Usuari Discussió:Amazonia 2018

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Benvingudes i benvinguts a un espai on compartir sinergies.

Som a la comunitat oberta més gran per compartir i crear coneixement per tothom. Si us plau, treu-te les sabates de l'ego i la meritocràcia, i vine a col·laborar en igualtat. Aquí totes i tots som viquipedistes amb ganes de treballar, esforçar-nos i aprendre dia a dia de la resta de companys.

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuària Discussió:Amazonia 2018/Arxiu 1 en data 16-09-2018.

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Hola! Correu enviat. Moltes gràcies de tot cor. Una abraçada.

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)
Resposta a «Enviament màscara Viquipèdia 2021»
Barcelona (discussiócontribucions)

Feia temps que no parlàvem, veig que tornes a remenar la ciència ficció, crec que és fonamental tenir articles sobre CFF, sobre cada llibre clau del gènere, així que espero veure aviat noves contribucions teves sobre el tema :)

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies @Barcelona . Tinc ja diversos articles en ment i la bibliografia preparada. Ens veiem per aquí. Una abraçada!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

@Barcelona Bon dia! Ja he revisat un parell de coses i he fet un nou article de la Wiscon. Preciso una mica d'ajuda per posar el control d'autoritats (que encara no se massa bé com va) així com una taula que hi apareix a l'original anglès. Si tens uns minuts quan puguis per revisar-ho t'ho agrairia molt.

Salutacions ;D

Barcelona (discussiócontribucions)

Veig que la taula ja hi és, no sé quina vols dir

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

@Barcelona sí si, una taula d'esdeveniments...ara ja se quina era. Moltes Gràcies per l'ajuda ;)

Resposta a «Hola de nou!»
Davidpar (discussiócontribucions)
Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Bon dia Davidpar, ara veig el teu missatge, ho revisaré doncs per modificar-ho amb les dades correctes. Moltes gràcies per notificar-ho. Salutacions i bona edició. Amazonia2018

Resposta a «Alcaldesses»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 21:49, 20 set 2019 (CEST)

Resposta a «Reminder: Community Insights Survey»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

RMaung (WMF) 18:20, 9 set 2019 (CEST)

Resposta a «Community Insights Survey»
Barcelona (discussiócontribucions)

Veuràs que crítica feminista el vaig començar jo mateixa fa uns anys ( de fet la majoria dels articles teòrics teòrics són esborranys meus que algun dia aniré ampliant hehe). Penso que pots fusionar-hi directament crítica literària feminista que veig que estàs preparant i si vols el reanomenem (ara han sorgit més crítiques). Ja vaig veure que has vist el text de Le Guin, dedicat!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Siii, estic ara mateix en aixó, a veure si t'agrada...sorpresa, sorpresa q:D

He ampliat més que res i he mantingut el que hi havia (cuina de fusió, jajajja), que et sembla si una vegada fet, re-batejem l'article com crítica literària feminista? crítica feminista és totalment correcte però el terme queda una mica polisèmic per qui no sigui experta a la matèria.

Per cert, estàs tardant en posar-te el pin honorífic... hi ha que fer tribu a la Viqui i que s'ens vegi!! jajajjaja q:D

Una abraçada fort @Barcelona!!!

