Usuari Discussió:David~cawiki

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Sisplau, els comentaris nous fiqueu-los al final.

Uns quants consells de novell:

  • Les categories no han de ser redundants. Si una subcategoria és en una altra categoria no les posis totes dues sinó la de més avall.
  • Per estandardització comencem els articles amb el nom que es defineix en negreta. Si et passeges pels articles ja ho veuràs.
  • Cal que indiquis "l'origen" i la "llicència" de les imatges que pugis. Totes dues coses. Ens hem d'assegurar que siguin lliures. Ja veuràs que si no ho són s'eliminaran.

Les teves contribucions han estat bones, però, per ser nou. Llull 19:39 21 mar, 2005 (UTC)


Fotografies[modifica]

Hola David :-) !! Quan carreguis fotografies, caldria que abans tinguessin un nom més descriptiu. Imagina't la diferència entre veure Imatge:Img 0033.jpg en un llistat o enllaç, a veure per exemple el que podria haver estat un títol més escaient; Imatge:Muralla_xinesa_Badaling.jpg. A més, també ets pots plantejar carregar les imatges al projecte commons, costa el mateix i podran aprofitar les imatges totes les viquipèdies, i no només la catalana. Trobaràs més informació sobre imatges a: Viquipèdia:Ús d'imatges i Viquipèdia:Política d'ús d'imatges. Gràcies. joanjoc 19:26 23 mar, 2005 (UTC)

Contestant a les teves preguntes; Jo crec que si que és bona idea de penjar les imatges a la commons i no a la Viquipèdia en català. Així una sola imatge es pot aprofitar a totes les Viquipèdies, i estalviem molt emmagatzematge a la globalitat del projecte. El segon comentari que em fas respecte l'escrupolositat dels drets d'autor de les imatges, cal dir que les normes són les mateixes a tot arreu, però pot ser que no totes les viquipèdies tinguin viquipedistes que les facin complir amb el mateix rigor :-) joanjoc 11:07 26 mar, 2005 (UTC)

Yang-tse[modifica]

En veure que tu hi editaves no. Per evitar que et passi ja has fet bé de posar-hi la plantilla inacabat. Llull 17:29 25 mar, 2005 (UTC)

Bona feina ![modifica]

Hola David, només dir-te que estàs fent molta feina i molt ben feta ! És un plaer tenir-te per ací :-) joanjoc 22:38 26 mar, 2005 (UTC)

Punts i comes[modifica]

Hola :-) Recorda que tal i com ja es va discutir recentment a la taverna, a diferència de l'anglès, el símbol decimal és la coma "," i el separador de milers l'espai o el punt. He vist que en articles com el recent; Carolina del Sud està al revés... joanjoc 11:43 2 abr, 2005 (UTC)

Imatge del nombre complex[modifica]

He fet una imatge pels commons per il·lustrar l'article del nombre complex una mica més entenedorament. Crec que era més correcte marcar els eixos amb el símbol de nombre real i nombre imaginari, ja que així és més visual i val per tots els idiomes.--Arturo Reina 16:31 4 abr, 2005 (UTC)


EUA[modifica]

Hola David. Gràcies per recordarme la questio dels punt i comes. Es que tinc el mal costum de fer-ho a l'estil imperial. Ho tindre en compte per altres vegades. realment, només vaig fer l'estat dels EUA per distreure'm una mica, però intentaré fer-ne algun més. Jo estic enfeinada en canviar (reindexar) els noms pròpis, o sigui fent que es vegin a les llistes d'ndex per cognom i no per nom i es que ningú es fixa en aquest detall a l'hora de penjar biografies i posar les categories. Salutacions

Benvingudes[modifica]

Hola David :-) He vist que deixaves alguna Template:Benvinguda a algun usuari no registrat, personalment sóc partidari de només donar-la als usuaris registrats, pels no registrats tenim el Template:Registre. Però com que no està decidit enlloc quin és el criteri a seguir, ho deixo al teu criteri :-) joanjoc 21:14 14 abr, 2005 (UTC)

J.V. Foix (o Josep Vicenç)[modifica]

Hola, David, com anem? Vaig col·locar J.V. Foix perquè és el nom amb què és conegut com a poeta, és a dir, com a personatge, però es pot crear la seva entrada amb el nom sencer i redirigir-ho des de J.V. Foix, cap problema. De moment, com que l'entrada és inexistent, suposo que tant és amb quin nom aparegui a la pàgina de desambiguació. Però si creus que amb el nom sencer (caldria el segon cognom, també?) és millor, endavant!

