Usuari Discussió:Xibiru

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Edicions polèmiques[modifica]

Hola Xibiru. Gràcies per col·laborar en la Viquipèdia. Algunes de les edicions que has fet, no obstant, poden resultar polèmiques i segurament no compleixen el punt de vista neutral, que és un dels principis innegociables de la Viquipèdia. Si tens una font fidedigna que demostri el que has afirmat indica'n la referència, si us plau. Recorda que la Viquipèdia no és una font primària i que tota la informació que aportis ha de ser contrastable independentement.

Per a mantenir la cordialitat en la relació entre viquipedistes és recomanable que, abans de realitzar edicions que puguin resultar polèmiques, ho expliquis a la pàgina de discussió de l'article. Així demostraràs tenir bona fe i a ningú li semblarà que puguis estar actuant de manera vandàlica. --Ferbr1 (discussió) 10:05, 27 març 2009 (CET)

Gracies pel teu comentari, Però em sembla que les edicions que he fet son correctes.
Trobo molt normal que la pagina "ciutadans" es redireccioni cap a la del seu singular com passa per exemple amb la viki espanyola que no pas cap a un partit. Sinó podriem demanar-nos perquè va cap a "ciutadans - partit de la ciutadania" i no cap a "ciutadans pel canvi".
També he eliminat termes que posaven en qüestió la neutralitat com la paraula "intel·lectuals" perquè em sembla que hi havia unanimitat en la discussió.
Per cert, em sembla que tinc el dret de mantenir "neta" la pàgina de discussió del meu usuari, t'agrairia que no tornessis a refer coses que he esborrat, gracies.--Xibiru (discussió) 10:54, 27 març 2009 (CET)

Potser el canvi en ciutadans és correcte (hauria d'estar dins del teu cap per a saber si el teu argument no és més que un pretext per tal d'invisibilitzar al partit ciutadans - partit de la ciutadania...). De tota manera, si la teva edició és de bona fe, podries deixar un enllaç de plantilla:polisèmia en l'article ciutadà, per tal que qui realment va buscar el partit, ho pogués trobar (perquè té dret a trobar-ho). Potser la millor solució seria una pàgina de desambiguació.

No entenc molt bé que és això de "neta" (la resta dels usuaris poden "embrutar" la teva pàgina?). De tota manera, esborrar-la pot ser considerat com que estàs intentan ocultar recordatoris, advertències, etc. Com que vas esborrar un recordatori, no es sembla gaire correcta la teva "neteja".

Hauries de comprendre que Viquipèdia:Punt de vista neutral és una de les fonamentacions bàsiques i innegociables de la Viquipèdia. Potser que menyspreïs amb tota la teva ànima al partit del que parlem, però eixe menyspreu no pot formar part de cap article (ni tan sols d'articles com Hitler o Francisco Camps, per tal que et facis una idea...). Si tothom escriu "la seva veritat" (jo tinc la meva, tu tens la teva, tothom en te la seva...) la Viquipèdia no serviria per a res, i tampoc no hauria cap possibilitat de treballar amb gent d'opinions i ideologies diverses com les que hi ha treballant a la Viquipèdia. La frase "antoanomenats intel·lectuals" tu saps tan bé com jo que és molt menyspreadora, i com a tal no pot ser part d'un article (ni d'aquest, ni de l'article de Hitler, ni de cap). Ferbr1 (discussió) 11:58, 27 març 2009 (CET)

Ciutadans[modifica]

hola, he revertit les teves edicions perquè em sembla poc neutral les cometes, autoanomenat etc a no ser que tinguin una cita i no veig res en les edicions anteriors que s'hagi de canviar (si un cas es podria matissar amb un apartat de detractors o crítiques sencer). Pots esborrar el que vulguis de la discussió, però a la viquipèdia no se sol fer perquè així es poden seguir els debats, tampoc la tens gaire plena de moment. Si tens dubtes, si us plau, demana'ls--barcelona (discussió) 11:03, 27 març 2009 (CET)

Et pots mirar les discussions dels articles de "ciutadans - partit de la ciutadania", la majoria de la gent està d'acord en treure el terme "intel·lectuals" o afegir al davant un "autoanomenats"--Xibiru (discussió) 11:09, 27 març 2009 (CET)
sí, les havia mirat, no veig el consens, uns quants dieu que s'ha de posar autoanomenats però hi ha veus dient que està clar que significa el terme. Millor que continueu debatent el terme o aporteu referències de qui els anomena o no els anomena així --barcelona (discussió) 11:12, 27 març 2009 (CET)
No ho entenc, en som quatre que opinem d'una manera i un d'una altre. Aquest darrer és un usuari anònim que va opinar al maig del 2008, que potser em d'esperar que entri altra vegada a la discussió i canviï d'opinió?--Xibiru (discussió) 11:20, 27 març 2009 (CET)

Avís de VP:ET[modifica]

