Krusty Krab

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

El Krusty Krab és un restaurant de la ciutat de Fons de Bikini en la sèrie de televisió animada Bob Esponja. Va ser fundada i és propietat d'Eugene H. Cranc.

El Krusty Krab en general té dos empleats: Bob Esponja, cuiner del restaurant, i Calamard Tentacles, caixer del restaurant. Tant els empleats tenen dificultats per treballar junts: Calamardo odia Bob Esponja, Bob Esponja i, al seu torn agreuja la situació d'una forma completament ingènua actitud cap al rancor de Calamardo. El menú del restaurant es compon dels habituals productes de menjar ràpid, amb la seva especialitat que és Krabby-Patties, similar a les hamburgueses en l'aparença. Plàncton, l'amo del rival del Krusty Krab (però de molt menys èxit) restaurant, La Galleda Amiga, sempre està tractant d'esbrinar els ingredients secrets de la cranquiburguesa. El paper de Bob Esponja i la seva actitud en el Krusty Krab, són paral·lels i es basen en el paper i l'actitud de Cooter McGrew en Dairy Queen. També té un restaurant mòbil similar al camió de gelats, que originalment era una espècie de submarí vell que Bob Esponja troba en el subsòl.

Història de l'empresa[modifica | modifica el codi]

El Krusty Krab es caracteritza per ser establert per vendre cranquiburgueses i la cranquiburguesa va ser inventada pel rei Cranc, un avantpassat del fundador del restaurant- Eugene H. Cranc. Com es va esmentar en l'episodi "els necis i els dracs", la recepta es va mantenir en secret durant més de 800 anys. Don Cranc, el propietari, a l'interior del Krusty Krab.

El Krusty Krab es va executar gairebé fora del negoci d'un competidor menor d'edat conegut com la Casa de Shell, i un cop de curta durada empanades de bonic de Bob Esponja estand. També s'enfronta a continus problemes del seu principal competidor, la Galleda Amiga i el seu propietari, el plàncton.

El nom original de Stephen Hillenburg per al Krusty Krab va ser el "Cranc cruixent", però pensava que amb K seria més divertit.

Avui en dia, el Krusty Krab utilitza els últims avenços en tecnologia d'aliments de preparació ràpida. La modernització és el cor del Krusty Krab. Com es va esmentar en l'episodi "Krusty vídeo de formació Crustaci" Alguns exemples d'aquesta tecnologia són els següents:

  • Espàtula: Un avançat mecanisme de control d'hamburguesa.
  • Caixa registradora: Un sistema automatitzat de maneig de diners del sistema. (No tocar!)
  • Els cubs de gel: Importat de dispositius d'alta temperatura de qualitat.
  • Palla: Prototip de màquines de transferència de líquids.
  • Paquets de salsa de tomàquet: Estat de les unitats de dispersió d'art condiment.

També es diu que hi va haver un major Fry-cook, Jim, que treballava per al Krusty Krab, probablement prop de la dècada de 1980, tot i l'era hora que es mostra quan Jim està treballant allà (i surt), en l'episodi, "El cuiner original, "és clarament la intenció d'indicar i es burlen de la dècada de 1960, dels estils de roba i tall de cabell / patilla (Cranc:" aquests no són reals ") en l'argot del maluc a l'estil 1960 - Jim fa broma anada i tornada amb Cranc amb gairebé imperceptible jive-parlar, a la qual es perd a si mateix Don Cranc i confós, i es refereix a la seva "Hiptionary" a la frustració [6].

Canvis[modifica | modifica el codi]

En l'episodi "Bossy Boots", el Sr Cranc contracta Perla per ajudar en el Krusty Krab, mentre ella està en vacances d'estiu. Amb l'ajuda de Bob Esponja, va canviar el Krusty Krab (Krusty Krab) a Kuddly Krab. És un restaurant de lloc de reunió d'adolescents, que només serveix te i amanida. El sòl era de moqueta, i hi havia animals de peluix i altres adorns de peluix com decoracions. El negoci va fracassar perquè Perla volia ser acomiadada, ja que sentia massa retallada seva vida social. Bob Esponja es aconsegueix tots els ornaments d'un any de salari i el Krusty Krab torna a la normalitat.

