Usuari Discussió:Misto

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

لبني
Les respostes són a la pàgina de discussió de l'usuari en concret...
|}


Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-4 Esta persona tiene un conocimiento casi nativo del español.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
Viquipedistes per llengua

sin contigut[modifica]

(en Castelà) Hola! Cual es lo mas correcto? "sin contigut" o "sense contigut"? Has escribido en una pagina com {fora} para corrigirme? Gracias! Osias 20:30 30 set, 2005 (UTC)


Bueno, es que, en una pagina que he marcado "per esborrar", he escribido "sin contingut", y usted, cuando has votado, has escribido "sense contigut", entonces pensé que fuera para corrigirme. Muchas gracias. Osias 21:45 30 set, 2005 (UTC)


El orkut é um sitio de relacionamentos pessoales, hecho por google. www.orkut.com. Vea en:orkut. Osias 19:56 1 oct, 2005 (UTC)

llums i altres[modifica]

em semblen interessants les aportacions al camp de la llum, afegiré cosetes quan pugui --barcelona 16:04 2 oct, 2005 (UTC)

JoanjocBot[modifica]

Hola Misto :-) És el meu Bot i el vaig crear per a tasques repetitives que puguin anar sorgint... No el faig anar gaire, però quan li trobi més feina, el posaré a treballar ;-) --Joanjoc (discussió) 20:22 2 oct, 2005 (UTC)

Neptú (i plantilles en general)[modifica]

Hola Misto. Precisament ara anava a escriure't. He esborrat la plantilla de l'article principal perquè la llista de satèl·lits ja hi és dins del cos de l'article (i més detallada del que permet la plantilla) i no té sentit donar dues vegades la informació.

Això em permet comentar-te una qüestió sobre les plantilles de navegació: en principi estan pensades per permetre passar fàcilment entre articles "d'un mateix nivell", és a dir, que a Neptú hi aniria de conya la plantilla de "sistema solar", perquè Neptú n'és un planeta i està al mateix nivell que els altres planetes, però no encaixa la plantilla "satèl·lits de neptú", ja que aquests són d'un nivell "inferior". La plantilla "satèl·lits de Neptú" va perfecte per navegar entre aquests satèl·lits, per tant tots ells l'haurien de tenir. A l'article principal no cal, ja que hi ha la pròpia taula detallada de satèl·lits.

És el mateix que amb estats i províncies: Al peu de l'article "Colòmbia" hi encaixa bé la plantilla "Estats de Sud-Amèrica", mentre que als articles sobre les províncies de Colòmbia hi va perfecte la plantilla "províncies de Colòmbia", per poder passar d'una a l'altra directament.

En fi, aquestes són les meves impressions, no sé si m'explico... ;-) --Oersted 08:39 6 oct, 2005 (UTC)

Sobre els satèl·lits de Júpiter que tenen plantilla del sistema solar: sí jo crec que s'hauria de treure i posar la dels satèl·lits, com tu dius --Oersted 19:45 6 oct, 2005 (UTC)

Robatoris[modifica]

Gràcies per crear les categories Robatoris i Delictes. Sento que ara l'article està menys orfe!--Xadaga 23:14 9 oct, 2005 (UTC)

barcelona[modifica]

Veig que vas participar a l'article barcelona. Ara que és contribució de la quinzena, potser voldràs millorar-lo! Si no estàs inactiu o tornes, treu el cartell i mira-t'ho!. Gràcies--barcelona 11:06, 27 nov 2005 (UTC)

Babel[modifica]

Hola Misto somriure, era per a dir-te que em pareix molt bé que hages posat això de buscar usuari en les plantilles però en comptes de posar buscar podries posar cercar. Ho dic perquè en informàtica s'utilitza més cercar que buscar i és per a homogeneïtzar la Viquipèdia (al costat esquerre posa també cerca). --Pepetps (Podem discutir-ho) 23:14, 7 gen 2006 (UTC)

Gaeilge agus Catalóinis[modifica]

Hola Misto, m'agradaria molt treballar amb els enllaços entre els wikis en català i en irlandès. El meu català no és perfecte, han passat molts anys ;-) (Daithimac 17:34, 9 gen 2006 (UTC))

Ara sí que entenc :-) He controlat els canvis que hes fet en la Vicipéid (enllaços a altres llengues) i tot em pareix perfecte. (Daithimac 10:26, 12 gen 2006 (UTC))

Nomenclàtor[modifica]

Els noms repetits es deuen a noms oficials de diferents llocs que són exactament iguals, no a noms repetits per al mateix lloc. En aquests casos el que cal és mirar el fitxer original del nomenclàtor i desambiguar els enllaços pels mitjans habituals perquè vagin a lloc diferents. El mateix per als topònims amb noms de diferents coses o conceptes que ja tenen el seu propi article. Llull 13:54, 10 gen 2006 (UTC)

foto de girona al commons[modifica]

