Usuari Discussió:Kieziuku/arxiu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Juny del 2006[modifica]

Wikipèdia:Benvinguda?[modifica]

Quin és el propòsit de Wiquipèdia:Benvinguda? A més, el nom és incorrecte ja que hauria de ser Viquipèdia. --VRiullop (parlem-ne) 16:08, 24 jun 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat de la pàgina FR3Q RADIO[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «FR3Q RADIO», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Manu bcn 13:48, 25 jun 2006 (UTC)

Per raons tècniques he substituït plantilla {{esborrar3}} pel seu contingut. –Pasqual · bústia 10:49, 4 oct 2006 (UTC)

Juliol del 2006[modifica]

Llibre d'estil[modifica]

El llibre d'estil és aquí. El castellà és una llengua diferent que el català i fa servir els pronoms personals de diferent manera que en el català. Per ells el "vós" només és un pronom medieval i d'Argentina i altres pocs països. En canvi en català és un pronom molt viu en els escrits. Si t'hi fixes, en castellà poden escriure amb infinitius "no fumar" "no pisar el césped", "empujar la puerta". En català això sona a "parlar d'indis" i no és correcte. L'infinitiu no té funció imperativa. Quan un text dóna consells/ordres a una persona sol fer-ho de vós "No fumeu", "no trepitgeu l'herba", "empenyeu la porta". Segur que has vist cartells amb textos així. A més veuràs que el llibre d'estil mana que quan sigui l'"usuari" qui parli a l'ordinador llavors farà servir el tu en imperatiu. Per això en els cartells hi diu "edita" o "reanomena". Si fas servir el "tu" per a què el text es dirigeixi a la persona tenint en compte quin és el context en què la norma és escriure de vós (veus que a dalt posa "les votres donacions"?) pots crear certa confusió passatgera. Llull · (vostè dirà) 13:50, 21 jul 2006 (UTC)

Una altra cosa: la plana que has creat sobre "records", crec que hauria de ser sobre "rècords" ! ja he reanomenat aquesta pagina, pero hauries de comprovar els enllassos des d'altres pagines. Xevi 20:58, 21 jul 2006 (UTC)
Els enllassos des d'altres pagines funcionen pq encara hi ha una redireccio de "records" a "rècords", pero cal fer servir l'ortografia correcta ! Mira't aixo: [1] Obviament, tb caldria que revisessis l'ortografia en general, no nomes dels enllassos ! Xevi 21:24, 21 jul 2006 (UTC)

Sou un viquiadicte?[modifica]

Per exemple:

  • 226 i 76. una mica?
  • 181. esbós?
  • 180. link? també està en altres preguntes
  • 155 i següent. Laptop?
  • 144. bibliotecari?
  • 136. embriac? què és això?
  • 113. newbie?
  • 85. una mica nou? no ho entenc
  • 74. què és una viquiremera?

També hi ha que ja havia corregit i també se m'escaparà alguna altra. Et recomane que traduïsques amb el "Salt", ixen les paraules i expressions de doble significat, hi ha diccionari i sinònims i pots traduir un article del castellà en dos minuts o menys. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 10:50, 22 jul 2006 (UTC)

Pots trobar el Salt3 ací. Una vegada instal·lat has de canviar la configuració i posar l'opció (2) a tot (o a quasi tot) a Ferramentes -> Opcions de Configuració -> Ortografia i morfosintaxi, per tal de que les traduccions siguen més estàndard i menys dialectals. Per cert. Perquè has tret el missatge de benvinguda dient que és vandalisme? Ho faig amb la més bona intenció perquè hi ha enllaços interessants i damunt dius vandalisme. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 14:54, 23 jul 2006 (UTC)

Bot?[modifica]

El teu bot és un bot de Viquipèdia, o és un bot per usuaris del teléfon que volen visitar Viquipèdia? Dit d'una altra manera: t'he de posar enlloc la marca de bot? Plàcid Pérez Bru 17:39, 28 jul 2006 (UTC)

Si has d'editar la Viquipèdia amb un programa informàtic que generi de forma automàtica i autònoma arxius de la Viquipèdia, o que modifiqui els que ja existeixen, ho has de fer amb un nom d'usuari marcat com a “bot”. Si el teu programa corre als telèfons mòbils no fa falta complir cap requisit especial amb Viquipèdia.Plàcid Pérez Bru 08:39, 29 jul 2006 (UTC)
Post Data: Si el teu bot no permet editar els articles, cosa que pareix que diu el que has posat a la plana de discussió de bots, no cal que vagi marcat com a bot. Perdona, el que em passa a mi és que no entenc ben bé el que vols fer. Si us plau, quan ho facis em prodries dir el que has fet i ho miraria a veure com va? Plàcid Pérez Bru 08:45, 29 jul 2006 (UTC)

Respostes[modifica]

T'he contestat a la discussió de l'article PAP el que volies saber.

