Vés al contingut

Usuari Discussió:Capcot

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Capcot! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Signeu els documents quan parleu amb algú o en alguna discussió. Només cal que pitjeu el desè botó de dalt de la barra d'edició (), o escriviu el codi --~~~~ quan editeu i la vostra signatura apareixerà automàticament en el text.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 19:13, 15 des 2010 (CET)[respon]

Edicions subjectives

[modifica]

Hola Capcot, benvingut a la viqui en català. He vist que la majoria de les teves edicions inicials han estat revertides i he pensat que t'havia de dir alguna cosa. La viquipèdia, com a enciclopèdia ha d'intentar ser el màxim de subjectiva possible, i per tant, encara que hi hagi coses que no ens agradin, no podem jugar amb la informació. Crec que la comunitat de la viqui en català comparteix una mentalitat, que fins i tot en alguns moments afecta la rigurositat d'una enciclopèdia, com ara quan fiquem banderes autonòmiques a personatges destacats. Tot i això hi ha uns límits que no hem de superar i sincerament penso que les teves edicions superen aquests límits. Amb aquest missatge només et vull encoratjar a ajudar-nos però editant amb cap, quants més articles i de més qualitat tinguem, més ressò se'n farà la comunitat internacional de que estem aquí i que parlem aquest idioma. Per tant t'agrairia que en algun moment, que se que és difícil, deixéssis el cor de banda i féssis servir el cap a l'hora d'editar. D'aquesta manera avançarem més ràpid cap al nostre objectiu :) Repeteixo que t'escric aquest missatge perque crec que ets un dels nostres i que ens pots ajudar a tirar això endavant. Si necessites ajuda o tens algun dubte no dubtis en contactar amb mi o amb qui sigui. Fins aviat. --Mezod (disc.) 20:20, 4 gen 2011 (CET)[respon]

Bon dia Capcot, benvingut a la viquipèdia!!! he estat revisant algunes de les teues contribucions, i trobe que has iniciat uns articles molt interessants. Tanmateix, he hagut de fer alguns ajustos (he afegit interwikis i he ampliat alguna informació a partir dels articles en altres idiomes) també he afegit fotos a aquest i l'altre article que has iniciat, mira a vore què et semblen ara! Per cert, tal volta fóra bona idea que repassares l'article de Jessy Matador, doncs sospite que això de la "cançó del mundial" és una errada. Mira a vore si l'informació és vertadera, i si no ho és, per favor, borra-la. Per cert, als articles nous cal afegir-los els enllaços als articles en altres llengues (això ja ho he fet) i posar-lis categories (això encara cal fer-ho). Com que eres nou, mira a vore si pots fer-ho (pots agafar un article existent com a model) i si veus que alguna cosa no la comprens, puc ajudar-te en tot el que faça falta. --Coentor (disc.) 17:08, 10 gen 2011 (CET)[respon]