Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Proposta estètica a Infotaula competició esportiva

20
Amadalvarez (discussiócontribucions)

L'amic @Cataleirxs demana que als articles de "lliga/campionat/etc." s'afegeixi un enllaç cap a l'article de la temporada en curs. Estic mirant com fer-ho perquè no hi ha cap propietat específica.

Però la pregunta que us trasllado és "com voleu que surti?". Passo 4 modalitats:

Versió ESwiki: a la capçalera.

Versió ENwiki: al peu, com un text simple.

Versió FRwiki: al peu, amb un requadre

Versió RUwiki: similar a FRwiki amb un requadre mes senzill

Altre que us sembli millor, o una combinació de les anteriors.

Gràcies

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona idea, @Cataleirxs. A mi la versió en rus és la que més m'agrada. En molts casos serà un enllaç vermell, per tant és bo que qui hi aparegui amb certa distinció dins la infotaula, però no de manera prioritària a dalt de tot.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Bon dia a tots. A mi em sembla millor que tingui un requadre propi i que surti al peu.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Rusa o francesa.

Quelet (discussiócontribucions)

Més aviat la versió russa, però la francesa també.

Quetz72 (discussiócontribucions)

En la mateixa línia que els comentaris anteriors, al peu en tot cas (sinó es pot malinterpretar i fer entendre que som a l'article que no toca), francesa o russa indistintament.

Mcsmp (discussiócontribucions)

Jo és que estic molt acostumat a la d'enwiki i és la que més m'agrada, però si no la russa és la que m'agrada més (més que la francesa).

Jordiff (discussiócontribucions)

També em decanto que estigui al peu, millor la russa que la francesa.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

També crec que millor al peu de la infotaula. En ordre la que més m'agrada a la que menys: francesa, russa, anglesa, castellana.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

No veig gaire sentit a mantenir el globus, quan hi ha moltes competicions de caràcter continental o nacional; ni al rellotge, quan acostumen a ser períodes anuals. Per tant, proposo alternatives (totes són SVG):

Quetz72 (discussiócontribucions)

Ja trobo prou bé la icona menys estrident que la de color anterior i ve a indicar el mateix. El que no m'acaba de convèncer és un calendari com a icona, que no necessàriament indica 'actualitat', més aviat 'cronologia' o 'seqüència', i en tot cas no en color, millor passar-ho a B/N. Seria una icona més adient per l'apartat en general de cronologia i esdeveniments significatius, però no sé si tant per temporada actual.

Quetz72 (discussiócontribucions)

Magnífic @Amadalvarez!!! Molt bona feina! Ho he aplica a Superlliga europea de rugbi a 13, però com que la temporada va acabar el passat octubre, la taula ho filtra i no hi apareix (si es canvia la data a WD apareix). Suposo que ja és correcte fer-ho així perquè sinó pot aparèixer com a 'temporada actual' la darrera que s'actualitzés a WD de potser fa 5 anys. Em pregunto però si pot interessar conèixer la 'darrera temporada', o això ja seria filar massa prim?! ;-) (bé, tot i que segurament tocaria posar a temporada actual la 2024 que comença el març que ja té article a l'enwiki i entrada a WD en tot cas, no?)

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Quetz72 (discussiócontribucions)

A l'OK Lliga també ho tindríem ja (bé, difícilment tindrem article de la temporada, però això ja és el que dèiem). Aquí però tornarà a passar el mateix: la lliga acaba el 30-4-2024 (tot i que he posat 31-5-2024), el dia 1 de maig ja es deixarà de veure. No dic que no estigui bé, només m'ho pregunto i no tinc clara la resposta.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No perdis l'esperança de tenir article de temporada. El @Cataleirxs va saber esperar i ho va aconseguir. Potser tenint aquest reclam surten voluntaris a enriquir el món de l'OK.

Sobre les dates: com que la data de finalització no es mostra, podeu ser rigorosos i fer que deixi de sortir el dia exacte que acaba la lliga, o estirar tot el que vulgueu fins que no comenci (o ja se'n parli) de la següent temporada. La intenció de la data és evitar que una manca d'actualització d'aquesta dada produeixi informacions anacròniques.

Sobre "conèixer la darrera temporada" entenc que et refereixes als campionats/curses discontinuats, com el cas de Trial_de_Sant_Llorenç. En aquest cas, es va optar per indicar quin va ser l'any de la darrera edició al costat del "nombre d'edicions" que s'informa a la P2670. A diferència del nostre cas de "temporada actual", aquest no requereix manteniment, ja que la competició ha deixat de realitzar-se i per això es mostra com un complement.

Era això ?

Quetz72 (discussiócontribucions)

De fet era no era això però sí que ho has vingut a contestar, posar per data de finalització p.e. l'inici de la temporada següent (o de fet data aproximada, sovint no se sap exacta fins un parell de mesos abans). Tot i així em pregunto si, en ser a WD, pot esborrar la propietat algú si veu que és incorrecte (i més fàcil que ho tindrà perquè normalment miro sempre de posar les referències a WD també). Caldrà anar-ho seguint a veure què fan.

Quetz72 (discussiócontribucions)

En casos com es veu a Primera divisió espanyola de futbol, apareix el problema que hi pot haver altres valors WD a esdeveniment significatiu/temporada actual que faci que aparegui duplicat.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Oops !. S'havia quedat una de els proves que havia fet. Ja surt bé.

Gràcies

Resposta a «Proposta estètica a Infotaula competició esportiva»