Agost del 2006[modifica]

Estadístiques[modifica]

Daixò... gràcies, ja ho sabia, però em sembla que prefereixo seguir tenint la pàgina d'usuari que em vaig fer jo. Llull · (vostè dirà) 14:26, 1 ag 2006 (UTC)

Zyxwvut-Bot[modifica]

Merci pour ta traduction en catalan de la demande de statut de bot pour le compte Zyxwvut-Bot. smiley Hégésippe | ±Θ± 08:51, 12 ag 2006 (UTC)

Viquipèdia Parlada[modifica]

No cal que em digues res. Només amb les ganes i amb un micròfon ja hi ha prou. hehehe El vaig fer però no puc encarregar-me d'ell, ja que no tinc temps per a posar-me a enregistrar articles i tampoc tinc moltes ganes de posar-me a enregistrar-me a mi mateix. Quan el vaig començar, em vaig posar a enregistrar articles curts però qualsevol error que hi veia havia de tornar a començar (sóc massa meticulós) i al final em vaig cansar només amb el primer article, què hi farem. Bé, moltíssimes gràcies per interessar-t'hi. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:41, 15 ag 2006 (UTC)

Pàgina d'usuari[modifica]

El que li passava és que les tres taules actuaven coma independents, el que he fet es posar-ho tot dins d'una taula que englobaren les tres per a formar una barrera amb l'escrit de baix i ja està. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 12:59, 20 ag 2006 (UTC)

Bloqueig plana d'usuari[modifica]

He bloquejat la teva plana d'usuari (la plana de discussió no està protegida), com has demanat. Plàcid Pérez Bru 15:44, 25 ag 2006 (UTC)

Setembre de 2006[modifica]

fletxeta a l'enllaç[modifica]

S'hi ha d'escriure el codi següent:

<span class=plainlinks>[http://... blablabla]</span>

.--SMP (missatges) 09:58, 1 set 2006 (UTC)

No sé per què, però en comptes dels símbols <, > i & et surten els seus codis HTML (< > i &), prova de tornar-ho a esriure bé. SI no et funciona fes el que faig jo, que és el següent:
Copio tot el codi en una pàgina del meu subespai d'usuari (Usuari:SMP/signatura) i a les preferències hi escric {{subst:Usuari:SMP/signatura}}.--SMP (missatges) 15:11, 3 set 2006 (UTC)

Veig que t'uneixes al "club" dels usuaris de l'AWB, per si t'interessa l'Xtv té una plana dels codis de substitució per a errors lèxics i ortogràfics comuns (Viquipèdia:AutoWikiBrowser/Typos). Per altra banda, m'agradaria saber per què demanes la marca de bot. La majoria d'aquests canvis necessiten ser controlats per l'usuari i no cal tenir la flag.--SMP (d·+) 12:48, 26 set 2006 (UTC)

Aleshores has de tenir molt en compte que no pots compatibilitzar la funció amb substitucions de tipus ortogràfic.--SMP (d·+) 14:21, 26 set 2006 (UTC)

En Llull[modifica]

En llull es dedica unicament als articles, no sembla que li agrade això del manteniment, ja li ho han proposat un fum de vegades.

A més és absent des de fa un més, com li he deixat a la seua discussió, el dos d'octubre li col·loque la plantilla d'{{usuari inactiu}}. –Pasqual · bústia 09:15, 30 set 2006 (UTC)

Llull[modifica]

Company,

En Llull ha expressat repetides vegades que no vol ser administrador.

Vilallonga · (digui digui) 09:21, 30 set 2006 (UTC)

Octubre de 2006[modifica]

Hi ha una nova pàgina dins el departament de Viquihumor.--SMP (d·+) 12:20, 3 oct 2006 (UTC)

Error en l'assignació de bot[modifica]

Hola. No sé si t'has adonat que per error el teu bot Albertbot s'ha marcat com a buròcrata. Per solucionar-ho només ho pot fer un steward de meta. El més fàcil és que ho demanis tu mateix a m:Requests for permissions#Removal of access aportant com a justificació que tú ets l'usuari del bot ca:User:Albertbot, el registre de drets d'usuari [2] i el reconeixement de l'error [3]. Perdona les molèsties, però és millor solucionar-ho el més aviat possible, i en Plàcid Pérez Bru es troba inactiu. VRiullop (parlem-ne) 16:37, 3 oct 2006 (UTC)

Oblida el que he dit. Ja està solucionat. Per cert, ja tens el bot Especial:Listusers/bot. VRiullop (parlem-ne) 16:54, 3 oct 2006 (UTC)
Com que en Vicenç no hi és, et conteste jo. En Plàcid va errar a l'hora d'ajudicar-te la marca de bot, potser es disposava a distingir al Martorell i al Joanjoc com a buròcrates i es va fer un embolic, no ho sabem pas bé. L'inconvenient d'eixe tipus d'error és que el propi buròcrata no ho pot revertir i s'havia de presentar una sol·licitud formal als de Meta, però una consulta, informal, que li vaig fer a un admin d'allà va ser suficient per que ho vera un steward de torn i reaccionara de seguida.
El fet és que va ser buròcrata per un temps molt breu i entre tots ho varem solucionar en un tres i no res.
Pel que respecta al teu bot, endavant, l'steward va canviar les teues marques d'administrador i buròcrata per la de bot, bé la del teu compte d'Albertbot, pots veure-ho a m:Special:Log, més exactament al log en qüestió. –Pasqual · bústia 07:57, 4 oct 2006 (UTC)

Viquiestris[modifica]

És que no ho fica. Els Viquiestris són experimentals, encara no estan del tot a punt. Però, quant més gent els tinga més crítiques rebré i més prompte prompte trobarem la manera d'anostrar-los. T'agrairia que em digueres tot el que se t'acudisca per millorar-los i si hi ha alguna funció que no està en ús, o no està adaptada, i a ser possible, quina solució li donaries. De moment quant als botons, estan més o menys clares les funcions fins al de categoritzar.