Ja que hi som, una observació. Veig que estàs creant les entrades dels estats d'EUA. A la taula de la dreta, dalt de tot, no hauríem de conservar el nom de l'estat en anglès, que és la forma original, i no la traducció catalana? (que sí que és tal com ha de figurar a l'entrada enciclopèdica). Ho dic perquè, a les taules dels països del món, a dalt de tot sempre es conserva el nom en la seva forma originària. I res més per ara, bon dia. Enric 08:48 20 abr, 2005 (UTC)

Gràcies David[modifica]

Les xifres de població que estic col·locant són dades oficials del padró que el INE publica anualment. Aquestes xifres es poden consultar a la seua web: [www.ine.es]. Si tinc temps (i no hi ha problemes amb les normes o els costums de la Viqui, esclar) intentaré actualitzar tantes com pugui. --Peris 16:15 21 abr, 2005 (UTC)

29 d'abril[modifica]

No havia vist el teu missatge i he editat el 29 d'abril. Ens hauriem de dividir el treball.

Plàcid Pérez Bru 17:41 22 abr, 2005 (UTC)

Portada[modifica]

Així?

Plàcid Pérez Bru 10:52 30 abr, 2005 (UTC)

Fotos[modifica]

les fotos les he tret d'altres wikis, el que passa és que de vegades l'enllaç no funciona, potser perquè les imatges no deuen estar a commons... no sé. joanf98

Usuari:joanf98

Eleccions al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia[modifica]

Holes! Et dirigesc aquest missatge perquè, segons les estadístiques, ets un usuari actiu en haver tingut més de 400 edicions i, per tant, tens dret de vot. Des del dimarts 28 es va iniciar el termini de votacions dels candidats per a dos representants al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia, en representació de la comunitat d'usuaris viquipedistes. Al lloc meta: hi ha un seguiment en valencià del procés de les eleccions, on hi tenim tota la informació necessària, així com les dades i presentacions de les sis candidatures.

El procés de votacions es farà mitjançant la pàgina Especial:Boardvote/vote, i finalitzarà el dilluns 11 de juliol a les 12'00h. de la nit, i hi podran votar tots els viquipedistes amb compte d'usuari registrat abans de 90 dies d'ahir (és adir, abans del 28 de març d'enguany, aproximadament), i que tinguen més de 400 contribucions abans de les 12'00h. del dia 30 de maig d'enguany. Animeu-vos-hi a participar, només costa un grapat de pitjades al ratolí!!. --Joanot Martorell 22:17 7 jul, 2005 (UTC)


Salut!![modifica]

Hola David :-) M'agraden molt les teves aportacions i les trobo a faltar. Ja saps que sempre va bé gent amb empenta i que fa bona feina :-) --Joanjoc (discussió) 15:57 14 jul, 2005 (UTC)

Recategoritzacions[modifica]

Hola David, veig que has estat creant categories noves i endreçant els articles de Física i d'Astronomia. Ben fet! Era una de les "tasques" que tenia per fer, especialment a Astronomia, que ja estava massa plena i poc categoritzada. Endavant, doncs! --Oersted 17:32 4 set, 2005 (UTC)

De fet ja t'he deixat algunes idees a la pàgina de discussió de la categoria "Astronomia". Quan se m'acudeixin més ja les posaré allà. --Oersted 08:35 5 set, 2005 (UTC)

Soc l'Assarbe[modifica]

Ok, duré cuidat amb això.

