota quan entra en contacte amb una espurna. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia japonesa betabeta, que representa el so d'alguna cosa enganxosa.
 • Fruita Bisu Bisu (ビスビスの実, Bisu Bisu no Mi). És la fruita que ha menjat en Charlotte Cracker, membre dels Pirates de la Big Mom i de la Família Charlotte. La fruita li dóna l'habilitat de generar una quantitat quasi il·limitada de galetes. Pot manipular aquestes galetes per donar-los una gran varietat de formes, com armes o fins i tot figures humanoides en forma de soldat que poden lluitar per ell o que utilitza com a armadura. Tot i que les galetes creades són dures i fortes, es poden trencar si se'ls aplica suficient força. A més, amb el contacte amb l'aigua s'estoven i es tornen comestibles. Sembla que l'habilitat de generar galetes cansa l'usuari si s'utilitza de forma continuada. El nom de la fruita ve de bisuketto, la pronunciació japonesa de la paraula biscuit, que en anglès significa galeta.
 • Fruita Bomu Bomu (ボムボムの実, Bomu Bomu no Mi). És la fruita menjada per en Mr.5, membre de la Banda Baroque. Li permet generar explosions a partir de qualsevol part del seu cos. Aquest efecte s'aplica fins i tot als cabells, els mocs i l'alè. El poder de la fruita també l'ha tornat immune a qualsevol explosió, tant generada per ell mateix com per una altra persona. El nom ve de la paraula bomu, la pronunciació japonesa per a la paraula anglesa bomb, que significa bomba.
 • Fruita Buki Buki (ブキブキの実, Buki Buki no Mi). És la fruita menjada per la Baby 5, membre de la tripulació pirata d'en Donquixot Doflamingo. La fruita li permet convertir qualsevol part del seu cos en una arma, la qual cosa la converteix en la fruita perfecta per una assassina com ella. Pot transformar una part del cos o tot ell en qualsevol tipus d'arma, tant de foc com tallant o explosiva. En el cas de transformar-se en un míssil o bomba i explotar, el seu cos es reformarà a partir dels fragments del míssil sense cap dany aparent. El nom de la fruita ve de la paraula buki, que significa arma en japonès.
 • Fruita Buku Buku (ブクブクの実, Buku Buku no Mi). És la fruita d'en Charlotte Mont-d'Or, membre dels Pirates de la Big Mom i de la Família Charlotte. Li permet manipular els llibres que té prop seu i atrapar éssers vivents al seu interior. Aquesta darrera habilitat la pot dur a terme mantenint un llibre obert damunt la persona que vol capturar i creant una il·lusió a partir del contingut del llibre, o bé atrapant la persona dins el llibre com si fos una il·lustració. L'ésser atrapat no envelleix mentre és dins del llibre. Els presoners dels llibres es poden escapar si el llibre es crema. El nom de la fruita ve de la pronunciació japonesa de la paraula book, que en anglès significa llibre.
 • Fruita Chiyu Chiyu (チユチユの実, Chiyu Chiyu no Mi). És la fruita que ha menjat la Mansherry, princesa del regne de Tontatta. La fruita li dóna l'habilitat de curar qualsevol ésser viu que estigui ferit, així com a ella mateixa. Els poders curatius es manifesten en forma de llàgrimes o de gotes de llum, que curen al ferit quan hi entren en contacte. Aquest poder té una limitació sobre la quantitat de vegades consecutives que es pot utilitzar sense esgotar l'usuari. L'usuari pot extreure energia curativa de donants per utilitzar-la per curar altres persones. També és capaç de restaurar objectes inanimats danyats a canvi d'anys de vida. El nom de la fruita ve de la paraula chiyu, que significa cura en japonès.
 • Fruita Choki Choki (チョキチョキの実, Choki Choki no Mi). És la fruita que s'ha menjat l'Inazuma, membre de l'Exèrcit Revolucionari. La fruita li permet convertir les seves mans en tisores i tallar qualsevol material o objecte com si fos paper. A més, li permet manipular els objecte tallats com si fossin de paper, encara que mantenen la seva densitat original. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia choki, que s'utilitza per representar el so d'unes tisores quan tallen.
 • Fruita Doa Doa (ドアドアの実, Doa Doa no Mi). És la que s'ha menjat en Blueno, agent del CP9. Li permet crear portes en qualsevol superfície que toqui amb qualsevol part del cos. Les portes solen tenir la forma de la part del cos que la generen (en cas de generar-la amb tot el cos, té la forma del cos d'en Blueno). Les portes es mantenen obertes fins que algú les tanca. La fruita també li permet crear portes en l'aire que porten a una altra dimensió de l'interior de l'atmosfera. El nom de la fruita ve de doa, la pronunciació japonesa per a la paraula anglesa door, que significa porta.
 • Fruita Doku Doku (ドクドクの実, Doku Doku no Mi). És la que s'ha menjat en Magellan, guardià en cap de la presó d'Impel Down. La fruita li dóna el poder de generar i controlar diferents tipus de verí i de ser completament immune a qualsevol tipus de metzina. El verí es pot manifestar a través de l'alè, la pell, etc., i en forma gasosa o líquida. A més a més, el simple contacte amb en Magellan enverina els seus adversaris, cosa que el fa pràcticament immune als atacs físics. Això no obstant, els seus contrincants han demostrat que poden evitar l'efecte del verí mitjançant substàncies com la cera. Aquesta habilitat no s'ha de confondre amb un dels poders Lògia, ja que en Magellan no pot transformar el seu cos en verí i per tant no és completament immune als atacs físics. El nom de la fruita ve de la paraula doku, que significa verí.
 • Fruita Doru Doru (ドルドルの実, Doru Doru no Mi). És la fruita menjada per en Galdino, més conegut com a Mr.3, membre de la Banda Baroque. Els poders de la fruita li permeten generar quantitats quasi il·limitades de cera d'espelma des del seu cos i donar-li les formes que vulgui, des d'una clau fins a una armadura. Quan la cera s'endureix, es torna literalment tan dura com l'acer. El principal punt dèbil d'aquesta fruita és que, malgrat la gran densitat, la cera pot ser fosa amb foc igual que la cera normal, i també fa que en Mr.3 sigui molt sensible a la calor. Aquesta habilitat no s'ha de confondre amb un poder Lògia, ja que en Mr.3 no es pot convertir ell mateix en cera i per tant no és immune als atacs físics. El nom de la fruita, doru, deriva de la paraula japonesa per a espelma, kyandoru.
 • Fruita Fuku Fuku. És el suposat nom que rep la Fruita del Diable que s'ha menjat en Kin'emon, samurai del país de Wano. El seu nom no ha estat explícitament anomenat en la sèrie, però en Kin'emon es refereix a la seva màgia com a "Tècnica Fuku Fuku" ("フクフクの術", Fuku Fuku no Jutsu). Anteriorment havia comentat que els seus poders procedien d'una fruita inusual que es va menjar. Les habilitats de la fruita li permeten crear roba i disfresses per a qualsevol persona, inclòs ell mateix, si les persones es col·loquen una fulla o una pedra damunt del seu cap, que ell transforma en roba i disfresses dient "puf". L'efecte de la fruita dura fins que les persones es treuen la roba transformada. Fuku significa roba en japonès.
 • Fruita Fuwa Fuwa (フワフワの実, Fuwa Fuwa no Mi). És la fruita menjada pel pirata Shiki, capità dels Pirates del Lleó Daurat. La fruita li permet cancel·lar i manipular l'efecte que té la gravetat sobre un objecte, de manera que pot fer-los flotar i moure’ls per l'aire. També pot levitar ell mateix però no pot fer volar éssers vius. Per activar l'habilitat ha de tocar els objectes primer, que es mantindran a l'aire fins que ell vulgui o fins que quedi inconscient. El nom de la fruita ve de la paraula fuwafuwa, que significa lleuger en japonès.
 • Fruita Giro Giro (ギロギロの実, Giro Giro no Mi). És la fruita que s'ha menjat la Viola, membre dels Pirates d'en Donquixot i exprincesa del regne de Dressrosa. La fruita li permet veure-hi a través de tot, tant literalment com figurativament. Col·locant els dits índex i polze formant un cercle i mirant-hi a través com si fossin unes ulleres, la Viola és capaç de veure-hi a través de la pell i roba d'una persona, com si fossin raigs X, però també pot llegir-ne la ment i els records i així detectar qualsevol mentida. Aquesta habilitat també es pot utilitzar a la inversa perquè la Viola pugui compartir els seus pensaments i records amb qui ho desitgi. La fruita també li permet utilitzar les seves llàgrimes com a projectils i enviar la seva vista com si fos un ocell fins a un radi de 4000 quilòmetres, de manera que pot controlar tot el que passa al país i als voltants. L'únic punt feble de la fruita sembla que els pensaments d'una persona poden xocar o destorbar la ment de la Viola, com passa quan llegeix la ment d'en Sanji. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia girogiro, que s'utilitza per mostrar el so de la mirada.
 • Fruita Goe Goe (ゴエゴエの実, Goe Goe no Mi). És la fruita que s'ha menjat El Drago, capità pirata i antagonista de One Piece: La pel·lícula. La fruita li permet generar raigs de so semblants a raigs d'energia, capaços de destruir qualsevol cosa. El nom de la fruita ve de la goe, una variació de la paraula koe, que significa veu en japonès. Aquesta fruita és exclusiva de la pel·lícula.
 • Fruita Gol Gol (ゴルゴルの実, Goru Goru no Mi). És la fruita que ja menjat en Gild Tesoro, propietari del casino Gran Tesoro i antagonista de la pel·lícula One Piece Film: Gold. La fruita és de color groc fosc amb la pell coberta d'espirals i sembla una combinació de pinya americana i carbassa. La fruita li atorga l'habilitat de manipular l'or per donar-li la forma que es desitgi. També li permet convertir l'or sòlid en or fos i viceversa. Bàsicament empra l'or per atrapar persones, tot i que el pot utilitzar per cobrir la seva pell amb or com si fos una armadura. Tot i que l'or és un metall relativament tou, quan en Tesoro el manipula la seva duresa augmenta. Només pot controlar l'or que hagi tocat prèviament, i el contacte amb l'aigua de mar anul·la aquest efecte, de manera que si vol tornar a controlar un objecte d'or en concret l'ha de tornar a tocar. En Tesoro ha estat capaç de "despertar" els poders de la fruita i això li permet controlar alhora tot l'or del casino que ha tocat prèviament. Cal remarcar que aquesta fruita no s'ha de confondre amb una fruita de la classe Logia, ja que en Tesoro no es pot transformar en or ni generar-ne. El nom de la fruita ve de gol, una abreviació de la paraula gold, que significa or en anglès. La fruita és exclusiva de la pel·lícula.
 • Fruita Gomu Gomu (ゴムゴムの実, Gomu Gomu no Mi). És la fruita que s'ha menjat el protagonista de la sèrie, en Monkey D. Ruffy, capità dels Pirates del Barret de Palla. La fruita és semblant a un meló de Cantaloup de color violeta i amb un patró d'espirals. Transforma permanentment el seu cos en una goma natural extremadament resistent, permetent que en Luffy pugui estirar el seu cos com la goma i reduir la força de tots els cops que impactin contra ell, fins i tot de bales de pistola i de canó. No obstant això, els objectes afilats encara el poden travessar o tallar. El seu cos també ha adquirit les propietats de la goma i fa que sigui immune a l'electricitat i a les altes pressions. El nom de la fruita ve de gomu, paraula japonesa que significa goma.
 • Fruita Gura Gura (グラグラの実, Gura Gura no Mi). És la fruita menjada per l'Edward Newgate "Barbablanca", capità dels Pirates d'en Barbablanca i membre dels Quatre Emperadors. La fruita li dóna el poder de generar vibracions i ones de xoc massives i capaces de generar terratrèmols i maremots. Es diu que qui tingui el poder d'aquesta fruita pot destruir el món sencer. Quan en Barbablanca mor en Barbanegra li roba els poders de la fruita Gura Gura amb un mètode misteriós i és qui té actualment les habilitats de la fruita. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia gura, que representa inestabilitat i tremolors.
 • Fruita Guru Guru (グルグルの実, Guru Guru no Mi). És la que s'ha menjat en Buffalo, membre dels Pirates d'en Donquixot. La fruita li permet crear hèlixs en qualsevol part del seu cos i fer-les girar amb prou força per permetre-li volar llargues distàncies, transportar persones o crear fortes tempestes de vent. En Buffalo també pot fer que parts del seu cos, com els braços, girin al voltant del seu cos. En nom ve de l'onomatopeia guruguru, que en japonès s'utilitza per representar el so d'un objecte que roda.
 • Fruita Gutsu Gutsu (グツグツの実, Gutsu Gutsu no Mi). És la fruita que ha menjat en Bill, líder de l'Aliança Pirata de Plata. La fruita el transforma en un forn humà i pot fondre metall dins la seva panxa. En Bill s'empassa fragments de metall, el fon dins del seu cos i li dóna la forma de qualsevol objecte que imagini, incloent armes, que pot treure's del cos a través de l'abdomen. També pot expulsar metall fos del seu cos o recobrir el seu propi cos de metall. El punt dèbil de la fruita és que en Bill requereix tenir un subministrament de metall dins del seu cos per poder crear les armes. El nom de la fruita bé de l'onomatopeia japonesa gutsu gutsu, que representa el so d'un líquid bullent. La fruita és exclusiva de la sèrie d'animació.
 • Fruita Hana Hana (ハナハナの実, Hana Hana no Mi). És la fruita de la Nico Robin, membre dels Pirates del Barret de Palla. Li permet fer "florir" parts del seu cos múltiples vegades sobre la superfície de qualsevol objecte, fins i tot sobre el mateix cos, com si fossin flors. La Robin utilitza aquesta habilitat de formes molt versàtils, tant per lluitar com per espiar. L'aparició i la desaparició de la part del cos s'acompanya d'uns quants pètals de flor. La fruita té certs punts febles, ja que la Robin sent qualsevol sensació de dolor causada en les parts extra del seu cos, no pot crear extremitats en àrees on no hi hagi prou espai i cada una de les parts extres té la mateixa força de la part original. Després dels dos anys de separació de la tripulació, la Robin és capaç d'utilitzar els poders de la fruita per fer aparèixer extremitats gegants i per crear clons de si mateixa. El nom de la fruita ve de la paraula hana, la paraula japonesa per florir i flor i que també pot significar nas.
 • Fruita Hira Hira (ヒラヒラの実, Hira Hira no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Diamante, membre dels Pirates d'en Donquixot. La fruita li permet transformar qualsevol cosa que toca en una bandera, fent que s'aplani i es plegui com si fos de roba. Els objectes transformats mantenen les seves característiques originals, com la duresa o força, però pesen tan poc com una peça de roba. Un cop transformats en bandera, en Diamante els pot plegar i doblegar per donar-los una nova forma, com per exemple fent que una espasa agafi la forma d'un cap de toro. També pot canviar la seva pròpia forma per tornar-se pla i flexible com una bandera, però es desconeix si pot fer el mateix amb éssers vius. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia hirahira, que representa el soroll que fa una bandera onejant al vent.
 • Fruita Hiso Hiso (ヒソヒソの実, Hiso Hiso no Mi). És la fruita menjada per l'Apis. La fruita li dóna l'habilitat d'entendre el cor d'un animal, o, en altres paraules, li atorga la capacitat de parlar telepàticament amb els animals. El nom de la fruita ve de hisohiso, paraula japonesa que significa xiuxiuejar. Aquesta fruita només apareix a la sèrie d'animació.
 • Fruita Hobi Hobi (ホビホビの実, Hobi Hobi no Mi). És la fruita menjada per la Sugar, membre dels Pirates d'en Donquixot. La fruita li dóna l'habilitat de transformar les persones que toca amb les mans en joguina. Quan algú queda transformat en joguina, els records que tenen d'ell les persones que el coneixen queden esborrats, de manera que sembla que no hagi existit mai. No obstant això, no pot esborrar les evidències físiques de l'existència de les persones, com estàtues o noms escrits en llistes. Un cop transformats, la Sugar formalitza un contracte verbal amb les joguines que les obliga a obeir les seves ordres i que impedeix que es puguin moure lliurement. En cas d'oblidar-se de fer el contracte la joguina mantindrà la seva pròpia voluntat i consciència, com en el cas d'en Kyros. La fruita dóna una segona habilitat, i és que atura l'envelliment de la persona en el moment que consumeix la fruita, o sigui que en certa manera atorga la joventut eterna. Aquest efecte també s'aplica als transformats en joguines, com passa amb en Kyros, que quan recupera la forma humana manté la mateixa aparença que 10 anys abans. L'única manera d'invertir la transformació en joguina i la pèrdua de memòria és aconseguir que la Sugar perdi el coneixement. El nom de la fruita ve de la pronunciació japonesa de la paraula hobby, que en anglès significa afició.
 • Fruita Hore Hore (ホレホレの実, Hore Hore no Mi). És la fruita que ha menjat en Bonbon, un personatge de l'espectacle amb actors reals One Piece Premier Show de Universal Studios Japan. Li dóna el poder de provocar que qualsevol persona s'enamori d'ell o de la persona que ell desitgi. La persona afectada seguirà qualsevol ordre de la persona de qui s'enamori. En Bonbon provoca l'enamorament desplegant les ales del seu vestit de paó reial i emetent un raig de llum que il·lumina l'objectiu. El poder de la fruita no afectarà la persona que ja hagi trobat el seu amor en la vida. El nom de la fruita ve de la paraula hore, que significa amor. Aquesta fruita només apareix a l'espectacle.
 • Fruita Horo Horo (ホロホロの実, Horo Horo no Mi). És la fruita menjada per la Perona, membre de la tripulació de Thriller Bark. La fruita li permet crear fantasmes intangibles de diferents mides, formes i propietats, fins i tot un exactament igual que ella, que en realitat és una projecció astral de la seva consciència. Entre els efectes generats pels fantasmes hi ha el d'infringir un estat emocional negatiu en les víctimes que travessen i el de generar explosions de diferent potència. El punt feble principal de la fruita és que per utilitzar algunes de les habilitats la Perona ha de deixar el seu cos físic, que queda quiet i inconscient i per tant és fàcil d'atacar. A més a més, els fantasmes que canvien l'estat emocional de les persones no tindran cap efecte sobre l'adversari si aquest sent l'emoció de la negativitat sovint, com li passa a l'Usopp. El nom de la fruita, horo, ve de la pronunciació japonesa de la paraula anglesa hollow, que significa buit.
 • Fruita Horu Horu (ドクドクの実, Horu Horu no Mi). És la fruita menjada per l'Emporio Ivankov, membre de l'Exèrcit Revolucionari i "reina" de Nova Travestilàndia i del regne de Kamabakka. Els poders de la fruita li permeten crear i controlar hormones especials que pot administrar a qui vulgui o bé al seu propi cos a través de les seves ungles en forma d'agulla. Aquestes hormones poden canviar la temperatura corporal, la pigmentació, el creixement, l'estat emocional o fins i tot canviar el sexe de la persona. Això converteix l'Ivankov en un enginyer del cos humà, amb el poder de canviar les persones des de l'interior. El nom de la fruita ve de horumon, la paraula japonesa per hormona.
 • Fruita Hoya Hoya (ホヤホヤの実, Hoya Hoya no Mi). És la fruita que ha menjat en Charlotte Daifuku, membre de la família Charlotte i dels Pirates de la Big Mom. Fregant el seu cos, és capaç de conjurar un gran geni armat amb una llança perquè lluiti per ell. El geni apareix de la panxa de l'usuari i és prou poderós com per dominar ràpidament grans lluitadors com en Sanji. El nom ve de la paraula hoya, que significa llàntia. També pot venir del l'onomatopeia hoyahoya, que s'empra per indicar fum o vapor.
 • Fruita Iro Iro (イロイロの実, Iro Iro no Mi). És la fruita que ha menjat en Psycho P, membre dels Pirates d'en Treasure. L'habilitat principal que atorga aquesta fruita és la de crear pintura que s'empra per camuflar objectes i persones. El camuflatge és tant perfecte que la persona o objecte es tornen invisibles, pel que és molt útil en combats o per amagar objectes grans com vaixells. La pintura també es pot utilitzar per disfressar persones de manera que semblin una altra, però la qualitat de la disfressa és pobra i només serveix per enganyar persones poc espavilades. El nom de la fruita ve de la paraula iro, que significa color en japonès. Aquesta fruita apareix solament a l'episodi especial Heart of Gold de la sèrie d'animació.
 • Fruita Ishi Ishi (イシイシの実, Ishi Ishi no Mi). És la que s'ha menjat en Pica, membre dels Pirates d'en Donquixot. La fruita li dóna l'habilitat d'absorbir, manipular, assimilar i fusionar-se amb les roques i terra amb què estigui en contacte. Això li permet cobrir el seu cos de terra i roca per protegir-se dels atacs i controlar els objectes fets d'aquests materials amb els quals està en contacte com si fossin una extensió del seu cos. També és capaç de desplaçar-se ràpidament per l'interior de la pedra amb la que estigui en contacte. L'inconvenient principal dels poders d'aquesta fruita és que en Pica necessita estar fusionat amb les pedres i roques per controlar-les. El poder d'aquesta fruita no s'ha de confondre amb un poder Lògia, ja que en Pica no pot transformar el seu cos en roca per esquivar els atacs ni és capaç de generar roques i terra del no-res. El nom de la fruita ve de la paraula ishi, que significa pedra.