M'hauries de dir quin navegador gastes. –Pasqual · bústia 22:58, 4 oct 2006 (UTC)

FireFox, llavors, en principi, no tindràs cap problema. T'ho deixaré a la pàgina de discussió del teu monobook. Potser que trigue una mica... –Pasqual · bústia 14:03, 5 oct 2006 (UTC)
Ja ho tens, copia tal qual et text predeterminat (en blau). –Pasqual · bústia 16:10, 5 oct 2006 (UTC)
La benvinguda no, però l'estat?
Per a la pàgina d'usuari crec que queda molt bé la plantilla {{Estat d'usuari}}, tu mateix.
Ah, ahir tenia una mica de pressa, et conteste a unes cosetes, ¿tedioses?
Jo ja saber Albertbot ser bot teu. fa l'ullet
No et vaig deixar la forma de instal·lar-te els Viquiestris abans de conèixer el teu navegador per que depenent de quin és hauria de ser una cosa o altra. fa l'ullet
Això és tot amb una dosi de simpatia, no vull que malinterpretes les meues paraules.
–Pasqual · bústia 07:51, 6 oct 2006 (UTC)
Ho tindré en compte, crec que escomençaré a redactar unes notes en eixe aspecte, perquè ja m'estan arribant moltes suggerències, consells, i comentaris... –Pasqual · bústia 11:09, 8 oct 2006 (UTC)


Proposta d'esborrat de la pàgina Plantilla:Manga[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «Plantilla:Manga», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Manu bcn 09:23, 7 oct 2006 (UTC)

Usuari[modifica]

Hola Albert. Sóc l'Usuari:Nil Monsó Ramon, voldria saber per que el passat 4 d'Octubre hem vas treure l'arroba de la meva adreça de correu electrònic que tinc a la pàgina d'usuari. Gràcies --Nil M.R. 21:05, 10 oct 2006 (UTC)

Hola de Nou[modifica]

Hola Albert. Et dono gràcies per el consell i per la correcció. --Nil M.R. 18:35, 11 oct 2006 (UTC)

La teva signatura[modifica]

No pot contenir una plantilla. Llegeix en:Wikipedia:Signature#Transclusion/template.--SMP (d·+) 12:44, 16 oct 2006 (UTC)

La foto[modifica]

El codi és:

<div style="position: fixed; right:5px; bottom:5px; display:block; height:220px; width:145px;
bgcolor:transparent;">
<center>[[Imatge:nom_fitxer.extensió_fitxer|115px|thumb|text]]</center>
</div>
</nowiki>

Després seguisc... –Pasqual · bústia 08:31, 21 oct 2006 (UTC)

Administrador de Viquinotícies[modifica]

Hola Albert, sent molt no estar més pendent de Viquinotícies estic desbordant-me un poc entre l'adaptació a les classes i en què torne a casa tard de la universitat. Amb allò de l'administració de Viquinotícies com volies, et faré administrador, ja que quasi ets l'únic que va per la plana de Viquinotícies i ets constant. Ara em connecte a Viquinotícies i et faig. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 22:47, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

Novembre de 2006[modifica]

Categorització[modifica]

Hola Albertsab,

Veig que has estat fent feina categoritzant articles que no tenien categoria. Bona feina! Només dues petites coses:

  1. Sempre has d'assignar la categoria més específica que puguis. Millor Categoria:Jugadors de bàsquet que la Categoria:Bàsquet. Ah, i és clar, millor Categoria:Jugadors de bàsquet estatunidencs que Categoria:Jugadors de bàsquet.
  2. Recorda: Per tal de que, en una categoria, els articles de personatges quedin ordenats pel cognom i no pel nom, es pot usar un paràmetre addicional quan indicam la categoria. Exemple: [[Categoria:Escriptors mallorquins|Alomar i Villalonga, Gabriel]].

Pau Cabot · Discussió 11:23, 5 nov 2006 (CET)[respon]

Tema de la llicència de la imatge...[modifica]

...solucionat ;) Imatge:Localització de Bissaürri.png

ebrenc sí? 09:55, 11 nov 2006 (CET)[respon]

Status changer not found[modifica]

He vist els teus canvis recents i has pogut modificar el teu estat. Què ja s'ha solucionat? Si és que sí, saps què era?

A mi en principi no m'apareixen si no és quan estic en mode d'edició, o als canvis recents. No he descobert encara perquè, deu ser el meu monobook.css, però no he tingut temps de revisar-lo. Com que ningú mai m'havia comentat res donava per suposat que es tractava d'un error que només m'ocurria a mi com que té una solució ràpida, no em molestava gens, encara que acabaré inspeccionant-lo més detingudament.

Si l'error persisteix digues alguna cosa. –Pasqual · bústia 17:02, 11 nov 2006 (CET)[respon]

Quickedit[modifica]

Pues lamentablemente no he conseguido hacer funcionar el quickedit en esta wiki, a pesar de la versión original de de:User:ASM. Saludos --Axxgreazz 19:02, 12 nov 2006 (CET)[respon]

No t'escalfis amb els vàndals[modifica]

Ho dic per Usuari Discussió:88.3.161.206. Millor fes servir una plantilla, com {{subst:proves}}, que és ideal perquè en el fons és com un despreci per a ell que qualifiquem de "proves" els seus vandalismes.--SMP·d·+ 18:01, 15 nov 2006 (CET)[respon]

Sobre el comentari que fas a Usuari:213.176.161.200, només dir-te que tranquil que potser te les hauries de veure amb un profesor [4]. --VRiullop (parlem-ne) 18:49, 23 nov 2006 (CET)[respon]

