Viquipèdia Discussió:Criteris de supressió ràpida

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquipèdia Discussió:Criteris de supressió ràpida/Arxiu 1 en data 30-06-2015.

KRLS (discussiócontribucions)

Les plantilles {{Sr-a6}} i {{Sr-a7}} no poden usar la plantilla Destrucció, perquè els articles haurien d'anar a Categoria:Sol·licituds de supressió diferida, perquè realment no són criteris de supressió ràpida sinó diferida. També s'hauria d'explicar que aquesta plantilla només es pot afegir als articles nous. Crec que és important, perquè se n'havia fet un mal ús afegint-lo a: Arrigo da Settimello (creat fa un mes) i a Sociedad Atlética Redondela (article del 2015). @Alzinous @Xavier Dengra

Alzinous (discussiócontribucions)

D'acord amb el que suggereix el @KRLS. Les plantilles s'han de modificar perquè funcionin com plantilles de supressió diferida i no com a plantilles de supressió ràpida. A més, cal afegir alguna informació d'ús: ara per ara no hi ha cap instrucció. També cal deixar clar a les instruccions que la plantilla està pensada per articles nous i que no es pot fer servir amb efectes retroactius i especificar a partir de quina data és pot fer ús i què es considera un «article nou». Imagino que si la plantilla es va crear el 8 de febrer serà a partir d'aquesta data que es podrà fer servir però això no està especificat enlloc.

He estat fent servir aquestes plantilles per tal de veure el funcionament i detectar possibles problemes. En tots els casos que les he fet servir (8 en total) he avisat a les persones que van crear els articles o als editors principals. En tres ocasions han intervingut administradors resolent els problemes i retirant la plantilla, en dues ocasions un administrador ha canviat la plantilla per una altre però l'article s'ha quedat com estava i en tres casos han estat els editors principals que han resolt el problema i la plantilla ha estat retirada.

La veritat no tinc gaire clara quina és la utilitat pràctica d'aquestes plantilles i crec que hi ha una confussió en el plantejament pel fet ja comentat que en realitat són plantilles de supressió diferida. D'altra banda, si l'ús d'aquestes plantilles es generalitza també caldrà veure que passa amb els editors i editores novells que solen crear articles d'una sola frase o sense referències.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia, d'acord amb els comentaris. La vaig crear fixant-me en els exemples previs, però es pot adaptar. Si voleu adaptar-la vosaltres mateixos, endavant. Si no, provo de fer-ho jo. Ara bé, la plantilla és només l'eina, el que compta és la política, el consens de la qual es remunta a la presa de decisions del 2020. Crec que la retroactivitat hauria de valer fins llavors, que és quan va acabar el període de decisió -malgrat que no se'n resolgués la clausura fins fa 2 setmanes.

Resposta a «Criteris de supressió ràpida 6 i 7»
Pere prlpz (discussiócontribucions)

La introducció de l'apartat de categories està obsolet perquè ara sí que es poden reanomenar categories, tot i que segueixen haver-se de moure els articles. La norma s'hauria de reescriure dient que es pot suprimir la redirecció que queda després de traslladar una categoria.

Vriullop (discussiócontribucions)

Ho he canviat per una nota a les categories traslladades.

Resposta a «Categories traslladades»
Raúl Pérez Lara (discussiócontribucions)

Tinc un problema, vaig crear un article en castellà pensant que estava a la pàgina d'aquest idioma, però estava a la pàgina en català i ara no em deixa modificar l'idioma. Com puc fer per posar aquesta pàgina com a idioma castellà per després poder traduir-la al català.

L'article és: Tecnología y fútbol

Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Pots demanar a Viquipèdia:Petició als administradors que un administrador restauri la pàgina i la traslladi al teu espai d'usuari. Aleshores en pots copiar el contingut a la viquipèdia en castellà.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per cert, compte que les imatges copiades de fonts no lliures les esborraran ràpidament de Commons, encara que les hagis pujat dient que les has fetes tu (o precisament per això).

Raúl Pérez Lara (discussiócontribucions)

Vale, moltes gràcies!

Resposta a «Confussió a l'idioma»
Cap més tema anterior