Usuari Discussió:Tenienteramires

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Proposta d'esborrament de la pàgina «Josué Ferrer»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Josué Ferrer», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 13:56, 1 feb 2019 (CET)

Resposta[modifica]

Corregir el que ja està bé em sembla una mala pràctica en Wikipedia (si és ad nauseam / beating a dead horse fins i tot desaprensiva). L'única font citada sobre Alberto Rojo Blas en català fa servir alcalde, d'altra banda.--Asqueladd (disc.) 15:27, 15 juny 2019 (CEST)

Com que veig que açò no durà enlloc, deixem-ho en lo castellanisme "alcalde". --Tenienteramires (disc.) 15:32, 15 juny 2019 (CEST)
Alcalde és un arabisme transmès a la península a través del mossàrab i d'altres llengües/dialectes, i del substrat del lleonés passa a llengua nostrada. Tant l'IEC com l'AVL ho estableixen com a normatiu. Això s'ha de discutir en seu filòloga/acadèmica, si no estem fent sabates quan no som sabaters.--Haslf (disc.) 03:47, 13 oct 2019 (CEST)

Edicions innecessàries[modifica]

Bones!

Si us plau, hauries de deixar de realitzar edicions innecessàries com aquesta. Quin sentit té canviar "néixer" per "nàixer" o "avui" per "hui"? Els darrers canvis seran revertits properament. --Yuanga (disc.) 22:50, 20 juny 2019 (CEST)

No és cap edició innecessària, l'article barrejava diferents variants formals incompatibles dialectalment (normalment apareixia "nàixer", "hui" o "seua", però de vegades, "néixer", "avui" o "seva"). Per a mantindre un estil acurat, cal usar la mateixa variant dialectal per a tot l'article, com indica el llibre d'estil. --Tenienteramires (disc.) 09:40, 21 juny 2019 (CEST)

Community Insights Survey[modifica]

RMaung (WMF) 18:18, 9 set 2019 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[modifica]

RMaung (WMF) 21:47, 20 set 2019 (CEST)