Usuari Discussió:Kippelboy/Arxiu 1: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Nova secció →‎Catedral
Línia 123: Línia 123:


Doncs mira, és que l'estic fent per a la wiki: és i alhora la vaig passant per a la nostra. Estic contenta que t'agradi, vaig a veure si surt un bon article. Salutacions --[[Usuari:MarisaLR|MarisaLR]] 20:17, 28 set 2007 (CEST)
Doncs mira, és que l'estic fent per a la wiki: és i alhora la vaig passant per a la nostra. Estic contenta que t'agradi, vaig a veure si surt un bon article. Salutacions --[[Usuari:MarisaLR|MarisaLR]] 20:17, 28 set 2007 (CEST)


Si fas articles de llocs (com ara de gratacels) aniria bé que miressis si a la versió en anglès de l'article hi ha una plantilla de coordenades del projecte [[VP:COOR]] per copiar i enganxar, i així ja tindríem l'article georeferenciat i no caldria fer més tard batudes per trobar els articles que els hi falta. [[Usuari:193.153.236.152|193.153.236.152]] 14:35, 13 oct 2007 (CEST)

Revisió del 14:35, 13 oct 2007

--Lohen11 19:16, 14 febr 2007 (CET)

Mediana

He reanomenat Mediana a Mediana (estadística), perque els enllaços que hi apuntaven eren errònis. Caldrà crear la pàgina Mediana (desambiguació).

També ==[[{{{1}}}]] és un article orfe== Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET) --Jordi Coll Costa 14:38, 23 març 2007 (CET)

Gràcies a tu

Gràcies a tu per haver fet l'article, jo feia dies que volia posar-m'hi i em feia mandra. Precisament vaig ser jo qui va fer l'article sobre Astanà, la nova capital del Kazakhstan. Ara, això d'Ànima-Atà m'ha arribat a la ídem ;-) --Enric 02:56, 29 març 2007 (CEST)

Recorda: Al afegir una imatge a un article, cal posar-la a la dreta, sense fixar la mida i amb una petita descripció, excepte en casos justificats (més informació al llibre d'estil). El codi recomanat és el següent;

[[Imatge:Nom_i_extensió_de_la_imatge|thumb|Breu descripció de la imatge]]

Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article; Torre de l'Or. --Joanjoc (discussió) 12:14, 20 maig 2007 (CEST)

Interviquis

Enhorabona per la feinada que fas amb articles nous.

Respecte dels interwikis, te recoman que te llegeixis això: VP:IW. Allà explica que, apart d'afegir els iw que trobes al text, has d'afegir manualment l'interwiki de l'idioma del qual estas traduint. A més, també explica que és molt important posar l'interwiki català a algun article germà, ja que sinó, no hi ha manera de relacionar els articles de la Viquipèdia catalana amb els altres (els robots només posen iw si són recíprocs a dues edicions de la wikipedia). --Jordicollcosta (discussió) 14:20, 28 maig 2007 (CEST)

Malauradament no és així, els bots necesiten iw recíproques com a mínim en dues llengues. Simplement era per la teva informació, tampoc cal que t'hi capfiquis. --Jordicollcosta (discussió) 14:28, 28 maig 2007 (CEST)

Recordatori

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Maria Cabrera.


--Jordicollcosta (discussió) 17:21, 29 maig 2007 (CEST)

Propaganda

Si us plau, no col·loquis propaganda d'una persona sense notabilitat a l'article de Girona, quan no té res a veure amb els enllaços que s'ofereixen. Cerca alguna altra pàgina on enllaçar aquest article orfe. Tanguy 22:07, 29 maig 2007 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina Maria Cabrera

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Maria Cabrera», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Estil en els municipis

Hola, veig que fas molts articles sobre municipis d'Espanya traduint-los de la versió en castellà. Molt bona feina, però m'agradaria fer-te notar una diferència entre els l'estil de la Viquipèdia en castellà i el de la Viquipèdia en català. El castellà es parla a molts de llocs del món i per tant si dius que un municipi es troba a Càceres un argentí no sabrà on és, per això allà tots els municipis del món han de tenir indicat quin és l'estat del municipi. A la Viquipèdia ens ho podem adaptar. Degut als interminables i gens constructius debats territorials i partint de la base que a un catalanoparlant mitjà no li cal més per a situar-se el que fem és indicar només la comarca en els topònims dels PPCC (ni província ni res que estigui per sobre) i en el cas dels topònims de la resta de l'estat i indiquem només la província sense repetir tota l'estona la cantarella de la comunitat i l'estat. Ho comprovaràs en la majoria d'articles de municipis creats abans teu. Llull · (vostè dirà) 19:56, 30 maig 2007 (CEST)

Tu mateix. He vist veritables pèrdues de temps fàcilment evitables però fa temps que ningú s'emprenya per això. En el cas d'Andalusia no crec que s'arribi als extrems de debat de si s'ha de posar o no la pertinença a Espanya, als PPCC, o a la província (imposades des de Madrid, diuen) amb els que s'ha arribat amb els topònims dels PPCC. Llull · (vostè dirà) 20:06, 30 maig 2007 (CEST)