Moltes gràcies! hahaha --SMP·d·+ 16:39, 30 nov 2006 (CET)[respon]

Proposta per la metacaixa[modifica]

Bona idea :-) --Joanjoc (discussió) 21:14, 29 nov 2006 (CET)[respon]

Desembre de 2006[modifica]

Nota de premsa[modifica]

He posat els enllaços com a externs perquè la nota de premsa és un text que s'acostuma a enviar per correu electrònic, i on per tant, no funcionen els interns.--SMP·d·+ 17:29, 3 des 2006 (CET)[respon]

Errors als Viquiestris[modifica]

Ara estic una mica saturat de feina, però ja m'ho mire. –Pasqual · bústia 17:13, 4 des 2006 (CET)[respon]

AJJRR[modifica]

Albertsab, a l'article de Reus hi ha una vintena d'enllaços d'altres entitats explicant el que són. Perquè no les esborres també? (en broma, naturalment)

Viquiprojecte de música clàssica i Portal musical[modifica]

Abans de res, perdona que et molestem amb aquest missatge que no ens has demanat.

Per si no ho sabies a la Viquipèdia hem començat un nou Viquiprojecte, aquesta vegada sobre Música clàssica. Pel que hem vist al teu perfil d'usuari tens coneixements o estàs interessat en la música, així que creiem que potser t'interessa saber això que et comentem.

Al mateix temps hem encetat la ordenació del articles i material existent a la viqui en català a través d'un portal de música, obert a tothom i a tot el relacionat amb la música. Aquí esperem mantenir "net i polit" el que existeix a la viquipèdia referent a la música. Si creus que aquesta és una iniciativa interessant ajuda'ns a créixer col·laborant-hi. Pots fer-ho de moltes maneres: a les pàgines de discussió, editant els articles, com a participant regular, o com vulguis. Esperem que aquest missatge no t'hagi semblat una molèstia (si és així, si us plau, digue'ns-ho i ho tindrem en compte pel futur) i t'hagi servit alhora per conéixer una mica més la viquipèdia i els projectes que s'hi fan.

Moltes gràcies i fins una altra!

Plantilla Pestañas en Wikipedia en español[modifica]

Hola Albert. Te quería preguntar que finalidad tiene [5], no veo su objetivo claro y encima está sin uso. Un saludo. Boja

Inocent[modifica]

Ei Albertsab! Tal com he dit al Pasqual hem de colar alguna inocentada a n:. Què fem, seguim la broma de la viquipèdia de pagament, o ens inventem quelcom de nou?--SMP·d·+ 12:06, 28 des 2006 (CET)[respon]

Gener de 2007[modifica]

Quin serà l'article 50.000?[modifica]

Com que ets l'"organitzador", com si diguéssim de la Viquiloto et vull comunicar que he creat el concurs Viquipèdia:Apostes/Quin serà l'article 50.000?, potser t'interessarà.--Aljullu (+) 10:13, 2 gen 2007 (CET)[respon]

Esborrar la pàgina Semenéska[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina Semenéska a sigut modificada ja que deieu que era autobiografica, ara s'ha limitat a contar la historia del grup i qui el composa.

Salut i espere que siga acceptat l'article

Link erroni...[modifica]

Missatge per als que utilitzeu Internet Explorer. Molt recomenat.

està malament, ja que és: http://www.danielclemente.com/popup/navega.htm

XD

El test de viquiaddicció[modifica]

M'he mirat una mica el test de addicció i hi he afegit la pregunta 226 i també he augmentat els requeriments de les immediatament anteriors. Per altra banda, no acabo d'entendre la puntuació de els 235, 230, 231.--SMP​·d​·+ 11:58, 18 gen 2007 (CET)[respon]

Escuts[modifica]

Els he fet amb l'Inkscape ajudant-me en alguns casos d'altres imatges que ja eren al Commons. En alguna ocasió he fet una trampeta amb un conversor de PDF a SVG, amb el qual he obtingut una imatge vectorial de què també m'he ajudat. Salutacions. → ebrenc sí? 23:41, 22 gen 2007 (CET)[respon]

Conversió PDF > SVG[modifica]

Suposo que ja deus tenir l'Inkscape en català. Pel que fa al conversor, baixa-te'l aquí. És una versió beta, i quan t'hi enfrontis t'aniran bé aquests consells per dominar-ho a la primera:

Com passar fitxers de PDF a SVG (...i no morir en l'intent)

  1. Arrastra el fitxer PDF a l'icona del programa, te'n farà la conversió.
  2. Després busca el resultat SVG per l'ordinador , que ves-a-saber on te l'ha deixat.
  3. Un cop l'hagis trobat, obre'l amb l'Inkscape.
  4. Allà dins, desagrupa la imatge i copia'n aquella part que t'interessi en un fitxer nou (amb això hauràs eliminat, també, una imatge del conversor pdf2svg que et recorda que has fet anar una versió beta i ho estàs fent d'estrangis).
  5. Quan finalment hagis copiat la part que t'interessa a una finestra nova de l'Inkscape, selecciona-la, vés a "Fitxer" > "Propietats del document", i allà prem "Ajusta la pàgina a la selecció" (encara que a vegades una mica de blanc extra pels costats no va pas malament).
  6. Amplia-la amb la lupa per comprovar que tot està correctament i guarda-ho.
  7. Jo et recomano que a partir d'aquí t'ho curris una mica i acabis de perfeccionar la imatge, perquè si t'ajustes tan sols al procés anterior, possiblement estàs fregant la il·legalitat quan declares que la imatge l'has fet tu. Acaba-li de donar el teu toc personal i "pofessionà". (Recorda només que l'SVG de l'Inkscape se suposa que queda més currat que l'SVG simple, però bé, ja aniràs descobrint com va tot).