 • Fruita Ito Ito (イトイトの実, Ito Ito no Mi). És la fruita que ha menjat en Donquixot Doflamingo, membre dels Set Grans Guerrers del Mar, capità dels Pirates d'en Donquixot i rei de Dressrosa. La fruita és de color gris i té forma de pera La fruita li dóna l'habilitat de crear i manipular fils, que habitualment genera dels dits de les mans. La llargada màxima que poden tenir els fils és desconeguda. Amb aquests fils és capaç de controlar els moviments d'altres persones com si fossin titelles i sense que aquestes s'hi puguin resistir. Té la capacitat de controlar un gran grup de persones alhora. També pot utilitzar els fils per tallar sense esforç objectes, armes o extremitats de persones. Els fils que genera la fruita també poden enganxar-se als núvols i permetre així que en Doflamingo es pugui desplaçar pels aires com si volés. Fins i tot és capaç de generar un clon perfecte seu fet de fils que pot controlar remotament. Fins ara, l'únic punt feble de la fruita és que no permet el desplaçament per l'aire si el cel és clar i sense núvols. En Doflamingo ha estat capaç de "despertar" els poders de la fruita i ha aconseguit així l'habilitat de transformar els objectes inorgànics que es troben al seu voltant en fils. El nom de la fruita ve de la paraula ito, que significa fil en japonès.
 • Fruita Jake Jake (ジャケジャケの実, Jake Jake no Mi). És la fruita que s'ha menjat l'assassí Kelly Funk. Li atorga la capacitat de transformar el seu cos en una jaqueta que pot posar-se una altra persona o animal. Quan algú se la posa, en Kelly és capaç de controlar el seu cos i d'utilitzar les seves habilitats. Quan està transformat en jaqueta, en Kelly és capaç de parlar i caminar, però es desconeix si té prou força per forçar algú a vestir-lo contra la seva voluntat. La diferència de mida entre en Kelly i la persona no sembla importar, ja que la jaqueta s'adapta al cos. El punt feble de la fruita és que per si sola no té cap poder especial, sinó que necessita algú altre que el vesteix. Es desconeix si al posseir un usuari de les Fruites del Diable pot utilitzar també les seves habilitats. El nom ve de la paraula jaketto, la pronunciació japonesa de la paraula anglesa jacket, que significa jaqueta.
 • Fruita Jara Jara (ジャラジャラの実, Jara Jara no Mi). És la fruita que ha menjat en Mad Treasure, capità dels Pirates d'en Treasure i antagonista de l'episodi especial Heart of Gold. La fruita li permet fer créixer cadenes del seu cos. Les cadenes es poden utilitzar com a arma, com a protecció per al cos o bé per lligar i atrapar els seus adversaris. Les puntes de les cadenes també poden ser esmolades o tenir forma de ganxo. Tot i ser molt resistents, les cadenes es poden trencar si s'hi aplica una força suficient. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia jarajara, que s'empra per indicar el soroll que fa un objecte de metall quan pica amb un altre, com poden ser unes cadenes. La fruita és exclusiva de la sèrie d'animació.
 • Fruita Juku Juku (熟々妖艶の術, Juku Juku Yoen no Jutsu). És la fruita que ha menjat la Shinobu, una ninja aliada de la família Kozuki. La fruita li dóna l'habilitat de fer madurar i degenerar qualsevol objecte inanimat que toqui. Per exemple, el poder es pot utilitzar sobre el terra per crear un forat per protegir l'usuari. Un cop s'activa el poder sobre un objecte, la degeneració no es pot aturar i continua. Com passa amb altres fruites que han consumit habitats del País de Wano, creuen que es tracta de bruixeria. El nom de la fruita ve de la paraula japonesa jukusuru, que significa madurar.
 • Fruita Kachi Kachi (カチカチの実, Kachi Kachi no Mi). És la fruita que s'ha menjat el pirata Bear King, capità dels Pirates Trump Siblings i antagonista de la pel·lícula de One Piece Aventura a l'Illa del Rellotge (ねじまき島の冒険, Nejimaki-shima no Boken). La fruita li permet endurir el seu cos per augmentar les seves capacitats de defensa i també li permet augmentar la seva temperatura corporal fins a altes temperatures per incrementar el dany que fa als seus contrincants. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia kachikachi, que s'utilitza per indicar el so que fan dues pedres fogueres quan es piquen una contra l'altra per fer espurnes per fer foc. Aquesta fruita és exclusiva de la pel·lícula.
 • Fruita Kage Kage (カゲカゲのの実, Kage Kage no Mi). És la fruita menjada per en Gekko Moria, membre dels Set Grans Guerrers del Mar i capità de la tripulació pirata de Thriller Bark. Aquesta fruita li dóna l'habilitat de tractar les ombres com a objectes sòlids. Amb aquest poder, en Moria és capaç d'agafar els ombres dels seus adversaris, tallar-les amb unes tisores i separar-les del cos de la persona, per després implantar aquestes ombres a l'interior de cadàvers i així convertir-los en zombis a les seves ordres. Aquests zombis conserven la personalitat i les habilitats de la persona a qui pertanyia l'ombra (exceptuant les habilitats de les fruites del diable). La persona a qui s'ha pres l'ombra queda inconscient durant dos dies i el seu cos es vaporitza si entra en contacte amb la llum del sol (en aquest cas l'ombra que habiti el cos d'un zombi també es destruirà i el cos tornarà a ser un cadàver normal). La fruita també permet a en Moria manifestar la seva ombra com un ésser semilíquid, del qual pot controlar-ne la forma i fer-lo lluitar en el seu lloc. També pot intercanviar-se el lloc amb la seva ombra per esquivar atacs o fusionar-la amb l'ombra d'un adversari per poder controlar i deformar el cos de l'enemic. En Moria també és capaç d'implantar ombres robades a dins del seu propi cos per augmentar la seva força. Els poders de la fruita presenten dos punts febles. Els zombis són sensibles a la sal i a l'aigua de mar, que els purifica i n’extreu les ombres, que tornen als seus propietaris originals. El segon punt feble és que un cop en Moria ha robat una ombra, aquesta també serà tangible per la resta de persones i així l'ombra pot ser implantada a dins una persona viva per augmentar la seva força i habilitats. Aquest efecte, però, només dura 10 minuts. El nom de la fruita ve de la paraula kage, que significa ombra.
 • Fruita Kama Kama (カマカマの実, Kama Kama no Mi). És la que s'ha menjat el mercenari Eric. La fruita li dóna a l'usuari unes ungles de 2 polzades de llargada i l'habilitat d'atacar amb fulles d'aire tallant. Sembla que les ungles s'han de mantenir ben esmolades per poder treure el màxim rendiment dels poders de la fruita. El nom de la fruita ve de la paraula kama, que significa falç, i també de kama-itachi, vent tallant. Aquesta fruita només apareix només a la sèrie d'animació.
 • Fruita Kilo Kilo (キロキロの実, Kilo Kilo no Mi). És la fruita de l'agent de la Banda Baroque Miss Dia de Sant Valentí. Li permet canviar el pes del seu cos a voluntat en el rang d'1 a 10.000 quilograms, permetent-li realitzar salts de gran alçada i aixafar els seus adversaris sota un gran pes. El nom de la fruita ve de kilo, que s'utilitza per a escurçar la paraula kilogram, unitat mètrica per a mesurar la massa.
 • Fruita Kira Kira (キラキラの実, Kira Kira no Mi). És la fruita que ha menjat en Jozu, comandant de la tercera divisió dels Pirates d'en Barbablanca. La fruita li dóna l'habilitat de transformar el seu cos en diamant, i aprofitar la duresa del mineral per augmentar les seves habilitats ofensives i defensives. El nom de la fruita ve de la onomatopeia japonesa kirakira, que s'empra per indicar el so d'algun objecte brillant.
 • Fruita Kobu Kobu (コブコブの実, Kobu Kobu no Mi). És la fruita que ha menjat la Bello Betty, comandant de l'Exèrcit Revolucionari. La fruita li permet animar la gent a lluitar i desperta el potencial latent de les persones. Això li permet enfortir les persones i ajudar-les a lluitar. Aconsegueix aquest efecte movent una bandera. El nom de la fruita ve de kobu, que en japonès significa encoratjament o inspiració.
 • Fruita Kopi Kopi (コピコピの実, Kopi Kopi no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Chameleone, un personatge creat per Eiichiro Oda per a l'espectacle amb actors reals One Piece Premier Show de Universal Studios Japan. El poder principal de la fruita és que permet a en Chameleone copiar l'aparença i les habilitats d'una altra persona. Per poder-ho copiar necessita tocar la persona i rebre un dels seus atacs. Justament el punt feble principal de la fruita és que necessita rebre un atac per poder copiar les habilitats d'aquella persona. A més, sembla que la transformació requereix molta concentració, ja que cada vegada que esternuda recupera la seva forma original. El nom de la fruita és un escurçament de la paraula japonesa kopi, que significa copiar. Aquesta fruita és exclusiva de l'espectacle.
 • Fruita Koro Koro (コロコロの実, Koro Koro no Mi). És la fruita que ha menjat l'Aveyron, membre de l'Aliança Pirata de Plata. La fruita li dóna l'habilitat de transformar els seus peus i mans en rodes de vagoneta. Amb aquesta habilitat pot rodar a gran velocitat i atropellar persones. També es pot acoblar a vies de tren i desplaçar-se pel trajecte de les vies a gran velocitat. La fruita també permet a l'Aveyron emmagatzemar una gran quantitat d'objectes a l'interior del seu cos, sense límit aparent d'espai, i extreure'ls quan ho desitja. El punt feble de la fruita és que no disposa de frens per aturar el gir de les rodes. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia japonesa koro koro, que indica el soroll que fa un objecte que roda. La fruita és exclusiva de la sèrie d'animació.
 • Fruita Kuku Kuku (ククククの実, Kuku Kuku no Mi). És la fruita que ha menjat l'Streusen, membre dels Pirates de la Big Mom. La fruita li dóna l'habilitat de transformar els objectes en ingredients, de manera que l'Streusen té accés pràcticament infinit a aliments, que poden nodrir-lo a ell o a altres persones. Tot i que el menjar creat per l'Streusen té propietats nutritives, sembla que no té gaire bon gust. El nom de la fruita ve de la pronunciació japonesa de la paraula cook, que en anglès significa cuiner.
 • Fruita Kuri Kuri (クリクリの実, Kuri Kuri no Mi). És la fruita menjada per en Charlotte Opera, membre dels Pirates de la Big Mom i de la Família Charlotte. Li dóna l'habilitat de crear i controlar quantitats il·limitades de nata muntada, que empra per atacar i capturar els seus contrincants. També pot manipular la quantitat de sucre que conté la nata i així provocar cremades químiques. El nom de la fruita ve de l'escurçament de la paraula kurimu, que en japonès significa nata.
 • Fruita Kyubu Kyubu (キュブキュブの実, Kyubu Kyubu no Mi). És la fruit d'en Gairam, enginyer dels Pirates d'en World. La fruita li permet transformar els objectes i persones que toca en cubs. És capaç de controlar i levitar aquests cubs per formar estructures com torres o laberints o bé utilitzar-los com a plataforma flotant per desplaçar-se. També és capaç de comprimir l'aire del seu voltant fins a formar un cub i utilitzar-lo com a arma. El nom de la fruita ve de la pronunciació japonesa de la paraula cube, que en anglès significa cub. Aquesta fruita és exclusiva de la sèrie d'animació.
 • Fruita Mane Mane (マネマネの実, Mane Mane no Mi). És la fruita menjada per en Bentham, més conegut com a Mr.2 Bon Kurei, membre de la Banda Baroque. La fruita li permet transformar-se en qualsevol persona a qui prèviament hagi tocat la cara amb la mà dreta. Quan es transforma també imita la flexibilitat, força, etc. de la persona copiada (excepte les habilitats de les Fruites del Diable), però això no li permet utilitzar les seves pròpies tècniques de lluita mentre està transformat. Per transformar-se es toca la cara amb la mà dreta i torna al seu estat normal quan se l'ha de tocar amb la mà esquerra. El nom de la fruita ve de la paraula mane, que significa imitació.
 • Fruita Mato Mato (マトマトの実, Mato Mato no Mi). És la que s'ha menjat l'home-peix Vander Decken IX, capità dels Pirates Voladors. La fruita li permet llançar qualsevol objecte contra una persona i no fallar mai. Per activar el poder de la fruita primer ha de tocar la persona en qüestió amb la mà per memoritzar-la. Un cop fet, tots els objectes o persones que llança amb aquella mà aniran directament a impactar contra la persona en qüestió, sigui on sigui. Els objectes llançats només s'aturen quan algú altre els para o bé si en Decken queda inconscient o mor. En Decken només pot memoritzar tantes persones com mans té i quan toca una altra persona amb la mà s'esborra la memòria anterior. És per aquesta raó que sempre porta guants posats. El nom de la fruita ve de la paraula mato, que significa diana en japonès.
 • Fruita Memo Memo (メモメモの実, Memo Memo no Mi). És la fruita que ha menjat la Charlotte Pudding, membre de la família Charlotte i dels Pirates de la Big Mom. La fruita li permet manipular la memòria de les persones. Això ho fa tocant el cap de les persones i extraient els records com si fossin fotogrames de pel·lícula. Un cop extrets, els pot retallar amb unes tisores per esborrar un record en concret, i fins i tot hi pot enganxar els records d'una altra persona per alterar-ne la memòria. Sembla que els fotogrames extrets es poden conservar durant molt de temps. El procés d'extracció de la memòria és molt dolorós i causa que la persona afectada quedi inconscient. El nom de la fruita ve de la paraula memory, que significa memòria o record en anglès.
 • Fruita Mero Mero (メロメロの実, Mero Mero no Mi). És la fruita menjada per la Boa Hancock, membre dels Set Grans Guerrers del Mar, capitana de les Pirates Kuja i emperadriu de l'illa d'Amazon Lily. La fruita li permet emprar una mena d'ones que utilitzen les emocions de luxúria i perversió dels seus adversaris per transformar-los en pedra. També pot utilitzar cops físics per petrificar les seves víctimes, però en aquest cas només petrificarà la part del cos on ha impactat el cop. La Hancock és l'única persona que pot invertir els efectes dels poders de la fruita. Les ones petrificadores que emet la Hancock no tindran cap efecte en algú que no senti cap emoció de luxúria (com en Luffy) o en algú que estigui distret per altres emocions (com la por o el dolor). El nom de la fruita ve de l'onomatopeia japonesa meromero, que s'utilitza quan algú s'enamora.
 • Fruita Mini Mini (ミニミニの実, Mini Mini no Mi). És una fruita que han menjat dos personatges: el gegant Blyue, que apareix al videojoc One Piece: Round the Land, i la geganta Lily Enstomach, que apareix només a la sèrie d'animació. La fruita els permet disminuir la seva mida fins als 5 mil·límetres d'alçada, de manera que els permet esquivar fàcilment atacs, amagar-se i introduir-se en espais petits. A més, al ser membres de la raça dels gegants els poders de la fruita els permeten interaccionar amb les persones i altres criatures petites de manera més senzilla. Els poders de la fruita també afecten la seva roba, objectes i armes. La seva força original es manté encara que disminueixin la seva mida, i els fa capaços d'aixecar fàcilment una persona encara que facin menys d'un centímetre. El nom de la fruita ve de la paraula mini, que significa petit en llatí. Aquesta fruita és exclusiva del videojoc i de la sèrie d'animació.
 • Fruita Mira Mira (ミラミラの実, Mira Mira no Mi). És la fruita menjada per la Charlotte Brûlée, membre de la família Charlotte i dels Pirates de la Big Mom. La fruita li dóna l'habilitat de crear múltiples miralls, que utilitza com a escuts o per reflectir els atacs dels adversaris. També pot utilitzar els miralls com a portals per entrar al Món rere els miralls, cosa que li permet desplaçar-se ràpidament entre els miralls de l'illa. L'usuari pot transformar-se en la imatge reflectida del seu adversari i imitar-ne els moviments a la perfecció. També pot projectar aquest reflex sobre altres persones o animals per transformar-los. Aquesta transformació es cancel·la si l'usuari queda inconscient. El nom de la fruita ve de la paraula mira, que significa mirall en japonès.
 • Fruita Moa Moa (モアモアの実, Moa Moa no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Byrnndi World, capità dels Pirates d'en World i expresoner del nivell 6 d'Impel Down. La fruita li dóna l'habilitat d'augmentar la mida i velocitat dels objectes que toca fins a 100 vegades la mida o velocitat originals. Aquesta habilitat s'aplica tant a objectes com a la seva pròpia velocitat. La fruita no sembla tenir cap punt feble excepte que sembla que en World no pot fer que un objecte sigui més ràpid i més gran a la vegada. El nom de la fruita ve la pronunciació japonesa de la paraula more, que significa més en anglès. Aquesta fruita és exclusiva de la sèrie d'animació.
 • Fruita Mochi Mochi (モチモチの実, Mochi Mochi no Mi). És la fruita que ha menjat en Charlotte Katakuri, membre dels Pirates de la Big Mom i de la Família Charlotte. La fruita li permet crear, controlar i transformar-se en mochi. El mochi és prou dens com per utilitzar-se com a arma i per atrapar enemics gràcies a les seves propietats adhesives. També és capaç de crear estructures com taps per les orelles o fins i tot una casa de mochi. No obstant, la substància perd gran part d'aquestes propietats si s'hi aplica una quantitat suficient de líquid. A la sèrie es comenta que és una fruita Paramècia "especial" però no s'ha descrit quin factor la fa diferent de la resta. En Katakuri ha estat capaç de "despertar" aquesta fruita i pot convertir la matèria inorgànica del seu voltant en mochi i controlar-lo a voluntat. El nom de la fruita ve de la paraula mochi, que és el nom d'un pastisset dolç d'arròs. Aquesta paraula també s'utilitza per definir les coses enganxoses en general.
 • Fruita Modo Modo (モドモドの実, Modo Modo no Mi). És la fruita menjada per l'Ain, una membre de la Neo Marina. La fruita li permet rejovenir dotze anys qualsevol persona o objecte. Això li permet afeblir o incapacitar un contrincant i també li permet utilitzar el seu entorn per atacar, com quan transforma roca volcànica en lava. L'Ain pot utilitzar el poder de la fruita tocant directament la persona o objecte o bé llançant una bola d'energia de color rosa. L'edat de rejoveniment del poder de la fruita està fixada en dotze anys i no pot ser canviada, pel que si l'Ain vol rejovenir molt un adversari o objecte l'ha de tocar diverses vegades. Els efectes de la fruita desapareixen quan l'Ain perd el coneixement. El nom de la fruita ve de la paraula modoru, que significa retornar en japonès. És una fruita exclusiva de la pel·lícula One Piece Film Z.
 • Fruita Mosa Mosa (モサモサの実, Mosa Mosa no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Binz, un membre de la Neo Marina. La fruita li permet accelerar el creixement de les plantes i controlar-lo, de manera que pot utilitzar les plantes per atacar i capturar els seus contrincants. Es desconeix si aquest poder afecta només les plantes o també els altres organismes vius. El punt feble de la fruita és que necessita que hi hagi plantes a prop per poder utilitzar els seus poders. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia mosamosa, que s'utilitza per representar el so de les plantes que creixen ràpidament. És una fruita exclusiva de la pel·lícula One Piece Film Z.
 • Fruita Nagi Nagi (ナギナギの実, Nagi Nagi no Mi). És la fruita que ha menjat en Donquixot Rosinante, germà d'en Doflamingo i comandant de l'Armada infiltrat en els Pirates d'en Donquixot. La fruita li dóna l'habilitat de crear un camp insonoritzat, que fa que des de l'exterior no es puguin sentir els sons produïts a l'interior. També es pot aplicar l'efecte invers, fent que els sorolls de l'exterior no es sentin a l'interior del camp. Una altra habilitat de la fruita és que pot anul·lar tots els sorolls provocats per l'usuari, habilitat molt útil en situacions que requereixin sigil·li. Aquesta habilitat també es pot infondre a una altra persona per anul·lar els sorolls que faci. Els camps insonoritzats desapareixen quan l'usuari mor o, suposadament, quan queda inconscient. El nom de la fruita ve la paraula nagi, que significa calma en japonès.
 • Fruita Nemu Nemu (ネムネムの実, Nemu Nemu no Mi). És la fruita menjada per en Noko, personatge que apareix primer al videojoc One Piece: Ocean's Dream i després a la sèrie d'animació. La fruita li permet fer adormir les persones a través de la hipnosi i després els pot modificar la memòria utilitzant una flauta en forma de cavallet de mar. El nom de la fruita ve de la paraula nemunemu, que significa adormit. Aquesta fruita apareix només al videojoc i a la sèrie d'animació.
 • Fruita Netsu Netsu (ネツネツの実, Netsu Netsu no Mi). És la fruita que ha menjat en Charlotte Oven, membre de la família Charlotte i dels Pirates de la Big Mom. L'usuari és capaç d'escalfar parts del seu cos fins a arribar a altes temperatures. També pot transmetre aquesta escalfor a altres objectes, com ara les armes dels seus adversaris, fent que estiguin massa calentes per poder-les tocar. El nom de la fruita ve de la paraula netsu, que significa escalfor.
