Usuari Discussió:Mrovirma

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Mrovirma! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si teniu dubtes sobre la normativa vigent no dubteu a visitar el Llibre d'estil.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 18:50, 18 oct 2012 (CEST)[respon]

Article Masriera[modifica]

Hola! Només volia donar-te les meves felicitacions per la feinada que estàs fent amb l'article del Masriera. Està quedant molt bé. Especialment m'agrada molt com comentes possibles tesis o hipòtesis no confirmades. Endavant i si tens qualsevol dubte, envia'm un missatge a la meva pàgina de discussió o un mail via la uni, ok? Bona feina! :)--Kippelboy (disc.) 18:44, 14 nov 2012 (CET)[respon]

Hola, Us felicito per la feina que esteu fent amb el Modernisme. Espero que us guanyeu la nota per l'esforç, però encara us queda una mica per aconseguir un Article de Qualitat. Ànims !. Et recomano que als articles que preparis els hi facis una repassada amb una eina nova de revisió gramatical que, tot i que té alguns "fals positius", ajuda molt. Trobaràs la revisió del teu article aquí. Ja veuràs que el seu ús és intuïtiu. Sort !--amador (disc.) 16:47, 2 des 2012 (CET)[respon]
Gràciesamador, articles revisats ;)

Lluís Masriera i Rosés i l'Exposició Universal de París de 1925[modifica]

Hola! Primer de tot volia donar-te les meves felicitacions per l'article d'en Masriera. He estat donant-he un cop de ma desambiguitzant i també omplint algun dels links que havies posat. He trobat un problema: a la secció Exposicions fas referència a l'Exposició Universal de París de 1925 i no trobo cap exposició universal l'any 1925 List of world expositions, les de Paris son aquestes Exposició Universal de París, ho podries verificar? Gràcies! --Xbosch (disc.) 19:08, 4 des 2012 (CET)[respon]

Corregit, es tracta de l'Exposició Internacional de les Arts Decoratives de París de 1925
Gràcies! --Xbosch (disc.) 21:00, 4 des 2012 (CET)[respon]
Hola! M'he estat mirant les imatges i hi han diversos casos: En Masriera va morir el 1958, pel que les seves obres encara tenen drets d'autor. Pel que fa a la foto de l'estudi del carrer bailen, de 1884, caldria mirar en quin any va morir l'autor, igual que el retrat que li van publicar, per saber qui és el fotògraf i quan va morir. Normalment les institucions cobren unes taxes per dret d'accés, encara que la fotografia estigui en domini públic. Però un cop la tens pots fer el que vulguis. Per això cal fer projectes com aquest que assegurin que els continguts són lliures :P.--Kippelboy (disc.) 18:49, 18 des 2012 (CET)[respon]