Al que et refereixes amb el de còrnia creo que vols dir l'article "esclerótica pròpiament dita". Bé, això es deu al fet que per esclerótica es coneix al conjunt de "esclerótica" i còrnia, encara que sigui redundant. Era una manera de diferenciar aquesta part de la esclerótica que no és còrnia. En aquest cas, esclerótica es subdivideix en esclerótica i còrnia. --Assarbe 23:12 8 set, 2005 (UTC)

Votació de proposta de política sobre noms de la llengua.[modifica]

Hola! T'envie aquest missatge perquè vas participar al sondeig sobre els noms de la llengua. Seguint diverses interpretacions del sondeig, s'ha fet una proposta de política sobre els criteris d'ús dels noms de la llengua que se sotmetrà a votació, en principi, a partir del dilluns dia 12 de desembre, i duraria el termini obert fins el dia 23 de desembre (12 dies). Vos pregue perquè, si en voleu, hi féu una ullada i, si cal, suggeriu alguna correcció o modificació del requisit de participació, de les normes del vot i d'aprovació, així com del mètode de recompte.

Resumidament, a diferència del sondeig anterior, aquesta vegada els vots possibles seràn "a favor", "en contra", o "blanc", i caldrà una majoria de 75% a favor per a aprovar-lo, o una majoria del 50%+1 en contra per a rebutjar íntegrament la proposta, i fer-ne una altra nova a partir de zero. Si no s'aprova amb percentatge suficient la proposta, es discutirà quins canvis calen, i es torna a sotmetre a votació la proposta modificada. També, per a reduir possibles manipulacions per part d'usuaris "fantasma", el requisit per a poder participar és tenir un compte d'usuari registrat a la Viquipèdia dos mesos abans de l'inici de la votació, i amb un mínim de 50 contribucions reals.

Finalment, només em queda encoratjar-vos perquè hi participeu a partir del dilluns. Gràcies. --Joanot Martorell 11:00, 7 des 2005 (UTC)

telegrafia[modifica]

Telegrafia sense fils (radiotelegrafia) Em penso que en català és diu Telegrafia sense fil (en singular)--Paco 20:24, 29 des 2005 (UTC)

Potser s'ha normalitzat després de l'edició del teu diccionari, ho pots comprovar aquí: Entra Cercaterm i cerca sense fil (sense fils no hi surt).
23. seda greja <Indumentària. Confecció>
24. sense fil <Electrònica. Informàtica. Telecomunicacions>
25. serrell <Indumentària. Confecció>
26. tecnologia Bluetooth <Electrònica. Informàtica.--Paco 15:43, 30 des 2005 (UTC)


Raça pirinenca[modifica]

Es part d'un llibre que vaig escriure fa uns anys. En vaig cedir la difusió a alguna institució navarresa i ara es per tota la web. Jo llogicament tinc els originals, pero en castella que es el mateix que trobaras a la web buscant "Raza pirenaica" Sento el retard en contestar pero m'he canviat a Jazztel i he estat 10 dies sense linea, doncs telefonica em va donar de baixa i Jazztel encara no m'havia enviat el router per la nova alta.

Jolle

Administrador en Commons[modifica]

Moltes gràcies pel teu suport! Gràcies a tu i de molta gent de la Viquipèdia finalment ha estat acceptada la meua candidatura a commons. Ja saps que si necessites quelcom em trobaràs allà, si bé tampoc és gaire cosa el que puc fer a diferència de tu. Siau! --Joanot Martorell 09:33, 16 gen 2006 (UTC)

Alzina surera vs. Surera[modifica]

Hola David, No voldria començar una "guerra" d'edicions així que et deixaré aquest comentari i actua com consideris més oportú. Ja se sap que els noms vulgars de les plantes poden portar a discussions...

Des del meu punt de vista Quercus suber s'anomena en català Surera, mentre que l'Alzina surera és l'híbrid entre l'Alzina i la Surera (Q. morisii). Ho deixo a la teva consideració. Jordi 20:55, 10 feb 2006 (UTC)

Dubtes sobre l'administradorietat[modifica]

Hola David!

Hi he estat pensant i no sé massa què dir. O al contrari, tinc moltes coses a dir-ne (i ja em perdonaràs el rotllo!)

