Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Amics viquipedistes,

Us comunico amb molta tristesa que avui hem sabut de la mort del viquipedista valencià Adrià Girbés Ferrer, usuari @Hienafant, a l'edat de 26 anys.

He pogut parlar amb la seva família i li he transmès el condol de part de la comunitat de viquipedistes, quedant a la seva disposició per tot allò que estigui a les nostres mans i les d'Amical Wikimedia. Ens han demanat que hi habilitem un espai propi a Viquipèdia:Obituari de viquipedistes on hi puguin escriure unes paraules sobre la seva contribució en el projecte.

Com bé sabreu molts, l'Adrià era un usuari molt participatiu que va arribar a crear més de 1.000 articles nous creats i les seves edicions a tots els projectes Wikimedia superen les 23.000 edicions. Alguns dels seus articles d'ençà que es registrà el 2015 han estat Sistema Arxivístic Valencià, Biblioteca digital, Qinggong, Mitologia coreana ‎o Documentació de la Unió Europea.Aquest traspàs s'afegeix al d'en @Gerhidt la tardor passada. La desgràcia està sacsejant el projecte amb les morts de dos talents ben joves i compromesos.

DEP

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Molt trist, tan jove !. Abraçada forta a la seva família. DEP

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Una pèrdua incommensurable. El meu condol.

Noemiroig (discussiócontribucions)

DEP, molts ànims a la seva família. Des d'aquí una abraçada.

Beusson (discussiócontribucions)

Trist per les pèrdues d'aquests joves companys. Molts ànims a tota la gent propera. DEP.

Ssola (discussiócontribucions)

És colpidor. Una forta abraçada a tota la gent propera. El recordarem.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Què trist és anar-se'n abans d'hora! Quantes il·lusions truncades i oportunitats perdudes... però la seva petjada a la Viquipèdia no s'esborrarà mai. Una forta abraçada als seus familiars.

Jordi escarre (discussiócontribucions)

DEP. El meu condol a la família i a la gent propera.

Hienafant (discussiócontribucions)

Som els pares de Hienafant (el seu nom és Adrià Girbés Ferrer) us agraïm motíssims la vostra expressió de condolència per la mort del nostre fill. Tractarem d'aportar nosaltres mateixos noves entrades a la Viquipèdia Així mateix familiars i amics han fet ajudes dineràries a la Viquipèdia pensant que interpretem la voluntat del nostre fill. Salutacions, Marisol i Adrià

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Quin honor poder comptar amb vosaltres, ni que tan sols sigui com a homenatge al vostre fill. Mostra una gran sensibilitat i els que varem ser els seus companys, us estem molt agraïts. Va ser un bon col·laborador amb la VP i amb els seus companys.

Podeu comptar amb tots nosaltres si us cal qualsevol ajuda. Aquí ens trobareu.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per continuar honorant la memòria de l'Adrià a través del seu compte d'usuari, @Hienafant. Us ajudarem en tot el que puguem si teniu dubtes d'edició.

Atès que un administrador (@Townie) va bloquejar la pàgina de discussió i de perfil per evitar-hi noves edicions, caldria mirar de desbloquejar aquestes pàgines per fer-les funcionals de nou. Tot i així, feu constar-hi si us plau a la pàgina d'usuari que a partir d'aquest moment continueu editant amb el seu compte però que sou els seus pares -per evitar posteriors malentesos o confusions. Salutacions.

Townie (discussiócontribucions)

Ja he desbloquejat les dues pàgines. Fer aquest pas em sembla una manera preciosa d'honorar-lo. Benvinguts a la Viquipèdia, si us podem ajudar en res no dubteu a preguntar. Una abraçada ben forta!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Acabo de veure el missatge. Quin greu, quina tristesa, quina gran pèrdua. El meu més sentit condol a la família i els amics.

Hienafant (discussiócontribucions)

Som els pares d'Adrià. Vos agraïm les paraules d'ajuda i que alhora mostren el valor del nostre estimadíssim fill. Una abraçada de Marisol i Adrià

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Hola.. el meu condol a la família, ho conegut editant l'article de cultura xinesa Junzi (la meva dona és xinesa)--Mcapdevila (disc.) 13:09, 15 oct 2020 (CEST)

Resposta a «Defunció de l'usuari Hienafant»