Devil May Cry 4

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Devil May Cry 4
Modifica el valor a Wikidata

PublicacióJPN Per determinar pel 2007
EUA Per determinar pel 2007
EU / CAT Per determinar pel 2007
AUS Per determinar pel 2007[1]
GènereAcció
Descriu l'univers de ficcióDevil May Cry universe (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
Sistema operatiuAndroid i iOS Modifica el valor a Wikidata
PlataformaPlayStation 3, Xbox 360 i ordinador
MotorMT Framework [2]
ModesUn jugador
FormatBlu-ray, distribució digital i descàrrega digital Modifica el valor a Wikidata
Dispositiu d'entradateclat d'ordinador, ratolí, controlador de videojoc i pantalla tàctil Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)Capcom
EditorCapcom Modifica el valor a Wikidata
DirectorHideaki Itsuno (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
ProductorHiroyuki Kobayashi (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
DissenyadorHiroyuki Kobayashi (productor)
Hideaki Itsuno (director)[3]
Yuji Shimomura (director d'escenes)
CompositorTetsuya Shibata (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorSteam, Microsoft Store, PlayStation Now, Google Play i App Store Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI
USK
CERO

Més informació
Lloc webcapcom.co.jp… (japonès) Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesdevil-may-cry-4, devil-may-cry-4-collectors-edition i devil-may-cry-4-platynowa-kolekcja Modifica el valor a Wikidata
Steam45700 Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0952651 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: Devil May Cry (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Devil May Cry 4 és el segon videojoc que continua (Devil May Cry 3 és una preseqüela de l'anglès prequel) de la saga de videojocs d'acció i horror de Capcom, Devil May Cry. Va ser anunciat el març del 2007 que el videojoc serà disponible per la PlayStation 3, Xbox 360 al mateix temps i després per ordinador.[4] S'està desenvolupant per Capcom Production Studio 4, dels productors del Resident Evil 4 i l'original Devil May Cry.[5] En el joc, el jugador controla en Nero, un nou personatge a la saga, en afegiment del personatge de la saga, en Dante, que lluita contra les forces endimoniades en un combat tancat utilitzant armes de foc, espases i una gran varietat d'armes gòtiques. També s'afegeix al repartiment del videojoc una noia, la Kyrie.

Introducció[modifica]

La ciutat castell de Fortuna, situada a la costa, és amfitriona d'una distintiva cultura centrada al voltant d'una única religió. Aquí es troba la llar de l'Orde de l'Espasa, una organització religiosa que adora al Llegendari Cavaller Fosc Sparda, dimoni que va rebutjar el seu llinatge i que va combatre contra la seva pròpia raça en nom de la humanitat. Com Sparda, l'Orde de l'Espasa ha decretat el seu desig d'eliminar a tota mena de dimoni i ha establert una brigada especial de Cavallers Sants per a realitzar aquesta causa. No obstant això, Dante el Caça-Dimonis tenia altres plans per al grup - sobtadament apareixent i executant als seus membres...

Característiques[modifica]

En Nero posseeix dues armes principals, una espasa i un revòlver. L'espasa Red Queen (Reina Vermella) va ser cedida per l'Orde, en la seva empunyadura s'assembla al manillar d'una motocicleta, en girar l'empunyadura llança una propulsió de gran abast que es converteix en una flamarada al llarg de la vora de la fulla. La força explosiva d'aquesta propulsió pot sacsejar a qualsevol ésser humà. El revòlver Blue Rose (Rosa Blava) de gran calibre posseeix 6 trets, va ser modificada per en Nero i posseeix dos canons que permeten dos trets simultanis capaços de travessar l'armadura més sòlida. L'Orde pensa que l'espasa és l'única arma veritablement honorable i que les armes de foc són vulgars, d'aquesta manera permeten en Nero l'únic membre de l'Orde per a utilitzar aquest tipus d'armes.

Personatges Principals[modifica]

Nero: protagonista principal d'aquesta aventura i primera novetat, ja que a més trenca amb la tradició de comptar amb en Dante com a protagonista com passa a Devil May Cry, Devil May Cry 2 i Devil May Cry 3. És un jove humà orfe extremadament capaç i serveix com a Cavaller Sant per a l'Orde de l'Espasa, el seu caràcter sarcàstic el fa un tipus solitari i es dedica a solucionar els assumptes bruts que li encomana l'Orde. La seva semblança amb en Dante és sorprenent tret que sembla una mica més jove, no té barba i és humà, segons sembla el seu braç dret està posseït i li permet desenvolupar diversos poders especials a més de servir-li com a arma per a acabar amb altres dimonis, en un dels tràilers se li pot veure amb aquest mateix braç embenat i pel que sembla tindrà un enfrontament amb en Dante.

Dante: Protagonista dels anteriors videojocs i fill del Llegendari Cavaller Fosc Sparda, apareixerà a Fortuna assassinant a diversos membres humans de l'Orde de l'Espasa, poc més se sap de la seva aparició ni quina és la raó d'aquest sobtat canvi i assassinar humans. El seu aspecte està entre els Devil May Cry i Devil May Cry 2, amb barba rasurada i les seves clàssiques pistoles i espasa.

Kyrie: És la jove germana del líder dels Cavallers Sants i la vocalista que canta en el Festival de l'Espasa, guarda en el seu cor un lloc especial per a l'orfe Nero, ja que es considera com la seva germana i mare.

Referències[modifica]

  1. «GamesIndustry.biz: Interview with Mark Beaumont, Capcom head of consumer software in Europe». Arxivat de l'original el 2008-02-09. [Consulta: 17 febrer 2007].
  2. «lostplanetcommunity: Exclusive Lost Planet Lead Programmer Interview - Part 3». Arxivat de l'original el 2007-04-02. [Consulta: 30 gener 2007].
  3. «Official English language DMC4 site from Capcom Japan». Arxivat de l'original el 2007-04-06. [Consulta: 31 gener 2007].
  4. «Capcom's "Devil May Cry 4" Goes Multiplatform! Mega-hit Title set for PLAYSTATION® 3, Xbox 360™ and PC!». [Consulta: 20 març 2007].
  5. «GameInformer: Devil May Cry 4». Arxivat de l'original el 2006-09-28. [Consulta: 16 octubre 2006].

Enllaços externs[modifica]


Saga Devil May Cry
Devil May Cry | Devil May Cry 2 | Devil May Cry 3 | Devil May Cry 4

Personatges | Armes