Usuari Discussió:Friviere/arxiu2009

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

afroamericans

Si us plau, us agraïria molt i molt que consultessiu la discussió de la pàgina de la Categoria:Afroamericans i el que he posat a la pàgina de discusió sobre el tema a la pagines de discussió dels usuaris: 83.49.228.88 i Leptictidium. Allà dóno les meves raons. Per mi és molt important que hi poseu el què en penseu. --Pitxiquin (discussió) 01:16, 5 gen 2009 (CET)

Proposta de retirada de distinció

Leptictidium (discussió) 17:33, 28 gen 2009 (CET)

Plantilla antiadministradors prepotents

Plantilla:AntiadministradorsHola, t'escric en motiu la plantilla antiadministradors prepotents que faig fer després que l'administrador vriullop em bloquegés i que ara es discuteix la seva eliminació. La raó d'esta plantilla vé de què habitualment porto molt malament els atacs vandàlics que es fan contra la viquipèdia. Quan veig un d'estos atacs vandàlics m'enrabie molt i desfaig l'atac afegint-hi al comentari de abaix paraules grolleres o insults amb l'objectiu de dissuadir possibles futurs atacs vandàlics. I esta pràctica és habitual en mi. El passat mes de gener l'administradior vriullop em va advertir contra esta pràctica per dues vegaes. Tot i així d'altres atacs vandàlics contra la viquipèdia en català en articles com Jaume I, Catalunya, Crònica de Ramon i altres se succeixen per part, la majoria de les vegaes, d'espanyolistes. Per la seva part, companys de feina i altre gent, quan els parle, sen riuen de la viquipèdia i diuen que no se'n fien gens perquè qualsevol la pot editar i s'hi han trobat moltes voltes frases vandàliques que han estat setmanes sense que ningú les llevara. A mi em saben molt de greu estos atacs i fa uns dies l'artícul de Jaume I va rebre un nou atac vandàlic al que vaig respondre desfent l'edició i en paraules ofensives. Per la seva part, vriullop, de manera fulminant i expeditiva me va blocar sense ni tant sols donar-me temps a donar explicacions o a pregunter-me què havia passat. vriullop me va sancionar amb un 1 dia de bloqueig i em va dir què ja m'havia amenaçat abans de les possibles repercussions que tindria si continuava prenent-me els atacs vandàlics contra la viquipèdia tant a pit. Efectivament, vriullop va complir en la seua amença. Passat el càstig, vaig fer la etiqueta antiadministradors prepotents, que reflectix el desacord dels usuaris vers les pràctiques despòtiques que alguns administradors imposen a vegaes, ja sigui per falta de temps, massa feina, o altres raons, i que vaig crear després del bloqueig que em va fer vriullop perquè considereva que era una decisió prepotent, fulminant, expeditiva i desproporcionada. La plantilla s'ha retirat ràpidament i ara s'està discutint si eliminar-la totalment. Com que ets administradors, m'agradaria que participessis en la discussió [1]. Per contra, haig de dir que vriullop considere que l'acte vandàlic que va patir l'artícul Jaume I no era en realitat un acte vandàlic, sinó tant sols era un simple usuari anònim que fent pràctiques, se deuria equivocar. Per altre banda, un company que em mereix tot el meu respecte i admiració per la gran feina que fa en la viquipèdia i amb qui he col·laborat moltes voltes, també coincidix amb el vriullop en dir que allò no era un atac vandàlic. De la mateixa manera que te demane la teua opinió, la he demanat a tota la resta d'administradors de la viquipèdia.--Georg-hessen (discussió) 16:13, 2 feb 2009 (CET)

El vostre vot compta

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:22, 6 març 2009 (CET)


Proposta d'esborrat de la pàgina Orígens de Catalunya

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Orígens de Catalunya», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--88.19.140.73 (discussió) 13:59, 8 març 2009 (CET)

Sistema de cites

Hola: Ja fa dies que dono voltes a com millorar el sistema de citacions dels articles i he iniciat Viquipèdia:Plantilles per a citar fonts per tal de facilitar la sistematització de les cites d'obres de referència. Si us plau, feu-hi una ullada i exposeu els vostres dubtes, objeccions, millores i aclariments que considereu oportuns. Salut! --Bestiasonica (discussió) 13:02, 20 abr 2009 (CEST)

Podem fer una plantilla de navegació contenint tots aquests enllaços i posar-la a l'encapçalament de tots aquests articles. Crec que ja hi ha massa crítica i és millor que tenir-ho al final de l'article. Vols que et faci un toc quan tingui una primera versió acceptable? --Bestiasonica (discussió) 17:11, 21 abr 2009 (CEST)
En tot cas quan cregui que hagi trobat una solució t'ho faré saber per a que me'n donis la teva opinió si ho creus convenient. Salut! --Bestiasonica (discussió) 18:15, 21 abr 2009 (CEST)

Mira el que ha posat en Plàcid

Nota de premsa, amb motiu dels 200.000 articles de Viquipèdia. Tauro (disc.) 10:39, 22 ago 2009 (CEST)

Manquen referències a Mestre en Gai Saber

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Mestre en Gai Saber.

Almenys cita d'on vas extreure la llista. Gràcies i salutacions! --Bestiasonica (disc.) 01:48, 9 set 2009 (CEST)

A mi em sembla que amb la pàgina oficial que hi ha a la taula ja és suficient.--Lohen11 (disc.) 23:12, 3 oct 2009 (CEST)

Viquimedia.cat

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 19:33, 16 nov 2009 (CET)

Manquen referències a Nil Montserrat

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Nil Montserrat. --Bestiasonica (disc.) 15:04, 21 des 2009 (CET)

Bon Nadal!

Desitjo que tinguis un Bon Nadal i una bona entrada a l'any 2010. Que sigui profitós i ple de bons moments. --Bestiasonica (disc.) 16:51, 24 des 2009 (CET)