Viquiprojecte:Gestió Cultural UdG

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Filigreed Wikipedia Logo.png
Gestió Cultural UdG
Universitat de Girona Curs 2014-2015
Amical Wikimedia logo.svg

Benvinguts al Viquiprojecte Gestió Cultural UdG. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per Mariàngela Vilallonga, professora de l'assignatura gestió cultural, Assignatura de tercer curs, del bloc Cultura Contemporània II, del Grau de Comunicació Cultural de la Universitat de Girona, amb el suport d'Amical Wikimedia El projecte es duu a terme durant el curs 2014-2015.

Context[modifica]

Per tal d'afavorir l'assimilació dels continguts del temari de l'assignatura; i estimular l'explicació en llenguatge natural dels mateixos, es proposa als estudiants col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura.

Objectius[modifica]

  1. Conèixer els conceptes bàsics relacionats amb el patrimoni literari, per facilitar el seguiment dels temes introduïts en els mòduls de l'assignatura.

Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

Aquí teniu el llistat d'articles que es poden crear i/o ampliar. Seleccioneu el tema que més us agradi i poseu el vostre nom i nom d'usuari

Nota:Llista no completa ni definitiva
Marc teòric


Autors i Rutes

Calendari[modifica]

  • 9 de febrer de 2015. Sessió de formació wiki
  • 13 d'abril de 2015: Data límit primera avaluació
  • 2 de juny de 2105 : Data límit entrega

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]