Ei Misto! Sóc un altre wikipedià de Girona. Avui mateix he penjat una foto de les cases del riu de la que n'estic molt orgullós. L'he nominat al commons per convertir-la en Featured Picture. T'agrairia que la votessis, només si t'agradala foto eh, no vull forçar a ningú :). Tallaferro 01:08, 7 feb 2006 (UTC)

Article Girona, alcaldes & alii[modifica]

Company Misto,
Com veuràs ja he fet el trasllat a un nou article de la llista d'alcaldes de Girona. A veure què et sembla... Per cert, m'estic preparant per acabar d'atacar l'apartat de la història de la ciutat. El que passa és que m'ha sorgit un problema i ara estic atacant la història de la CNT. Quan l'acabi, enllestiré la de Girona. Promès!
Fins aviat,
Vilallonga 15:33, 19 feb 2006 (UTC)

Caixes de programari i demés[modifica]

Només donar-te les gràcies per afegir les caixes de programari que has afegit (krita, yafray, etc.), si tens ganes d'ampliar més articles a la categoria http://ca.wikipedia.org/wiki/Categoria:KDE hi han molts programes (si vas a KOffice i Kontact) en veuràs més que no tenen caixa de programari i hi quedaria molt bé :)

Bé, gràcies per tot! :D

Agermanament amb Perpinyà[modifica]

En tots els documents que he mirat de l'ajuntament de Girona sobre agermanaments (agenda 21, apartat de cooperació) no apareix Perpinyà. De quina font s'ha tret que Girona està agermanada amb Perpinyà?

Vilallonga · (digui digui) 18:26, 19 ag 2006 (UTC)

És curiós que l'ajuntament de Girona no en digui res... Veig que és un agermanament light, com el de Nueva Gerona, amb "parténariat culturel" solament. Gràcies per la font. Vilallonga · (digui digui) 19:27, 19 ag 2006 (UTC)

Ferrari[modifica]

Fet. L'he reanomenat utilitzant la pestanya de dalt, on diu "reanomena". Ara a quedat Ferrari com a redirecció, però es pot treure i editar per posar-hi la marca de cotxes. --VRiullop (parlem-ne) 11:20, 20 ag 2006 (UTC)

He creat el Viquiprojecte sobre el programri lliure, he vist a la teva pàgina d'usuari que és un tema que t'interessa. T'animo a que t'hi apuntis!--Aljullu (+) 12:54, 24 febr 2007 (CET)

CCCPHP Hola, he vist que estas fent un llibre de PHP. Passa't per http://cccphp.net/ podem unir esforços :-) Sembla força interessant el tema dels wikillbres.el comentari anterior sense signar és fet per Corretge (disc.contr.) 11:26, 23 jul 2008 (CEST)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 12:42, 20 nov 2009 (CET)[respon]

Benvolgut/uda, acabo d'iniciar el Viquiprojecte Girona amb l'objectiu de tenir un espai on resumir tots els articles que falten i que cal millorar relacionats amb la nostra ciutat. Com que llueixes la plantilla de Girona a la teva pàgina d'usuari he pensat que et podria interessar apuntar-t'hi. Sense compromís! Gràcies. --Arnaugir 11:54, 8 gen 2011 (CET)[respon]

espero que et reactivis i et quedis més temps amb nosaltres!--barcelona (disc.) 16:22, 22 gen 2011 (CET)[respon]

Problemes de drets d'autor: PepePhone[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a PepePhone, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.pepephone.com/ppm_web/ppm_web/1/acercade/xsesion.info_sesion.html, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:PepePhone i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:PepePhone amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:PepePhone dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes. --Àlex Esp (Discussió) 02:24, 11 feb 2011 (CET)[respon]

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2]

--Gus.dan (disc.) 17:32, 11 juny 2011 (CEST)[respon]

Bon vespre, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 18:48, 28 març 2013 (CET)[respon]

Com que el català no te estat propi? I que passa amb Andorra?--Misto (discussió...) 15:49, 22 abr 2013 (CEST)[respon]

Viquiprojecte:Llegir en català[modifica]

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:03, 21 gen 2014 (CET)[respon]


Viquitrobada a Girona[modifica]

Bones, a la teva pàgina d'usuari diu que ets de Girona. T'informo que aquest cap de setmana fem una viquitrobada a la Biblioteca Carles Rahola. Aquí tens tota la informació, per si et vols passar. Salutacions! --Kippelboy (disc.) 16:35, 11 nov 2015 (CET)[respon]

Merci per la invitació però aquest cap de setmana no estaré per aquí :) --Misto (discussió...) 17:34, 11 nov 2015 (CET)[respon]

Viquimarató Enderrock dissabte a Girona[modifica]

Ei dissabte organitzem això: Viquimarató Premis Enderrock 2017. Vindràs? Apunta't-hi! :-)--Kippelboy (disc.) 06:55, 28 feb 2017 (CET)[respon]