Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Crec que després d'aquesta referència, l'article Doctrina Junqueras no té prou entitat o validesa com per seguir com a article propi. En tot cas, es podria reanomenar a Cas sobre la immunitat europarlamentària d'Oriol Junqueras i Vies o escurçar-ho significativament a una secció de la seva biografia.

Però des d'un punt de vista temporal i d'adequació enciclopèdica, tinc dubtes sobre com encabir-lo al projecte tal i com està ara que es redueix a una notícia i perd la trascendència que havia adquirit com a cas únic.

KRLS (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

He cregut convenient moure’l aquí perquè podria afectar altres articles de la temàtica. Be bold i mou-la a la discussió, si ho veus més adient, per poder seguir amb el fons de la qüestió.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Que passarà quan dins de 5 anys algú trobi en un text "Doctrina Junqueras" i vulgui saber a que fa referència?

D'acord en ajustar text i, òbviament, explicar com ha decaigut, però no a canviar-li el nom o eliminar-lo. També tenim article de l'1 O, i tampoc es va poder aplicar el resultat, oi?.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

D'acord en mantenir l'article, però potser amb un canvi de nom i amb la denominació "Doctrina Junqueras" a la introducció i com a redirecció.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

El context és que es tracta d'un procidement judicial d'un biografiat que adquiria rellevància enciclopèdica com a article separat per la seva trascendència jurídica i haver-se convertit en cas d'estudi. Per aquesta situació, s'havien emprat fonts de context temporalment immediat.

En el moment que deixa de ser-ho per convertir-se en un afer judicial personal comú, el qual podria ser replicable en moltes altres persones, crec que el més convenient és una secció divulgativa, més resumida i contextualitzada amb prou distància temporal i enciclopèdica a la seva biografia.

Al cap i a la fi és una biografia molt trascendent que no sempre està ben actualitzada, per tant en proposo la fusió per optimitzar l'actualització de contingut. L'article de la persona no enllaça i amb prou feines ni menciona la "Doctrina", per tant se'm fa molt difícil mantenir-los separats segons els criteris de fusió. Mentre no es resol del tot, hi he deixat la plantilla en ambdós entrades i vinculat ambdues discussions aquí.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

D'acord, ara he llegit la referència. Havia suposat que l'article Doctrina Junqueras estava actualitzat, i llegint-lo hi veia prou entitat. Si, en resum, la introducció actual de l'article és falsa, aleshores d'acord amb la fusió i redirecció a l'article Oriol Junqueras i Vies. Crec però que el que ja podem fer, abans de consensuar la fusió, és editar l'article Doctrina Junqueras perquè expliqui la realitat de l'assumpte.

KajenCAT (discussiócontribucions)

He vist per casualitat aquest debat fent neteja d'articles d'actualitat. En contra de la fusió, és lo suficientment important com perquè tingui article propi. Això sí, caldria enllaçar-lo al seu article.

Resposta a «Doctrina Junqueras»