Espero que vagi de p*** mare. → ebrenc sí? 13:33, 23 gen 2007 (CET)[respon]

gràcies[modifica]

per contestar un dubte meu aquest matí. També m'agradaria saber com es contesta a els tauells amb aquell quadradet groc tal com m'has fet tu. I ja posats, que es un troll? som sels alimenta i perque cal no fer-ho?

i com ho faig perqué aparegui el recuadre groc? --Rogespierre 15:50, 24 gen 2007 (CET)[respon]

Reversions[modifica]

Ja he vist que estàs revertint, jo acabe d'avisar al Vriullop! A la cargaaaa! ;) –Pasqual · bústia 17:35, 30 gen 2007 (CET)[respon]

Febrer de 2007[modifica]

Dominis d'Internet[modifica]

No serà senzill (suposaria dues passades per article) però m'hi puc posar, ja que també cal canviar el nom de la categoria que és actualment incorrecte.--SMP​·d​·+ 22:40, 3 febr 2007 (CET)

Amb una passada per article n'hi ha hagut prou. En tot cas l'he ordenat per la minúscula (el domini és en minúscula) i ho separa de la majúscula. Ho hauríem de posar tot junt o així us agrada més?--Xtv (que dius que què?) 02:25, 4 febr 2007 (CET)
Per cert, el Domini .cat ja estava ordenat per .cat, i en canvi el Domini .edu està ordenat (ara no sé si ho he fet jo o ja estava així) per la "e". Hauríem de posar alguns ordenats pel . i d'altres per la lletra o organitzem també el .cat per la c?--Xtv (que dius que què?) 02:37, 4 febr 2007 (CET)
El domini .edu estava per la D de domini i jo l'he posat per la e. Però en qualsevol cas no és consistent amb el .cat. O tots per la D de domini, o tots pel punt, o tots per la lletra...--Xtv (que dius que què?) 02:39, 4 febr 2007 (CET)

Hola. Tal com he fet amb totes les imatges que he carregat a commons, aquesta també la vaig posar per destruir ja que no està usada a la Viquipèdia en català. No obstant, has tret el cartell de destrucció sense ni avisar-me ni fer passar com a mínim la imatge per un procés de votació. Hi ha algun motiu que se m'escapa per conservar una imatge que tenim repetida a commons? Si és així, m'agradaria saber-lo i preferiria que la imatge passés per un procés de votació abans de treure el cartell sense més. Gràcies!--Xtv (que dius que què?) 03:23, 4 febr 2007 (CET)

Sobre si la imatge és aquí o allà, només estem parlant de directoris diferents del mateix ordinador dels EUA. És a dir, que és "aquí" i "allà" tant si la imatge és a :ca com si és a commons. Tampoc és necessària per les celebracions (la de les celebracions és una altra i per canviar-la es pot fer servir la de commons). Em sembla que perdré la votació, però veient que és innecessària, la proposaré per esborrar. Salut!--Xtv (que dius que què?) 21:20, 4 febr 2007 (CET)

Manual a Linux a la PlayStation 3[modifica]

Ja he passat el procediment d'instal·lació a un Viquillibre. Espero una amnistia per a la pàgina de la Viquipèdia Linux a la PlayStation 3, que ja no conté manuals, que si em permeteu ampliaré pròximament. -- Griba2010 20:44, 7 febr 2007 (CET)

No sé que categoria posar aquesta pàgina. Podries ajudar-me?. Gràcies. Usuari:Norrin_strange

Sant Valentí[modifica]

Hola, veig que has posat que la Viquipèdia celebra avui Sant Valentí, qui tradicionalment a les terres de parla catalana era el patró dels estafadors. Al País Valencià, el dia dels enamorats és el dia de "la mocadorà", el 9 d'octubre. A Catalunya, és el 23 d'abril. Sant Valentí és només el dia dels enamorats a la tradició anglòfona, i aquí els comerços, amb ànim de venda, ho volen imposar. Per tant, considero que s'hauria de retirar la frase dient que avui és el dia que no és.--Xtv (que dius que què?) 08:02, 14 febr 2007 (CET)

Cap problema. Les pelis de Holywood i el consumisme estan fent forat en les nostres tradicions. Però no obstant, val la pena procurar de mantenir-les. Salut! somriure--Xtv (que dius que què?) 08:10, 14 febr 2007 (CET)

IP 213.176.161.201[modifica]

Hola, has dit que aquesta ip està compartida amb dos instituts. Em podries dir si et plau quins? Si vols, m'ho pots dir privadament per email. És per qüestió de vandalisme. Gràcies.--Xtv (que dius que què?) 12:59, 15 febr 2007 (CET)

Gràcies.--Xtv (que dius que què?) 14:54, 15 febr 2007 (CET)