Aquesta viquipedista és feminista.


~~~

Barcelona (discussiócontribucions)

Perfecte rebatejar quan estiguis, avisa per si de cas!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

No deixa rebatejar, però crec que com ha quedat s'entén bé, qualsevol suggeriment benvingut serà. Per cert, t'animes a fer més articles d'autores/llibres de CFF?!!! q;D

Salutacions @Barcelona

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Gràciessss @Barcelona, ja he vist que has pogut reanomenar-la.

Perfecte!


Barcelona (discussiócontribucions)

Ja està reanomenat, me'l miraré amb calma quan pugui i faré petits retocs però bona feina. Jo vaig alternant temes, no faig només coses de feminisme, així que no sé quan caurà una altra autora de CFF, de llibre claus per al moviment he fet també Una cambra pròpia Woolf i a Mística de la feminitat tot el que no és la introducció, que vaig respectar, si vols modificar-hi res, ja saps. Ara penso que alternaré focus, la Viquipèdia té moltes mancances i no sols en tema gènere, però tinc deures pendents del ram per al futur (vaig i torno!). Si vols que t'ajudi en res sobre el que tu escrius, avisa, celebro que siguis una usuària activa i dedicada a fer genèrics perquè per desgràcia dins de les viquipedistes que també son activistes feministes no és gens gens habitual. Seguim!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Merci!!! Doncs seguim en contacte, ara quan finalitzi amb un altre q estic completant, miraré els dos que em dius. Va bé organitzar una mica el bosc per poder apreciar millor els arbres :D, deformació professional, jajajaj.

La veritat que m'interessen molts temes i molt variats però aquí tinc que focalitzar perquè hi ha massa superfície per cobrir jajajaj.

Un dia parlem de wikidata, que no entenc massa com va i se que és important donar d'alta allà els articles nous i també les autoritats.

Bona setmana i bona edició companya!!


Resposta a «Crítica»
Paucabot (discussiócontribucions)
Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Gràcies @Paucabot! Ara ho miro.

Un dubte, si tinc qualsevol sol·licitut de noves categories, revisió d'altres etc. Què faig? Deixo els comentaris a la pestanya de discussió de la pròpia categoria o penjo una missatge a la discussió general d'un/d'una Admin?

Salutacions

PS- Learning by doing q:D

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Recordatori categories redundants»
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Amazonia 2018. He vist que et dediques a afegir a molt d'articles plantilles de navegació i enllaços externs de manera incorrecta:

  • Les plantilles de navegació s'haurien d'usar amb precaució i no posar-les arreu. Un bon criteri és posar-les als articles que surten a la pròpia plantilla.
  • Els enllaços externs han de complir VP:EE. No poden ser els mateixos per a totes les pàgines, han d'apuntar directament a la pàgina adequada. Si són genèrics i després encara has de fer una cerca, no els pots posar.

Te pareix que podries desfer els darrers canvis que has fet, idò? Gràcies per la teva comprensió.

Gràcies, Pau.

PS. Si tens dubtes, demana'm el que faci falta.

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Bon dia @Paucabot

D'acord m'ho miraré i faré una plantilla de nou doncs més especifica.

Salutacions i bona setmana

PS. Gràcies per l'oferiment q:D

Resposta a «Plantilles i enllaços externs»
Barcelona (discussiócontribucions)

Què estàs intentant fer? puc ajudar?  :)

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Bon dia @Barcelona, crec que ja la tinc :) mira que et sembla...

Que tinguis un bon Sant Jordi! @-;-;------

Salutacions

Barcelona (discussiócontribucions)

No treguis enllaços (textos en negre sense apuntar enlloc), si estan en vermell la gent els anirà creant, jo mateixa tinc un d'ells com a deure futurs. Resta, toqueteja el que vulguis, ja afegirem o traurem conceptes!

Resposta a «Plantilla feminisme»
CarlesMartin (discussiócontribucions)

Hola Amazonia 2018, he desfet un parell de redireccions que havies modificat al meu parer erròniament. Els títols d'alcaldessa no són vitalicis, i per això no hi hauria d'haver redireccions des d' "alcaldessa de..." a una persona en concret. En tot cas les redireccions podrien ser a una llista de persones que hagin tingut el càrrec, o bé directament a l'article del poble, però mai a una persona concreta. Salut!.

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Bon dia, sí tens raó, ja m'he adonat, estic desenvolupant el nou article q:D

Igualment seria important parlar d'alcaldies i no pas d'alcaldes, o bé alcaldes i alcaldesses -una mica més llarg-, però sobretot fer servir termes neutres/inclusius que no donen una visió androcèntrica de la política, on solament hi ha homes o bé s'ignora la incorporació de les dones a llocs de rellevància política. Totes i tots fem país :D

Salutacions @CarlesMartin i bon cap de setmana!

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia,

Més aviat és en CarlesMartin ha comentat el que volia dir-te sobre les edicions d'alcaldesses. Estic d'acord que caldria reanomenar Llista d'alcaldes de Badalona per Ajuntament de Bardalona per fer-ho més neutre i així poder incloure el llistat d'alcaldes.

Per altra banda, sobre l'edició de l'article Alcaldessa. Potser trobo més adient fer un article sobre llistat d'alcaldesses de Catalunya o similar, hi ha molta documentació sobre aquest tema començant per les primeres trobades que es van fer l'any 1979 a Figaró. També convé que determineu quins criteris feu servir al llistat: només les actuals, les més conegudes, s'inclouen les dirigents històriques, etc?

Salut!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Sí tens raó, potser agafo el contingut i el porto com esborrany a les meves proves per desenvolupar-ho en privat i torno l'article alcaldessa al seu estat inicial per no portar a confusió. De totes maneres alcaldessa és alcaldessa i alcalde és alcalde XD ; el terme que hauria de ser-hi com arrel, almenys el meu parer, seria alcaldia que és més inclusiu (Cronologia de l'alcaldia de [localitat])

Que vagi bé @Docosong !

Resposta a «Redireccions a alcaldesses»