Viquipèdia Discussió:Plantejament de preguntes/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

S'usa?

S'usa actualment aquesta pàgina? Ho dic perquè la podríem substituir per la taverna/Ajuda i posar-hi una nota al respecte en la capçalera.--Iradigalesc (discussions · +) 22:08, 4 maig 2007 (CEST)

Realment s'usa molt poc, però es podria rellançar com a pàgina d'ajuda, sobretot per nouvinguts. Moltes vegades no s'atreveixen a entrar a la taverna, sigui perquè sembla un lloc pels habituals sigui per por a fer preguntes simples. Un exemple pot ser en:Wikipedia:Help desk. --VRiullop (parlem-ne) 23:08, 4 maig 2007 (CEST)
Molt d'acord amb tots dos. Jo l'acabo de descobrir despres de moltes hores fent batuda als articles per millorar; Al ser una pàgina creada pel Llull el 18 set 2003 i pel contingut, poquet però molt viquipèdic, vegeu també les dos primeres questions, que van ser esborrades accidentalment, se suposa per arreglar una adreça de correu electrònic, la primera es per Viquipèdia:PMF i l'altre per la tarverna; La Taverna es molt feixuga per la majoria de viquipedistes novells.
Proposo a aquesta pàgina pel xiringuito de la Marató Viquipèdia redirigeixo Viquiprojecte:Estudiants/Preguntes més freqüents a Viquipèdia:Plantejament de preguntes i trec {{millorar}}, si no hi han altres opinions. --Jordicollcosta (discussió) 20:09, 16 juny 2007 (CEST)
Em sembla bé.--Iradigalesc (discussions) 20:18, 16 juny 2007 (CEST)
Fet Fet! --Jordicollcosta (discussió) 21:15, 16 juny 2007 (CEST)

Arxiu Viquipèdia:Nouvinguts

He redirigit Viquipèdia:Nouvinguts a Viquipèdia:Novells, les presentacions/preguntes que hi havia les he arxivat a Viquipèdia:Plantejament de preguntes/Arxiu de Viquipèdia:Nouvinguts.--Arnaugir 12:38, 18 març 2013 (CET)

Fusió

Proposo fusionar Viquipèdia:Plantejament de preguntes i Viquipèdia:Taulell de consultes. A la pràctica fan la mateixa funció. Com ho veieu?--Kippelboy (disc.) 19:55, 12 ago 2014 (CEST)