Vés al contingut

Usuari Discussió:Mguell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Mguell! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Si voleu revertir una pàgina, només heu de pitjar a la pestanya superior on hi diu historial, entrar a la versió anterior que volgueu recuperar, editar-la i desar-la.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

Lluis_tgn (disc.) 14:12, 29 oct 2010 (CEST)[respon]


El rock català[modifica]

Hola Marc!

Ja també havia sigut fan del rock català i ara sóc seguidor del pop electrònic d'autor: Els Amics de les Arts i Sanjays. Seria interessant que col.laboressim a millorar els articles del rock català.

Salut--Artico2 (disc.) 17:23, 8 nov 2010 (CET)[respon]

Doncs estaria bé crear articles sobre aquests festivals, però has de tenir referències si no els consideraran promocionals. Jo he creat un article que he d'anar millorant sobre la Mirona. A veure si m'animo, quan l'hagis començat a crear fes-m'ho saber que jo també hi col.laboraré.--Artico2 (disc.) 18:11, 8 nov 2010 (CET)[respon]
Miraré si hi ha alguna foto a Commons i a veure de quina manera puc col.laborar-hi.--Artico2 (disc.) 20:23, 8 nov 2010 (CET)[respon]

El món sardanista[modifica]

Hola Marc! no sé si ja hauràs rebut aquest missatge que ara t'envio. La veritat és que ja te'l vaig enviar el dissabte però segurament em vaig equivocar a l'hora d'enviar-lo o potser l'ha rebut a una altra persona... Bé, doncs, només volia dir-te que he llegit el teu article sobre els concursos de colles sardanistes i m'ha semblat molt interessant. Sembla mentida que no n'hi hagués cap d'article ja editat sobre aquest tema. Ja ho sabem que la sardana és una tradició que es va perdent.. però.. que hi hagi tants articles per exemple sobre colles castelleres i de sardanes no, sembla , si més no , força curiós. També m'agradaria comentar-te que en l'apartat de "concurs de colles de competició" en la primera línia on dius: "...parelles mixtes uniformades i on un jurat (de 5 membres) punta i....". A Què et refereixes amb el terme "punta", suposo que volies dir puntua. --Asunyer4 (disc.) 11:25, 8 nov 2010 (CET)

Val Marc, ara em sembla que ja ho he entès. T'he tornat a escriure a la teva pàgina personal per tal que en quedi constància i així anar seguint la conversa. Com tu mateix comentes el món sardanístic no està de moda! I és una llàstima que es vagin perdent aquest tipus de tradicions. No obstant això,però, fins a cert punt, ho puc entendre. Vist des de fora, es a dir, com a no dansaire, i deixant de banda temes de "patriotisme", crec que és un àmbit que necessita una forta renovació. Resumint, que s'hauria de modernitzar un xic més! I ara canviant un xic de tema, se m'ha acudit que podriem fer conjuntament un article sobre la colla Banyoles. No pas ara sinó quan tinguem temps! Així si més no si mai la colla desapareix (espero que no passi però ja saps que la gent no fa pas cua per ballar!) en quedaria constància. Podriem buscar informació del Foment ja que per la celebració del cinquantè aniversari em sembla que es van crear uns panells informatius. També em sembla recordar que en Pere m'havia dit que al local hi ha àlbums de fotos de fa molt temps que també ens podrien ajudar! Què et sembla?--Asunyer4 (disc.) 22:07, 8 nov 2010 (CET)[respon]

GR 99[modifica]

Ei Mguell, vaig fer la ruta l'estiu passat. La vaig fer sencera, però en btt, perquè caminant és molt llarga. Vaig estar pedalant durant 14 dies, més o menys 3 etapes per dia, amb algun dia de descans pel mig. Realment és molt xula, sobretot el tram alt i baix. A la web del Camí trobaràs molta informació. I si realment la fas, la guia també et serà de gran utilitat. I per descomtat, consulta'm pel qualsevol cosa. --Mpujo7 (disc.) 12:38, 9 nov 2010 (CET)[respon]

De gent n'hi ha molt poca. Jo no vaig coincidir amb ningú. En els trams que coincideix amb el camí de Sant Jaume, la gent va en direcció contrària. Si vols tranquilitat en trobaràs... i ho vaig fer durant les dues últimes setmanes de juliol i la primera d'agost. Pel que fa al tema d'allotjament és més complicat. No hi ha refugis i albergs, molt pocs. Jo anava a pensions i hostals, i a albergs quan podia. A peu hi haurà dies que ho tindràs difícil perquè hi ha finals d'etapa sense lloc per allotjar-te o seran llocs de turisme rural més aviat cars. També et trobes amb trams, per exemple, Caspe - Mequinensa que es corresponen a 3 etapes, uns 80 km, en que no trobes res de civilització, ni aigua. Els serveis que té cada població per on passa el GR els pots trobar a la guia i a la web del camí així com teléfons info i ajuntaments.
Saps que també hi ha la ruta del Duero (GR 14)? Jo ara estic recopilant info, potser la faig aquest estiu... Ja ho veurem, tinc varies idees al cap, algunes en btt, altres a peu... Caminar també m'agrada molt, tan rutes llargues com excursions d'un dia.
Per cert, saps que aquest cap de setmana fan el Mercat de Muntanya Activa de Vic i el pròxim el Trek&Walk (Saló del Senderisme)? Espero treure'n un munt de rutes interessants...
--Mpujo7 (disc.) 11:41, 10 nov 2010 (CET)[respon]

Viquiprojecte:Llegir en català[modifica]

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:03, 21 gen 2014 (CET)[respon]


Portal Educació[modifica]

Hola, et contacto perquè he llegit a la teva pàgina d'usuari que ets professor. Des d'Amical Wikimedia hem creat un portal educatiu amb l'objectiu que els estudiants comparteixin el seu coneixement, tot editant articles de la Viquipèdia com a deures de classe, ensenyant al món allò que estan aprenent. Com que ets viquipedista i professor, ens agradaria demanar-te dues coses: Per una banda que li donis un cop d'ull al portal, ens diguis què et sembla i com el podem millorar, i per una altra que ens diguis si t'agradaria implementar aquest projecte a l'aula durant el proper semestre. Què et sembla?--Kippelboy (disc.) 11:32, 17 nov 2015 (CET)[respon]