Usuari Discussió:Trollramsac/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Trollramsac! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Ens cal ajuda amb el bàsquet! espero que facis moltes aportacions. Per qualsevol cosa només m'has de preguntar.--Arnaugir (discussió) 14:32, 21 jul 2013 (CEST)

Comentari

Hola company, sóc l'Oriolfam i sóc un dels viquipedistes que col·laboro en el viquiprojecte bàsquet. He vist que has fet millores en els articles de Metta World Peace i Joey Dorsey i et volia fer un comentari. Tota la informació que posis ha de ser verificable, és a dir, has de citar les fonts d'on treus la informació. Bé, si vas editant articles de bàsquet ja anirem col·laborant. I si tens qualsevol dubte ja saps on sóc. Salut! --Oriolfam (disc.) 01:50, 22 jul 2013 (CEST)

Hola Oriolfam! Merci pel teu consell, des d'ara me'n recordaré d'incloure-les a tots els articles que editi. Si vols aconsellar-me en quelcom més, sóc tot orelles. Salut! --Trollramsac (disc.) 22:12, 24 jul 2013 (CEST)
Molt bona feina amb en Metta World Peace! Simplement t'he dit el que em van dir a mi quan vaig començar a editar. De consells l'únic que et puc dir és que si hi ha alguna cosa que no sàpigues fer la preguntis que segur que algú t'ajuda. Mica en mica aniràs aprenent. Ah... i per respondre'm has d'escriure a la meva pàgina de discussió. Si no arriba a ser que et volia dir "bona feina" no hauria vist que m'has contestat. Salut! --Oriolfam (disc.) 12:02, 25 jul 2013 (CEST)

Llegenda?

Hola! cap problema, no molestes. Tanmateix no entenc què és el que no et funciona? L'article està bé, falten coses per traduir però (per exemple, els enllaços a les temporades nba a la columna de l'esquerra de les estadístiques). Demana el q faci falta!--Arnaugir (discussió) 17:24, 22 jul 2013 (CEST)

Blake Griffin

De res, Trollramsac. El tema de les imatges a les infotaules no és massa intuïtiu. Hi ha infotaules que esperen tots els paràmetres, com tu havies fet, i n'hi ha d'altres que volen només el nom de la imatge a seques i prou. És qüestió d'anar provant!.--Edu Rne (disc.) 08:31, 29 jul 2013 (CEST)

Correccions ortogràfiques

Bones, Trollramsac! Encara no m'havia topat amb cap edició teva, i avui ja en porto 3 de seguides. :-D Com són les coses...

Bé, doncs el cas és que sí: les correccions ortogràfiques compten com a menors (per més que ho veiem com a faltes garrafals). T'adjunto la pàgina on veuràs quin tipus d'edicions són les considerades "menors": Ajuda:Edició menor. De pas, m'ha anat bé com a recordatori, ja que veig que algunes edicions no les estic marcant així.

Salut, i bona feina! --Judesba (digues...) 20:48, 7 gen 2014 (CET)

No et pensis, que a mi ja t'he dit que també m'anirà molt bé. De vegades, quanta més veterania... :-S
Per cert, que potser t'interessa instal·lar-te el Languagetool (giny "Wiki Check"), a preferències), que ajuda força a l'hora de corregir l'ortografia. ;-)
D'altra banda, quanta raó tens amb això del país! :-) Salut! --Judesba (digues...) 21:20, 7 gen 2014 (CET)
:-) Bona feina em referia a la que estàs fent... :-D --Judesba (digues...) 21:38, 7 gen 2014 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Trollramsac! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Trollramsac (disc.) 14:26, 10 gen 2014 (CET)

Eurobasket 1999

Hola, molt bon dia. Moltes gràcies per la teva participació en el projecte col·laboratiu de la viquipèdia. M'he estat repassant l'article que has creat sobre Eurobasket 1999 i t'he de felicitar per la teva aportació. Només et volia fer dos petits apunts: un és sobre el títol, no se si és millor a la Viquipèdia posar-hi aquest o Campionat Mundial FIBA de Bàsquet 1999 o alguna cosa similar, que potser és més corrent. De totes maneres, es poden fer redireccions des de diferents títols que en són pertinents, en majúscules, minúscules i de les dues maneres, així si hi ha enllaços d'altres pàgines totes hi portaran. No ho tinc massa clar però en la wiki anglesa i espanyola ho han fet així. Potser jo miraria com s han fet en els altres casos a la viki catalana. L'altre cosa és que potser els enllaços de les seleccions participants haurien de menar cap a les seleccions nacionals de bàsquet i no cap al país en si mateix, encara que quedin vermells. En principi, els articles de les seleccions s'aniran fent i potser és més útil fer-hi els enllaços cap allà ja que la gent interessada en l'article segurament voldran més informació de la selecció i no del país o estat. No se què et sembla. Per anomenar les seleccions jo agafaria la fòrmula que ja han utilitzat en les que ja estan creades (frança, itàlia, etc) perquè així tot és més similar... Però de totes maneres, felicitats i mooooolt bona feina.--Pitxiquin (disc.) 21:57, 17 juny 2014 (CEST)

Perdona, no et volia molestar. Ho he fet a la part introductòria de l'article i ho he fet al primer quadrat amb la selecció francesa, què et sembla?--Pitxiquin (disc.) 22:10, 17 juny 2014 (CEST)

Eurobasket

Hola Trollramsac! Molt bona feina amb les edicions de l'Eurobasket. Com que veig que domines el tema, i no es molt demanar... ^_^, podries donar un cop d'ull a l'edició del 1997? Així ja les tindriem totes amb cara i ulls. Moltes gràcies!!!! Herodotptlomeu (disc.) 08:56, 3 set 2015 (CEST)

T'he escrit als comentaris, però t'ho comento personalment. Et felicito per la feina a l'article de George Mikan. T'he afegit una categoria referent a l'origen. Gràcies també per millorar l'article de l'Eurobasket 1997. Quan tingui temps m'agradaria posar potser una infotaula a l'inici dels articles de l'Erobasquet, com tenen les altres viquis, com l'anglesa o la francesa. Ja veurem... Ens veiem! Herodotptlomeu (disc.) 19:26, 3 set 2015 (CEST)

Viquitrobada

Ei Gràcies per haver vingut a la Viquitrobada. Un plaer haver-te conegut! Seguim el contacte en línia! --Kippelboy (disc.) 09:39, 17 nov 2015 (CET)

Viquirepte Any Llull de Viquidites

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 21:03, 4 ago 2016 (CEST)