Discussió:Transsexual

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Travesti no és transvestit, en català?


Per l'autor de l'article, crec que el contingut es interessant pero podria millorar molt arreglant algunes coses:

  • Trobo que el segon paragraf es incomprensible, no el podries redactar de manera mes clara, mirant de fer servir frases mes curtes ?
  • Pots mirar d'utilitzar els codis de format (mira't: Viquipèdia:Com s'edita una pàgina) i mirar de fer enllassos, organitzar el text en seccions, etc ?

Xevi 21:41 17 mar, 2004 (UTC)


Veig que has tret el enllaços doble del tipus [[hormones|hormones]]. És cert que l'exemple donat no serveix per res, però cal que es posin per enllaçar a pàgines singulars, fent-los servir d'aquesta manera: [[hormona|hormones]] (s'enllaça al text de l'esquerra però es mostra el de la dreta). Els articles, com en qualsevol enciclopèdia són en singular. Si no ho fem així, repetirem infromació innecessàriament. Llull 21:44 17 mar, 2004 (UTC)


Des de la ignorància pregunto: Aquests "determinats investigadors" que diuen haver vist tal relació hormonal, no seran els de "perquè els homes no escolten i les doens no saben llegir els mapes"? Ho dic sincerament perquè a mi no em mereixen cap confiança. Rebre els permisos per mesurar els nivells hormonals del cervell d'un fetus ja té tela si de debó és possible. Aconseguir a més una mostra significativa de milers de fetus i esperar a comprovar els resultats dues dècades més tard, ja em sembla una feina de bojos i potser impossible per les tècniques de fa dues dècades. Aquesta mena de consideracions genètiques s'acostumen a mirar estudiant freqüències en parelles de bessons mono i bivitalins. Estic segur que són una mena d'estudis que ja s'han realitzat, hagin donat resultats o no, aputant cap a la tesi de què la genètica hi té res a veure. Llull 20:49 18 mar, 2004 (UTC)