Jo crec que hi ha d'altres persones molt més adequades per a ser-ho (com ara n'Alonso, en Vriullop o tu mateix), però dissortadament no compleixen (/compliu) els requisits (a mi em sembla que excessivament restrictius) que vau aprovar ací [1]. I vet-ho aquí doncs una de les febleses que em fan dubtar de la meva idoneïtat: jo ni tan sols me'n vaig adonar, que hi havia aquesta votació. Si ho hagués sabut hi hagués votat en contra (vull, dir, promovent uns criters més laxos, almenys per ara, que som pocs i amb poca història). Queda clar doncs que no miro totes les pàgines de discussió ni participo a gaire votacions (reconec que des que es va canviar la taverna, amb el nou format "per temes", em fa més mandra passar-hi, malgrat que l'altre fós desordenada i caòticament expansiva).

A més, jo d'informàtica no en sé gaire, i tampoc conec gaire els altres projectes de la Wikimedia (però sí que segueixo d'altres wikipedies, especialment les que són en llengües germàniques o romàniques, i ara ja no sóc tan maldestre amb el codi). No sé tampoc si contribueixo prou, per ser administrador (algun centenar d'edicions per mes; sovint petites). I mai tinc la seguretat que l'endemà apareixeré per aquí. Pot molt ben ser que una temporada me'n cansi i no faci massa res (malgrat que aquest no hagi estat el cas els darrers mesos). Vull dir que això és una cosa de voluntaris, i no crec que poguem exigir a ningú cap compromís.

Tanmateix, sí que miro (i molt) les pàgines de canvis recents i pàgines noves, i també m'agafa una desagradable sensació d'impotència cada cop que un vàndal aterra per aquí i no hi ha cap administrador per parar-li els peus, i es posa per exemple a generar pàgines amb bajanades a tort i a dret. De fet, jo mateix vaig reclamar més administradors fa uns mesos, precisament per això.

Un cop d'ull a aquesta llista [2] deixa clar que la Viquipèdia catalana és una mica una raresa (com l'hongaresa, de fet) i que considerant la nostra mida segurament ens caldrien més administradors. I entenc tant la visió de certa gent que pensa que cal dessacralitzar això dels administradors, i que tothom hi pugui accedir després de cert temps i aportacions constructives (és suposo el que han fet a la wikipedia islandesa, per exemple) com els qui com en Xevi creuen que com que ser-ne tampoc dóna atributs excepcionals ni poders sobrenaturals no cal que n'hi hagi tonelades.

En resum. Que si malgrat tots aquests defectes segueixes creient que val la pena, doncs sí, acceptaré de ser proposat com a administrador, i en cas que sortís escollit provaria de fer-ho tan bé com pogués, sobretot fins que els realment nats per al tema poguéssiu optar-hi d'aquí a pocs mesos.

Mercès per la paciència, --Jahecaigut (parlem-ne) 23:22, 19 feb 2006 (UTC)

Ebre[modifica]

Hola bona tarda!

Tens raó que és millor posar poques categoríes, pero crec que, com que tots els rierols de, per exemple, La Rioja o Aragó van a parar a l'Ebre he trobat que no estaba de més. Pero com que dubtaba una mica i m'ho has dit, ara ho treuré. De totes maneres ho posaré a la categoría de La Rioja, Aragó, País Basc perque crec que un riu com l'Ebre marca bastant als territoris (demograficament, o fent de fronteres, per exemple).

Que et sembla?

Fins aviat, Suricata 18:14, 20 feb 2006 (UTC)

PS: Abans de cambiar-ho, espero la teva opinió ;)

Votació per que siguis administrador[modifica]

Malament no em sembla. Però no só si em coneixeràn gaires viquipedistes. Serà interessant i un honor. Gràcies.--Paco 07:18, 22 feb 2006 (UTC)

Gràcies pel teu oferiment, però no hi puc dedicar tot el temps que caldria (i que en aquests moments, per exemple, és gairebé nul, per la feinada que tinc i que no em deixa gairebé temps lliure). Mira't el que ja n'havia dit abans a la discussió de la pàgina sobre la proposta de nous administradors, sota el paràgraf NECESSITEM MÉS ADMINISTRADORS JA! Em sap greu. --Enric, 10:15, 3 març, 2006

