Usuari Discussió:Jordi.2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Jordi.2! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


La teua pàgina t'apareixia com a un esborrany de neutralitat dubtoda. Difícil si es té en compte que és una pàgina de discussió. Ara ja no ho farà.


Gràcies. Una altra eina que aprenc a fer anar.

Si no t'importa, he traspassat el recordatori de codis a la teva pàgina d'usuari, i recupero aquí la plantilla de benvinguda que tenim tots. A la pàgina d'usuari pots escriure les teves coses personals, i la pàgina de discussió és perquè hi escriguen els demès. A més, la plantilla de benvinguda et pot servir per les ajudes bàsiques. Salutacions. --VRiullop (parlem-ne) 17:59, 29 des 2005 (UTC)

Hola, Jordi. De fet, he entrat a l'article per rectificar l'enllaç a Benet XII, on hi faltava un claudàtor. I de passada he vist que en un titular faltava la marca == de tancament, i potser això ha fet que es dupliqués, no me n'he adonat. També he fet les redireccions de Giotto cap a Giotto di Bondone, ja que és molt habitual que la gent ho busqui simplement per "Giotto", i de "catedral de Florència" cap a "Santa Maria del Fiore", article ja existent (que, per cert, em va costar una bona feinada, però crec que va quedar la mar de bé, modèstia a part, hehehe). Ah, una cosa: quan posis algun comentari a la pàgina de discussió d'algú, afegeix-la al final de tot (és tan senzill com pitjar la pestanya de dalt de tot marcada amb el signe +), ja que en el meu cas me l'has posada al començament de la pàgina i em tornava mico buscant què m'hi havíeu deixat. I res més. Benvingut a la Viquipèdia. Bona feina! –Enric, 17:12, 2 gen 2006

L'èxit de la Viquipèdia és tan gran que els servidors no donen a l'abast i peten. Per això mateix hi ha la campanya de recaptació de fons activa. Suposo que et refereies a això. Llull 14:28, 4 gen 2006 (UTC)

Sí, a part estava fent l'article de Heine i crec que si hauré de canviar el nom de la foto per tal que funcioni. --Jordi.2 14:35, 4 gen 2006 (UTC)

Arreglat, algú pot esborrar Christian Johann Heinrich Heine? --Jordi.2 14:42, 4 gen 2006 (UTC)

Vot anul·lat[modifica]

He anul·lat el vot perquè s'ha de tenir un mínim de 100 contribucions en l'espai principal dels articles (és a dir, sense comptar pàgines de discussió, pàgines d'usuari, etc) i a més a més, aquestes contribucions han d'haver estat fetes durant els darrers 3 mesos (se suposa que els usuaris que no estan actius no estan al cas de l'evolució de la normativa, i 100 contribucions es fan en un no res). Així doncs, em sap greu (si el vot hagués sigut de l'altre color també l'hauria anul·lat, òbviament) però el vot no era vàlid. Fins la propera! --Xtv (que dius que què?) 13:36, 18 ag 2007 (CEST)