Usuari Discussió:Walden69/2017

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Nou president de Gàmbia

Hola Walden, com va tot? Ens manca l'article sobre el flamant nou president de Gàmbia [1]. T'hi animes? Salut!--Kippelboy (disc.) 10:51, 20 feb 2017 (CET)

Una cosilla

Respecto a este artículo (sin malicia) pero igual deberías fijarte lo que copias y trasladas de la wiki española. Parece que no te diste cuenta y automáticamente copiaste errores de la ficha de la wiki española, con lo que ahora aparecen varias fechas contradictorias...también varios errores graves del cuerpo del artículo. Ah, respecto a cargos políticos y cargos de la dictadura franquista, comentarte que has copiado/traducido de la wiki española varios cientos de artículos llenitos de plagios y problemas de copyright (aquí tienes una lista), por no hablar que unas cuantas decenas tenían pufos y bulos franquistas que has trasladado automáticamente a la wiki catalana. Quién iba a decirme que en la wiki catalana me iba a encontrar algo así. La verdad es que hace tiempo que estoy viendo estos casos, uno tras otro, pero en la última semana me he encontrado cosas bastante gordas... Saludos. Manuchansu (disc.) 20:13, 11 març 2017 (CET)

No, no te echo la culpa de nada (y si tuviera que hacerlo no se de qué tendría que echártela...); simplemente te aviso de que has traducido a saco cientos de artículos plagiados, antes de que alguien tome cartas en el asunto y te los borre a mansalva o algo así. En algunos es cierto que no cometiste el error de traducir los pufos franquistas procedentes de aquí (sí, el cachondo del autor no citaba la fuente, pero curiosamente el material coincidía con la bazofia de la página). No gano ni pierdo nada avisándote (igual es de eso que se considera «realizar una buena acción») y doy por hecho que no lo has hecho adrede, pero el hecho es el que es y no se puede obviar. Dicho esto, es por este tipo de cosas que no soy muy partidario de traducciones entre wikis...En fin, saludos. Manuchansu (disc.) 22:44, 11 març 2017 (CET)

Mandan & Edwin Benson

Dear Walden, following the death of the last native speaker Edwin Benson, the Mandan language should now be considered extinct. You can found the sources in the English Wikipedia articles. Cheers.--Jeanambr (disc.) 18:16, 17 març 2017 (CET)

È davvero triste! Ciao.--Jeanambr (disc.) 20:57, 17 març 2017 (CET)

pobles xinesos

Vinc amb una nova proposta, que ens ajudis a omplir els diferents pobles que tenen a veure amb la història de la Xina, per exemple ara he topat amb en:Dayuan però mirant categories i vermells, ens falten una pila. Com ho veus? T'interessaria fer una incursió oriental? --barcelona (disc.) 19:04, 19 març 2017 (CET)

ok , segueix amb els fronts que també ens calen i molt, gràcies per la feina--barcelona (disc.) 19:33, 19 març 2017 (CET)

Patrullat

Hola. Podem fer les coses amb una mica més de atenció, crec. --E4024 (disc.) 10:55, 3 abr 2017 (CEST)

És que per poder desfer una edició s'han de desfer primer les posteriors.--Walden69 (disc.) 10:58, 3 abr 2017 (CEST)
Si yo no me he metido allí es pq también había dos ediciones "per a patrullar" de l'Usuari:Tretzedosbe que todavía están sin patrullar... --E4024 (disc.) 10:59, 3 abr 2017 (CEST)
De veras? No lo sabía... --E4024 (disc.) 11:01, 3 abr 2017 (CEST)

votacions

per un cop, una feina ràpida, que passis per Viquipèdia:Elecció de verificadors de comptes d'usuari/2017 un moment, votis i així arribem als 25 per tenir un verificador de la comunitat catalana actiu, gràcies!--barcelona (disc.) 22:19, 8 abr 2017 (CEST)

Migració de plantilles geogràfiques.

Hola, company. Ja he arribat al municipis saharauis i tenim alguna sorpresa que vull compartir amb tu per trobar la millor solució. D'entrada, tranquil perquè els continguts que tu has posat als articles està inalterat. Mira aquests exemples:

Com veuràs quan s'agafa l'estructura de WD és clarament marroquinofílica. A la WP-EN s'hi assembla a la nostra, o sigui que no ve d'aquí la influència.

A cap altra infotaula regional he aprofitat l'estructura administrativa manual i, fins ara, no he tingut problemes seriosos. En aquest cas, puc fer una excepció i agafar els paràmetres manuals sense problema, però seria millor pensar com hauríem de corregir WD, perquè tard o d'hora acabarà generant conflictes amb gent que dirà que "no quadra". Tu que ho coneixes millor, diga'm on creus que es produeix el curtcircuit.

Una altre tema, la llengua berber no està en la llista de seleccionables per posar el nom, però si existeix la "amazic del Marroc central". És el mateix ?.

Merci,--amador (disc.) 14:19, 9 abr 2017 (CEST)

Front Nacional d'Alliberament d'Angola

em sembla que te la vas deixat buida. Front Nacional d'Alliberament d'Angola > gràcies per la feinada sobre Angola. La vaig seguint de prop!--Kippelboy (disc.) 06:49, 12 maig 2017 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Jordi Gutiérrez Suárez»

Hola Walden69/2017,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Jordi Gutiérrez Suárez», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 21:54, 17 juny 2017 (CEST)

Comentario

Hola. Es tracta d'una prova (com els resums de edicion indiquen) per comprovar la potència de la infobox i la importació de Wikidata. Nota que en qualsevol cas, en alguns casos s'afegeix informació. Cap problema. Sentir-se lliure de desfer les edicions (disclaimer: A mi això —els no-escuts— no em horroritza, sinó tot el contrari, però això es tracta d'una opinió personal). Salutacions cordials.--Asqueladd (disc.) 16:06, 13 jul 2017 (CEST)

El he fet jo. [2][3][4][5][6][7]. Salut!--Asqueladd (disc.) 16:23, 13 jul 2017 (CEST)

com va?

Quin és el full de ruta d'articles per a estiu i tardor? Ara veig que estàs amb bios de premiats, després? Ja saps que et segueixo i si puc et dono feina ;)--barcelona (disc.) 19:23, 5 ago 2017 (CEST)

Em sembla bé la ruta, suggereixo que quan facis Angola, facis biografies de dones d'aquell país, així ens ajudes amb el repte 20000 dones, ok? I quan acabis etapa de Waldenruta avisa i mirem :) --barcelona (disc.) 19:32, 5 ago 2017 (CEST)

300.000

Ei Walden! He vist que has arribat a les 300.000 edicions a la Viquipèdia en català. Enhorabona i gràcies per la feina feta! --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:14, 11 oct 2017 (CEST)

Antonio de Saavedra y Jofré

Hola Walden69. Me sembla que el teu article Antonio de Saavedra y Jofré té un error. La fotografia del article correspon a Manuel González Salmón. Saúdos dende a Galipedia.--MAGHOI (disc.) 14:48, 31 oct 2017 (CET)

Quinzena de la Qualitat

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Agraït per endavant. --Panotxa (disc.) 08:49, 10 des 2017 (CET)

Relacions Xina-Guinea Equatorial

La plantilla dona error amb el mapa. En el marc de la QQ cal reparar-lo, ho he intentat però no sé com --Panotxa (disc.) 20:41, 31 des 2017 (CET)