Usuari Discussió:Josep.colomer

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Josep.colomer! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Judesba (digues...) 20:45, 25 oct 2013 (CEST)[respon]


Veig que has estat editant l'article Josep Maria Colomer. Si us plau, fes un cop d'ull a l'apartat de les normes de la Viquipèdia que explica per què un mateix no ha d'editar el seu propi article. Gràcies. Papapep (disc.) 09:01, 14 gen 2017 (CET)[respon]
Hola. Recordatori una vegada més (no és el primer compte, oi?) de Viquipèdia:Conflicte d'interessos i de Viquipèdia:Citau les fonts. Salut! --Judesba (digues...) 03:54, 21 set 2019 (CEST)[respon]

L'article sense actualitzar esta molt desfasat. L'he actualitzat exactament igual que a les edicions de wikipedia en anglès i en castellà, i en cap de les dues hi ha hagut cap problema. Em sembla lamentable que enviis un missatge automatic sense ni tan sols mirar quins canvis s'hi han introduit, ja veuries que els canvis continuen les pautes de la versió anterior de l'article afegint-hi dades actualitzades. No es la primera vegada que us mostreu tan tancats de mollera. Us ho haurieu de fer mirar. Josep Maria Colomer 04:10, 21 set 2019 --Josep.colomer (disc.) 04:11, 21 set 2019 (CEST)[respon]

Hola, Josep,
  • Primer: Aquí no t'ha faltat ningú el respecte, així que et demano que et comportis tu també. Pots llegir Viquipèdia:Viquietiqueta.
  • Segon: el que facin a altres Wikipedies no importa, ja que cadascuna té les seves pròpies normes de funcionament. Aquí posem molt d'èmfasi en les referències. Pots llegir Viquipèdia:Citau les fonts.
  • Tercer: els articles NO s'esborren. S'editen per tal d'afegir-hi informació, modificar-la i/o esborrar-ne alguna cosa. Pots llegir Ajuda:Com es modifica una pàgina.
  • Quart: estàs avisat de tot això des de febrer del 2013 quan et vas registrar per primera vegada amb l'altre compte, i posteriorment en aquest (que precisament vaig ser jo qui et va donar la benvinguda); i ja has rebut diversos avisos en tots dos comptes durant aquests anys, dels quals no n'has fet cap mena de cas. La Viquipèdia és una enciclopèdia, no una plataforma de promoció, per posar un exemple. Pots llegir Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és.
  • Cinquè: no és gens convenient que una persona editi el seu propi article a la Viquipèdia, perque costa molt ser neutral i sovint l'autor s'ho prèn com una cosa pròpia i no com un article en una enciclopèdia, que és el que és en realitat. Com és el cas. Més encara quan les úniques edicions que fas des que vas arribar són sobre aquest article (i això que en tenim vora 624.000!). Pots llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos.
  • Sisè: aquí no fem missatges automàtics, són tots manuals. L'únic que és "semiautomàtic" és el de benvinguda, perque fa servir una plantilla (tot i que personalitza el nom de l'usuari), amb enllaços als temes principals per a que el nou usuari pugui saber com funciona tot per aquí i on dirigir-se en cas de dubte. Pots llegir Viquipèdia:Benvinguda.
  • Setè: sí que he mirat quins canvis havies fet, evidentment, i precisament per això els he desfet. Com pots veure clarament a l'historial de l'article en el meu resum d'edició.
Com ara tens molta feina a llegir, et deixo i no t'entretinc més. Pensa-hi: pots col·laborar d'una manera positiva i constructiva, amb una actitud positiva i constructiva, aportant les referències que calen, o bé editar altres articles de temes que segur que domines i en sortirem tots beneficiats. Si has de tenir una actitud negativa, agressiva, venjativa i destructiva, aquest no és el lloc. Gràcies, i bona nit. --Judesba (digues...) 05:55, 21 set 2019 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Josep Maria Colomer»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Josep Maria Colomer», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Medol (disc.) 00:57, 26 març 2020 (CET)[respon]