Viquiprojecte Discussió:Bibliowikis/1Lib1Ref/2022

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Tens dubtes sobre la campanya #1lib1ref? Edició, participació, com convèncer la teva biblioteca, trobar fonts adequades...

Aquí hi som per ajudar-te! Deixa'ns missatge i altres viquipedistes t'hi ajudarem!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Leptictidium, @Vallue, @Cataleirxs, @Kippelboy, @Flamenc, @Robertgarrigos, @Unapeça, @Solde i @Gerard Viader, també @Toniher pel Catabot. Vosaltres que sou els qui més heu participat fins ara a la campanya, heu notat si se us han comptat força menys fonts afegides que les reals?

El bot m'ha comptat bé totes les pàgines en les quals he participat, però diria que amb força menys fonts afegides que les que hi he posat (ja he tingut en compte que el bot actualitza cada certes hores). De fet, només entre algunes de les pàgines ja sumaria més de les 21 que em marca. A més, veig que només compta la font afegida 1 cop, malgrat s'hagi reutilitzat 5-6 cops al llarg de l'article -cosa que és positiva perquè cada frase hauria de tenir una font citada

Podeu fer una ullada també als vostres marcadors? Potser m'estic fent un embolic, o potser són les posades via {{sfn}} (?). Gràcies i bona feina! :)

Leptictidium (discussiócontribucions)

Al principi sí que tenia aquesta sensació, ara ja no tant.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

El meu còmput està bé. En cap dels articles vaig fer servir l'{{sfn}}. L'únic que em sobta és que m'han inclòs les edicions a Joan Soler i Amigó, quan aquestes no les vaig desar amb el hashtag.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Jo sí que en poso bastantes amb sfn, tot i que precisament són les que em fa l'efecte que no han donat problemes.

Vallue (discussiócontribucions)

En el meu cas surt correcte Xavier !. Son totes enllaços automàtics

Gerard Viader (discussiócontribucions)

En el meu cas, diria que està comptant les referències biobliogràfiques una única vegada en el text, encara que tinguin diverses cites. Fins i tot, si es repeteix en diversos articles.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Això últim que diu en Gerard em passava al concurs dels 10.000

Unapeça (discussiócontribucions)

Bona nit. Ho he hagut de mirar expressament però la veritat és que no ho puc assegurar perquè no he comptat les referències. Diria que, més o menys, el còmput és correcte. Em sap greu, no puc ajudar gaire.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ostres, potser és això que dieu… També crec que en @Vriullop va esborrar l’historial de Nyítol fins a la meva eliminació d'un cas de copyvio, de manera que entenc que el bot no les pot comptar perquè no pot accedir a la versió de l'historial (?).

Sigui com sigui, sembla important comptar i considerar tant les fonts via sfn com totes les vegades que s'insereix la marca <ref name=" "/>, així es compta tots els cops que surt una font citada al text. A veure si hi hagués la manera.

Vriullop (discussiócontribucions)

No he estat jo: registre (ping Paucabot), però és igual. L'acció és correcta per no mostrar un copyvio en l'historial. He recuperat la versió anterior perquè es pugui comprovar el diff, encara que sigui provisionalment.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

mmm no sé a quin comptador et refereixes. No he fet servir mai la plantilla {{sfn}}

ah et refereixes el que surt a Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref/2022

No m'ha comptat tots els articles, però no vaig posar el hashtag en tots els articles, fins que no vaig veure que ho demanaves. Per la resta crec que està bé.

Resposta a «Comptant referències a la baixa?»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona nit @Medol i @Toniher. Espero que estigueu bé. Heu parlat sobre l'activació del Catabot per a la campanya? He afegit un parell de detalls a la pàgina, però simplement per saber si es podran comptabilitzar les edicions de cadascú. Salut!

Medol (discussiócontribucions)

Li vaig comentar, suposo que ho està muntant.

Cap més tema anterior