Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Resum per Paucabot
Aquesta petició d'ajuda ja ha estat atesa.
Paputx (discussiócontribucions)
FranSisPac (discussiócontribucions)

Efectivament, queda una mica "fora de lloc". Diria que això té alguna cosa a veure amb una discussió, que ara no trobo, sobre símbols a les infotaules, com ara el dels Premi Creu de Sant Jordi. Algú ens hi pot "reconduir"? (això del Flow!)

Medol (discussiócontribucions)

És que ja apareix a la infotaula persona que té un nobel, no hi trobo massa utilitat a la plantilla nobel. La trobo innecessària.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Efectivament, com diu @Medol han perdut una mica de sentit. En un moment determinat vaig provar (i alguna quedarà) a posar-ho a la capçalera, tal i com tenim moltes "creus de Sant Jordi", però aquesta pràctica es va desaconsellar tal com diu @FranSisPac. Tot i que el tema de les icones està pendent de tancar, sobre aquest punt hi havia unanimitat; jo me les aniria carregant a mida que les trobem.

Papapep (discussiócontribucions)

Segrestant, només una mica, el fil, ahir em vaig adonar que hi ha articles de lluitadors que tenen també dues infotaules, la de lluitador i la de persona, i em va sobtar. També es podrien incloure en aquesta mateixa casuística d'haver-los d'anar deixant només amb la de persona?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Papapep Quan es va fer la primera versió d'infotaula persona, es van quedar fora els esportistes perquè tenien una colla de plantilles molt especialitzades i els vaig deixar per una segona fase. Ara, a estones lliures, estic fent la segona versió que inclourà tothom i, efectivament, només caldrà una infotaula.

Com he comentat en altres ocasions, no paga la pena millorar les actuals infotaules que quedaran anul·lades d'aquí uns mesos. És com empastar-li les càries a un cadàver. Recomano centrar els esforços en millorar el contingut de Wikidata d'aquestes persones per tal que, quan engeguem la nova infotaula trobi contingut de qualitat i funcionin sense posar-li paràmetres manuals.

Paucabot (discussiócontribucions)

Podries posar un exemple?

Townie (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Jo llevaria la infotaula manual. Si es pot, estaria bé migrar les dades que no són a l'automàtica a WD.

Paputx (discussiócontribucions)

Tots els premiats amb un Nobel tenen l'ítem a wikidata (demà miro els de la pau). Algú sap com mirar amb petscan si l'ítem premi Nobel té la data escrita a wikidata?

Una opció seria que aparegués també la data a la infotaula.

Llastima que ha vegades el premi Nobel quedi camuflat entre d'altres premis.

Paucabot (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)