Vés al contingut

Usuari Discussió:Juan Ramon Princep

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Juan Ramon Princep! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si teniu alguna consulta general a fer a ningú en concret, la podeu fer a la taverna de la Viquipèdia.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


--barcelona (disc.) 20:54, 2 oct 2010 (CEST)[respon]

Avís

[modifica]

Apreciat Juan Ramon Princep: La retirada dels avisos de manteniment (per exemple: {{Destrucció}}, {{Possible copyright}}, {{FRR}}, {{Millorar format}}, etc.) ha d'haver estat discutida prèviament amb l'usuari que la va posar o, amb un usuari que tingui la confiança de la comunitat, com un administrador. Si us plau, no ho tornis a fer. Aquest avís és pel canvi fet en l'article Stanley Morison, concretament aquesta edició. Pots visitar la pàgina d'ajuda per informar-te i tens la pàgina de proves per fer assaigs d'edició. Gràcies per l'atenció, by----> Javierito92 (Missatges aquí) 12:16, 23 oct 2010 (CEST)[respon]

Hola, envia un missatge a l'usuari que ha posat la plantilla en l'article perque comprovi les referències i retiri ell o un administrador la plantilla. Gràcies, --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 12:19, 23 oct 2010 (CEST)[respon]
Només t'ho dèia perquè has suprimint una plantilla que havia posat un altre usuari. Normalment, abans de treure qualsevol plantilla es parla amb l'usuari que la va ficar, així es té una mica més de control. Apart, com ets un usuari nou, les referències les has ficat malament però això ja aniràs aprenent a mesura que vagis editant a la Viquipèdia. Si tens qualsevol dubte mira la pàgina d'ajuda o sinó contacta amb mi o amb un administrador. --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 12:44, 23 oct 2010 (CEST)[respon]
Per aquesta edició. --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 18:52, 24 oct 2010 (CEST)[respon]

Re. Stanley Morison

[modifica]

En principi del que m'has comentat, a part de les referències que n'avalin la notabilitat a les que caldria que fessis una ullada, l'article necessitaria una sèrie de millores generals, en resum seria necessari:

  • Seguir el llibre d'estil (VP:LE) on s'explica com s'ha d'elaborar un article correctament. Els punts més importants a tenir en compte serien introduir enllaços interns a altres articles i posar categories (si has traduït de la VP anglesa o castellana pots mirar de buscar les categories equivalents en català). D'aquesta manera l'article millorarà substancialment i serà més fàcil de trobar.
  • Afegir referències que avalin la notabilitat del personatge, principalment per poder garantir que la informació que es dóna és correcta i justificar la inclusió del personatge a l'enciclopèdia. En aquest cas pots veure com es fa a Viquipèdia:Citau les fonts, tingues en compte que al ser en part una traducció/adaptació no has de posar com a referència les altres Viquis sinó les fonts originals que ells citen (només l'anglesa cita fonts) i les complementaries que tu hagis fet servir per elaborar l'article.
  • Si has traduït una part del text d'una altra VP cal afegir a la plana de Discussió de l'article la plantilla {{Traduït de}} per tal de respectar els drets d'autor de la gent que ha elaborat l'article original i que tu has traduït (en part). Pots veure el funcionament de la plantilla a aquí.

Una vegada facis aquest canvis no hi ha problema per treure els cartells de millorar i notabilitat, que són eines per saber a quins articles els cal una repassada i informar als lectors/editors de les mancances. Si tens qualsevol dubte estic a la teva disposició. Salut i benvingut! --MuRe (eing?) 13:45, 23 oct 2010 (CEST)[respon]

En principi no hi ha un temps determinat per demanar l'esborrament des de que es posa el cartell (fins i tot un cop inciat el procés d'esborrament es dóna un temps per millorar). Tot i així tractant-se d'un persoantge que està present a altres VP i que sembla notable haurien de passar alguns mesos sense referències per demanar l'esborrat. --MuRe (eing?) 14:07, 23 oct 2010 (CEST)[respon]
Bona feina!! Ja he eliminat les plantilles. Salut i gràcies! --MuRe (eing?) 21:19, 30 nov 2010 (CET)[respon]