En l'episodi de "Squirrel Jokes,", el Krusty Krab es transforma (de nit) en el "Crustaci komedya". La zona de seients és fosca i il·luminada amb llums de festa, mentre que un escenari elevat, amb un peu de micròfon, projector i un teló de boca gran és a la zona centre on es realitzen les comandes a la caixa / pot. Aquesta configuració és molt similar a la forma en què el Krusty Krab es transforma en un escenari amb seients per a l'audiència en l'episodi, el "xoc cultural", on Calamardo té un programa de talents amb la finalitat d'ajudar a portar un nou interès i atraure més clients a la Krusty Crustaci.

En l'episodi "Devolucions Squilliam", Calamardo Don Cranc li permet transformar temporalment el Krusty Krab en un elegant restaurant de cinc estrelles. Va ser creat perquè Calamardo podria impressionar al seu rival unibrowed de gran èxit, Squilliam Fancyson. Aquest pla va fracassar a causa de la pèrdua de la memòria de Bob Esponja i la bogeria posterior temporal, que el va portar a trencar el restaurant.

En l'episodi "Cullera Cullera Dolça", el Krusty Krab travessa potser la seva transformació interna més greu. Cranc està de vacances i en la seva absència, els contres Plàncton alhora ingènua i feliç a la feina-for-free Bob Esponja i Patricio en la pintura exterior del cub del chum. Al llarg ve Calamardo i, ofès i gelós de la idea que Bob Esponja i Patricio s'estan considerant "artistes" amb només colpejar amb cruesa la pintura vella en tot, ell mateix els voluntaris per ajudar a decorar. El plàncton s'utilitza el temps mentre tothom està preocupat per colar-se al Krusty Krab i tractar de trobar la fórmula secreta, però les seves intencions es veuen interromputs per Sponegebob demanar alguna cosa per beure. Plàncton explica les canonades estan tancades oxidat, i veient el mal estat dels treballs interns del cub del chum, Bob Esponja es pren sobre si la reconstrucció de la CB, amb l'ajuda de Patrick, el desmantellament de la peça a peça KK. De moment Plàncton arriba a la caixa forta amb (suposadament) la fórmula secreta, que no quedi res en el KK de peu, i en lloc de la CB, un nou i fresc Krusty Krab està ara. El plàncton es dóna compte de la fórmula no és més que unes vacances a la llista de tasques de la mateixa manera que Don Cranc torna a casa. Cranc va pel carrer i li pega a la vegada-Chum-cub-ara-Krusty-Crustaci de nou al seu lloc normal, deixant de plàncton amb un anell de buit a la sorra. A continuació, arribar a veure l'interior de la Crustaci nou Krusty, que s'ha transformat en un luxós restaurant luxós, amb una decoració exuberant, amb una font d'aigua amb una escultura de Squid sàtir, com en l'aigua, centre d'abocament (a partir de la fundació del BC), objectes reals i adorns de metall, com ara espases en les parets (a partir de les parets del BC), i Bob Esponja jugant al solitari en un ordinador d'alta tecnologia (reconstruït a partir de l'esposa de Plankton), tot a mà de Calamardo. Cranc feliç prens el preu de les empanades de Krabby a $ 25 cada un, perquè coincideixi amb el "ambient millor".