Estadístiques

Hola Kippel. Et refereixes a la primera gràfica on hi diu "Viquipedistes que han editat almenys 10 cops des que van arribar"? És on hi he trobat el número més semblant al què em dius (1.186).--Lohen11 17:42, 4 juny 2007 (CEST)

Jo no el conec. Un dels especialistes en això de la base de dades és en Joanjoc, a veure si ell et pot ajudar millor que jo.--Lohen11 17:52, 4 juny 2007 (CEST)
m'interessa molt el treball, ja em diràs les conclusions --barcelona 12:48, 6 juny 2007 (CEST)

Municipis

Si vols fer articles amb cara i ulls del que sigui fes-ho, al teu ritme, quan vulguis, però si mentrestant ens han omplert la Viquipèdia amb ferralla, caldria posar-hi remei o sinó s'hi pot quedar. Llull · (vostè dirà) 11:11, 10 juny 2007 (CEST)


Marató Viquipèdia

Hola, he proposat aquí de carregar amb un bot els articles des de 100 fins a 10.000 (que ja he fet) per a la marató Viquipèdia. Podries dir la teva opinió en el mateix lloc sisplau? La proposta no té prou consens per el moment. Moltes gràcies. Adéu, Claudi--Clamengh 14:24, 12 juny 2007 (CEST)

Premi

Per els 800 articles iniciats en 3 mesos.

Hola cerdanyolenc, et concedeixo aquest premi per haver iniciat més de 800 articles en tres mesos. No serveix de res però espero que t'animi per als pròxims 800. Espero que te la pengis amb tots els honors a la teva pàgina d'usuari. Salut! --Lohen11 17:29, 20 juny 2007 (CEST)

Recordatori

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Santa Cruz de Bezana , i altres.


--Jordicollcosta (discussió) 19:40, 27 juny 2007 (CEST)

Categoria:Los Angeles

Pots demanar el que vulguis, si et puc ajudar ho faré amb molt de gust. --Jordicollcosta (discussió) 14:28, 7 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:22, 25 jul 2007 (CEST)

Recordatoris de Bot a Bandera Gal·les

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot (comentaris/incidències) 09:37, 1 ag 2007 (CEST)

Si crees articles de poblets de Catalunya i no et ve de gust buscar-ne les coordenades, podries almenys posar la plantilla {{cal coor}} per permetre tenir-lo llistat i que algú altre les posi. 88.27.89.73 11:01, 11 set 2007 (CEST)

Categories noves

Hola Kippleboy,

Quan crees més de cinc articles sobre un determinat municipi, estaria bé que ja els assignassis la categoria del municipi. Així ja ens estalviaries la feina de canviar-los la categoria. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 20:24, 12 set 2007 (CEST)

Això de les categories és molt senzill. Només has de posar la categoria nova a l'article, per exemple [[Categoria:Conca de Dalt]]. En desar, t'apareixerà en vermell. Cliques sobre ella i podràs crear-la. Per exemple, en aquest cas, hauries de posar-la dins la categoria "municipis del pallars jussà". Pau Cabot · Discussió 20:38, 12 set 2007 (CEST)

Esborrar categories

Per esborrar una categoria basta que li posis la plantilla {{destrucció}}. Un administrador l'esborrarà en poder. Si em dius quina és, te l'esborraré ara mateix. Pau Cabot · Discussió 15:41, 15 set 2007 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 15:49, 15 set 2007 (CEST)

ruta 66

crec que a partir de la pel·lícula Cars de Disney s'ha posat de moda un altre cop, en tens informació? --barcelona 13:56, 16 set 2007 (CEST)

hola, deia que Cars va tornar a posar de moda la ruta, pel que sé, és que em sembla que la història queda com tallada però si és cosa de la viqui espanyola no dic res.--barcelona 21:41, 16 set 2007 (CEST)

em sembla que la plantilla "cal coor" només és per als PPC excepte Balears i País Valencià. 80.30.237.39 17:19, 23 set 2007 (CEST)


Fantoft

Salut, Fantoft n'est pas un district de Bergen. En revanche le village se trouve dans un des districts de Bergen appellé Fana. Et Bergen a 8 districts en non 5.

Adios! ;)

Saty (sur le Wiki Francais)

Catedral

Doncs mira, és que l'estic fent per a la wiki: és i alhora la vaig passant per a la nostra. Estic contenta que t'agradi, vaig a veure si surt un bon article. Salutacions --MarisaLR 20:17, 28 set 2007 (CEST)


Si fas articles de llocs (com ara de gratacels) aniria bé que miressis si a la versió en anglès de l'article hi ha una plantilla de coordenades del projecte VP:COOR per copiar i enganxar, i així ja tindríem l'article georeferenciat i no caldria fer més tard batudes per trobar els articles que els hi falta. 193.153.236.152 14:35, 13 oct 2007 (CEST)