Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Tots sabem que el nostre primer article fou Àbac (17 de març de 2001, 15:29). Segurament els següents articles en antiguitat són, en aquest ordre, Abadia, Abadessa, Adagi, Adam, Addicció i Addicte, tots ells creats el mateix dia. Ara bé, hi ha manera de saber-ho del cert? Com podem saber quins foren, després d'aquests els següents articles en ser creats?

He provat diverses estratègies. Veure les contribucions dels usuaris més antics (però no sé trobar quins usuaris es van crear després del Cdani, i la llista d'usuaris no porta data pels més antics), veure les pàgines noves (però només cobreix l'últim mes), consultar Especial:Registre (però no té dades antigues sobre pàgines noves o usuaris nous)... En resum, la meva recerca no ha aconseguit trobar res de res.

Algú sap com trobar-ho, s'anima a ajudar-me o, com a mínim, em proposa alguna idea per seguir investigant? Gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)

Pots veure Viquipèdia:Versió 2001, una reconstrucció de les primeres edicions i del primer programari. Les notes tècniques expliquen els problemes de la reconstrucció. En especial Viquipèdia:Versió 2001/Notes, a RecentChanges, diu d'on s'ha tret, de web.archive entre altres.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Una manera de trobar els següents articles a ser creat és consultar l'historial de totes les pàgines i/o les contribucions de tots els usuaris. Amb bot hauria de ser possible.

Vriullop (discussiócontribucions)

No del tot, allà està explicat. Amb la migració a Mediawiki es van perdre edicions. Navegant per la versió 2001 tots els enllaços vermells eren pàgines que existien i que no s'han pogut recuperar. Ni de l'historial ni del registre d'esborrats ni de webarchive.

Resposta a «Els articles més antics»