Viquipèdia:Propostes de retirada de la distinció/Arxius/Muixeranga

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Muixeranga[modifica]

Pàgina: Muixeranga (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

  • A favor Aprovació No sé si és ampliable, però és realment molt curt per ser un article de qualitat. A la plana de discussió se'n va demanar la millora a l'octubre i l'únic canvi que hi ha hagut des d'aleshores ha estat una petita correcció d'una data. Potser es podria prendre l'article sardana com a referència per ampliar-lo? En qualsevol cas, l'ampliació d'aquest article és un requisit indispensable per mantenir el rang actual, ja que per bé que el més important sigui la qualitat de l'article, cal fixar una llargària mínima. --Leptictidium (parla mamífera!) 10:46, 20 feb 2008 (CET) (proponent)
  • A favor Aprovació Estic d'acord amb la retirada, però ens hem de proposar igualment que torni a estar distingit a mig termini, ampliant els continguts i posant-lo a l'alçada dels actuals articles. --Panotxa (discussió) 20:17, 24 feb 2008 (CET)
  • A favor Aprovació Si finalment s'aprova la presa de decisions, crec que aquest article és exemple d'article bo. Per ser de qualitat, caldria completar-lo (però no sé si seria possible), i sobretot referenciar-lo més, entre d'altres coses. --Meldor (discussió) 15:17, 25 feb 2008 (CET)
  • comentari: A la taverna es proposava posar-hi una plantilla per a que els lectors sàpiguen que està aquí. Crec que és un pas totalment imprescindible. --SMP​·d​·+ 18:55, 5 març 2008 (CET)
  • comentari: aquesta plantilla encara no existia, ja està creada: {{Retirada AdQ}}. De totes maneres, caldria incloure aquest pas a la llista de passos per retirar la distinció. -- Leptictidium (pm!) 19:39, 5 març 2008 (CET)
  • A favor Aprovació És un clar exemple d'un article que no és de qualitat.--Peer (discussió) 22:51, 5 març 2008 (CET)
  • A favor Aprovació Crec que hauria de passar a ser un article bo.--Beusson (discussió) 06:02, 7 març 2008 (CET)
  • Nuvola apps kontact.png Bo No sembla un mal article, tot i així apartats com el de la Música i Simbologia els veig un pèl massa pobres.--Manlleus (discussió) 19:51, 26 oct 2008 (CET)