Kurdistan 24

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióKurdistan 24
Dades
Tipusdifusor Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu

Lloc webkurdistan24.net Modifica el valor a Wikidata

Kurdistan 24 (K24) (en kurd: کوردستان ٢٤) és un canal kurd de televisió amb seu a Arbela, a l'Iraq,[1] amb delegacions a Washington, DC i Colònia (Alemanya), Alemanya.[2] Va començar a emetre a el 31 d'octubre de 2015, amb programes de televisió que es transmeten en els dialectes sorani i kurd del nord, com també en anglès i turc.

Té per objectiu oferir notícies les 24 hores del dia a tot el món per "transformar el panorama dels mitjans del Kurdistan". La cadena de televisió cobreix esdeveniments a tota l'àrea metropolitana del Kurdistan i ofereix anàlisis sobre temes rellevants en la regió. A més de les notícies polítiques, informa de temes culturals i esportius de les quatre regions del Kurdistan.

El web ofereix notícies en línia en kurd i anglès i cobreix notícies del Kurdistan i l'Orient Mitjà. A més, proporciona cobertura de la cultura, l'esport i l'economia al Kurdistan i al món. El lloc web també ofereix una secció d'entrevistes originals, així com transcripcions d'entrevistes que després que es retransmeten per televisió. També emeten per ràdio.

Referències[modifica]

  1. «Avid Everywhere heads to Northern Iraq with K24 TV». Digitalstudiome.com. [Consulta: 23 març 2017].
  2. «Kurdistan 24: Breaking New Ground». Kurdistan24.net. [Consulta: 23 març 2017].

Enllaços externs[modifica]