 • Fruita Nikyu Nikyu (ニキュニキュの実, Nikyu Nikyu no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Bartholomew Kuma, un dels membres dels Set Grans Guerrers del Mar. La fruita li dóna la capacitat de repel·lir qualsevol cosa que toqui amb la mà, i això queda representat físicament en forma de coixinets plantars que es troben a la palmes de les seves mans. Per aquesta raó en Kuma porta guants sempre que no vulgui utilitzar les seves habilitats. Els objectes repel·lits poden ser sòlids o intangibles (com l'aire o el dolor físic) i són repel·lits a una gran velocitat. Els poders de la fruita li permeten autorepel·lir-se per poder moure's a gran velocitat. També pot repel·lir persones i enviar-les volant a altres parts del món. El nom de la fruita, nikyu, significa pota, en referència als coixinets plantars de les potes dels gats.
 • Fruita Nito Nito (ニトニトの実, Nito Nito no Mi). És la fruita que ha menjat en Bürst, un personatge de l'espectacle amb actors reals One Piece Premier Show de Universal Studios Japan. Li dóna l'habilitat de convertir la seva suor en un component semblant a la nitroglicerina, que li permet causar explosions simplement picant de mans. El nom de la fruita ve de la paraula nitoro, la pronunciació japonesa de la paraula nitro. Aquesta fruita només apareix a l'espectacle.
 • Fruita Noko Noko (ノコノコの実, Noko Noko no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Musshuru, el germà gran del rei Wapol de l'illa de Drum i antagonista de la novena pel·lícula de One Piece. La fruita li permet crear i controlar espores de bolets verinoses. Les espores són tant potents que qualsevol que s'intoxiqui necessita ingerir un antídot immediatament. El punt feble de la fruita és el foc, que elimina les espores. En Wapol acaba adquirint també els poders de fruita quan es menja i assimila el seu germà a través de la seva pròpia Fruita del Diable. En nom de la fruita deriva de la paraula kinoko, que significa bolet en japonès. Aquesta fruita apareix només en aquesta pel·lícula.
 • Fruita Noro Noro (ノロノロの実, Noro Noro no Mi). És la fruita d'en Foxy "Guineu Platejada", capità dels Pirates d'en Foxy. Els poders de la fruita li permeten emetre "fotons Noroma", que alenteixen significativament qualsevol objecte o persona contra els que impactin durant 30 segons. Durant aquests 30 segons pot donar els cops que vulgui a l'objecte o la persona i quan hagi passat el temps, tota l'energia cinètica acumulada s'allibera de cop de manera devastadora. El raig pot ser reflectit per objectes brillants com espases i miralls i el mateix Foxy no és immune als seus efectes. El nom de la fruita ve de la paraula noro, que significa lentament o a poc a poc.
 • Fruita Nui Nui (ヌイヌイの実, Nui Nui no Mi). Aquest és el nom que rep la fruita que ha menjat el nan Leo, el líder de l'Esquadró Tonta. Li atorga el poder de cosir objectes i persones a terra o parets per evitar que es moguin o caiguin. Les puntades que fa són prou forts per impedir que un ésser humà s'aixequi de terra i no causen cap dany físic a la persona o objecte. L'únic que pot desfer els punts és el mateix Leo. Sembla que és necessari que utilitzi una agulla de cosir per poder fer servir els seus poders. El nom ve de la paraula nui, que significa cosir o suturar en japonès.
 • Fruita Nuke Nuke (ヌケヌケの実, Nuke Nuke no Mi). És la fruita que ha menjat en Tanaka, guarda de seguretat del casino Gran Tesoro. L'habilitat principal d'aquesta fruita és que permet a l'usuari passar a través d'objectes sòlids. També pot compartir la seva intangibilitat amb qualsevol persona o objecte que estigui tocant. El punt feble de la fruita és que no permet travessar objectes orgànics. El nom de la fruita ve de la paraula nuke, que en japonès significa escapar. És una fruita que només apareix a la sèrie d'animació i a la pel·lícula One Piece Film: Gold.
 • Fruita Oshi Oshi (オシオシの実, Oshi Oshi no Mi). És la fruita que ha menjat el gegant Morley, comandant de l'Exèrcit Revolucionari. La fruita li atorga l'habilitat de moure i manipular el terra com si aquest estigués fet d'argila. Empentant el terra amb les mans o amb algun objecte ja el pot moure com ell vulgui. Se l'ha vist utilitzar l'habilitat per atacar un grup de pirates i per crear una cova subterrània per amagar-se ell i els seus aliats. En el passat en Morley va utilitzar la seva habilitat per crear el nivell 5.5 d'Impel Down abans de fugir de la presó. El nom de la fruita ve de la paraula oshinokeru, que significa empentar.
 • Fruita Ope Ope (オペオペの実, Ope Ope no Mi). És la fruita d'en Trafalgar Law, capità dels Pirates del Cor. La fruita té forma de cor i és d'un color vermell viu i de la mida d'un préssec o poma. La fruita li permet crear un espai esfèric o "sala" on té un control complet de la col·locació i orientació dels objectes i persones que es troben al seu interior. Aquest espai és comparable a una sala d'operacions i en Law actua literalment com un cirurgià, movent i tallant les persones i els objectes com ell vol. Amb la seva habilitat és capaç de tallar i desmembrar objectes i persones a distància sense matar-los, de manera "quirúrgica". Aquestes parts separades les pot manipular i reenganxar com ell vulgui, i aquest efecte es manté després de la cancel·lació de la "sala d'operacions". Aquestes parts poden ser reenganxades posteriorment per poder tornar a la normalitat. També s'ha vist que és capaç de separar i intercanviar les consciències i cossos de les persones. La fruita també li dóna habilitats relacionades amb la cirurgia com la capacitat de generar electroxocs o d'escanejar els seus contraris. Sembla que l'única manera de defensar-se dels efectes de la fruita és tenir un gran domini del Haki, i aparentment les fruites tipus Lògia també ofereixen certa resistència però no una immunitat total als poders de la fruita. El punt feble de la fruita és que el seu ús continuat gasta molta energia i genera un gran cansament i que els seus poders només es poden utilitzar dins de la "sala" generada. Aquesta fruita es considera la Fruita del Diable definitiva, ja que inclou l'habilitat de concedir a una persona la joventut eterna a canvi de la vida de l'usuari. El nom de la fruita ve de la síl·laba ope de la paraula operació.
 • Fruita Ori Ori (オリオリの実, Ori Ori no Mi). És la fruita de la capitana Hina de l'Armada. Els seus poders li permeten lligar els seus enemics amb manilles de ferro fent-los passar a través del seu cos o a través de barres metàl·liques que la Hina pot crear. El nom de la fruita ve de la paraula ori, que significa gàbia.
 • Fruita Pamu Pamu (パムパムの実 Pamu Pamu no Mi). És la que s'ha menjat en Gladius, membre dels Pirates d'en Donquixot. Li dóna l'habilitat d'inflar i fer explotar violentament parts del seu cos i objectes inorgànics amb els quals estigui en contacte. L'explosió que es genera no li causa cap dany a ell mateix. En Gladius utilitza la seva habilitat per fer explotar els seus braços mentre està subjectant el seu adversari o bé per fer explotar objectes o parts de la seva armadura i generar metralla que es dispara cap als seus oponents. També pot activar remotament els seus poders sempre que els hagi implantat anteriorment a l'objecte o superfície que vol fer explotar. Aquesta fruita no s'ha de confondre amb la fruita Bomu Bomu, ja que atorguen habilitats similars. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia pampam, que s'utilitza per expressar el so que fa una explosió.
 • Fruita Pero Pero (ペロペロの実, Pero Pero no Mi). És la fruita menjada per en Charlotte Perospero, membre de la família Charlotte i dels Pirates de la Big Mom.. La fruita li permet generar i manipular grans quantitats de caramel, que és comestible. Utilitza el caramel per immobilitzar els seus contrincants o per crear grans estructures mecàniques que fins i tot es poden moure. Pot matar persones cobrint-les de caramel i ofegant-les. El punt feble del caramel que genera és que s'acaba fonent per si sol al cap d'una estona o també si algú hi aplica una quantitat suficient de calor. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia peropero, que s'utilitza per indicar el soroll de llepar.
 • Fruita Peto Peto (ペトペトの実, Peto Peto no Mi). És la fruita menjada pel pirata Breed. La fruita li permet controlar els moviments de qualsevol ésser viu, tant persones com animals, després de col·locar-los un collar verd fet d'un material semblant a la gelatina. Genera els collars amb les mans i els pot col·locar directament al coll de l'adversari o bé llançar-lo. Els poders de la fruita li permeten treure el màxim potencial dels animals i persones que controla, però no li permet controlar-ne la consciència i els sentiments. El punt feble de la fruita és que no pot donar ordres a cap dels éssers que controla si aquest no pot sentir-les. Les víctimes també poden resistir les ordres durant un temps si tenen una gran força de voluntat. A més, si algun enemic deixa en Breed inconscient, tots els collars creats desapareixen i totes les víctimes són alliberades. En Breed també és capaç de col·locar-se un collar a si mateix per extreure el seu propi potencial màxim per lluitar. El nom de la fruita ve de la pronunciació japonesa de la paraula pet, que significa mascota en anglès. Aquesta fruita és exclusiva de la sèrie d'animació.
 • Fruita Raki Raki (ラキラキの実, Raki Raki no Mi). És la fruita que ha menjat la Baccarat, la conserge del casino Gran Tesoro. La fruita li permet robar la sort d'una persona amb tan sols tocar-la, aconseguint així que les persones afectades es tornin extremadament desafortunades. Un cop la Baccarat ha absorbit prou sort, es torna tant afortunada que és pràcticament invencible. L'efecte de la mala sort és temporal i al cap d'un temps les persones afectades recuperen la seva sort. El punt feble de la fruita és que la Baccarat no té control sobre el consum de la sort que ha absorbit, pel que qualsevol acció que faci li sortirà bé, encara que no ho desitgi. El nom de la fruita ve de raki, la pronunciació japonesa de la paraula lucky, que en anglès significa afortunat/da. Aquesta fruita és exclusiva de la pel·lícula One Piece Film: Gold.
 • Fruita Sabi Sabi (サビサビの実, Sabi Sabi no Mi). És la fruita que s'ha menjat el capità Shu de l'Armada, que participa en el Buster Call d'Enies Lobby. La fruita li permet oxidar i desintegrar qualsevol objecte metàl·lic que entri en contacte amb la seva pell, cosa que essencialment el fa immune a qualsevol atac amb espases o altres objectes metàl·lics. En la sèrie d'animació també li dóna la capacitat de rovellar el ferro que conté el cos de persones. El nom sabi significa òxid en japonès.
 • Fruita Shari Shari (シャリシャリの実, Shari Shari no Mi). És la fruita menjada pel capità Sharinguru de l'Armada, que participa en el Buster Call d'Enies Lobby. La fruita li permet convertir els seus braços i mans en rodes que giren a alta velocitat i que pot utilitzar per atacar els seus adversaris. El nom de la fruita ve de la paraula shari, que significa roda.
 • Fruita Shibo Shibo (シボシボの実, Shibo Shibo no Mi). És la fruita que ha menjat la Charlotte Smoothie, dels Pirates de la Big Mom. La fruita li permet extreure líquid tant d'éssers vius com de matèria inerta, escorrent-los com si fossin roba mullada. El líquid extret el pot emmagatzemar dins seu (augmentant de mida) o servir-lo a altres persones perquè se'l beguin. També pot disparar ràfegues de líquid que ha emmagatzemat al seu interior.El nom de la fruita és un escurçament de la paraula shiboru (搾る), que en japonès significa escórrer.
 • Fruita Shiro Shiro (シロシロの実, Shiro Shiro no Mi). És la fruita que ha menjat en Capone Bege, capità dels Pirates del Tanc de Foc. La fruita converteix a l'usuari en una fortalesa vivent. Al seu cos apareixen múltiples obertures, incloent escotilles per canons, rastells i ponts llevadissos. A l'interior hi ha diferents sales, que van des de sales de reunions fins a habitacions, totes ben moblades. En Bege pot permetre l'entrada de persones i objectes a l'interior del seu cos reduint-ne la mida. De la mateixa manera, quan els objectes i persones surten del seu cos i se'n separen fins a certa distància, recuperen la seva mida original. En Bege té el control absolut sobre la fortalesa de l'interior del seu cos i pot crear una còpia de si mateix per interaccionar amb les persones que hi pugui haver al seu interior. En Bege també pot transformar-se en un gegant amb forma de castell. El punt feble dels poders que atorga la fruita és que no es poden utilitzar en el seu màxim potencial si no hi ha prou persones dins de la fortalesa per utilitzar les seves armes i per a realitzar emboscades. El nom de la fruita ve de la paraula shiro, que significa castell.
 • Fruita Soru Soru (ソルソルの実, Soru Soru no Mi). És la fruita que ha menjat la Charlotte Linlin, més coneguda com a Big Mom. Anteriorment els poders de la fruita havien estat en mans de la Mare Carmel. La fruita li dóna l'habilitat d'interaccionar i manipular ànimes. El poder consisteix a manifestar fragments d'ànimes humanes com una substància espectral i tangible per a l'usuari, que l'extreu del cos de la persona simplement agafant-la. El que realment està extraient són anys de vida, i l'usuari determina la quantitat que n'extreu. Si extreu massa vida de cop de la persona, l'acaba matant. La Linlin pot utilitzar aquesta fragments d'ànima per infondre vida a objectes inerts o per humanitzar animals vius. Aquests recipients (anomenats Homies) desenvolupen una intel·ligència quasi humana, guanyen vida pròpia i pateixen transformacions que els fan semblar més humans (bàsicament els apareix una cara). Aquests fragments d'ànima no es poden introduir a altres persones o a cadàvers. També pot crear Homies a partir de fragments de la pròpia ànima, i aquests seran més forts i lleials que els creats amb ànimes d'altres persones. Perquè l'usuari pugui extreure l'ànima a algú, aquest ha de tenir por del mateix usuari o de la mort, sinó es així la seva ànima no es manifestarà. Els Homies són susceptibles al dolor físic i fins i tot poden morir si pateixen ferides suficientment letals. També es veuen afectats pels poders de la Fruita Yomi Yomi i queden inconscients. El nom de la fruita ve de souru, la pronunciació japonesa de la paraula soul, que significa ànima en anglès.
 • Fruita Sube Sube (スベスベの実, Sube Sube no Mi). És la fruita de la capitana pirata Alvida. Fa que el seu cos es torni relliscós fent que, virtualment, tots els objectes hi llisquin en entrar-hi en contacte i això la protegeix de pràcticament de qualsevol dany. Aquest efecte s'estén a la roba i els objectes que porta. També sembla que la fruita fa que la persona s'aprimi si abans era obesa. El nom ve de la paraula suberu, que significa lliscar o relliscar en japonès. També pot tenir relació amb la paraula subesube, que significa jove i sexi.
 • Fruita Sui Sui (スイスイの実, Sui Sui no Mi). És la fruita menjada per en Senor Pink, membre dels Pirates d'en Donquixot. La fruita li dóna l'habilitat de nedar per terra i per les parets com si fossin aigua. Tot i que li permet mantenir l'habilitat de nedar, segueix sent incapaç de nedar a l'aigua. El nom de la fruita ve l'onomatopeia japonesa suisui, que s'utilitza per mostrar el so que fa algú que neda suaument.
 • Fruita Suke Suke (スケスケの実, Suke Suke no Mi). És la fruita de l'Absalom, membre de la tripulació de Thriller Bark. La fruita li permet tornar-se invisible, tant ell com qualsevol cosa que estigui tocant. També li dóna l'habilitat de només mantenir invisible un objecte que estigui tocant, com els canons que porta lligats als braços, mentre el seu cos és visible. Després de la mort de l'Absalom es menja la fruita en Shilliew, membre dels Pirates d'en Barbanegra. El nom de la fruita, suke, és l'escurçament de la paraula sukeru, ser transparent i invisible. També és una referència a sukebe, que significa pervertit.
 • Fruita Supa Supa (スパスパの実, Supa Supa no Mi). És la fruita menjada per en Daz Bones, el nom autèntic d'en Mr.1 de la Banda Baroque. La fruita converteix la seva pell en acer i li permet general fulles d'acer tallant de qualsevol part del seu cos. El poder de la fruita també el fa immune a qualsevol atac tallant. El nom ve de supasupa, que és l'onomatopeia que representa el so que fa un ganivet quan talla alguna cosa.
 • Fruita Toge Toge (トゲトゲの実, Toge Toge no Mi). És la fruita de la Paula, més coneguda com a Miss Primer de Gener, agent de la Banda Baroque. Li permet fer créixer punxes de qualsevol part del seu cos, capaces de travessar fins i tot parets, i també convertir parts del seu cos completament en punxes. També li permet utilitzar les punxes com a acupuntura per a augmentar la seva massa muscular. El nom de la fruita ve de la paraula toge, significa punxa.
 • Fruita Toki Toki (トキトキの実, Toki Toki no Mi). És la fruita que va menjar la Toki Kozuki. La fruita dóna l'habilitat de viatjar al futur a la persona que l'ha consumit o bé d'enviar al futur a altres persones. No és possible viatjar al passat, de manera que qualsevol viatge al futur és irreversible. Una de les utilitats de la fruita és que permet escapar de situacions perilloses viatjant al futur. Amb la mort de la Toki, la fruita torna a estar en circulació. El nom ve de la paraula toki, que en japonès significa temps.
 • Fruita Ton Ton (トントンの実, Ton Ton no Mi). És la fruita que ha menjat en Machvise, membre dels Pirates d'en Donquixot. La fruita li permet augmentar el pes del seu cos en quantitats increïbles, concretament en tones. Això li permet utilitzat atacs molt potents que poden trencar el terra o fins i tot els ossos d'un gegant. La fruita dóna una habilitat semblant a la fruita Kilo Kilo, però aquesta darrera augmenta el pes de l'usuari per quilograms i pot fer-ho fins a un màxim de 10.000 kg. El nom de la fruita ve la paraula ton, que significa tona.
 • Fruita Wara Wara (ワラワラの実, Wara Wara no Mi). És la fruita d'en Basil Hawkins, capità dels Pirates d'en Hawkins, que li permet crear i manipular palla. Empra l'habilitat primàriament per crear ninots de vudú de palla i utilitzar-los per redireccionar el dany físic que rep cap a altres persones, que són representades pels ninots. També pot crear un ninot de palla gegant que controla remotament. En Hawkins també pot recobrir el seu cos de palla, de manera que sembla un espantaocells, per augmentar les seves habilitat físiques. Wara significa palla en japonès.
 • Fruita Woshu Woshu (ウォシュウォシュの実, Woshu Woshu no Mi). És la fruita que ha menjat la vicealmirall Tsuru de l'Armada. La fruita li permet literalment rentar i estendre per eixugar persones i objectes com si fossin roba. Això deixa les víctimes incapaces de contraatacar o moure's. A més a més sembla que també és capaç de netejar una mica el cor de les persones malvades, pel que és una habilitat molt útil per utilitzar contra els pirates. El nom de la fruita ve la pronunciació japonesa de la paraula anglesa wash, que significa rentar.
 • Fruita Yomi Yomi (ヨミヨミの実, Yomi Yomi no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Brook, membre dels Pirates del Barret de Palla, i presenta alguns dels poders més complexos i misteriosos de la sèrie. El poder principal que dóna la fruita és l'oportunitat de tornar a la vida i per tant, quan se la va menjar, aquesta fruita no li va donar cap poder especial (encara que sí que li va treure la capacitat de nedar). Els poders reals de la fruita es van activar després de la mort d'en Brook. La seva ànima no va tornar automàticament del reialme dels morts al seu cos, sinó que va haver de buscar-lo per tornar-lo a habitar. Mentrestant, el cos d'en Brook es va seguir descomponent com si fos un cadàver normal fins a arribar a ser un esquelet. Malgrat això, l'enorme energia que genera la seva ànima li permet viure en el seu cos d'esquelet i li atorga una espècie d'immortalitat mentre els ossos que formen el seu cos no siguin destruïts, i si per exemple són separats, el poder de la fruita els torna a ajuntar. Durant els dos anys de separació de la tripulació dels Pirates del Barret de Palla, en Brook aconsegueix descobrir l'abast real dels poders de la fruita. Li permet separar l'ànima del cos com si fos un fantasma, permetent-li moure el seu esperit com vulgui, fins i tot travessant parets. També demostra que pot transmetre l'energia de la seva ànima a objectes com la seva espasa, invocant així el fred de l'inframón per congelar el seu adversari. Per acabar també comenta que la fruita li permet notar les ànimes dels altres i que és capaç de manipular-les i commoure-les gràcies a la seva música. El nom de la fruita ve de yomi, que és l'escurçament de la paraula yomigaeru, que significa reviure o renéixer. Yomi (黄泉) també és el nom que rep el món dels morts en la mitologia japonesa.

