Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Referències al seu lloc

6
Resum per Mercè Piqueras

Resolt. Cal posar-hi la plantilla corresponent; si no, les referències surten al final.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Quan, en un article que no té referències, en creo l'apartat corresponent i vaig afegint-hi referències, en publicar-ho sempre surten al final de tot de l'article, just abans del requadre de les categories i les he de posar manualment al seu lloc. Això no em passa, però, quan faig un article nou, posant-hi les referències al mateix temps que l'escric. Com podria evitar que em passés?

Beusson (discussiócontribucions)

Si he entès bé la teva pregunta, has de posar la plantilla {{referències}} al lloc que ha d'anar (normalment, per sobre dels enllaços externs). Espero haver-te contestat correctament. Bon Any 2022!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

La llista de referències surten on hi hagi la plantilla {{referències}}, i si no és enlloc surten al final.

Editant amb l'editor de codi, hi ha un botó sota la caixa d'edicions per afegir-la, o es pot posar manualment. Amb l'editor visual no sé dir-te com es posa, perquè jo si faig servir l'editor visual canvio al de codi per afegir la plantilla.

Alzinous (discussiócontribucions)

Si ho prefereixes també ho pots fer amb l'editor visual. Just a sota del títol de secció "Referències" has d'inserir la plantilla corresponent, clicant el botó 'Insereix', seleccionant 'Plantilla' i escrivint en el camp de formulari la paraula 'Referències'.

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Resposta a «Referències al seu lloc»