Usuari Discussió:Myoua

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Myoua! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Crystal Clear app Startup Wizard.png Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Classificação Etaria Livre.JPG Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Nuvola apps kdmconfig.png Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 00:41, 4 maig 2014 (CEST)

Edicions arbitràries[modifica]

Information.svg

Hola, Myoua. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (cosa que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició. --Carles (enraonem) 15:47, 4 maig 2014 (CEST)

Edicions arbitràries?[modifica]

"La Val d'Aran (nom occità i oficial) o Aran, en català la Vall d'Aran, és un país[...]" Carles, why putting Catalunya only instead of Val d'Aran as the location?

Aquests canvis els hauries de proposar a la discussió dels articles corresponents, o, si afecta molts articles, a la Taverna.--Pere prlpz (disc.) 18:08, 4 maig 2014 (CEST)

You are right, discussion/talk created for the article

Per un canvi polèmic com aquest, hauries d'aconseguir consens a la discussió abans de fer el canvi. La resta és buscar una guerra d'edicions sense solta que et fa perdre la credibilitat dels teus arguments.--Pere prlpz (disc.) 11:51, 5 maig 2014 (CEST)

Thanks for the advice :) I know it could be controversial, but the idea behind that is to give more credibility and neutrality to the Viquipèdia.

La idea de tots és millorar la Viquipèdia. El problema és que primer ens hem de posar d'acord en quins canvis suposen una millora.--Pere prlpz (disc.) 12:24, 5 maig 2014 (CEST)

Deixa de fer servir la meva signatura, gràcies.[modifica]

Hola, estàs copiant un comentari meu, incloent la signatura, a tot arreu. Deixa de fer-ho. Quan jo vulgui escriure quelcom en un lloc, ja ho faré. Evidentment, no pot ser que tu et dediquis a usurpar els meus comentaris i la meva signatura.--Edu Rne (disc.) 16:15, 5 maig 2014 (CEST)

Sorry, I forgot to put the source of the comments el comentari anterior sense signar és fet per Myoua (disc.contr.) 16:17, 5 maig 2014‎

Avís automàtic de robot a Discussió:CaixaBank[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Discussió:CaixaBank i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 23:14, 6 maig 2014 (CEST)

Well, I can not start the Talk because of the bot ... Icones de banderes: Following http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Llibre_d%27estil#Icones_de_banderes, I will delete the flag from the article el comentari anterior sense signar és fet per Myoua (disc.contr.) 23:18, 6 maig 2014 (CEST)

Motivació per a treure banderetes[modifica]

Hola Myoua, quan treguis banderetes seguint el Llibre d'estil, si us plau treu només la bandereta, deixant el mateix nom de territori que hi havia abans. Quan barreges eliminació de banderes amb canvis de territori, el que fas voluntàriament o no és portar discòrdia a la presa de decisió sobre icones de banderes, un tema sensible on la Viquipèdia està progressant d'una manera que ja m'agradaria veure en altres projectes. Si vols treure banderetes que no segueixen la norma, treu-les. Si vols contribuir a clarificar les referències a Catalunya o Espanya en infotaules, els teus arguments són benvinguts a La taverna. Però si us plau no barregis els dos temes, a menys que el que vulguis és sabotejar la presa de decisió i el tema de les banderetes a la Viquipèdia. Gràcies per la teva comprensió.--QuimGil (disc.) 18:40, 15 maig 2014 (CEST)

Al principi estava barrejant banderes i territoris (en infotaulas). Ara veig que ha de ser dues coses diferents. Ho sento si he causat un problema.
La idea darrere d'això és aclarir els estils i intentar unificar tot seguint diferents versions de la Viquipèdia.
Sé que és un tema sensible, però també veig alguns progressos :) Myoua (disc.) 19:28, 15 maig 2014 (CEST)
Moltes gràcies per la ràpida resposta. PS: signar comentaris és senzill. Només cal clicar la icona corresponent.--QuimGil (disc.) 20:22, 15 maig 2014 (CEST)

Per què has desfet el meu canvi?[modifica]

Si es pot saber?.--Edu Rne (disc.) 16:50, 10 juny 2014 (CEST)

The information about the Vall d'Aran is also important for the location. Why did you delete that information? Sorry, I wrote the wrong comment when I reverted your changes Myoua (disc.) 16:59, 10 juny 2014 (CEST)
No tens consens per fer aquest canvi, així que hauries d'anar pensant en deixar de fer-lo, de moment. el comentari anterior sense signar és fet per CarlesMartin (disc.contr.) 11:06, 12 juny 2014 (CEST)
Which information should be written in the field "Ubicació"? Sometimes it is included only the country/region and sometimes it is more specific (i.e. https://ca.wikipedia.org/wiki/Refugi_Baborte), including the "comarca". Myoua (disc.) 14:00, 12 juny 2014 (CEST)