Viquiprojecte Discussió:Concursos/100 Dones BBC/2021

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Medol (discussiócontribucions)

Bon dia! Només vull dir que manquen 11 articles i un dia per fer-los, per si teniu una estona per contribuir a fer algun article més. Gràcies en qualsevol cas per l'esforç en la creació d'articles. En aquest projecte, a més, editar pot tenir premi. La llibreria Calders ens ha preparat uns magnífics lots de llibres sobre la temàtica del concurs. Amb un article cadascú ho tindríem. Faig ping a tothom que hagi fet alguna edició al concurs fins ara @Jaumellecha: @Ivan Avz F: @Jordiventura96: @Beusson: @Lluismdies: @Dragonfly137: @Cataleirxs: @Unapeça: @Aniol: @Jove: @Vallue: @Solde: @KajenCAT: @Pere prlpz: @Davidpar:

Cataleirxs (discussiócontribucions)

1 menys, falten 10

Vallue (discussiócontribucions)

-1 sumant !

Medol (discussiócontribucions)

Ja només en resten 6!!! Ho aconseguirem?

Cataleirxs (discussiócontribucions)

5!

Medol (discussiócontribucions)

4!!!!

Resposta a «Falten 11 articles i un dia»
Beusson (discussiócontribucions)

He creat un article (ahir) i no compta res. Ja és una tradició començada en altres concursos que em toquin a mi els errors del bot ;D

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola Beusson, crec que és perquè no s'havia enllaçat correctament amb l'element de Wikidata, ja que estava duplicat. El bot detecta els elements que tenen la instància de "premi rebut": "100 Dones de la BBC" 2021. El que estava enllaçat no en tenia: https://www.wikidata.org/w/index.php?title=Q110728752&oldid=1569401960 Ja ho he fusionat, entenc que en la propera actualització el bot ho hauria de detectar.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No és cap error del bot.

Tot i que no està gaire ben posat, les normes diuen que l'article ha de sortir en una consulta que entenc que ve a ser equivalent a que l'item corresponent a Wikidata digui que és part de la llista de les 100 dones de l'any que toqui. Fins que no l'hi posis l'article és correcte que no et compti.

Amb els articles que ja existeixen en altres viquipèdies això ja sol estar fet, però l'item de Wikidata d'Alba Rueda no existia fins ahir que el vaig crear jo, i no està complet.

Davidpar (discussiócontribucions)

Ep Pere, totes les dones reconegudes aquest any ja tenien element a Wikidata des de feia setmanes. Jo i altres usuaris en vam dedicar a crear-les. Aquí hi són totes, en aquesta query de Wikidata: Viquiprojecte:Concursos/100 Dones BBC/Llistes/2021

Davidpar (discussiócontribucions)

Ja està comptabilitzat.

Beusson (discussiócontribucions)

Gràcies a tots dos, però encara no he entès que estava malament. Vaig obrir la llista que hi ha a la plana del concurs i vaig clicar des d'allà per fer l'article, a Wikidata no vaig tocar res perquè ja estava creat.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No vas enllaçar l'article a l'element de Wikidata. Després vaig venir jo i el vaig enllaçar però malament perquè no em vaig adonar que ja existia i el vaig crear de nou i incomplet.

Resposta a «Puntuació»
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Aquest concurs no surt com a projecte destacat a la portada. No hi hauria de sortir? Potser hauria de compartir el temps amb el de les referències, però estaria bé que hi sortís. Diria que té menys participació que la que recordo d'altres anys.

Resposta a «Portada»
Pere prlpz (discussiócontribucions)

El text parla del botó d'inscripció, però no el trobo per enlloc.

Medol (discussiócontribucions)

Arreglat provisionalment. Si algú ho sap fer millor, endavant.

Townie (discussiócontribucions)

A mi m'apareix força més a sota. Sospito que si canviéssim moguéssim la secció de participants més a sota sortiria on toca.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Potser em falla la memòria, però diria que en altres concursos el botó és un botó i a més fa la inscripció tot sol. Ara mateix un novell no sé si sabria inscriure's al concurs. Si ha de funcionar així potser cal un comentari dins del wikicodi. Intento posar-l'hi.

Resposta a «Botó d'inscripció»
Cap més tema anterior