Viquiprojecte Discussió:Viquitrobada 2020/Programa

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Willy31igd (discussiócontribucions)

Bona nit, El Grup de Joves Viquipedistes ens hem reunit aquest vespre i hem xerrat sobre varis temes, entre ells la Viquitrobada Virtual. Havíem previst fer una taula rodona però creiem que seria més interessant fer un canvi de proposta i d'horaris:

Volem fer un taller de formació i una trobada per interectuar entre joves viquipedistes i altres persones que tenen interès en poder-hi participar (algunes persones s'han dirigit al perfil de @Viquipedia a Twitter dient que els agradaria aprendre a editar). Un altre motiu per fer aquest canvi és que hi ha menors d'edat: a banda de la protecció de dades i difusió de la seva imatge hi ha la qüestió de parlar en públic amb gent més gran desconeguda. Per això, creiem convenient que la reunió sigui accessible per a tothom que ho hagi demanat anteriorment però amb contrasenya per protegir la imatge dels menors. També demanem canviar l'horari i avançar-ho a dos quarts de dotze del matí i que s'allargui una hora i mitja aproximadament (11:30 - 13:00). Aquest esdeveniment seria en paral·lel a la Viquitrobada.

Amb aquest canvi tenim com a objectiu fer pinya en família!

Presents a la reunió: @Adriaesc, @Xavier Dengra, @MarcCeleiro, @Cesc97, @Jordiventura96, @Davidpar, @Sorenike i @Serotonina1997

Adriaesc (discussiócontribucions)

Bon vespre,

Finalment, després de parlar-ho, el Grup de Joves hem decidit moure la trobada al nostre horari habitual un altre dia ja que ens anava molt millor a tots. Acabo d'eliminar la reunió del programa.

Resposta a «Canvis en la ponència dels joves»
Docosong (discussiócontribucions)

Vist que ens espera una temporada llarga de confinament i davant el probable augment de casos d'edicions amb conflicte d'interessos, com ja va passar a la primavera passada, proposo fer un debat sobre aquest tema.

Principalment és saber quines mesures aplicar o com ho hem d'enfocar en el futur. Hem d'adoptar una postura de pedagogia constant en l'entorn de la Viquipedia o hem d'aplicar la norma de forma estricta? Què fer amb casos que poden escalar-se de forma interminable? Caldria fer pedagogia del significat enciclopèdia, "compendi del coneixement humà", punt de vista neutral i fonts fiables?

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Em sembla perfecte. Pots elegir tu la franja horària que vulgues, i m'apuntaré, que segur que és interessant.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

He canviat el programa per a fer-ho més visual. Pots proposar-ho en l'espai de les 12.30 (45 min, fins les 13.15) o en paral·lel a alguna altra activitat en una eventual segona sala.

Docosong (discussiócontribucions)

D'acord gràcies!

Resposta a «Debat conflicte d'interessos»
KRLS (discussiócontribucions)

Alguna de les coses entretingudes de la Viquitrobada és poder xerrar sobre les curiositats de torn en algun passadís. Es podria crear algun canal HALL on els viquipedistes assistents puguin parlar del que vulguin fora de les xerrades o entre xerrada i xerrada. No sé si funcionaria però es pot provar.

F3RaN (discussiócontribucions)

Jo també ho provaria. Em sembla molt bona idea i espero que a nivell tècnic es pugui fer sense problemes.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

A nivell tècnic és obrir un canal de jitsi dedicat a fer de "corredor". No li veig la dificultat.

Resposta a «Passadissos»
Lluis tgn (discussiócontribucions)

Em sembla que ningú ha dit res en aquest sentit però quina plataforma usarem? Tindria sentit provar Wikimedia Meet, que entenc que és una instància de Jitsi pròpia de Wikimedia. Algú té més coneixement del tema?

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

No ho coneixia, però sembla interessant.

Resposta a «Plataforma?»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon vespre,

Avui ens hem reunit en línia alguns participants del Portal:Joves hem comentat que ens agradaria poder fer un debat-xerrada. Seria una taula rodona inicial amb diversos joves viquipedistes i un moderador també jove, explicant breument les experiències, dificultats i interessos de començar a editar en l'adolescència i de per què creiem que altres joves haurien de fer el mateix, voluntàriament o a les aules escolars. Continuaria amb preguntes del moderador i acabaria amb torns oberts de debat i preguntes del públic assistent.

Com el programa presenta espais de 45 min, s'ha comentat que podríem fer-ho al matí, per exemple a l'espai de 11:45 a 12:00 (per afavorir presència de la jovenalla poc matinadora). Com hi ha 3 blocs, cadascun podria durar uns 10-15 min.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
F3RaN (discussiócontribucions)

Em sembla molt bona idea i sóc partidari que la viquitrobada compti amb un espai com el que descrius. Felicitats també per la iniciativa!

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

S'ha afegit al programa, que està encara incomplet.

Resposta a «Sessió orientada per a joves»
Cap més tema anterior