Vés al contingut

Usuari Discussió:Magg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Magg! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge? --Sax 00:37, 20 mai 2006 (UTC)

Esborrany personal[modifica]

Hola!

Estic soprés amb l'article que has creat esborrany personal. Supose que és alguna cosa que has iniciada i vols anar ampliant pel teu compte. En eixe cas el que hauries de fer és crear una subpàgina, encara que l'article és molt més extens que molts dels esborranys que pululen la Viquipèdia i crec que es mereixeria un tracte més adequat, és a dir, hauria de ser un article en totes les regles, amb el nom adient, la categoria i les interwikis pertinents; però no ho tinc clar, es tracta d'un articl sobre els mamertins? En eixe cas deixa'm avançar-te que, de moment, els noms de pobles i ètnies han d'anar en singular.

Atentament,

Pasqual

Per contestar-me clica sobre bústia –Pasqual · bústia <-- clica aquí 09:53, 25 mai 2006 (UTC)

Bé, finalment he fet les meues recerques i ho he resolt, almenys provisionalment. –Pasqual · bústia 22:43, 26 mai 2006 (UTC)

Ai xicot! Que l'estàs fent bona! :)

No et preocupes, perquè veig que el que necessites és un cop de mà i pel que a mi respecta faré el que podré.

Crec que el teu error radica en què no has entés el que vol dir el coneixement lliure. Tu pots anar creant articles, però tots els articles que crees podran ser modificats, corregits i ampliats. Cap article ens pertany, no en som propietaris, aixó és el que vol dir coneixement lliure. Per tant si ja existeix un article (en este cas Primera Guerra Púnica) el que has de fer és modificar-lo i no crear-ne un de paral·lel. Imagina't que entren tres nous i cadascú que entra escriu el seu propi article sobre la Primer Guerra Púnica. A hores d'ara tindríem cinc articles sobre el mateix tema, aixó és totalment inadmissible, ja que el que es tracta de fer és una enciclopèdia entre tots. Aixó és un treball d'equip i has de permetre que els altres puguen oferir els canvis que vegen necessaris.

Per aixó un administrador (també ho podria haver fet un usuari qualsevol) ha penjat el cartell de {{fusió}} al teu article (Primera guerra púnica -- esborrany no publicable, no conté l'estructura mínima--).

Altra cosa és si vols crear una subpàgina personal per a que ningú la modifique. El que hauries de fer es donar-li un nom semblant a Usuari:Magg/Esborrany_personal, però tingues en compte que si es tracta d'alguna cosa rellevant ja podria tindre algun article i el que estaries fent és duplicar-lo i a dissort podries estar fent una feina i calfant-te el cap per alguna cosa que ja està ben documentada. Jo de moment no les gastaria si no és per fer una llista de les teues contribucions com fa l'Oersted a la seva pàgina de "Usuari:Oersted/Contribucions".

Per contestar-me clica sobre bústia –Pasqual · bústia <-- clica aquí 14:42, 12 jun 2006 (UTC)