Usuari Discussió:Willy31igd/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Willy31igd! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició

Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda

Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi

Proves
La teva pàgina de proves

Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 22:33, 1 feb 2015 (CET)

Manquen referències a Eurolliga 2015-2016

Hola Willy31igd/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Eurolliga 2015-2016. --Pau Cabot · Discussió 11:42, 16 abr 2016 (CEST)


Edicions arbitràries

Hola, Willy31igd/Arxiu 1. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (cosa que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició.--Carles (enraonem) 20:19, 4 nov 2017 (CET)

Badalona

Hola! He desfet la teva edició a Badalona sobre el ple d'investidura ja que encara no ha acabat. Un cop hi hagi lainvestidura es podrà afegir la nova informació. Salut! --Adriaesc (disc.) 12:38, 12 maig 2020 (CEST)

Fotos que no són teves

Hola. He vist que has penjat unes quantes fotos a Commons dient que eren teves i diria que no ho són: commons:Special:Contributions/Willy31igd. Em podries confirmar que això és així? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 16:23, 26 maig 2020 (CEST)

Bon vespre @Willy31igd:. En efecte, tal i com diu en @Paucabot:, estàs carregant imatges que tenen copyright. És una acció molt greu: si us plau atura't d'apujar imatges i obres que no siguin exclusivament teves o que no estiguis 100% que puguis justificar-ne l'autoria. Si no, malauradament et podria comportar el blocatge... Per altra banda, els viquipedistes joves tenim un Portal:Joves per coordinar-nos i tenim un grup de xat on ens comuniquem diàriament. Potser t'agradaria formar-ne part i així pots preguntar-nos dubtes o participar en activitats. Ja diràs! I de nou, compte amb les imatges, que seran lògicament esborrades. Xavier Dengra (MISSATGES) 18:22, 29 maig 2020 (CEST)
Una caràtula escanejada tampoc es pot pujar com a obra teva. L'autor és qui tingui els drets de la caràtula, que no deu ser lliure.
I un quadre de Picasso tampoc pot pujar a Commons fins que faci 80 anys de la mort de l'artista.--Pere prlpz (disc.) 23:05, 29 jul 2020 (CEST)

Canvi de nom a una plantilla

Hola Willy31igd. No he trobat en cap lloc que el canvi de nom de la plantilla:Municipis del Carxe a Plantilla:Poblacions del Carxe. Tampoc he trobat cap resum d'edició que ho expliques. Hi ha cap raó per fer aquest canvi?--Kette~cawiki (disc.) 20:14, 21 juny 2020 (CEST)

Manquen referències a George Monck

Hola Willy31igd/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article George Monck. --Kette~cawiki (disc.) 22:37, 27 juny 2020 (CEST)

Drets d'autor, còpies i traduccions

Recorda: Si tradueixes un article d'una altra viquipèdia, encara que només sigui un fragment, cal reconèixer-ne els autors originals posant la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article. Pots seguir l'enllaç per veure les instruccions de la plantilla.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article George Monck. --Kette~cawiki (disc.) 22:39, 27 juny 2020 (CEST)

Eleccions municipals de 2020 a la Catalunya del Nord

Hola Willy31igd. Per desfer edicions cal explicar el motiu i el millor lloc per fer-ho és la pàgina de discussió. He tornat l'article al punt en que vas començar les reversions.--Kette~cawiki (disc.) 17:18, 30 juny 2020 (CEST)

@Kette~cawiki: Hola Kette. Ho he especificat a la discussió de l'usuari. En tot cas, ho posaré a la de l'article.
Sí, i un cop editis l'article deixes el comentari al resum d'edició que és el que es consulta al revisar els articles.--Kette~cawiki (disc.) 17:24, 30 juny 2020 (CEST)
Vas massa ràpid. Ara he vist el comentari que has deixat a la discussió de Culex, en aquest cas ell te tota la raó, han estat nomenats? sinó és així no es pot afegir aquesta dada, ningú és mort fins que deixa de viure, ningú no té un càrrec fins que no es nomena. Desfés la teva edició per que no tens cap referència que ja siguin càrrecs efectius, només són electes.--Kette~cawiki (disc.) 17:31, 30 juny 2020 (CEST)

Avís

Apreciat Willy31igd/Arxiu 1: La retirada dels avisos de manteniment (per exemple: {{Destrucció}}, {{Possible copyright}}, {{FVA}}, {{Millorar format}}, etc.) ha d'haver estat discutida prèviament amb l'usuari que la va posar o, amb un usuari que tingui la confiança de la comunitat, com un administrador. Si us plau, no ho tornis a fer.

Si no fas cas de l'avís, es podria considerar vandalisme i podries ser blocat. Salutacions coordials.