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

~~~~

Viquiestris - Butlletí núm. 1[modifica]

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

Pasqual

Pàgines sense categoria[modifica]

Ok. Gràcies. Pau Cabot · Discussió 17:20, 24 febr 2007 (CET)

Signpost updated for February 26th, 2007[modifica]

The Wikipedia Signpost
The Wikipedia Signpost
Weekly Delivery



Volume 3, Issue 7 12 February 2007 About the Signpost

Three users temporarily desysopped after wheel war Peppers article stays deleted
Pro golfer sues over libelous statements Report from the Norwegian (Bokmål) Wikipedia
WikiWorld comic: "Pet skunk" News and notes: New arbitrators appointed, milestones
Features and admins Bugs, Repairs, and Internal Operational News
The Report on Lengthy Litigation

Home  |  Archives  |  Newsroom  |  Tip Line  |  Single-Page View Shortcut : en:WP:POST

You are receiving this message because you have signed up for the Signpost spamlist. If you wish to stop receiving these messages, simply remove your name from the list. Ral315 09:46, 27 febr 2007 (CET)

Març del 2007[modifica]

Bloqueo[modifica]

Dado el largo historial de bloqueos que tiene la IP en efecto la he bloqueado para siempre sabiendo que es de una institución educativa de Cataluña puesto que el whois muestra esa información. De todos modos el efecto es sólo sobre las ediciones de esa IP y no sobre las cuentas previamente creadas desde otra IP. Por ejemplo, podrías editar con tu cuenta desde esa IP sin problemas, pero no se pueden hacer ediciones sin estar registrado. Barcex 20:37, 5 març 2007 (CET)[respon]

Administrador[modifica]

Home, crec que seria una responsabilitat que m'agradaria assumir. De totes maneres, no sé si amb els tres administradors nous que s'afegiran a la llista properament, la cosa ja va servida. Potser, abans, hauríem de començar a pensar quina ràtio aproximada d'administradors necessitam. Pau Cabot · Discussió 15:22, 8 març 2007 (CET)[respon]

Pel que veig no hi ha cap criteri de ràtios clar: viquipèdies amb més articles que la nostra tenen més administradors i viquipèdies més petites, en tenen més. Cadascú fa més o manco el què vol. Casos extrems de viquipèdies de mida similar a la nostra són la Viquipèdia en esperanto (6727 articles/administrador) i la sèrbia (975 articles/administrador). La nostra futura ràtio amb 16 administradors serà al voltant dels 3400 articles/administrador. Si creus que no hi ha inconvenients d'aquest tipus, jo ja t'he manifestat la meva disponibilitat. Pau Cabot · Discussió 13:31, 9 març 2007 (CET)[respon]

Virus[modifica]

Gràcies Albert, però possiblement no es tracti d'un virus que sorgeixi de mi. Simplement deu haver recollit la meua adreça de la xarxa o localment des d'un lloc infectat i la utilitza com a fals remitent. Toniher 16:10, 16 març 2007 (CET)[respon]

Administrador[modifica]

Moltes gràcies Albert.--Lohen11 16:38, 20 març 2007 (CET)[respon]

Viquiavaria[modifica]

Veig que uses el FireFox i sembla que mo carregues els viquiestris perquè no eix res de res. Ara miraré el teu monobook.js i estudiaré el tema, he fet alguns canvis, sembla que ha anat bé a altra gent, però mai se sap... –Pasqual · tertúlia 20:10, 26 març 2007 (CEST)[respon]

Sisplau agarrat'ho amb paciència que segur que té arreglo. –Pasqual · tertúlia 20:11, 26 març 2007 (CEST)[respon]
Prova aquesta nova definició de la funció carrega() -copia el text tal com t'apareix al quadre del text preformatat (normalment en fondo gris i mart amb línia discontínua), és a dir no passes al mode d'edició o al menys no copies els tag <pre> i </pre>-:
function carrega (servidor,usuari,mòdul) {
  var lt = String.fromCharCode(60);
  var gt = String.fromCharCode(62);
  var domini = '';

  var llargCad  = servidor.length;
  if (llargCad <= 3 && servidor.indexOf(".") == -1) {
    domini = servidor;
  } else {
    domini=servidor.substring(0,servidor.indexOf("."))
  }

  if (domini == '') domini = 'ca';;
  if (usuari=='') usuari='Pasqual';

  if (domini=='ca' && usuari=='Pasqual' && (mòdul.indexOf("viquiestris") == -1
      && mòdul.indexOf("scripts/") == -1)) {mòdul='scripts/'+mòdul;}

  if (servidor=='') servidor=domini;
  if (servidor.length==2){servidor += '.wikipedia.org';}
  if (mòdul.indexOf(".js") == -1 && mòdul.indexOf(".css") == -1) {mòdul += '.js';}

  if (mòdul.indexOf(".js") > -1) {
    document.writeln(lt+'script type="text/javascript" src="' + 'http://' + servidor
    + '/w/index.php?title=User:' + usuari + '/' + mòdul 
    + '&action=raw&ctype=text/javascript&dontcountme=s"'+gt+lt+'/script'+gt);
  } else if (mòdul.indexOf(".css") > -1) {
    document.writeln(lt+'link rel="stylesheet" type="text/css" href="' 
    + 'http://' + servidor + '/w/index.php?title=User:' + usuari + '/' + mòdul 
    +'&action=raw&ctype=text/css" /'+gt);
  }
}

Jo diria que n'és la causa ja que no s'et carrega el mòdul Usuari:Pasqual/scripts/paràmetres.js. Ja diràs el què. –Pasqual · tertúlia 21:04, 26 març 2007 (CEST)[respon]

