Viquipèdia Discussió:Viquipèdia prem Barcelona/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tasques

  • Iniciar pàgina. Fet Fet!
  • Creació logo. Fet Fet!
  • Decisió sobre Nom (vist que s'ha proposat desanglofilitzar-ho). URGENT, perquè moltes altres coses en depenen. (Viquipèdia prem Barcelona) Fet Fet!
  • Començar a redactar rutes fotogràfiques.
  • Definir local on carregarem les fotografies després. (Veure apartat propi) Fet Fet!
  • Redactar apartat objectius. Fet Fet!
  • Descripció detallada (tant introductori d'edició anteriors com d'aquesta) Fet Fet!
  • Fixar data i hora (punt d'encontre). Fet Fet!
  • Horari. Fet Fet!
  • Creació de formulari d'inscripció. (orientatiu) Fet Fet!
  • Contactes amb entitats col·laboradores. (Veure apartat propi)
    • Ajuntament de Barcelona Fet Fet!
  • Normes Fet Fet!
  • Crear apartat premis (posar els premis de WLM que opten al aportar les fotografies) Fet Fet!

--KRLS , (disc.) 13:51, 14 ago 2011 (CEST)

Títol

Bon dia a tots, acabe de veure això i molt bé. Ara bé, no aniria bé trobar un nom complementari en català del tipus: "Viquipèdia es cruspeix Barcelona", l'anglicització s'ha de moderar al meu parer i amb una imatge anostrada i humorística potser aglutinaríeu més gent... Que vos vaja tot bé. Claudi/Capsot (disc.) 14:52, 14 ago 2011 (CEST)

A mi m'agrada més Wiki Takes (ciutat), però en Marc apostava per Viquipèdia pren (ciutat). Bàsicament, perquè en anglès juguen amb el verb "take" de "take a photo" i prendre, cosa que nosaltres no podem fer Wikipedia fa Barcelona".--KRLS , (disc.) 15:10, 14 ago 2011 (CEST)
Amb Wikipedia Takes, o Wiki Takes, els viquipedistes ja ens entenem de què es tracta, però l'objectiu és captar també no viquipedistes i fer-ho popular. Es pot mantenir un doble títol, extern i intern, en català i internacional. Un "la Viquipèdia pren la Ciutadella" per l'11 de setembre tindria el seu què, però és un altre sentit. Com diu en KRLS, en català les fotos es fan, no es prenen, i no es tracta d'un assalt. Propostes: "Gimcana de la Viquipèdia a Barcelona" (tècnicament es tracta d'això), "la Viquipèdia surt a Barcelona" (dóna la volta al fet de que Barcelona surt a la Viquipèdia). --V.Riullop WLM (parlem-ne) 14:12, 30 ago 2011 (CEST)
"La Viquipèdia fotografia Barcelona" seria encara més explícit.--KRLS , (disc.) 14:49, 30 ago 2011 (CEST)
Li podríeu posar "Viqui Foto Barcelona", com a paròdia de la pel·lícula del Woody Allen Vicky Cristina Barcelona hahaha--Solde (disc.) 14:51, 30 ago 2011 (CEST)
M'agrada la proposta de Solde i afegeixo una que m'ha passat una amiga: Viqui prem Barcelona. Crec que el nom ha de ser curt, tipus eslògan. No és una descripció. --amador (disc.) 18:48, 30 ago 2011 (CEST)
Ja decidireu els que ho feu, però des de fora a mi m'agrada la d'en Solde. L'únic inconvenient és que és menys exportable a d'altres ciutats.--Pere prlpz (disc.) 18:59, 30 ago 2011 (CEST)
Prem? – Leptictidium; what else? 12:49, 8 set 2011 (CEST)

Suport

Bona iniciativa!! els de fora "la capital" ja farem el nostre particular "Wiki Takes Solsona&Solsonès" hahaha --Solde (disc.) 17:51, 17 ago 2011 (CEST)

L'èxit està en fomentar la participació, sigui de no viquipedistes o de recuperar per un dia a viquipedistes dorments, o simplement fer una trobada local amb aquesta excusa. Es necessita un mínim d'organització o bé d'algun suport que s'encarregui de la promoció. Si fa falta per animar-ho disposem d'algunes samarretes pels participants. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 14:49, 30 ago 2011 (CEST)

Espai

La Barcelona havia proposat la "Sala Ciutat" de l'Ajuntament, però em consta que no té ordinadors. He estat mirant (no es pot parlar, perquè estan tancats fins 1/9) els centres cívics i em decanto per Casa Elizalde (cèntric, prop de Ciutat Vella i Eixample que tenen el volum més gran de monuments, etc..). Comencen al setembre una activitat que es diu "Finestres de la Memòria" , per a què la gent porti fotos antigues i carregar-les en una base de dades. Si mé no tindran equipaments i potser algú que ens doni suport. Dijous preguntaré. Altra opció, al mateix carrer Ciutat, és el Pati Llimona, però ara també és tancat.Si algú té més propostes, aneu apuntant-les aquí.--amador (disc.) 10:25, 30 ago 2011 (CEST)

Si es fa al Pati Llimona, només hauré de girar la cantonada... fa l'ullet --Enric (discussió) 18:33, 2 set 2011 (CEST)
Doncs sembla que no,...--amador (disc.) 20:30, 6 set 2011 (CEST)

Contacte Entitats col·laboradores

Estic movent l'Ajuntament de Barcelona i penso que podem tenir:

  • Banner a la Home, apuntant a una notícia + imatge + link (a la web de WLM, entenc)
  • Uns 50 gadgets per als assistents a la jornada.
  • Un parell de llibres per a fer algun incentiu a la participació de la jornada.
  • Negociant la pujada de fotos del propi Ajuntament.

--amador (disc.) 12:28, 30 ago 2011 (CEST)

Això són molt bones notícies!!!--Kippelboy (disc.) 18:30, 1 set 2011 (CEST)

Més fotos per fer

No crec que us calgui més feina per fer fer als de la gimcana, però per si de cas recordeu que tenim Categoria:Articles de Barcelona que necessiten una foto, amb molt peticions geolocalitzades, tot i que algunes no estan en aquesta categoria sinó en d'altres categories d'articles sense foto (les de muntanyes, per exemple). També hi ha Viquipèdia:Petició_d'imatges#Fotografies_de_llocs, que és poc actiu, però crec que les peticions de fotos concretes de la catedral encara són vigents.

Potser alguns participants s'engrescaran a fer més fotos que les dels monuments, ara o quan acabi el concurs, i per això estaria bé fer conèixer les categories de fotos per fer.--Pere prlpz (disc.) 19:31, 1 set 2011 (CEST)

A Concurs anual d'edificis artístics hi falten algunes fotos d'edificis que no us quedaran gaire lluny, com el Ritz.--Pere prlpz (disc.) 20:28, 16 set 2011 (CEST)

Assistents de suport a la jornada

Apunteu-vos a sota aquells que podreu estar a la Casa Elizalde el dia de la jornada (17-9-2011) per a donar suport als assistents. Les tasques són d'explicació sobre el concurs, sobre els monuments que entren dins el concurs, possibles rutes i suport a unir-se a la Viquipèdia (per als nous membres que s'animin a través del concurs) i a cóm pujar les fotos. Ànim !:

Caldria un missatge a la taberna i fer difusió.--KRLS , (disc.) 02:35, 13 set 2011 (CEST)
Potser puc passar en un moment o altre, però segur que no tot el matí. Per si de cas no hi compteu gaire.--Pere prlpz (disc.) 20:30, 16 set 2011 (CEST)