En l'episodi de "vendre", Don Cranc s'ofereix una suma enorme, irresistible de diners per vendre el Krusty Krab. Ell accepta el tracte i es retira, anant a fer tot el que sempre va voler però mai va tenir temps de fer-ho abans. La nova administració, la Companyia Blandy Franchising, transforma el Krusty Krab en "O'Mondays Krabby", un restaurant de franquícia que es produeix en massa empanades de Krabby per la màquina amb una mena de fang gris suau, en comptes d'amor feta a mà, un a la vegada, de manera que Bob Esponja molt trist. Calamardo és igual de miserable, perquè ell ha de fer servir un uniforme ridícul, el somriure de sempre ("servei sincer amb un somriure", cita a través de les dents d'una somriure forçat) i fingir ser agradable o patir la correcció d'actitud per part de Recursos Humans (una bèstia enorme una petita oficina, colpejant la seva mà amb el puny). El restaurant és una paròdia de diverses cadenes de restaurants temàtics diferents, però igualment en la vida real. Krabby O'Mondays té un bar amb pantalles de televisió grans, "tacada tamborets bar de vidre", i un munt de coses extravagants, eclèctica penjats a les parets. Després d'haver aconseguit fer tot el que sempre vaig voler fer en un dia, Don Cranc es converteix en avorrit, deprimit i inquiet, i busca una feina només per mantenir-se ocupat. Ell és contractat en - on més? - Krabby O'Mondays, netejar les taules. Al principi és saciat, però ell comença a molestos amb totes les regles i reglaments, i comença a revoltar i la boca fora. Descobreix el secret dels fangs grisos que s'utilitza per fer les hamburgueses i ho exposa a tots els clients, que finalment prendre consciència del que estan menjant i tots fugen amb horror, mentre que Don Cranc enutjat destrossa el lloc, el fang gris explotant a tot arreu. Blandy diu que el restaurant està en ruïnes i que mai va a aconseguir la seva inversió de tornada, quan Don Cranc passos i els ofereix els seus diners complet per portar el restaurant de les seves mans. Ells accepten i deixen en posta, i Don Cranc, Bob Esponja i Calamardo estan feliços de nou, encara que, Cranc, diu, «en un rampell de fúria demencial, que va poder haver destruït el restaurant, fer fugir a tots els nostres clients, i ens va obligar a declarar-se en fallida perquè em va tornar gairebé cada cèntim que venen aquest munt de mala olor! "

En l'episodi "Krusty Towers", Don Cranc transforma el Krusty Krab en les "Torres Krusty", un jove de 17 pisos de gran alçada hotel (el Krusty Krab real sembla estar en la part superior), per tal d'obtenir millors guanys. Hi ha un vestíbul a la planta baixa amb un ascensor dels hostes i els empleats de l'ascensor, i un servei de reserva per a signar gent dins de les habitacions que es mostren, són bastant luxosament equipades. Don Cranc diu que es va allotjar en un hotel durant les seves vacances on li cobren preus exorbitants per la qual cosa volgués, perquè tenien la política, "mai anem a negar un Convidat Fins i tot la petició més ridícul." S'adopta la mateixa política de les Torres Krusty (que es posa en una placa a la paret darrere del taulell de la reserva) i tot seguit posa Bob Esponja i Calamardo en uniforme i de treball que atenen els clients ... el primer només vol per a un regular Krabby Patty, però el Sr Cranc l'informa que no es pot tenir una empanada, llevat que els controls i pren una habitació, també. Es va sense comprar res, perquè del que estableix ridícul. El següent client és Patrick, que es presenta amb les maletes a la mà (encara que no tenia idea que era un hotel) i està feliç de veure a una habitació. Immediatament comença a fer de tot tipus de peticions absurdes, com la que cobreix les parets de la seva habitació en el formatge, empanades de Krabby demanant ", sense les escorces" (Calamardo es veu obligat a pelar-los amb la mà), i en repetides ocasions les necessitats de la tassa del bany enfonsat, però només demana una vegada Calamardo rep tot el camí de tornada a la planta baixa. Calamardo amb el temps es cansa de peticions extravagants Patricio, sobretot tenint en compte el "ascensor empleat" és en realitat una escala que ha de pujar diverses vegades fins a l'esgotament, de manera que es tanca, a continuació, busca a si mateix com un convidat. En Cranc primer està enutjat, però Calamardo mostra els seus diners i Don Cranc no es pot dir que no. Calamardo després es tracta de demanar tantes coses ridícules que li passi i en funcionament el Sr Cranc irregulars, finalment, demanar la piscina personal piscina coberta. Quan Bob Esponja i Patricio saltar i unir-se a la diversió, les esquerdes "pool", i els 17 pisos s'ensorren, l'anomenat Krusty Towers, enfonsant de nou en l'edat normal d'un pis Krusty Krab d'una sola vegada.