No era exactament el que et demanava, perdona per no concretar més.
T'ho pose més fàcil, elimina el contingut del teu monobook.js i introdueix el següent codi:
  • {{subst:Usuari Discussió:Albertsab/monobook.js}}
(Com de costum copia el que veus ací, no passes al mode d'edició.)
T'inserirà el codi (adaptat al codi que tenies anteriorment) que t'he deixat a Usuari Discussió:Albertsab/monobook.js. Espere que amb això s'arregle tot, sinó fes-m'ho saber. –Pasqual · tertúlia 12:56, 27 març 2007 (CEST)[respon]
He vist els teus canvis, espere que t'haja anat bé. Tanmateix he comès un error, on diu carrega ("","","capçalera"); ha de dir carrega ("","","editacapçalera");, ho senc confie massa en la meua memòria.
En tot cas m'interessa conéixer com ha anat. –Pasqual · tertúlia 23:41, 27 març 2007 (CEST)[respon]
Ja ho tinc! Ha estat una xicoteta distracció, en el mòdul canvia vePropi = true; per vePropi = false;
Llavors actualitzes la memòria cau i voilà! –Pasqual · tertúlia 23:26, 28 març 2007 (CEST)[respon]

=Abril del 20070

Usuari a Wikimediafoundation[modifica]

Passejant per meta he vist que havies sol·licitat un usuari per a wikimediafoundation (meta:Request for an account on the Foundation wiki#Albertsab). He vist que des del 7 de març que demanaven que algú que et conegués digues alguna cosa i els he dit que et coneixia i que eres actiu. No em sembla mala idea que et facin l'usuari, però no acabo d'entendre per què el vols. Per modernitzar el formulari de donatius no es pot fer des de meta:Translation request/WMF/Fundraising/2006?--Iradigalesc (discussions · +) 00:03, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

Benvinguda a anònims[modifica]

Moltes gràcies. Jordi Coll Costa 22:33, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

4 retocs[modifica]

A la teva pàgina d'usuari hi tens: Avui es {{CURRENTDAY}} de {{CURRENTMONTHNAME}} del {{CURRENTYEAR}} i ara estem a {{Hora catalana}} (Avui es 25 de abril del 2024 i ara estem a vora tres quarts de deu).

No seria millor Avui és {{CURRENTDAY}} {{delmesactual}} de {{CURRENTYEAR}} i ara estem a {{Hora catalana}} (Avui és 25 d'abril de 2024 i ara estem a vora tres quarts de deu)?

La diferència és que de la segona manera, els mesos que comencen en vocal s'apostrofen; sinó sempre apareixia de <<mes>>. A part del és que porta accent. hahaha--Iradigalesc (discussions · +) 01:12, 7 abr 2007 (CEST)[respon]

Salutacions d'un nou usuari[modifica]

Hola... gracies per la benvinguda, voldria saber si em podries donar un cop de mà, orientant-me una mica sobre com es treballa la edició o creació d'articles nous, per començar m'agradaria crear una pagina amb la meves dades, he vist la teva i m'agradaria fer alguna cosa semblant, amb les etiquetes i tot això, espero que em puguis ajudar, de segur que aprendré rapid :) --Casuarez85 11:23, 12 abr 2007 (CEST)[respon]

Viquiestrella[modifica]

Fa uns dies em vas deixar una viquiestrella, estava tan ocupat que no vaig poder dir-te res.

La veritat, és tot un gest de la teua part, encara que jo no sóc de penjar-me medalletes, però m'afalaga eixe reconeixement. Tanmateix, ho deixaré a la meua pàgina d'usuari, ja no com a mèrit propi sinó com a indicador d'un treball desinteressat. La veritat és que no sóc cap informàtic, no he cursat mai informàtica. Els Viquiestris són el producte de molts esforços, i una demostració ineludible que es pot aplegar a fer quelcom bé amb sentit comú, dedicació i uns pocs coneixements bàsic de llenguatge informàtic encara que només siga per afecció.

El sentit i la raó de ser dels Viquiestris som els propis usuaris i considere que tots en mereixem una. –Pasqual · tertúlia 12:46, 12 abr 2007 (CEST)[respon]

Vandalisme[modifica]

Hola, et prego que no tornis a fer comentaris cap a altres usuaris com aquest [6] , ja que va contra les normes de la Viquipèdia i es considera vandalisme. En cas de repetir-se la situació, se't podria bloquejar el compte durant un temps.

Ho sento vull plorar, quan vaig veure que el que demanava ho sabia fer, em vaig decidir a ajudar-lo; tot i que sembla que no li ha servit de res. Ara me'n penedeixo!--Iradigalesc (discussions · +) 04:29, 14 abr 2007 (CEST)[respon]

Edita cap[modifica]

Aquest mòdul ja el tinc afegit des fa temps, i tu el deuries de carregar perquè quan et vaig dissenyar el teu mòdul monobook.js el vaig adaptar a la versió que carregaves anteriorment. Que no et funciona? –Pasqual · tertúlia 23:02, 14 abr 2007 (CEST)[respon]

Agrh! Sóc el rei de la distracció! Al teu monobook.js, canvia carrega ("","","capçalera"); per carrega ("","","editacapçalera"); i actualitzes la teua memòria cau, disculpa la negligència tristesa. –Pasqual · tertúlia 23:30, 14 abr 2007 (CEST)[respon]
Comentar-te que a mi no m'agradava l'abreujament de capçalera a cap i el vaig deixar sencer. –Pasqual · tertúlia 23:33, 14 abr 2007 (CEST)[respon]

