Viquipèdia Discussió:AutoWikiBrowser/CheckPage

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquipèdia Discussió:AutoWikiBrowser/CheckPage/Arxiu 1 en data 30-06-2015.

Masoud.h1368 (discussiócontribucions)

Errors ortogràfics, canvis menors, canvis de paràmetres en infotaules i taules

Resum per Alzinous

tema permís AWB resolt

Alzinous (discussiócontribucions)

(Hola, escric aquest missatge per demanar permís per utilitzar AWB. He llegit i entenc totes les consideracions i estic d'acord a seguir les polítiques i les pràctiques comunes de la Viquipèdia catalana en utilitzar aquesta eina. Com a administrador de la Viquipèdia catalana, crec que puc utilitzar AWB per a tasques específiques i repetitives, com ara la correcció d'errors ortogràfics, canvis massius d'enllaços, categories i plantilles, reorganització de seccions i eliminació de contingut no enciclopèdic. Estic disposat a revisar acuradament cada edició abans de desar-la i no editar massa ràpid per assegurar-me de no causar controvèrsia o fer canvis massius insignificants. Gràcies!)

EDITO: Ops! Diria que com a administrador ja tinc permís per fer-ho servir. És així, no?

Docosong (discussiócontribucions)

Exacte, almenys a la Viquipèdia

Sol·licitar permís

1
Resum per Docosong

Administradors ja tenen permís a AWB

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia. Voldria sol·licitar el permís per fer servir el AWB. Principalment per detectar fonts no fiables, errors d'URLS o enllaços de pàgines, entre d'altres.

Resum per SMP

Ja t'hi he afegit com a usuari registrat.

Solde (discussiócontribucions)

M'agradaria provar l'AWB. Sincerament, primer li volidra fer un cop d'ull per conèixer-la, i llavors enfocar-me en algun tema en concret.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Vull provar l'AWB. La meva idea és fer correccions ortogràfiques, però no puc assegurar quines seran les meves contribucions fins que conegui l'eina amb més profunditat.

KRLS (discussiócontribucions)

Cap problema. Per mi endavant.

Resposta a «Demanar permís»

AWB per a Viquidites

1
Resum per Docosong

Error meu. Els administradors ja tenen privilegis per usar AWB, en el meu cas només a Viquidites

Docosong (discussiócontribucions)

Sóc l'administrador de Viquidites (Docosong) i necessitaríem fer servir aquesta eina per enllaçar pàgines òrfenes, revisar enllaços trencats, revisa i corregir errors i fer canvis múltiples a les plantilles. Cada cop el projecte es fa més gran i necessitem eines semiautomàtiques per mantenir el compromís de qualitat. Gràcies

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La fusió intensa d'infotaules provoca que certs paràmetres tinguin diversos noms (sinònims) per a alguns paràmetres, complicant el codi de tractament de la infotaula. En aquests casos convé reanomenar els paràmetres als articles que els fan servir. En infotaules amb molts paràmetres canviats i/o molts articles la solució ha estat demanar un bot "ad-hoc", però sovint el nombre d'articles afectats és < 100, una xifra massa gran per a fer-ho a mà i massa petita per llençar el bot. Tanmateix, a vegades cal fer un canvi excepcional abans d'integrar dues infotaules per a evitar que dos paràmetres amb igual nom i diferent funció esgarrin el resultat.

Townie (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Permís per a fer-ho servir»
80.33.152.37 (discussiócontribucions)

Després de molt de temps de no fer-ho servir, he actualitzat la apli, però em diu que no estic disponible. En canvi si que estic a la llista. Algú em sap explicar alguna cosa?

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Quin és el teu usuari?

Pallares (discussiócontribucions)

pallares

Pallares (discussiócontribucions)

He provat tot, instal-lar de nou...em contesta sempre: "not enable to use this", però jo estic a la llista, bé a aquesta llista (Viquipèdia:AutoWikiBrowser/CheckPage). Fa temps que no ho feia servir, i em funcionava a la primera. Cap idea?

Resposta a «usuari Pallares»
Townie (discussiócontribucions)

Hola, m'agradaria tenir accés a aquesta eina per fer edicions en grans quanitats, com afegir les infotaules que omplen Wikidata (p. ex. {{Infotaula artista}}) o fer correccions que en JoRobot no pot fer automàticament ja que demanen una repassada humana. Gràcies.

SMP (discussiócontribucions)

Ja t'hi he afegit. Entenc que només ho vols per a Townie i no per al bot.

Townie (discussiócontribucions)

Exacte, moltes gràcies!

Resposta a «Petició Townie»
Cap més tema anterior