Information.svg

Hola Xibiru, gràcies per col·laborar en la Viquipèdia però, la contribució que ha fet en l'article Joan Antoni Samaranch i Torelló, concretament aquesta modificació, es considera una violació de VP:ET. El teu comentari pot ofendre a l'usuari a qui anava dirigit, si us plau, no ho tornis a fer. Pots visitar la pàgina d'ajuda per informar-te i tens la pàgina de proves per fer assaigs d'edició. Gràcies per l'atenció, Lluis_tgn (disc.) 20:21, 22 abr 2010 (CEST)

Edicions arbitràries[modifica]

Information.svg

Hola, Xibiru. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (cosa que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició. Aquest avís es per aquesta edició en la pàgina Joan Antoni Samaranch i Torelló by----> Javierito92 (Missatges aquí) 20:22, 22 abr 2010 (CEST)


Atureu-vos[modifica]

Nuvola apps important.svg

Si us plau, atureu-vos. Si continueu vandalitzant pàgines, un administrador blocarà el vostre compte i no podreu continuar editant a la Viquipèdia. Aquest avís es per aquesta edició en la pàgina Plantilla:Modificacions arbitràries Lluis_tgn (disc.) 20:38, 22 abr 2010 (CEST)

Darrer avís[modifica]

Stop hand.svg

Esta és la darrera advertència que rebeu. Si continueu amb el vandalisme, un administrador us blocarà per a evitar que continueu editant a la Viquipèdia. Aquest avís es per aquesta edició en la pàgina Plantilla:Modificacions arbitràries Lluis_tgn (disc.) 20:48, 22 abr 2010 (CEST)


Endavant[modifica]

Tu mateix, em pensava que podia opinar en les discussions del meu perfil.

(m'esteu apunt de vanejar per posar a la introducció de l'article d'en samaranch que era un "dirigent franquista", Déu ni dó!!! Això no és una opinió, és una realitat, si teniu ganes de sensura, endavant)--Xibiru (disc.) 20:53, 22 abr 2010 (CEST)


Guerra d'edicions[modifica]

Deixant de banda apreciacions personals (no oblideu que hem d'intentar tenir un punt de vista neutral), el que no es pot fer es entrar amb una guerra d'edicions / reversions. En cas de veure que no us poseu d'acord a la pagina de discussió de l'article o les vostres pròpies (no a la d'una plantilla) heu de cercar ajuda / arbitratge de terceres persones. Si continueu pel camí de les edicions arbitraries ens veurem obligats a blocar el vostre compte i no ens agradaria perdre un usuari de la viquipèdia . --Beusson (disc.) 20:58, 22 abr 2010 (CEST)

Gràcies Beusson.
Segons la meva opinió, crec que posar a la introducció que va ser un dirigent franquista, és tant neutral com destacar que va ser empresari o president del comitè olímpic. Però bé, han revertit l'edició i aquí s'ha acabat.
El que no m'ha agradat gents és el to en el que he rebut els avisos, com si fos un vandal o ves a saber que.
Encara que fa força temps que em vaig registrar, no he utilitzat gaire algunes eines. Les edicions que solo fer son correccions de faltes, eliminació de vincles que no funcionen, etc. I be, no he entès que els comentaris eren plantilles i que no es podien editar fins al tercer cop (ningú s'ha pres la molèstia de comentar-m'ho). També he agut de revisar una mica les opcions per escriure comentaris, ja que els coneixements els tenia molt rovellats.--Xibiru (disc.) 21:57, 22 abr 2010 (CEST)


Atureu-vos[modifica]

Nuvola apps important.svg

Si us plau, atureu-vos. Si continueu vandalitzant pàgines, un administrador blocarà el vostre compte i no podreu continuar editant a la Viquipèdia. Aquest avís es per aquesta edició en la pàgina Joan Antoni Samaranch i Torelló by----> Javierito92 (Missatges aquí) 22:07, 22 abr 2010 (CEST)

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

Bon dia, perdona que et vinga a emprenyar. S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta és mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com d'altres projectes, si no és molt demanar). El suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, et desitge un molt bon estiu, cordialment --Capsot (disc.) 21:29, 11 juny 2010 (CEST)

Hola[modifica]

Hola Xibiru. Coincideixo plenament amb el sentit de les edicions que has fet, i em semblen molt bé. Ara bé, jo quan vaig començar a editar a la viqui també em vaig trobar coses de funcionament de la viquipèdia que no compartia ni acceptava. Em vaig posar en plan morro fort i em van banejar 1 dia; vaig continuar donant canya, i em van banejar una setmana. L'únic que volia comentar-te és que, si pots, t'ho prenguis amb una mica més de filosofia i no t'enfarruquis en un tema, perquè m'agradaria que tu i gent com tú continui editant a la viqui.--Georg-hessen (enraona'm) 19:24, 8 abr 2011 (CEST)