Zoan[modifica]

Les fruites Zoan (動物系(ゾオン), Dōbutsukei [Zōn], que literalment significa "Sistema Animal") són menys freqüents que les fruites Paramècia i permeten a qui se l'ha menjat transformar-se en un animal. Per ser exactes, els poders de la fruita li donen accés a tres formes: la forma natural de qui se l'ha menjat, una forma completament animal i una forma híbrida (sovint bastant estranya, bípeda i de mida bastant exagerada). Cal destacar que aquestes són les fruites que s'han utilitzat per "alimentar" un objecte inanimat per donar-li vida, com són els casos del bazuca Lassoo, del sabre Funkfreed i de la massa de gas condensat Smiley. Al "menjar-se" la fruita, han aconseguit la mobilitat i la intel·ligència de l'animal, pel que són armes intel·ligents.

Aquestes fruites es poden classificar en diferents categories. Per exemple, existeixen les fruites Zoan Carnívores, que permeten transformar-se en un animal predador, més adaptat al combat, i fan que la persona tingui més set de sang. També existeix la categoria de fruites Zoan Prehistòriques, molt més rares que les Zoan habituals, que permeten transformar-se en animals prehistòrics i extingits com dinosaures. Finalment, també hi ha les fruites Zoan Mítiques, excepcionalment rares, més i tot que les fruites Lògia, que permeten transformar-se en criatures mítiques i extremadament poderoses, com un fènix o un Daibutsu. Les fruites Zoan són les úniques que existeixen en diferents models, que són variacions d'un mateix animal o família d'animals. Per exemple, la fruita Inu Inu té els models xacal, llop, Dachsund i chihuahua.