Ametlla[modifica]

Si entens alguna cosa de botànica per què no mires la plana Ametlla. Vaig posar unas fotos , però aixo del exocarpi, mesocarpi, epicarpi, i endocarpi, no ho entenc massa bé. Ho pots revisar, si us plau. Plàcid Pérez Bru 22:44, 15 mar 2006 (UTC)

Estat[modifica]

Hola. T'escric per que com ets l'usuari que em va posar la Benvinguda al meu usuari, el passat 11 de març de 2006. Ja sé que potser no és correcte, i que hi ha la taverna, però es que no sé com funciona. Volia preguntar-te si saps com es pot configurar l'avis d'estat a l'usuari, doncs ho he buscat i no ho he trobat. Si em poguessis ajudar em faries un favor.

Gràcies Nil M.R. 13:19, 20 des 2006 (UTC)

Gràcies[modifica]

Hola David. Gràcies per la teva ajuda.

Nil M.R. 18:12, 28 des 2006 (UTC)

abelles[modifica]

Acabo de fer unes modificacions a la pàgina de les abelles. Sols es tracta del contingut i no he tocat l'estructura, però hi havia alguns errors que podien dur a la confusió. El més greu d'aquests es la creença que les abelles s'alimenten de pol.len (ho fan de nèctar), i com veig que tu vas crear la pàgina, i que ningú ho ha canviat des de llavors, t'informo d'aquests canvis. Salut!

maqroll 14:16, 11 febr 2007 (CET)

New hampshire[modifica]

Hola David. He modificat part del contingut de la introducció de l'article Nou Hampshire, que ara és més extens i que inclou algunes informacions bàsiques més. Veig que l'article l'has iniciat tu, i la teva definició original encara hi era. Espero que no et desagradi, per a qualsevol cosa fes-m'ho saber.

Salutacions.maqroll 00:06, 13 febr 2007 (CET)

OK[modifica]

Ups... es que fa poc que he començat amb això, i no se realment fins a quin punt un es lliure d'editar... un se sent pare dels seus articles, però be, ja veig que en general tothom s'ho pren bé... Merci per l'aclaració!! salut! maqroll 00:34, 16 febr 2007 (CET)

CDLQ[modifica]

La CDLQ actual és Especial:Lonelypages, proposta en que la vas participar.--VRiullop (parlem-ne) 18:04, 19 març 2007 (CET)

Quinzena del 16 d'agost[modifica]

La CDLQ actual és Casa, proposta que vas votar. --V.Riullop (parlem-ne) 20:25, 16 ag 2007 (CEST)

La imatge del Llobregat al seu pas per Sant Boi de la teva plana d'usuari és lliure de ser utilitzada en els termes que es descriuen per a la viquipèdia[modifica]

--Aspabil 20:47, 29 set 2007 (CEST)

Hola[modifica]

Hola, estic fent alguns articles sobre la història de Xina i concretament sobre el període dels Tres Regnes o anterior, treballant m'he trobat algun article teu. Simplement per saludar, adéu.--Mirall (discussió) 03:11, 1 des 2008 (CET)

la dinastia Chang (VI-VII aC)[modifica]

Bona nit (o matinada, que en són les dues...) em passejava per l'article bonsai on ja fa temps vas escriure que no tenies coneixement de l'existència de la dinastia Chang, i que si no es documentava, ho esborraries. He estat mirant per damunt els articles de la Xina i no l'he vista, però pel que he vist en el teu currículum sembles més preparat que jo en història oriental! Et pregue que sigues tu qui prenga la decisió d'esborrar o no eixa possible errada; només volia recordar-te que la situació continua sense resoldre's.

Salutacions des d'Alacant. --Fajardoalacant (discussió) 02:18, 14 gen 2009 (CET)

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 12:28, 28 nov 2009 (CET)

tornar a editar[modifica]

espero que tornis a editar, necessitem totes les mans possibles per fer créixer la Viquipèdia --barcelona (disc.) 13:08, 5 juny 2012 (CEST)

Bona nit David, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 23:12, 6 abr 2013 (CEST)

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:30, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:26, 21 abr 2015 (CEST)