Crec que local català és un mitjà de comnuciació de la comarca de l'anoia bastant referent. potser els cal millorar la definició, però no eliminar-los graciesel comentari anterior sense signar és fet per 80.24.131.252 (disc.contr.) –Pasqual · discussió 13:40, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

QuickEdit[modifica]

Ja hem arreglat allò del quickEdit. El MediaWiki:Edittools contenia errors. –Pasqual · discussió 13:40, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Re: viquinotícies[modifica]

No cal, ara ja està esborrada. El que sí caldria fer és una política per determinar quan s'esborra o no una notícia. No trobo just que ho decidiu arbitràriament els administradors!--Iradigalesc (discussions · +) 22:31, 20 abr 2007 (CEST)[respon]

¿No podem traduir-lo al català?[modifica]

Hola,

Tinc en compte la pàg. http://zelda.wikia.com/, però està en anglès i no podríem crear per nosaltres mateixos, un Viquiprojecte de la franquícia Zelda en català? A mi la veritat és que em resulta una bona proposició. Podríem agafar aquesta mateixa pàg. i traduir-la al català, apart d’importar idees noves. --Uriol 15:33, 25 abr 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Discussió:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya[modifica]

Hola. Aniria bé que alguns dels viquipedistes que esteu fent l'ESO fessiu un cop d'ull de tant en tant a Viquiprojecte:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i a Viquiprojecte Discussió:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, no sigui cas que anem mal encaminats.--Pere prlpz 21:36, 27 abr 2007 (CEST)[respon]

Categories a commons[modifica]

Estaria bé que categoritzessis les imatges que carregues al commons. Fixa't en aquest canvi. Si no ho fas, trobar la teva imatge entre gairebé un milió i mig de fitxers és pràcticament impossible. Sovint, el botó de dalt de find categories et pot ajudar a fer-ho.--Iradigalesc (discussions · +) 01:11, 30 abr 2007 (CEST)[respon]

Maig del 2007[modifica]

Banderetes[modifica]

Hola. He vist que has eliminat les banderes i el text que dia que Barcelona i/o altres ciutats pertanyen a Espanya, quan és una informació certa. M'agradaria saber el motiu d'haver-ho eliminat. Per cert, hi ha una discusió al respecte a la taverna. Gracies.Millars 10:02, 7 maig 2007 (CEST)[respon]

Desagradable[modifica]

Es usted muy desagradable con los otros usuarios de la Viquipedia. Haber si aprende usted modales de educación y es mas respetuoso con los otros usuarios del proyecto. --88.8.199.141 21:59, 22 maig 2007 (CEST)[respon]

Re: imatges.[modifica]

D’acord. Ara mateix les traure. No tenia constància. Graciés. --Zant 11:21, 23 maig 2007 (CEST)[respon]

MOLTES CASULITATS...[modifica]

Estas fent eso com jo, la meva germana va neixer al 26 de juliol... quines coincidències n'hi deuen haver mès...Quin curs d'eso fas podriem ser amics...--Leia 21:02, 28 maig 2007 (CEST)[respon]

Juny del 2007[modifica]

Viquiprojecte de The Legend of Zelda[modifica]

Abans de res, perdona que et molesti amb aquest missatge que no m'has demanat.

Per si no ho sabies a la Viquipèdia he començat un nou Viquiprojecte, sobre Viquiprojecte:The Legend of Zelda. Pel que he vist a la de proposta d'esborratge del 16 de febrer de l'article Zant has viscut experiències o has jugat a varis videojocs de la franquícia The Legend of Zelda, així que crec que potser t'interessa saber això que et comento.

Al mateix temps, per iniciar el viquiprojecte he editat alguns primers articles de la saga. Si creus que aquesta és una iniciativa interessant ajuda'm a créixer el Viquiprojecte:The Legend of Zelda col·laborant-hi. Pots fer-ho de moltes maneres: a les pàgines de discussió, editant els articles, com a participant regular, o com vulguis. Més endavant, quant tinguem varis articles (que aquest és el màxim objectiu principal) ja contactarem per especificar idees o plantejaments. Espero que aquest missatge no t'hagi semblat una molèstia (si és així, si us plau, diguem-ho i ho tindre en compte pel futur) i t'hagi servit alhora per conéixer una mica més la viquipèdia i els projectes que s'hi fan.

Moltes gràcies i fins una altra! --Zant 17:24, 1 juny 2007 (CEST)[respon]

La teva opinió m’interessa, siusplau. --Zant 16:45, 12 juny 2007 (CEST)[respon]
Sisplau, diguem la teva opinió. --Zant 20:23, 12 juny 2007 (CEST)[respon]
La teva opinió sobre The Legend of Zelda m'interesa. --Zant 20:27, 21 jul 2007 (CEST)[respon]

Marató Viquipèdia[modifica]

Hola, he proposat aquí de carregar amb un bot els articles des de 100 fins a 10.000 (que ja he fet) per a la marató Viquipèdia. Podries dir la teva opinió en el mateix lloc sisplau? La proposta no té prou consens per el moment. Moltes gràcies. Adéu, Claudi--Clamengh 14:24, 12 juny 2007 (CEST)[respon]

He hagut de marcar el teu article de Triquinosi com a copyvio. Com que aquest va ser el teu primer article a la Viquipèdia, és possible que no en coneguessis bé les polítiques i que te l'haguessis copiat sense saber-ho.

Si m'he equivocat i tens el permís de Gencat per copiar-lo, ho hauries de fer constar.--Iradigalesc (discussions) 19:19, 17 juny 2007 (CEST)[respon]