També existeixen fruites Zoan creades artificialment, dissenyades per en Vegapunk i en Donquixot Doflamingo. Mentre que la fruita d'en Vegapunk va ser considerada un fracàs per raons encara desconegudes, les fruites d'en Doflamingo, anomenades SMILEs, són un èxit. Són manufacturades a les seves fàbriques utilitzant el producte SAD creat per en Caesar Clown, i venudes a persones com en Kaido, que les ha utilitzat per crear un exèrcit d'usuaris de les Fruites del Diable. A diferència de les fruites Zoan d'origen natural, totes les SMILEs tenen forma de poma amb un patró de cercles a la pell. Tot i que atorguen l'habilitat de transformar-se en animal, també presenten diferències amb les fruites Zoan naturals. Enlloc de transformar-se completament en l'animal o en una forma híbrida, els usuaris de les SMILEs han mostrat la capacitat de transformar certes parts del seu cos en parts de cossos d'animals que no es corresponen amb l'original. Per exemple, en Sheepshead pot convertir les seves mans en banyes de moltó enlloc de peülles.

Es desconeix si els usuaris de les SMILEs es veuen afectats per les debilitats de les Fruites del Diable estàndards, però mostren altres efectes secundaris. Un d'ells sembla ser l'aparició de banyes negres al cap, tot i que això podria ser només una decoració. Alguns usuaris de SMILEs no poden desfer la transformació i es mantenen sempre transformats. Un altre efecte secundari és que en alguns usuaris els creix un animal del cos, com en el cas d'en Holdem, i aquest animals tenen mentalitat i voluntat pròpia, pel que poden discutir o atacar el seu propi hospedador.

Avantatges[modifica]

L'avantatge principal d'aquestes fruites és que atorguen una gran millora de les habilitats físiques i permeten adaptar-se a diferents situacions durant un combat per trobar la forma que dóna un avantatge més important. Els qui s'han menjat fruites Zoan solen lluitar utilitzant seva forma híbrida, ja que és la que combina atributs i habilitats del cos original amb la millora física de l'espècie animal, tant en força com en sentits com la vista, l'oïda i l'olfacte. Aquestes fruites donen un avantatge encara més gran a persones que ja tenien força i habilitats sobrehumanes abans de menjar-se la fruita, com és el cas d'en Lucci, en Kaku i en Jabra del CP9, ja que les fruites els permeten augmentar encara més la seva força física, les seves habilitats i crear nous estils de lluita. Per tant, són les fruites més avantatjoses per als practicants de les arts marcials i del combat cos a cos.

Un altre avantatge d'aquests tipus de fruita és que són les ideals perquè se les "mengin" una arma, perquè així es dóna vida a un objecte inanimat, cosa que dóna un gran avantatge tàctic i en combat.

Desavantatges[modifica]

El desavantatge principal d'aquest tipus de fruites és que encara que augmenten la força de les persones que se les mengen, aquestes persones encara depenen de les seves capacitats físiques i de combat originals. És a dir, que si una persona dèbil se’n menja una, sí que podrà canviar de forma però no notarà un increment significatiu de les seves habilitats, i per tant el seu poder es basarà únicament en la capacitat de transformar-se.

Un altre desavantatge és que requereix cert temps a acostumar-se a les transformacions i a adaptar les capacitats de combat de la persona a la seva nova forma, com li passa a en Kaku quan es menja la seva Fruita del Diable.

Els objectes inanimats als que les fruites donen vida també presenten alguns punts febles. Al convertir-se en éssers vius també necessiten menjar, ser cuidats i també es poden posar malalts i tenir por com qualsevol animal.

