Línia evolutiva de Cleffa

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquesta línia evolutiva de Pokémon inclou Cleffa, Clefairy i Clefable.

Cleffa[modifica | modifica el codi]

Cleffa
Cleffa

Pokédex
Pichu - Cleffa (#173) - Igglybuff

General
Nom japonès ピィ Pii
Etapa Bebè
Evoluciona de Cap
Evoluciona en Clefairy
Biologia
Espècie Forma d'estrella
Tipus 1 Normal
Alçada 0,3 m
Pes kg
Color Rosa

Cleffa és un personatge fictici de la franquícia de videojocs de Pokémon, així com d'altres jocs i productes derivats. És de tipus normal i evoluciona en Clefairy.

Informació general[modifica | modifica el codi]

Cleffa és una menudeta criatura de color rosa que té una mica de forma d'estrela. Bàsicament és un Clefairy menut amb el seu cos rosat i les seues orelles marrons. També té una forma corba a la seua front i una menuda cua, això no obstant, no té les xicotetes ales de les seues evolucions. No hi ha cap diferència entre sexes.

Se sap que els Cleffa es beneficien d'alguna manera per la dansa a la llum de la lluna. També poden obtenir els nutrients de la rosada d'aigua potable.

Els Cleffa se coneixen per ser atrets per les pluges de meteorits. Els albiraments d'aquest Pokémon sempre augmenten durant les pluges de meteorits, i quan apareixen, ballen tota la nit. El seu hàbitat són les regions muntanyenques, on viuen amb les seues formes evolucionades. Especialment al Mont Lluna.

En l'anime[modifica | modifica el codi]

Cleffa primer aparegué en el Pikachu & Pichu com a part de la colla dels Pichu Bros.

En Desig amb Forma d'Estrela (episodi 246 de l'anime), un Cleffa cau d'una nau espacial que pertany al Clefairy cleptòman de Contes Clefairy (episodi 62 de l'anime). Ash i els seus amics han de retornar el Pokémon amb Forma d'Estrela al seu grup abans que l'Equip Rocket i el Club del Misteri Pokémon puguen aconseguir-ho.

Un grapat de Cleffa apareixen en l'episodi Situació tensa amb els Cleffa (episodi 134 d'Advanced Generation). També altre Cleffa apareix en Famolenc per la Bona Vida! (episodi 84 de Diamond & Pearl).

Clefairy[modifica | modifica el codi]

Clefairy
Clefairy

Pokédex
Nidoking - Clefairy (#035) - Clefable

General
Nom japonès ピッピ Pippi
Etapa Bàsic
Evoluciona de Cleffa
Evoluciona en Clefable
Biologia
Espècie Fada
Tipus 1 Normal
Alçada 0,6 m
Pes 7,5 kg
Color Rosa

Clefairy és un personatge fictici de la franquícia de videojocs de Pokémon, així com d'altres jocs i productes derivats. És de tipus normal i evoluciona de Cleffa. Evoluciona en Clefable.

Informació general[modifica | modifica el codi]

Clefairy sembla ser una criatura rosa. Té extremitats curtes i un cos rodó que li dóna un aspecte rabassut. Tenen gran sensibilitat en les seues orelles marrons. També tenen ales petites que semblen inservibles pel vol, però que els permeten botar amb gràcia.

La més coneguda habilitat que tenen els Clefairy és la d'usar Metrònom, un moviment que implica moure els seus dits cap endavant i cap enrere amb la finalitat d'executar qualsevol moviment a l'atzar. Inclús sense Metrònom, els Clefairy són capaços d'aprendre una gran quantitat de moviments bàsics. També poden emmagatzemar la llum de la lluna en les seves ales, cosa que els permet surar en l'aire. És un dels tres Pokémon que poden aprendre Meteor Mash.

Clefable[modifica | modifica el codi]

Clefable
Clefable

Pokédex
Clefairy - Clefable (#036) - Vulpix

General
Nom japonès ピクシー Pikushih
Etapa Etapa 1
Evoluciona de Clefairy
Evoluciona en Cap
Biologia
Espècie Fada
Tipus 1 Normal
Alçada 1,3 m
Pes 40 kg
Color Rosa

Clefable és un personatge fictici de la franquícia de videojocs de Pokémon, així com d'altres jocs i productes derivats. És de tipus normal i evoluciona de Clefairy.

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]