Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Registre de veu a les infotaules de persones

21
Resum per Amadalvarez

Fixada la ubicació del registre de veu sota la signatura de la Infotaula. Es descarta la incorporació d'icones per a xarxes socials, ja que s'havia desaconsellat en una discussió prèvia.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

A la Viquitrobada 2015 algú em va fer esment que li calia posar la reproducció dels registres de veu a la infotaula. Una petició que poc després va coincidir amb un restiling que @Coentor volia fer a Infotaula:Pilotaire. Cercant una ubicació (prop de la signatura, ja que es tracta d'una "marca personal") vaig pensar en millorar la zona de xarxes socials, web, etc. integrant-to tot.

Mireu-vos AQUESTA PROPOSTA i deixeu comentaris (en aquest fil). Totes les icones que apareixen són opcionals i no es mostren si no existeix informació.

El silenci, l'interpretaré com a "positiu" i l'aplicaré com si m'haguéssiu donat 1000 vots positius. Vinga, va. Animeu-vos a opinar sobre temes menys intel·lectuals que els darrers fils sobre geografia i nacionalitats !!.

Coentor (discussiócontribucions)

Silenci positiu (tot i que les icones les veig un poquet excessives).

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Coentor Mira-ho ara que ha canviat !!. Gràcies per participar.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Fins ara no havíem posat mai les xarxes socials, i diria que quan se n'havia parlat hi havia hagut consens a no posar-les. Crec que hauríem de seguir igual.

Els posar el web oficial o personal amb una icona en comptes d'escriure la url no veig que tingui cap avantatge, tampoc, i IMDB com una icona (i tan grossa) només tindria sentit si hi haguessin les altres.

El registre de la veu hauria de quedar més clar què és. Ara s'interpreta que és un arxiu de so, però no se sap de quin so.

Em sap greu ser aixafaguitarres.

Yuanga (discussiócontribucions)

No veig cap icona de registre de veu des del mòbil (versió escriptori). Pel que fa a les icones de les xarxes socials, a mi m'agrada que apareguin.

QuimGil (discussiócontribucions)

Al meu mòbil (Android 6) la icona de registre de veu sí surt, i funciona.

Yuanga (discussiócontribucions)

Al meu no (iOS).

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Pots provar de refrescar la pàgina. Jo des de l'ordinador el primer cop que vaig mirar la pàgina no la veia però el segon sí. Per això sospito que pot ser un problema de refrescar.

Yuanga (discussiócontribucions)

Jo crec que és un problema amb el flash player. La icona de l'audio a la pàgina anglesa de Mick Jagger tampoc no la veig, tot i que en aquest cas apareix un text alternatiu.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
QuimGil (discussiócontribucions)

Penso que el registre de veu s'hauria d'afegir en una caixa apart amb la seva descripció, igual que fem amb fotografies addicionals en articles. La veu d'una persona és una marca personal, però un registre específic de la seva veu no ho és. En l'exemple d'en Mick Jagger pelotaire el missatge és una presentació de la pròpia persona que en teoria queda bé a una infotaula, però en la majoria dels casos només comptarem amb algun fragment de veu de la ràdio etc parlant sobre qualsevol tema. Exemple: w:de:Mick Jagger.

I si realment realment realment cal posar el registre de veu a la infotaula, ho faria al final, en la seva pròpia caixa, amb breu descripció inclosa. Exemple: w:en:Mick Jagger.

No canviaria res en la manera d'especificar la web personal (amb la URL en comptes d'una icona) i coincideixo amb els que pensen que és millor no afegir altres enllaços a xarxes socials.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

A mi també m'agrada més la manera com posen la caixa de veu en anglès i alemany, tot i que el cas alemany és una mica diferent perquè fan servir molt poques infotaules.

Manlleus (discussiócontribucions)

M'agrada la teva proposta de infotaula

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies, @Manlleus, però estem en clara inferioritat. L'enllaç de la discussió aportada pel @Pere prlpz és prou clar. De fet, jo volia endreçar estèticament una cosa que temia que podia créixer, però si prohibim el creixement de dades de xarxes, el problema deixa d'existir. Endreçaré el registre de veu com la WP-EN que, de fet, va ser la primera intenció, tot i que després em vaig engrescar a fer la resta.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Yuanga (discussiócontribucions)

M'agrada! Es pot centrar? A l'ordinador em surt cap a l'esquerra.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Em temo que no. La imatge+text generat per la plantilla:escoltar l'edito centrada, per tant deu ser que té espai a la dreta que no es veu, però ocupa.

Yuanga (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Molt hàbil, @Yuanga !!. Doncs, collonut. Ja està per passar-lo a la infotaula persona. Moltes gràcies a tots per la participació.

Manlleus (discussiócontribucions)

Jo crec que l´estil tan fa ja que són camps que poden anar associats a propietats de wikidata i si hi ha el "label" en català doncs seria afegit al nostre article automàticament.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

M'agrada més, tot i que veig text però no la icona del so. Si hi és però ara jo no la veig, perfecte.