En l'episodi "Driven to Tears", va afegir el Sr Cranc amb cotxe fins al restaurant, perquè hi havia un munt de gent "sobre la marxa d'aquells dies," en especial Patrick, que acabava de sortir de la seva llicència, i va guanyar un nou hot rod boatmobile per ser el client número un milió. La finestra de servei es troba a l'esquerra d'on l'oficina de Don Cranc és típicament vist, i només veiem que acostumar breument en l'episodi un, amb Bob Esponja a contracor per prendre Patricio. Mai ha vist o esmentat de nou en qualsevol altres episodis.

En l'episodi "Don Cranc a la Mode", el restaurant es converteix en una pista de gel coberta, i després d'una piscina, al mateix temps mantenir el seu estatus de restaurant. El plàncton es va tornar el termòstat a la congelació de ficar-se amb el Sr Cranc, però l'èxit va arribar poc després als clients veure Bob Esponja "patinar" en hamburgueses congelades, i volen anar a patinar amb hamburgueses congelades també. Cranc està molt content de fer el doble que abans (una empanada per cada peu, per a cada client), "sense ni tan sols haver de cuinar!" Aquest plàncton fa ràbia, i quan ell no pot suportar més, revela que, en mal estat amb el termòstat, convertint-lo en el sentit contrari, la fosa del gel i tractant d'arruïnar la fortuna Cranc. Però Don Cranc Plàncton trampes en una galleda de gel, i després es torna al Krusty Krab en una piscina pública amb serveis de restaurant, piscines ordres als clients que suren en cambres d'aire, en realitat fregant l'èxit a la cara de Plankton.

En l'episodi "Mermaid Man vs Bob Esponja", Don Cranc arriba a un acord amb el contracte de Mermaid Man i Chico Percebe, convertint el Krusty Krab en superheroi de temàtica i l'ús de la seva aprovació en els anuncis per a promoure públicament el Krusty Krab. El restaurant rep una zona lúdica infantil que inclou un ballpit a la botiga, i que començarà a vendre Kids Meals de Krabby "que vénen amb una figura d'acció de Mermaid Man i Chico Percebe goma d'esborrar. Mermaid Man i Chico Percebe també farà una aparició personal, però Plàncton fet home sirena dir que preferia la Galleda del Chum al Krusty Krab al davant de tot el restaurant.

En l'episodi, "noves excavacions," Bob Esponja cops a la feina un minut tard. Tement que es pot deixar que la seva relliscada de treball, decideix eliminar la possibilitat d'arribar tard una altra vegada, a un suggeriment de Calamardo sarcàstic, literalment, i es mou en el Krusty Krab. Al principi només imita les subtileses de la casa (per dormir en una caixa de cartró per un llit), però al cap de poc s'ha mudat tot l'interior de casa al restaurant, fins a la decoració que pengen de les parets, i viu 24 / 7 (per a alegria de Calamardo). Don Cranc a disgustos primera forma de Bob Esponja es va transformar el restaurant a casa, però tan aviat com Bob Esponja comença el pagament del lloguer, Cranc posa amb ella, i el Krusty Krab es converteix en un híbrid estrany d'un restaurant, es va transformar amb cadascun dels materials de Bob Esponja elements, incloent una llibertat de moviments, llim-final (i bastant juganer) Gary / dispensador de mostassa. No obstant això, una vegada que els efectes personals de Bob Esponja, comencen a afectar als guanys, Don Cranc li dóna una puntada i tots els seus articles de tocador floral a terme, restaurant així el nivell adequat de "homenia" de nou a la Krusty Krab.