Llista de fruites Zoan[modifica]

 • Fruita Batto Batto, Model Vampir (バットバットの実 モデル“バンパイア”, Batto Batto no Mi: Moderu Banpaia). És la fruita que ha menjat en Patrick Redfield, l'antagonista del videojoc One Piece: Unlimited World Red. És una fruita Zoan Mítica que li permet transformar-se en un vampir o en un híbrid de vampir. La fruita té la forma d'un tomàquet amb la pell de color violeta i amb un patró d'espirals dibuixats. A més de les transformacions, la fruita també atorga l'habilitat de volar i de xuclar la sang d'altres persones bé mossegant-los el coll o bé clavant-los les ungles a la pell. Al xuclar la sang les persones queden afeblides i amb aspecte envellit. El nom de la fruita ve de la pronunciació japonesa de la paraula bat, que en anglès significa ratpenat. Aquesta fruita és exclusiva del videojoc.
 • Fruita Hebi Hebi, Model Anaconda (ヘビヘビの実 モデル:アナコンダ, Hebi Hebi no Mi, Moderu: Anakonda). És la fruita menjada per la Boa Sandersonia, membre de les Pirates Kuja. La fruita li permet transformar-se a voluntat en una anaconda o en un híbrid entre humà i anaconda. Al transformar-se també aconsegueix l'enorme força de l'anaconda i un cos llarg i versàtil que li facilita esquivar els atacs. El nom de la fruita ve de la paraula hebi, que significa serp.
 • Fruita Hebi Hebi, Model Cobra Reial (ヘビヘビの実 モデル:キングコブラ, Hebi Hebi no Mi, Moderu: Kingu Kobura). És la fruita que s'ha menjat la Boa Marigold, membre de les Pirates Kuja. La fruita li dóna l'habilitat de transformar-se a voluntat en una cobra reial o en un híbrid entre humà i cobra. Al transformar-se també aconsegueix l'enorme força de la cobra, un cos llarg i versàtil que li facilita esquivar els atacs i la capacitat d'escopir verí. El nom de la fruita ve de la paraula hebi, que significa serp.
 • Fruita Hito Hito (ヒトヒトの実, Hito Hito no Mi). És la fruita que s'ha menjat el ren Tony Tony Chopper, el metge dels Pirates del Barret de Palla. La fruita li dóna l'habilitat de transformar-se a voluntat en humà o en un híbrid entre ren i humà. A més a més, la fruita li dóna intel·ligència humana i la capacitat de comunicar-se amb llenguatge humà i d'entendre conceptes com la medicina. Per la seva condició de metge, en Chopper va ser capaç de crear la Ultrapíndola, que li permet adoptar fins a cinc formes més. Segons l'autor de la sèrie, si un ésser humà es mengés aquesta fruita, es tornaria un "il·luminat", una persona molt intel·ligent i perdria igualment la capacitat de nedar. El nom de la fruita ve de la paraula hito, que significa humà.
 • Fruita Hito Hito, Model Daibutsu (ヒトヒトの実 モデル:大仏, Hito Hito no Mi, Moderu: Daibutsu). És la fruita menjada per en Sengoku, l'almirall de la flota de l'Armada. És una fruita Zoan Mítica que li permet transformar-se en un Daibutsu (una estàtua gegant de Buda) a voluntat. Quan es transforma es converteix en un gegant de pell daurada i brillant, amb una força enorme i la capacitat de llençar ones de xoc amb les palmes de les mans. El nom de la fruita ve de la paraula hito, que significa humà.
 • Fruita Inu Inu, Model Bake-danuki (イヌイヌの実 モデル化狸, Inu Inu no Mi: Moderu Bake-danuki). És la fruita que s'ha "menjat" en Pato, la mascota d'en Patrick Redfield que és en realitat una ploma estilogràfica. És un personatge exclusiu del videojoc One Piece: Unlimited World Red. Es tracta d'una fruita Zoan Mítica que permet transformar-se en un gos viverrí o tanuki o en un híbrid de gos viverrí. Concretament permet transformar-se en un bake-danuki, un ésser del folklore japonès en forma de gos viverrí amb l'habilitat de transformar-se utilitzant una fulla d'arbre. A més a més, en el cas d'en Pato, la fruita ha donat vida i intel·ligència a un objecte inanimat. La fruita atorga a més l'habilitat de transformar fulles en objectes específics. Per fer això cal escriure el nom de l'objecte en la fulla, cosa que en Pato fa utilitzant la seva cua transformada en ploma estilogràfica o bé convertit completament en ploma. Fins i tot és capaç de crear clons de persones escrivint el seu nom en una fulla. El nom de la fruita ve de la paraula inu, que significa gos, dins la família taxonòmica del qual trobem el gos viverrí. Aquesta fruita és exclusiva del videojoc.
 • Fruita Inu Inu, Model Dachsund (イヌイヌの実 モデル:ダックスフンド, Inu Inu no Mi, Moderu: Dakkusufundo). És la fruita que s'ha "menjat" en Lassoo, el canó d'en Mr. 4, agent de la Banda Baroque. La fruita li dóna l'habilitat de transformar-se a voluntat en un Dachsund o gos salsitxa o en un híbrid entre canó i gos salsitxa. En la seva forma híbrida és capaç de disparar pilotes explosives a través de la boca. A més, com que en Lassoo és originàriament un canó, la fruita ha aconseguit donar vida a un objecte inanimat i li ha donat les habilitats d'un gos salsitxa. El nom de la fruita ve de la paraula inu, que significa gos, i el Dachsund n’és una raça.
 • Fruita Inu Inu, Model Guineu de nou cues (イヌイヌの実 モデル九尾の狐, Inu Inu no Mi Moderu Kyūbi no Kitsune). És la fruita que ha menjat la Catarina Devon, membres dels Pirates d'en Barbanegra. És una fruita Zoan Mítica que li permet transformar-se en una guineu de nou cues. A més de la transformació en animal, la fruita també li permet transformar-se en una altra persona. El nom de la fruita ve de la paraula inu, que significa gos, dins la família taxonòmica del qual trobem la guineu.
 • Fruita Inu Inu, Model Llop (イヌイヌの実 モデル:狼(ウルフ), Inu Inu no Mi, Moderu: Urufu). És la que s'ha menjat en Jabra del CP9. La fruita li permet transformar-se a voluntat en un llop o en un híbrid entre humà i llop. La naturalesa de la fruita fa que durant les seves transformacions augmenti molt la seva força física, els seus sentits i les seves habilitats de lluita. A més, al tractar-se d'un animal carnívor fa que la seva set de sang augmenti, a més de dotar-lo d'ullals i urpes. El nom de la fruita ve de la paraula inu, que significa gos, dins la família taxonòmica del qual trobem el llop.
 • Fruita Inu Inu, Model Xacal (イヌイヌの実 モデル:ジャッカル, Inu Inu no Mi, Moderu: Jakkaru). És la que s'ha menjat en Chaka, guardià del regne d'Alabasta. La fruita li permet transformar-se a voluntat en un gran xacal o en un híbrid entre humà i xacal. Aquestes transformacions augmenten enormement la seva força física, velocitat i sentits i és perfecta per la lluita cos a cos. El nom de la fruita ve de la paraula inu, que significa gos, dins la família taxonòmica del qual trobem el xacal.
 • Fruita Kame Kame (カメカメの実, Kame Kame no Mi). És la fruita que ha menjat en Pekoms, el Mink lleó membre dels Pirates de la Big Mom. Li dóna l'habilitat de convertir-se en tortuga o en un híbrid de tortuga a voluntat. En Pekoms l'utilitza sobretot per formar una closca que el protegeix dels atacs dels seus contrincants. El nom de la fruita ve de la paraula kame, que significa tortuga.
 • Fruita Mogu Mogu (モグモグの実, Mogu Mogu no Mi). És la fruita menjada per la Miss Bon Nadal, agent de la Banda Baroque. La fruita li permet transformar-se a voluntat en un talp gegant o en un híbrid entre humà i talp. Un cop transformada, li dóna la capacitat de moure's per sota terra com si nedés per l'aigua i li permet excavar túnels. El nom de la fruita deriva de la paraula mogura, que significa talp en japonès.
 • Fruita Mushi Mushi, Model Kabutomushi (ムシムシの実 モデルカブトムシ, Mushi Mushi no Mi, Moderu: Kabutomushi). És la fruita menjada per en Kabu, un nan del regne Tontatta. La fruita li dóna l'habilitat de transformar-se en un escarabat rinoceront o en un híbrid de nan i escarabat rinoceront a voluntat. De moment només s'ha observat la forma híbrida, en la que en Kabu disposa d'un altre parell de braços, d'ales que li permeten volar, d'una banya i també augmenta considerablement la seva velocitat. També li atorga l'habilitat de controlar escarabats. El nom de la fruita ve de la paraula mushi, que en japonès significa insecte. Kabutomushi significa escarabat rinoceront.
 • Fruita Mushi Mushi, Model Suzumebachi (ムシムシの実 モデルスズメバチ, Mushi Mushi no Mi, Moderu: Suzumebachi). És la fruita que ha menjat la Bian, una nana del regne Tontatta. La fruita li permet transformar-se en una vespa o en un híbrid de nan i vespa. De moment només ha aparegut la forma híbrida, en la que la Bian manifesta un parell de braços extra, ales i un fibló a la cua. També li dóna l'habilitat de controlar les vespes. El nom de la fruita ve de la paraula mushi, que en japonès significa insecte. Suzumebachi significa vespa.
 • Fruita Neko Neko, Model Lleopard (ネコネコの実 モデル:豹(レオパルド), Neko Neko no Mi, Moderu: Reoparudo). És la fruita menjada per en Rob Lucci, agent del CP9. La fruita li dóna l'habilitat de transformar-se a voluntat en un lleopard o en un híbrid entre humà i lleopard. La naturalesa de la fruita fa que durant les seves transformacions augmenti molt la seva força física, els seus sentits i les seves habilitats de lluita. A més, al tractar-se d'un animal carnívor fa que la seva set de sang augmenti i li dóna armes extres com urpes i ullals. El nom de la fruita ve de la paraula neko, que significa gat, en la subfamília taxonòmica del qual es troba el lleopard.
 • Fruita Ryu Ryu, Model Al·losaure (リュウリュウの実 モデル アロサウルス, Ryū Ryū no Mi Moderu Arosaurusu). És la fruita que ha menjat en X Drake, capità dels Pirates d'en Drake. És una fruita Zoan Prehistòrica que li permet convertir-se en un al·losaure i en un híbrid entre al·losaure i persona. A tractar-se d'un dinosaure carnívor, és una habilitat molt útil en el combat. Entre altres coses, atorga una gran força a les mandíbules. El nom de la fruita ve de ryu, la paraula japonesa per drac, o bé de kyoryu, que en japonès significa dinosaure.
 • Fruita Ryu Ryu, Model Espinosaure (リュウリュウの実 モデル スピノサウルス, Ryū Ryū no Mi Moderu Supinosaurusu). És la fruita que ha menjat en Page One, membre dels Pirates Bèsties. És una fruita Zoan Prehistòrica que li permet convertir-se en un espinosaure o en un híbrid entre espinosaure i persona. El nom de la fruita ve de ryu, la paraula japonesa per drac, o bé de kyoryu, que en japonès significa dinosaure.
 • Fruita Sara Sara, Model Axolotl (サラサラの実 モデル:アホロートル, Sara Sara no Mi: Moderu Ahorōtoru). És la fruita que s'ha "menjat" l'Smiley, la mascota d'en Caesar Clown feta de gas condensat, però amb la seva mort la fruita ha tornat a la circulació. Quan aquesta fruita reneix pren la forma d'una poma amb un patró d'espirals a la pell. La fruita permet a qui se la menja transformar-se en un híbrid d'axolot o bé en un axolot complet. En el cas de l'Smiley, la fruita també ha donat vida i intel·ligència a una massa de gas condensat. El nom de la fruita és un escurçament de la paraula saramanda, que significa salamandra en japonès. Un axolot és un tipus de salamandra que habita a Mèxic.
 • Fruita Tori Tori, Model Àguila (トリトリの実 モデル:鷲(イーグル), Tori Tori no Mi, Moderu: Īguru). És la fruita que s'ha menjat en Buzz, el buldog dels Pirates de l'Schneider, que apareix a la pel·lícula One Piece 3D: La persecució dels Barret de Palla (ONE PIECE 3D 麦わらチェイス, Wān Piisu 3D Mugiwara Cheisu). La fruita li permet transformar-se en una àguila gegant o en un híbrid de gos i àguila. Al transformar-se, suma els sentits millorats de l'àguila als seus propis sentits de gos i a més aconsegueix l'habilitat de volar i l'agilitat de l'àguila. El nom de la fruita ve de la paraula tori, que significa ocell. Aquesta fruita apareix únicament en la pel·lícula.
 • Fruita Tori Tori, Model: Falcó (トリトリの実 モデル:隼(ファルコン), Tori Tori no Mi, Moderu: Farukon). És la que s'ha menjat en Pell, guardià del regne d'Alabasta. La fruita li permet transformar-se a voluntat en un gran falcó o en un híbrid entre humà i falcó. Aquestes transformacions li permeten utilitzar els sentits superiors d'un falcó i li atorguen la capacitat de volar. En la forma de falcó pot portar altres persones sobre l'esquena i carregar grans pesos. Segons el mateix Pell, és una de les cinc Fruites del Diable que permeten volar. El nom de la fruita ve de la paraula tori, que significa ocell.
 • Fruita Tori Tori, Model Fènix (トリトリの実 モデル "不死鳥", Tori Tori no Mi, Moderu: Fenikkusu). És la fruita que ha menjat en Marco, comandant de la primera divisió dels Pirates d'en Barbablanca. És una fruita Zoan Mítica que li atorga l'habilitat de convertir-se en un fènix o en un híbrid entre humà i fènix. Els poders de la fruita li permeten volar i generar flames de color blau, que pot utilitzar per atacar o bé per regenerar les pròpies ferides, de manera que té una habilitat semblant a una fruita Lògia. També pot utilitzar les flames per curar ferides en altres persones i animals, tot i que amb menys efectivitat. El nom de la fruita ve de la paraula tori, que significa ocell.
 • Fruita Ushi Ushi, Model: Bisó (ウシウシの実 モデル:野牛(バイソン), Ushi Ushi no Mi, Moderu: Baison). És la fruita menjada per en Dalton, excapità de la Guardia Reial del regne de Drum i actual rei del Regne de Sakura. La fruita li permet transformar-se a voluntat en un bisó o en un híbrid entre humà i bisó, cosa que augmenta les seves habilitats físiques, sobretot la força i la velocitat. El nom de la fruita ve de la paraula ushi, que significa vaca, i el bisó forma part de la mateixa subfamília taxonòmica.
 • Fruita Ushi Ushi, Model Girafa (ウシウシの実 モデル:麒麟(ジラフ), Ushi Ushi no Mi, Moderu: Jirafu). És la fruita que s'ha menjat en Kaku del CP9. La fruita té forma d'un ramell de plàtans vermells i amb un patró d'espirals a la pell. L'interior de la fruita és groc i també té espirals. La fruita li dóna l'habilitat de transformar-se a voluntat en una girafa o en un híbrid entre humà i girafa. Al transformar-se, la força física d'en Kaku augmenta i la llargada del coll de la girafa incrementa el rang dels seus atacs. El nom de la fruita ve de la paraula ushi, que significa vaca, i la girafa forma part del mateix ordre taxonòmic, el dels remugants.
 • Fruita Uma Uma (ウマウマの実, Uma Uma no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Pierre, l'ocell d'en Gan Fall, Déu de Skypiea. La fruita li permet transformar-se a voluntat en un cavall o en un híbrid entre ocell i cavall (que pren la forma d'un cavall alat). El nom de la fruita ve de la paraula japonesa uma, que significa cavall.
 • Fruita Zou Zou (ゾウゾウの実, Zou Zou no Mi). És la fruita que s'ha "menjat" en Funkfreed, l'espasa de l'Spandam, director del CP9. La fruita li dóna l'habilitat de transformar-se a voluntat en un elefant o en un híbrid entre espasa i elefant. A més, com que en Funkfreed és originàriament una espasa, la fruita ha aconseguit donar vida a un objecte inanimat i li ha donat les habilitats i la força d'un elefant. El nom de la fruita ve de la paraula zou, que significa elefant en japonès.
 • Fruita Zou Zou, Model Mamut. És la fruita que ha menjat en Jack, membre dels Pirates Bestials. És una fruita Zoan Prehistòrica i li dóna l'habilitat de convertir-se en un mamut o en un híbrid de mamut. En la forma completa de mamut, en Jack adquireix una mida enorme i una força descomunal. No obstant, aquesta forma redueix molt la seva velocitat i és incapaç d'esquivar atacs veloços. El nom de la fruita ve de la paraula zou, que significa elefant en japonès.

