Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2019/Article 13

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Penso que la opció de tancar un dia no s’ha contextualitzat prou. Quin dia voleu que es tanqui les persones que hi heu votat a favor? Diumenge, dilluns o dimarts?

KRLS (discussiócontribucions)

Ara per ara no és l'opció amb més suport, però estratègicament tindria sentit que fos el dia de la votació o el dia abans.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

O el mateix dia que tanquin les altres viquipèdies, si és que en tanca alguna més.

KRLS (discussiócontribucions)

També em sembla el més lògic. Llàstima que la sobirania de cadascun dels projectes fa que cadascú vagi a la seva.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

I, si tanquem, costaria gaire tancar el mateix dia que tanqui algú altre que vagi a la seva?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Veig fatal que haguem d’anar a remolc del dia que tanquin les altres. De fet, ja anem a remolc d’algunes que ja han tancat i pel temps que ho han fet –quan aquest debat s’ha generat a última hora.

Vriullop (discussiócontribucions)

Es tracta de fer arribar la nostra posició als eurodiputats. Diumenge és un dia de baixa activitat. Dilluns és el dia més efectiu. Dimarts en tot cas fins l'inici de la sessió, després ja no hi ha res a fer. Sé que arribo tard, però la meva opció seria 1 dia i mig.

Resposta a «Si tanca 1 dia, quin?»
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Estem votant a favor i en contra sense que ningú hagi dit com es compten els vots de cada opció. Es compten només els vots a favor? A favor menys en contra?

Manlleus (discussiócontribucions)

Tot i que cal especificar quan es fa la proposta de presa de desicions, lo lògic seria que les opcions guanyadores són les que tingin més vots a favor/suport que en contra/rebuig. Jo crec que mentre no s'esmenti el contrari hauria de ser aquest el sistema predeterminat

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Penso el mateix. Tenint en compte que no s’ha especificat, les normes generals de les preses de decisions serien la guia a seguir. Bàsicament opció amb més vots a favor (restant-ne els clarament en contra?).

Resposta a «Com es compten els vots»
Seddon (WMF) (discussiócontribucions)

MEP (Member of European Parliament) Offices are closed on Weekends. Italy and Portuguese wiki's planning for action on Monday. Recommend one day.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Good morning @Seddon (WMF),

Thanks for the comment. Those that we defend 3 days, we allege for an awaraness-raising of the readers —and the prolonged impact that will have in MEPs via social media and the press. Catalan is often replaced with Spanish as a source of information. Considering that people will easily move from Catalan to Spanish Wikipedia if we close, it’s better to extend it to increase fhe impact and the generation of a public opinion. Besides, we alredy locked it out for a day last July.

Manlleus (discussiócontribucions)

we alredy locked it out for a day and it wasn't enough

Resposta a «Note»
Elisardojm (discussiócontribucions)

Hola, nosaltres també estem votant si apagar la Galipedia, he traduït la vostra votació allí. Però necessito una mica d'ajuda, com cal fer tècnicament per apagar una Wikipedia? Algú em podria tirar una mà? (Traducció automàtica) Saúdos.

Toniher (discussiócontribucions)

Hola, entenc que et podria donar un cop de mà en @Townie aquí...

Townie (discussiócontribucions)

M'he estat mirant com ho vam fer l'últim cop, i el canvi és aquest. Volia mirar-me com ho van fer ahir els alemanys, però no he trobat res per enlloc. Seguiré buscant.

Elisardojm (discussiócontribucions)

He preguntat en de.wiki i m'han dit que parli amb Seddon de la Fundació Wikimedia, he vist a la seva pàgina de conversa que té diversos avisos d'altres wikis. Parlaré amb el. Moltes gràcies per l'ajuda. Saúdos.

Townie (discussiócontribucions)

El codi que van fer servir a la Viquipèdia en alemany és aquest. Gràcies per avisar, @Elisardojm:!

Resposta a «Ajuda per la Galipedia»
Cap més tema anterior