Kette~cawiki (disc.) 17:28, 2 jul 2020 (CEST)

Categoria petita a Pobles de Bissaürri

Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Pobles de Bissaürri. --Kette~cawiki (disc.) 22:05, 7 jul 2020 (CEST)

@Kette~cawiki: Sí, tens raó. Gràcies per la informació. Estic fent els articles dels pobles d'aquest municipi i calculo que en tindré una desena. Ho veus suficient per tenir categoria?
I tant que sí, en aquest moment ja tens els cinc mínims que es necessiten.--Kette~cawiki (disc.) 09:03, 8 jul 2020 (CEST)

Categories

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 750.846 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Categoria:Pobles de Bissaürri. --Kette~cawiki (disc.) 22:06, 7 jul 2020 (CEST)

Albert Triola Graupera

Hola Willy31igd. En aquesta edició d'aquest article has afegit la Plantilla:Admissibilitat i no entenc el per què. Suposo que no has vist el resultat. Cal tenir molta cura quan s'insereixen plantilles de manteniment en altres articles que no has editat, igual que no ho entenc jo tampoc ho entendrà el creador de l'article.--Kette~cawiki (disc.) 18:13, 8 jul 2020 (CEST)

@Kette~cawiki: En la versió on l'he afegit considero que no els compleix. S'ha de millorar l'estil i les referències i crec que s'assembla a un currículum. En tot cas, ho deixo a les teves mans. 18:39, 8 jul 2020 (CEST)
No m'has entès, res a dir a la manca de referències o d'estil, és per la Plantilla:Admissibilitat què és una plantilla de navegació per inserir en pàgines personals com a eina per tenir a mà els criteris, no és cap plantilla per afegir a un article com a manteniment. Suposo que has confós aquesta plantilla amb Plantilla:FVA què tampoc t'aconsello que la posis, forma part d'una sèrie de plantilles que cal tenir molt clar que implica, aquestes plantilles categoritzen els articles en categories de manteniment pel seu seguiment i un article amb manca d'admissibilitat pot ser esborrat. Sincerament no penso que estiguis qualificat per inserir-la si desconeixes el funcionament i el que implica, de fet desconeixes la plantilla a aplicar.--Kette~cawiki (disc.) 19:50, 8 jul 2020 (CEST)
@Kette~cawiki: D'acord, gràcies
Dius d'acord i insereixes la plantilla sense que calgués? No ha quedat clar que aquesta plantilla implica molt? Ets capaç de discutir amb l'editor el per que l'has inserida? De fet, tenies cap motiu per inserir-la? Aquesta plantilla normalment la col·loquen administradors o revisors amb moooolta experiència, jo mateix en poso poquíssimes i en casos molt clars, just abans de demanar l'esborrament de l'article.--Kette~cawiki (disc.) 21:07, 8 jul 2020 (CEST)

Indexar

Hola, Willy31igd. He vist que et dediques a indexar articles. És una molt bona feina per fer, però ja que hi ets, mira de corregir el següent:

  • Posa la clau d'ordenació abans que les categories, i no després.
  • Usa el paràmetre en català 'ORDENA' en lloc de 'DEFAULTSORT'.
  • Després del llinatge, posa una coma
  • Pots usar espais, no fa falta usar la barra baixa
  • Lleva els accents a les paraules
  • Al resum d'edició millor que posis 'Indexació de l'article' en lloc de 'Reordenació categories', que indueix a confusió

Més informació a Viquipèdia:Categorització#Indexar. Pau Cabot · Discussió 10:05, 12 jul 2020 (CEST)

@Paucabot: d'acord, moltes gràcies
@Paucabot: sembla que això costarà: «DEFAULTSORT sense coma i sota les categories». Uns apunts com a recordatori:
  • DEFAULTSORT és una plantilla redirigida, a la Viquipèdia utilitzem «ORDENA».
  • La indexació es fa per cognoms, després del/s cognom/cognoms va una coma i a continuació el nom.
  • La indexació es situa just abans de les categories, no després.
Si segueixes aquest procediment estalviaràs feina als bots i als revisors, com pots comprovar a l'enllaç que he deixat cal «intervenció humana» per acabar de corregir. Gràcies per la teva col·laboració.--Kette~cawiki (disc.) 12:50, 19 jul 2020 (CEST)

Enllaços interns

Recorda: Els enllaços interns només s'enllaçaran als articles la primera vegada que apareguin al text o com a molt quan estiguin separats per diversos paràgrafs.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Harry Potter i les relíquies de la Mort. --Kette~cawiki (disc.) 12:29, 31 jul 2020 (CEST)

@Kette~cawiki: D'acord, així ho faré =D

Viquiprojecte del doblatge

Hola bon dia. T'escric per a convidar-te a participar en el Viquiprojecte del doblatge que iniciem dilluns i fins al 30 d'agost. Pega-li una ullada per si ho trobes interessant.--TaronjaSatsuma (disc.) 21:04, 2 ago 2020 (CEST)

Ei, bona vesprada! Moltes gràcies, @TaronkaSatsuma. Li pegue un cop d'ull hui mateix! --Willy31igd (parlem?) 00:02, 3 ago 2020 (CEST)