Llista de fruites Zoan artificials[modifica]

 • SMILE del Cavall (Uma no SMILE). És la que ha menjat la Speed, una cap de divisió dels Pirates Bèsties. Li ha atorgat el cos inferior i les orelles d'un cavall, de manera que sembla un centaure. També li ha augmentat el camp visual fins als 350º. Amb les seves potes de cavall pot córrer a grans velocitats i transportar persones.
 • SMILE de la Gasela (Gazeru no SMILE). És la que ha menjat en Gazelleman, membre dels Pirates Bèsties. Li atorga l'habilitat de convertir les seves cames en cames de gasela i córrer a grans velocitats.
 • Smile de l'Hipopòtam (Kaba no SMILE). És la que ha menjat en Dobon, cap de divisió dels Pirates Bèsties. Li permet transformar part del seu cos en hipopòtam, però d'una manera molt grotesca.
 • SMILE del Lleó (Raion no SMILE). És la menjada per en Holdem, un dels caps de divisió dels Pirates Bèsties. Li permet generar un cap i extremitats anteriors de lleó a la seva cintura i una cua de lleó a l'esquena. Les potes de lleó posseeixen una gran força i el cap unes poderoses mandíbules. El lleó, anomenat Kamijiro, té consciència pròpia i pot atacar en Holdem si així ho desitja.
 • SMILE del Ratolí (Nezumi no SMILE). És la que ha menjat en Mouseman dels Pirates Bèsties. Li ha fet créixer orelles de ratolí enlloc de les de persona. Es desconeix si té altres habilitats.
 • SMILE del Ratpenat (Komori no SMILE). És la menjada per en Batman dels Pirates Bèsties. Li permet fer créixer ales de ratpenat de la cintura per poder volar. Les seves orelles també es converteixen en orelles de rat-penat i així augmenta la seva oïda fins a 6 vegades.

Lògia[modifica]

Les fruites Lògia (自然系(ロギア), Shizenkei [Rogia], traduït literalment com a "Sistema Natural") són el tipus de Fruita del Diable més rar i es caracteritzen per atorgar l'habilitat de transformar-se en un element o en una força de la naturalesa. Es consideren les fruites més poderoses de totes. Entre els elements en trobem de tangibles (que es poden tocar, com la sorra o el gel) i d'intangibles (que no es poden tocar, com el foc o el fum).

Avantatges[modifica]

L'avantatge principal de les fruites Lògia és que permeten a qui se l'ha menjat convertir-se parcialment o completament en un element de la natura. Això fa a aquestes persones siguin virtualment immunes als atacs físics. Poden deixar que els atacs passin a través d'ells o bé poden absorbir-lo dins del seu cos, depenent de l'element que representin. Una persona amb aquest poder pot ser tallada, colpejada o reduïda a pols però no patirà cap dany i el seu cos es reformarà immediatament. L'única excepció a aquesta norma és la fruita d'en Barbanegra, perquè la naturalesa del seu element el fa absorbir i patir els atacs.

A més de convertir-se en el seu element, també poden generar quantitats quasi il·limitades del seu element i controlar-lo a plaer, cosa que els permet utilitzar atacs molts poderosos o bé poden utilitzar l'element per capturar els seus enemics. També poden utilitzar al seu favor certes propietats dels seus elements, com per exemple utilitzar la capacitat de la sorra per absorbir la humitat i l'aigua, l'escalfor que genera l'electricitat per fondre or i el fred del gel per congelar l'aigua. Cal concretar que només poden controlar l'element que genera el seu propi cos i no el que ja existeix al seu voltant, i tampoc podran controlar l'element si aquest es troba en un altre estat de matèria diferent del seu (per exemple, l'Aokiji pot controlar el gel però no l'aigua ni el vapor).

Desavantatges[modifica]

Encara que el poder de les fruites Lògia pugui semblar invencible, en realitat hi ha moltes formes d'atacar les persones i derrotar-les. Una de les més senzilles són els atacs sorpresa, que agafaran la persona amb poders desprevinguda i no tindrà temps de convertir-se en el seu element per esquivar el cop. Això no obstant, si la persona amb poders Lògia s'entrena prou es podrà convertir en el seu element de forma reflexa i així evitar sempre els atacs, com han fet en Crocodile i l'Enel.

Les persones amb poders Lògia tendeixen a tornar-se sobreconfiades i poden acabar perdent el costum d'esquivar els atacs. Això juga en contra seu si el seu poder queda neutralitzat d'alguna manera, com passa en l'enfrontament entre en Luffy i en Crocodile o entre en Luffy i l'Enel.

Una altra manera d'aconseguir derrotar una persona amb poders Lògia és utilitzar els desavantatges propis de la naturalesa de l'element en qüestió. Per exemple, l'electricitat de l'Enel queda anul·lada per la propietat aïllant de la goma del cos d'en Luffy, de la mateixa manera que en Luffy utilitza aigua per mullar-se el cos i poder colpejar en Crocodile, ja que l'aigua fa que la sorra s'endureixi i evita que pugui evadir els cops.

Finalment, les persones que poden utilitzar el Haki de l'Armament poden colpejar les persones amb poders Lògia com si fossin humans normals. Segons explica en Rayleigh, el Haki té l'habilitat de "fer solidificar els cossos fluids de les persones amb poders Lògia".

Llista de fruites Lògia[modifica]

 • Fruita Ame Ame (アメアメの実, Ame Ame no Mi). És la que s'ha menjat en Gasparde, capità dels Pirates d'en Gasparde i antagonista de la pel·lícula Aventura a Dead End (デッドエンドの冒険, Deddo Endo no Boken). La fruita li dóna l'habilitat de generar, controlar i transformar-se en caramel líquid de color verd. En Gasparde utilitza els poders de la fruita per evitar els cops físics i per enganxar els seus contrincants amb caramel líquid i després el solidifica per atrapar-los. També pot generar punxes de caramel sòlid per atacar. El punt feble de la fruita és la farina, que li fa perdre les seves habilitats enganxoses i la seva intangibilitat i el fa vulnerable als cops físics. El nom de la fruita ve de la paraula ame, que significa caramel. Aquesta fruita és exclusiva de la pel·lícula.
 • Fruita Gasu Gasu (ガスガスの実, Gasu Gasu no Mi). És la fruita que s'ha menjat el científic Caesar Clown. La fruita li dóna l'habilitat de crear, controlar i transformar el seu cos en gas, de manera que la fruita el converteix en un home de gas. Al transformar-se en gas, és capaç de flotar i d'entrar a lloc on no cabria un ésser humà normal, com dins d'ampolles, o passar a través de reixes de ventilació. És capaç de generar diferents tipus de gasos, com gasos verinosos, explosius o inflamables. També té l'habilitat de controlar la densitat de gasos preexistents en l'atmosfera del seu voltant (en un radi limitat) i fins i tot pot absorbir aquests gasos per augmentar el seu poder. Gràcies als poders de la fruita en Caesar és immune a qualsevol atac amb gasos. El nom de ve de gasu, que significa gas.
 • Fruita Goro Goro (ゴロゴロの実, Goro Goro no Mi). És la fruita que s'ha menjat l'Eneru, Déu de Skypiea fins que en Luffy el derrota. Es considera una de les fruites més fortes que existeix, i li permet produir, controlar i convertir-se en electricitat a voluntat, poder que utilitza per crear llampecs i altres formes d'electricitat per atacar i electrocutar els seus adversaris i per evitar els cops físics. Els poders de la fruita també li permeten fusionar-se amb materials conductors com l'or per defensar-se i desplaçar-se, i amb la calor que genera el seu cos els pot desfer i canviar-los la forma. Al convertir-se en electricitat, pot desplaçar-se a la mateixa velocitat que els llamps. L'únic punt feble conegut de la fruita és la goma, que és un aïllant natural. Això converteix en Luffy en el seu enemic natural, ja que el seu cos de goma fa que els atacs elèctrics no li afectin gens, i a més és capaç de colpejar el cos real de l'Enel amb atacs físics perquè la goma anul·la el poder de l'electricitat de la fruita. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia gorogoro, que s'utilitza per representar el so dels trons.
 • Fruita Hie Hie (ヒエヒエの実, Hie Hie no Mi). És la fruita menjada per en Kuzan, també conegut com a Aokiji, almirall de l'Armada. La fruita li permet crear, controlar i transformar el seu cos en gel a voluntat. És una de les poques fruites Lògia que es poden colpejar amb un atac físic al tractar-se d'un element sòlid, encara que els cops són igualment inefectius, ja que només trenquen el gel, que es reforma immediatament. Els poders de la fruita també el fan immune al fred. L'Aokiji utilitza els poders de la fruita per congelar l'aigua i crear armes i per congelar els seus enemics i immobilitzar-los. Això no obstant, no pot congelar coses intangibles com les vibracions que genera el Barbablanca. També és un dels pocs usuaris de fruites del diable que pot evitar caure a l'aigua, ja que simplement pot congelar-la i evitar ofegar-s'hi. El poder de gel de la fruita també es pot fer servir per contrarestar el poder de foc de l'Ace i el de magma de l'Akainu, ja que són elements oposats. El nom de la fruita ve de la paraula hiehie, que significa fred en japonès.
 • Fruita Magu Magu (マグマグの実, Magu Magu no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Sakazuki, també conegut com a almirall Akainu. La fruita li permet crear, controlar i convertir el seu cos en magma. La naturalesa líquida del seu cos de magma fa que no només pugui deixar passar els atacs físics a través seu sinó també cremar a qui l'ataqui. També pot utilitzar els poders de la fruita per desplaçar-se ràpidament per sota terra. La calor intensa que genera pot vaporitzar un iceberg en un instant i fer bullir l'aigua del mar. Aquesta fruita ha demostrat ser més forta que la de l'Ace, ja que el magma genera temperatures més altes que el foc, i es troba al mateix nivell que la fruita de gel de l'Aokiji, ja que són elements oposats. El nom de la fruita ve de la paraula japonesa maguma, que significa magma.
 • Fruita Mera Mera (メラメラの実, Mera Mera no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Portgas D. Ace, el germà gran d'en Luffy i comandant dels Pirates d'en Barbablanca. Després de la mort de l'Ace la fruita reneix i és obtinguda pels Pirates d'en Donquixot, que la utilitzen com a premi del torneig del Coliseu Corrida. Allà és guanyada i consumida per en Sabo, membre de l'Exèrcit Revolucionari i germà de l'Ace i en Luffy. La fruita permet a qui se la menja crear, manipular i transformar-se en foc a voluntat. Té l'aspecte d'una fruita arrodonida de color carbassa, formada per diferents components amb forma de flama i amb un patró d'espirals. Els poders de la fruita fan que qui se la mengi sigui immune als atacs físics i a les cremades i li permeten generar armes i boles de foc per atacar els seus adversaris. El poder de fruita està al mateix nivell que el fum de l'Smoker i el gel de l'Aokiji, però és inferior a la lava de l'Akainu. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia meramera, que es fa servir per indicar el soroll que fa una flama.
 • Fruita Moku Moku (モクモクの実, Moku Moku no Mi). És la que s'ha menjat l'Smoker, capità de l'Armada. La fruita li dóna l'habilitat de generar, manipular i convertir-se en fum, de manera que es pot fer intangible i evadir qualsevol atac físic. És capaç de canviar la densitat del fum que genera i així envoltar els seus contrincants amb fum i solidificar-lo per capturar-los. També el pot utilitzar per augmentar la seva velocitat i la força dels seus atacs. El poder de la fruita està al mateix nivell que el poder de foc de l'Ace i s'anul·len l'un a l'altre. L'únic punt dèbil conegut de la fruita és que no es pot utilitzar si hi ha vents molt forts, que podrien arribar a dispersar el cos de l'usuari. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia mokumoku, que s'utilitza per assenyalar el so que fa el fum que surt d'una xemeneia. Moku també és l'anagrama de kumo, que significa núvol en japonès.
 • Fruita Numa Numa (ヌマヌマの実, Numa Numa no Mi). És la fruita menjada per en Caribou, capità dels Pirates d'en Caribou. La fruita li permet convertir el seu cos en un pantà sense fons i generar i controlar una substància fangosa. Això també li permet convertir el seu cos en un magatzem infinit on guardar objectes com armes i tresors i fins i tot mantenir-hi éssers vius com sirenes. Com altres que han menjat fruites Lògia, en Caribou no pot ser colpejat ni tallat i es limita a absorbir els atacs dins del seu cos, ja que en ser tan espès no els pot deixar passar a través seu. L'únic punt feble de la fruita mostrat fins ara és que en Caribou no pot tornar a la forma humana si se'l tanca en un espai massa petit per refer el seu cos, com a dins d'un barril. El nom de la fruita ve de numa, que significa pantà en japonès.
 • Fruita Pasa Pasa (アメアメの実, Pasa Pasa no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Simon, capità dels Pirates d'en Simon i enemic principal del videojoc Big Secret Treasure of the Seven Phantom Islands. La fruita li permet generar, controlar i transformar-se en fulls de paper o cartes. Pot utilitzar aquests poders per atacar els seus contrincants i per evitar els atacs físics. L'únic punt feble de la fruita és el foc. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia pasapasa, que s'utilitza per assenyalar el so que es fa en arrugar un paper.
 • Fruita Pika Pika (ピカピカの実, Pika Pika no Mi). És la que s'ha menjat en Borsalino, també conegut com a almirall Kizaru de l'Armada. La fruita li dóna l'habilitat de crear, controlar i convertir el seu cos en llum a voluntat, transformant-lo en un home de llum. També li permet moure's a la velocitat de la llum, transportar-se mitjançant reflexos en superfícies i disparar rajos làser de les mans, dits i peus. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia pikapika, que s'utilitza per indicar la presència d'una llum brillant.
 • Fruita Suna Suna (スナスナの実, Suna Suna no Mi). És la fruita menjada per en Crocodile, membre dels Set Grans Guerrers del Mar i president de la Banda Baroque. La fruita li permet crear, manipular i transformar-se en sorra a voluntat. La versatilitat dels poders de la fruita també li permet generar arenes movedisses i tempestes de sorra i notar qualsevol cosa que es mogui a través de la sorra (com un riu subterrani). També és capaç d'absorbir líquids i humitat amb les mans, tant de l'aire com del terra, plantes, animals o persones, assecant-ho i convertint-ho en pols en el procés. El punt dèbil de la fruita és que, en contacte amb líquids com aigua o sang, no permet que el cos es converteixi en sorra per esquivar els atacs, ja que en contacte amb els líquids la sorra s'endureix i es solidifica. El nom de la fruita ve de la paraula suna, que significa sorra.
 • Fruita Toro Toro (トロトロの実, Toro Toro no Mi). És la fruita que s'ha menjat la Honey Queen, membre dels Pirates Trump Siblings, que apareix a la pel·lícula pel·lícula de One Piece Aventura a l'Illa del Rellotge (ねじまき島の冒険, Nejimaki-shima no Boken).. La fruita li permet generar, controlar i convertir el seu cos en una substància líquida de naturalesa desconeguda. Al transformar-se en líquid, pot passar per espais molt petits, atacar llançant líquid a pressió i fer que els atacs físics passin a través seu. L'únic punt feble de la fruita és que no pot tornar a la forma humana si se la tanca en un espai massa petit per refer el seu cos, com a dins d'una gerra. El nom de la fruita ve de l'onomatopeia torotoro, que es fa servir per indicar el so que fan substàncies gelatinoses. Aquesta fruita és exclusiva de la pel·lícula.
 • Fruita Yami Yami (ヤミヤミの実, Yami Yami no Mi). És la fruita que s'ha menjat en Marshall D. Teach, àlies Barbanegra, capità dels Pirates d'en Barbanegra. La fruita té forma de pinya americana amb la pell lila i amb un patró de remolins a la pell. La fruita li permet crear i controlar foscor i la seva propietat de gravetat. Aquesta foscor és un buit que ho devora i esclafa tot i permet a en Barbanegra absorbir matèria física i atacs de tota mena a dins d'aquesta foscor. L'avantatge principal que li dóna la fruita és que pot anul·lar els poders d'altres fruites del diable si aconsegueix tocar amb la mà a una altra persona que se n’ha menjat una, sigui del tipus que sigui. L'altre gran poder que li dóna la fruita sembla ser la capacitat de robar els poders d'altres fruites, com fa amb la fruita Gura Gura d'en Barbablanca. El poder de la foscor de la fruita també és el seu punt feble, ja que la naturalesa d'absorció de la foscor li impedeix evitar els atacs de la mateixa manera que fan altres usuaris de fruites Lògia i per tant el seu cos sí que rep els danys i el dolor dels atacs. El nom de la fruita ve de la paraula yami, que significa foscor.
 • Fruita Yuki Yuki (ユキユキの実, Yuki Yuki no Mi). És la fruita menjada per la Monet, l'ajudant d'en Caesar Clown. La fruita li permet crear, controlar i transformar el seu cos en l'element neu, convertint-la en una dona de neu. Al ser una fruita Lògia es pot transformar en neu per esquivar els atacs o deixar-los passar a través seu. És capaç de manipular la densitat de la neu per crear barreres de neu compacta quasi impenetrables i pot generar grans tempestes de neu. També pot capbussar-se en la neu per atacar i moure's ràpidament. La fruita fa que la Monet sigui resistent a les baixes temperatures i fa que el seu cos sigui fred com la neu i pugui generar hipotèrmia als seus adversaris. També pot transformar-se en un monstre fet de neu i amb els seus ullals pot mossegar i congelar alhora. S'ha demostrat que el punt feble d'aquesta fruita és la calor, capaç de desfer instantàniament la neu generada. L'efecte de la fruita molt semblant a la fruita Hie Hie de l'almirall Aokiji, amb la diferència significativa que el gel és sòlid mentre la neu és intangible si no ha estat comprimida. El nom de la fruita ve de la paraula yuki, neu en japonès.