En l'episodi, "L'Esponja Krusty", Don Cranc, després de rebre una revisió a través de la televisió de la coneguda "Vieira Gene" crític gastronòmic (la veu de la Generalitat Shalit real) que suggereix que l'explotació del cuiner excel lent per "excés d'esponja és ", va afegir més" esponjositat "al Krusty Krab que va incloure el canvi de nom és" L'Esponja Krusty ", així com l'addició d'un passeig en una esponja amb temes per a nens de tren, amb senders que recorren un circuit pel restaurant (pedalejar per un esgotat Bob Esponja). Tot en el KK rep el tractament d'esponja, d'unes tovallons grogues, atrinxerats en calent "esponjós" i suau "Bobby" Salses, Bob Esponja amb forma de glaçons de gel, i fins i tot un vestit de la mascota de Bob Esponja per a una encara més miserable de Don Calamardo. No obstant això, alguna cosa de groc "empanades esponjós", en realitat empanades de Krabby que va sortir malament, perquè els clients Cranc 'de color groc i taques i cauen malalts, el que porta a Don Cranc de ser arrestat per negligència persones enverinament. No obstant això, fa un tracte amb el jutge Horacio A. Whopper, una "gran fan de Bob Esponja", i es baixa després de donar a llum el jutge de viatges gratuïts en tren sense límit a tot el KK, pedalejant per una molt infeliç Calamardo, encara en el seu vestit de la mascota, i ara sota un fuet.

En l'episodi "Terra Krabby," l'interior del Krusty Krab no es transforma, encara que la part de darrere, més enllà de les escombraries, es torna un camp de joc. És el primer dia d'estiu, i Don Cranc és la planificació de rastellar en la massa. Ell espera que tots els nens, ara fora de l'escola i córrer sense supervisió, passarà els seus drets d'emissió lliurement ", sense cap tipus d'orientació dels pares en absolut", en Krabby menjars per a nens, als que Don Cranc ha alçat amb el gat fins que el preu considerablement. Quan els nens no es mostren, Cranc decideix atraure'ls des del pati on hi ha tots els congregats a una zona de jocs, fins i tot millor, i la pobra excusa d'un parc temàtic "Terra Krabby," és tota pressa juntament utilització de peces d'escombraries perillosa que trenquen des del moment en què qualsevol nen intenta muntar-hi (i alguns fins i tot abans que ningú els toca). Per tal de mantenir als nens sortir, Don Cranc anuncia que "Krabby el Pallasso" es troba en el seu camí, i han d'esperar que en omplir els llibres per pintar / exempcions de responsabilitat.

De la mateixa manera, en l'episodi "Penny Ximple", el Sr Cranc construeix un teatre de tota la pel·lícula - o, la façana d'un, com a mínim (el públic no es mostra res, però davant) - darrere del Krusty Krab, en un intent de Bob Esponja estafar a terme d'una moneda que va trobar a la vorera el dia anterior. El teatre és molt elaborats, buscant, posant l'accent en la broma que Don Cranc gastat molt més d'un cèntim només per construir el que intenta amb Bob Esponja en el primer lloc. El cost per ingrés és un sol cèntim. Bob Esponja encara no té un cèntim en ell, i aviat Calamardo i transeünts diversos s'enutgen amb Cranc, perquè és clar sobre el que la pel·lícula és com, fins que finalment confessa que la "pel·lícula" no és més que un document flip-llibre. Tothom camina iradament de distància, i Don Cranc destrossa el teatre en la frustració, Bob Esponja encara ingènuament sense adonar-se que mai va haver una pel·lícula per veure, per començar. Més tard, en el mateix episodi, Don Cranc transforma l'àrea de descans del Krusty Krab en un saló de banquets, per tal d'intentar aconseguir a Bob Esponja a donar un cèntim a un "necessitat" Don Cranc.