Vés al contingut

Usuari Discussió:Marchesedicampobianco

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Marchesedicampobianco! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: No sabeu sobre què escriure? Per què no mireu una mica les pàgines especials, els articles demanats i el Portal del viquipedista? Allà trobareu articles curts per ampliar, pàgines requerides pels vincles d'altres usuaris, pàgines massa llargues que cal dividir i molts suggeriments de manteniment.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--– Leptictidium (discussió) 15:23, 13 juny 2009 (CEST)[respon]

Edicions sobre un mateix[modifica]

Et recordo que no està permès fer edicions sobre un mateix, doncs va en contra de la Política i normes, secció comportament. Vaig fer l'article sobre tu perquè considero notable la pretensió documentada als títols de Morea i de Campobianco, i amb això n'hauries de tenir prou, hauries de parar de fer aquesta mena d'edicions, no em facis demanar que et bloquegin. Gràcies. --Panotxa (disc.) 01:29, 14 gen 2010 (CET)[respon]

Benvolguda sr/Sra. Panotxa. Que faci servir el pseudo de marchese.... No vol dir que siga el princep. Seria quelcom d arrogant i estupud. Si coneixo a La Seva Altesa. Es una persona molt planera. Si vol borrar tot o pot fer. Ara que sapiga voste que llavors fa el joc ( d aci que tot sobre La Seva Altesa) siga borrat i censorat i d aci que jo escriga) als sectors que no volen que sorti la veritat sobra un Princep catala. Axo fa molt mes fácil dir que Catalunya no pot tenir reí i negar una corona propia dels paisos catalans. Som molts que demanem a La Seva Altesa. Pero es llastima que nomes faci obres de caritat i no vulgui reclamar el que es seu, pero tambe dels paisos catalans.
No es tracta d'esborrar o no articles o parts per qüestions aleatòries. Hi ha dos defectes de forma en les aportacions. El primer, que el nom d'usuari coincideix amb el caire de les aportacions (ja esmentat), i dos (i per mi més important) és la notabilitat d'algunes aportacions, que no provenen de terceres fonts i/o no aporten cites. Els anuncis que el princep posa al diari oficial de la província serveixen per avalar la pretensió als títols, però no per donar fe de la seva filantropia. Segur que és una bellíssima persona, però les informacions sense fonts verificables no hi caben en la viquipèdia. --Panotxa (disc.) 18:56, 14 gen 2010 (CET)[respon]

Benvolgut Sr Sra: Aixo passa per no llegir. Per que un delsenllacos mostra una de les multiples donacions fetes

Be, encara que aixo que faig, si que es " ilegal' perque jo no tinc cap dret ni autoritzacio del Princep, pero va el conexo....No mes somriura i em dira: Em mataran per la teva culpa i res mes... Es per aixo que si be l escric, si demano que sigui esborrat una begada voste l hagi lleixit http://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Sistere.jpg Com podra veuro, aquest es un cuadre d en Sistere (La Seva Altesa esta trist que Reus tingui a un General Prim que era militar.... i no reconeixi a fills com Sistere, com Agustina d Arago etc etc.) la foto del quadre no tindria majors, si no fossi per aquest correo privat

mferran.museus@reus.cat

afficher les détails 13 janv. (Il y a 1 jour)

Benvolgut sr. saumell,

Ja hem rebut l'aquarel·la de Sistaré (ha arribat sense cap contratemps). Respecte a l'obra de Bergadà, hi estem molt interessats. és un autor molt interessant i del qual, al Museu tenim poca obra.

Salutacions Marc Ferran Com podra voster observar... i deduir de la conversacio.... No hi ha cap tracte de tipus economic i ja estan parlant d una nova propera donacion en comodat Tot aixo que jo he escrit, si li demano que o esborri. Gracies

Anado como guinda esta reconocimiento expreso como mecenas de Su Alteza http://www.chatelet-theatre.com/2009-2010/ciam-remerciements,m,5 Si bien alli muchas veces no quiere ostentar el rango que le corresponde, puesto que derivaria en una guerra dinastica directa, al ser con todo derecho pretendiente a la corona francesa

Si busquem una mica mes: http://www.chatelet-theatre.com/2009-2010/ciam-remerciements,m,5 En fi....

proposta de esborrat de article en el qual has colaborat[modifica]

Viquipèdia:Esborrar_pàgines/Propostes#Jes.C3.BAs_Saumell_i_Zafra --Enric Naval (disc.) 23:10, 3 maig 2010 (CEST)[respon]