Fruites de classe indeterminada[modifica]

 • Fruita Tama Tama (タマタマの実, Tama Tama no Mi). És la fruita que ha menjat en Tamago, membre dels Pirates de la Big Mom. La fruita li dóna l'habilitat de regenerar-se de ferides que normalment el matarien i evolucionar a una forma més forta i amb majors habilitats de lluita. Quan el seu cos es ferit, es trenca com una closca i en surt un rovell fosc, que al cap de poca estona evoluciona a la forma següent. En la forma inicial, el seu cos agafa la forma d'un ou i té un fragment de closca al voltant de la cintura. En aquesta forma rep el nom de Baró Tamago. En la segona forma es converteix en el Vescomte Hiyoko i té aspecte de pollet, amb plomes grogues, bec i petites ales, i augmentant la seva força (hiyoko significa pollet). La darrera transformació el converteix en el Comte Niwatori, en que té l'aspecte d'un gran gall, incloent ales, bec, cresta i papada; i en que arriba al màxim del seu potencial com a lluitador (niwatori significa pollastre). En el cas de ser derrotat en aquesta forma, reverteix a la forma de Baró Tamago i es repeteix el cicle evolutiu. Aquest cicle infinit evita que l'usuari de la fruita mori en combat mentre no sigui atacat al mig del procés evolutiu, durant la qual resta completament indefens. La fruita es classifica com a classe desconeguda, ja que posseeix atributs de les fruites Paramècia (transforma el cos a l'usuari), de les fruites Zoan (li permet agafar al forma d'un animal) i de les Lògia (atorga a l'usuari una certa invulnerabilitat). El nom de la fruita és l'escurçament de la paraula tamago, que significa ou.
 • Fruita Zuma Zuma (ズマズマの実, Zuma Zuma no Mi). És la fruita que ha menjat l'Smash, un personatge de l'espectacle amb actors reals One Piece Premier Show de Universal Studios Japan. La fruita li permet generar i manipular plasma per a diferents usos. Es desconeix si es tracta d'una fruita de la classe Paramècia o de la classe Lògia. El nom de la fruita ve de la pronunciació japonesa de la paraula plasma, purazuma. Aquesta fruita és exclusiva de l'espectacle.

Fruites del Diable sense nom[modifica]

Hi ha tot un seguit de Fruites del Diable que s'ha confirmat que existeixen i els poders de les quals han aparegut a la sèrie però que encara no han rebut nom:

- Fruites Paramècies:

 • La Fruita del Diable d'en Blamenco, comandant dels Pirates d'en Barbablanca, que li permet crear butxaques en el seu cos per guardar objectes, com ara un martell gegant.
 • La Fruita del Diable de l'Eustass Kid, capità dels Pirates d'en Kid, que li permet utilitzar el magnetisme per manipular objectes i armes metàl·liques.
 • La Fruita del Diable de la Jewelry Bonney, capitana dels Pirates de la Bonney, que li permet manipular l'edat de les persones i la d'ella mateixa. Sembla que no pot manipular l'edat dels objectes inanimats.
 • La Fruita del Diable de l'Issho, també conegut com a Fujitora, almirall de l'Armada, que li dóna l'habilitat de manipular la gravetat.
 • La Fruita del Diable que s'ha menjat en Kanjuro, que li permet donar vida (en cas de ser un èsser viu) i dimensió a qualsevol cosa que dibuixi sobre una superfície, com pot ser una porta, escales, menjar o ocells.
 • La Fruita del Diable de l'Scratchmen Apoo, capità dels Pirates On Air, que li permet convertir parts del seu cos en instruments musicals i utilitzar la música com a arma.
 • La Fruita del Diable de la Tama, que li permet crear menjar a partir del seu cos. Si li dóna aquest aliment a un animal, aconsegueix domesticar-lo. No obstant, no el pot utilitzar per saciar la pròpia gana. L'efecte de domesticació també funciona amb els usuaris de les fruites SMILE.
 • La Fruita del Diable de l'Urouge, capità dels Pirates del Monjo Caigut, que li permet convertir les ferides rebudes en força, incrementant la mida dels seus músculs.

- Fruites Zoans:

 • La Fruita del Diable que s'ha "menjat" el bazuca Alpacacino, la mascota d'en Shuzo, membre de la Neo Marina. És una fruita Zoan que ha permès que un bazuca prengui vida i pugui transformar-se en una alpaca. És una fruita que apareix exclusivament a la sèrie d'animació.
 • La fruita del Diable que ha menjat en All-Hunt Grount, membre de l'Armada i que li permet transformar el seu braç esquerra en un braç de goril·la, de pèls vermells i urpes. És un poder exclusiu de la sèrie d'animació.
 • La Fruita del Diable d'en Chiqicheetah, membre dels Pirates d'en Foxy, una fruita Zoan que li dóna l'habilitat de transformar-se en un guepard. Apareix exclusivament a la sèrie d'animació.
 • La Fruita del Diable d'en Dalmatian, vicealmirall de l'armada, una fruita Zoan que li permet convertir-se en un gos dàlmata.
 • La Fruita del Diable de l'Epoida, capità aliat d'en Barbablanca, una fruita Zoan que li permet convertir-se en una eruga.
 • La Fruita del Diable d'en Kaido, capità dels Pirates Bèsties. És una fruita Zoan Mítica que li permet convertir-se en un gran drac serpentí. En la forma animal és capaç de volar i el cel s'omple de núvols negres allà on va.
 • La Fruita del Diable que possiblement ha menjat en Kurozumi Orochi, shogun del País de Wano, i que li permet transformar la part superior del seu cos en diversos caps semblants al d'un drac.
 • La Fruita del Diable d'en Minochihuahua, una fruita Zoan "Desperta" que li permet convertir-se en un gos Chihuahua.
 • La Fruita del Diable d'en Minokoala, una fruita Zoan "Desperta" que li permet convertir-se en coala.
 • La Fruita del Diable d'en Minorhinoceros, una fruita Zoan "Desperta" que li permet convertir-se en rinoceront.
 • La Fruita del Diable d'en Minotaurus, una fruita Zoan "Desperta" que li permet convertir-se en vaca.
 • La Fruita del Diable d'en Minozebra, una fruita Zoan "Desperta" que li permet convertir-se en zebra.
 • La Fruita del Diable de l'Onigumo, vicealmirall de l'Armada, que li permet fer créixer del seu cos braços similars als d'una aranya, així com un abdomen d'aranya.

- Fruites Zoans artificials:

 • La SMILE que ha menjat la Ginrummy, membre dels Pirates Bèsties. Es desconeix les habilitats que li atorga o en quin animal es pot transformar.
 • La Fruita del Diable que ha menjat en Momonosuke. Li permet transformar-se en un drac oriental i volar mitjançant la creació de núvols damunt els quals es desplaça. És una fruita creada artificialment pel doctor Vegapunk.
 • La SMILE que ha menjat en Sheepshead, un dels caps de divisió dels Pirates Bèsties, que li permet transformar les seves mans en les banyes d'un moltó.

- Fruites sense classificar:

 • La Fruita del Diable d'en Karasu, comandant de l'Exèrcit Revolucionari. Li dóna l'habilitat de transformar el seu cos i la seva roba en una bandada de corbs.
 • La Fruita del Diable que ha menjat en Sanjuan Wolf, membre dels Pirates d'en Barbanegra, i que el fa ser més gran que els gegants normals.
 • La Fruita del Diable que ha menjat la Vinsmoke Reiju, la germana d'en Sanji. En la Revistat One Piece Magazine Vol. 1 es confirma que la Reiju ha menjat una Fruita del Diable. Tot i que ja ha demostrat posseir algunes habilitats úniques, es desconeix quines d'aquestes deriven de la Fruita del Diable i quines són conseqüència de les millores científiques del seu cos.

- Habilitats amb possible origen en una Fruita del Diable.

 • En Laffite, navegant dels Pirates d'en Barbanegra, és capaç de fer que li creixin ales a l'esquena. També demostra tenir l'habilitat d'hipnotitzar persones. Es desconeix si aquest poders poden tenir l'origen en una Fruita del Diable.